james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Πριαπισμός. Στα επείγοντα γρήγορα!!ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ....
Πριαπισμός. Στα επείγοντα γρήγορα!!ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ....
Σε αυτο το σημειο θελω να χειροκροτησω το Συντροφο Νιπλη,που προσχωρησε στις ταξεις των κομμουνιστοσυμμοριτων και διεξηγαγε αγωνα αντερκαβερ και μπιχαιντ ενεμυ λαινς,υποσκαπτωντας σιγα σιγα το αθλιο οικοδομημα των Κατσαπλιαδων.ΕΙναι ενας ηρωας ενας Ντονι Μπρασκο της πολιτικης. Η Πατρις και η παραταξη ευγνωμωνουσαπαιδια νικήσαμε τι ΄γίνεται ;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΣκάσε ρε όνειδος του Ελμπασάν.
μονο εσυ το καταλαβεςΣε αυτο το σημειο θελω να χειροκροτησω το Συντροφο Νιπλη,που προσχωρησε στις ταξεις των κομμουνιστοσυμμοριτων και διεξηγαγε αγωνα αντερκαβερ και μπιχαιντ ενεμυ λαινς,υποσκαπτωντας σιγα σιγα το αθλιο οικοδομημα των Κατσαπλιαδων.ΕΙναι ενας ηρωας ενας Ντονι Μπρασκο της πολιτικης. Η Πατρις και η παραταξη ευγνωμωνουσα
Χτικιαρα σαρδαναπαλη καλτακαρα πρασινη χολεραΣκάσε ρε όνειδος του Ελμπασάν.
Και να μάθετε να βάζετε και τόνουςΟ καθε λαος ειναι αξιος της μοιρας του,ο ελληνικος λαος επέλεξε τη τυχη του,απο εκεί και πέρα αλι και τρισαλι στους μικρομεσαιους και φτωχα λαικα στρώματα.
Ο συριζα ειναι το κομμα της καρδιας μας το κομμα της κοινωνικης πολιτικης της ελευθερίας και της αξιοκρατίας.
Συριζα σ αγαπαμε και θα σε στηριζουμε για παντα
Ρε Λάκη και εσύ αν έβγαζες ένα αξιοπρεπές εισόδημα δεν θα κλαιγόσουν για την τιμή του παστουρμά.Στους αριθμούς δεν σηκώνει συναίσθημα. Ούτε εμπάθεια.
Είπαμε η ΝΔ έχει 2 μύρια ψήφους.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕ Ο ΑΛΕΞ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ;;;
Αν ψήφισαν 3 μύρια
όσοι δεν τέλειωσαν ΕΠΑΛ όπως ο barock
ξέρουν ότι βγάζει 67% .
Εσυ ρούφας καθε βραδι πακικες ψωλεςΡούφα και μη μιλάς μωρή ξεφτίλα του Πόγραδετς.
΄Και όχι μόνο..Σε όλη τη Χώρα μπλε βλέπω....Στα Χανια τους ξεκωλιασαμε τους συμμοριτες.
Χαχαχα Νικάει νικάειπαιδια νικήσαμε τι ΄γίνεται ;
Και γω αλλα δεν ηθελα να σε δωσω τοσες μερες ρε μουνοπανο για να πιασει τοπο ο αγωνας σου.μονο εσυ το καταλαβες
Ο καθε λαος ειναι αξιος της μοιρας του,ο ελληνικος λαος επέλεξε τη τυχη του,απο εκεί και πέρα αλι και τρισαλι στους μικρομεσαιους και φτωχα λαικα στρώματα.
Ο συριζα ειναι το κομμα της καρδιας μας το κομμα της κοινωνικης πολιτικης της ελευθερίας και της αξιοκρατίας.
Συριζα σ αγαπαμε και θα σε στηριζουμε για παντα
Η ΔΕΞΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ
Στο χωριο μου περισσότερος κόσμος μαζεύεται σε βαφτίσια.
Γι'αυτό ζοριζονται τα troll της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι "δημοσκοπήσεις" να μας πεισουν με το ΖΟΡΙ ότι ειναι αληθινές και οι εκλογές δηθεν έχουν κριθεί!!
ολη η αφροκρεμα του γιουνανισταν
καραγκιοζης
Μη βάζετε τις βλακείες που έχει πει ο Κούλης.
Κλαψτε
ψηφοφορος που εχει δει να πηγαινουν ολα στο θεο, και το εισοδημα του να εχει συρρικνωθει και τα οποια χρηματα ειχε αποταμιευσει να εχουν μειωθει, να παει και να ψηφισει την ΝΔ?
μην το γράψει και η ιστορία απόψε
Μεγαλύτερος πόνος για τα λαμογια ειναι η αποχη
Γαμησε τον πούστη τον Κυριάκο, Αλεξάκο αλεξακοοοο ….
τα γαλάζια κομματόσκυλα
Λοιπόν εγώ έχω ενημερώση ότι σήμερα θα πέσουν γέλια και οτι οι δημοσκοπήσεις θα πεσουν έξω
και οφείλεις να παίρνεις την ευθύνη
να πάει στον αγύριστο το κόμμα των μπαρμπάδων