Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.773
- Πόντοι
- 2.816
Περιμένετε και περιμένετε λένε οι ΣΥΡΙΖΑ.. σε λίγο θα παραιτηθεί ο αλ6ς κ αυτοί θα λένε ακόμα περιμένετε...
Έχεις δουλειά να γαμήσεις αριστερούς κώλους?θα αργησω λιγο
Για αύριο μόνο τους λυπάσαι? Εγώ τους λυπάμαι διαχρονικά!!!!Λάκη θα ανοιξεις αυριο το οδοντιατρείο;;;; λυπαμαι τους πελατες σου.....
Ευτυχως που δε βγηκε τυπε, μπορει να ετρωγε την εδρα απο καμια...Βουλτεψη η καμια...Τασια και τι θα καναμε τοτεΠάτωσε ο Τζήμερος
Αν ξανακατέβει εκλογές (που είπε δε θα ξανακατέβει) θα του πω να με βάλει υποψήφιο να δει φως
Πάμε να του προτείνουμε συνιστώσα μπουρδελιάρηδων τύπε. Θα του φέρουμε κόσμο από το μεγαλύτερο φορουμ του γαλαξίαΕυτυχως που δε βγηκε τυπε, μπορει να ετρωγε την εδρα απο καμια...Βουλτεψη η καμια...Τασια και τι θα καναμε τοτε
Ελπίζω να μη μπει το σιχαμα η Κωνσταντοπούλου. Καλύτερα να μπει και δεύτερο ακροδεξιό κόμμα παρά αυτή.
Σκουπίδι του πάτου ....
εσύ έβαλες τη μούφα print screen ...
Για να δείξεις ότι είσαι άνθρωπος.
ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ , ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ... ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕΣ ....
μαζί με τον κατουργημένο σερβιτόρο ....
Δείχνουν και τα οικονομικά σου ... και όλη σου την ύπαρξη !
Πάτε !
Αφου βλεπεις ακομα με τοσα χυσια στη μαπα, θαυμα ειναι, ΘΑΥΜΑ!Ότι στα εκλογικά που δείχνει μέχρι τώρα ...
εχει παντού συμμετοχή<50%
μόνο εγώ το βλέπω ;;
Εγώ του το σφύριξα μεσω της κολομπιανα μου ....dyanaΚαλές πληροφορίες είχε ο Alex!!
Φίλε μου, αυτό το διαχρονικό επιχείρημα της αποχής δεν το έχω καταλάβει.Ότι στα εκλογικά που δείχνει μέχρι τώρα ...
εχει παντού συμμετοχή<50%
μόνο εγώ το βλέπω ;;