Νέα

Εκδικηση σε Κ@@@@λα γυναικα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgossschania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Eκδίκηση που έτυχε σε "γνωστό" μου..

Δεν ξέρουμε εάν η καριόλα είχε παράλληλο δεσμό ή τι του έκανε τέλος πάντων του πρώην της αλλά με το που τα φτιάξανε με τον δικό μου, μετά από κανένα 20ήμερο ήρθε μήνυμα στο facebook του από fake λογαριασμό:

"να το χαίρεσαι το πουτανάκι σου όπως το χαίρονται κι άλλοι"
+
2 ολόγυμνες της φωτογραφίες, η μία ολόσωμη να φαίνονται τα πάντα και η άλλη με τον πούτσο στο στόμα

Φυσικά κι ακολούθησε τσακωμός και χωρισμός, αυτή του είπε ότι ήταν παλιά της αμαρτία. Φυσικά και παλιά της να ήταν για μένα αυτές που βγάζουν φώτο ερωτικές τους στιγμές είναι τόσο ηλίθιες που δεν αξίζουν

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Eκδίκηση που έτυχε σε "γνωστό" μου..

Δεν ξέρουμε εάν η καριόλα είχε παράλληλο δεσμό ή τι του έκανε τέλος πάντων του πρώην της αλλά με το που τα φτιάξανε με τον δικό μου, μετά από κανένα 20ήμερο ήρθε μήνυμα στο facebook του από fake λογαριασμό:

"να το χαίρεσαι το πουτανάκι σου όπως το χαίρονται κι άλλοι"
+
2 ολόγυμνες της φωτογραφίες, η μία ολόσωμη να φαίνονται τα πάντα και η άλλη με τον πούτσο στο στόμα

Φυσικά κι ακολούθησε τσακωμός και χωρισμός, αυτή του είπε ότι ήταν παλιά της αμαρτία. Φυσικά και παλιά της να ήταν για μένα αυτές που βγάζουν φώτο ερωτικές τους στιγμές είναι τόσο ηλίθιες που δεν αξίζουν

Ωχ!! Φανταζομαι τον γνωστο σου πως θα ενιωσε με τις φωτο!! Ενας θεος ξερει τι θα ειχε κανει η τυπισσα για να στειλει καποιος μηνυμα απο fake προφιλ...

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Ωχ!! Φανταζομαι τον γνωστο σου πως θα ενιωσε με τις φωτο!! Ενας θεος ξερει τι θα ειχε κανει η τυπισσα για να στειλει καποιος μηνυμα απο fake προφιλ...

Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ νομίζω...

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Απόλυτη αδιαφορία. Εκτός του ότι ηρεμείς κι εσύ, βάζεις και στο τριπάκι την γκόμενα, γιατί ως γνωστόν, το μόνο που γουστάρουν οι πουτάνες, είναι να ασχολείσαι μαζί τους.
Επομένως την απαξιώνεις και καταφέρνεις πολύ περισσότερα απ'ότι θα περίμενες.

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να παιρνουν την αδιαφορια ως αδυναμια;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να παιρνουν την αδιαφορια ως αδυναμια;;
Στα αρχίδια μας!!!Αν και εγώ νομίζω ότι πιο πολυ πονάει η αδιαφορία παρά οτιδήποτε άλλο.Δείχνεις ότι δεν ήταν και κάτι τόσο σημαντικό για εσένα.  ;)

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Λοιπον παιδια μια φορα κ ενα καιρο οταν ημουν 19 χρονων βοσκαρουδακι αμουστακο οπως λεει κ ο γνωστος βαρδος, κανω σχεση με μια 27 χρονη γυμναστρια. Η τυπισσα παντα περιποιημενη, με πολλα λεφτα (του μπαμπα παντα) κ ψηλομυτα. Θυμαμαι ειχε ενα καινουριο  vitara τοτε κ εγω ενα panda, κ ντρεποταν να μπει μεσα. Με χωρισε γιατι δεν μπορουσα να της προσφερω ταξιδια κτλ κ αρραβωνιαστηκε τον πρωην της (γιατρος!!!)Τελος παντων μετα απο πολλα πολλα χρονια κ αφου ανοιξα την δικη μου επιχειρηση, ερχεται  η γραμματεας μου κ μου λεει οτι ηρθε μια κοπελλα να αφησει βιογραφικο κ θελει να με δει απο κοντα. Της λεω να περασει κ τι να δω!!!!
Ε ρε πουστη μου λεω πως γυριζει ο τροχος!!! Χαχαχαχ. Με παρακαλαγε για δουλεια, της ειπα με υφος θα δω τι θα κανω.ειπαμε τα νεα μας, τελικα χωρισε με τον γιατρο, τωρα ειναι παντρεμενη με εναν μηχανικο αυτοκινητων (δεν το λεω υποτιμιτικα, ειναι δυσκολη κ τιμια δουλεια). Την συνοδεψα ως εξω να της δειξω κ την limo που ειχα αγορασει, κ μετα την εβλεπα να φευγει με το αμαξι 20 ετιας που εδω κ ενα χρονο απο οτι παρατηρω εχει σπασμενο το πισω φαναρι... τελικα δεν της εδωσα δουλεια, αλλα της ελεγα να παιρνει τηλ την γραμματεα μου να της πει αν αδισει καμια θεση!!!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Λοιπον παιδια μια φορα κ ενα καιρο οταν ημουν 19 χρονων βοσκαρουδακι αμουστακο οπως λεει κ ο γνωστος βαρδος, κανω σχεση με μια 27 χρονη γυμναστρια. Η τυπισσα παντα περιποιημενη, με πολλα λεφτα (του μπαμπα παντα) κ ψηλομυτα. Θυμαμαι ειχε ενα καινουριο  vitara τοτε κ εγω ενα panda, κ ντρεποταν να μπει μεσα. Με χωρισε γιατι δεν μπορουσα να της προσφερω ταξιδια κτλ κ αρραβωνιαστηκε τον πρωην της (γιατρος!!!)Τελος παντων μετα απο πολλα πολλα χρονια κ αφου ανοιξα την δικη μου επιχειρηση, ερχεται  η γραμματεας μου κ μου λεει οτι ηρθε μια κοπελλα να αφησει βιογραφικο κ θελει να με δει απο κοντα. Της λεω να περασει κ τι να δω!!!!
Ε ρε πουστη μου λεω πως γυριζει ο τροχος!!! Χαχαχαχ. Με παρακαλαγε για δουλεια, της ειπα με υφος θα δω τι θα κανω.ειπαμε τα νεα μας, τελικα χωρισε με τον γιατρο, τωρα ειναι παντρεμενη με εναν μηχανικο αυτοκινητων (δεν το λεω υποτιμιτικα, ειναι δυσκολη κ τιμια δουλεια). Την συνοδεψα ως εξω να της δειξω κ την limo που ειχα αγορασει, κ μετα την εβλεπα να φευγει με το αμαξι 20 ετιας που εδω κ ενα χρονο απο οτι παρατηρω εχει σπασμενο το πισω φαναρι... τελικα δεν της εδωσα δουλεια, αλλα της ελεγα να παιρνει τηλ την γραμματεα μου να της πει αν αδισει καμια θεση!!!!!

Απο φαντασιωσεις βλεπω πας καλα και παραμυθια χαχα :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και όμως το χειρίστηκες λάθος.Επρεπε να την προσλάβεις.

manos230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
308
Πόντοι
291

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σας εχει κανει ποτε καμια γυναικα μαλ@@@α κ να προσπαθησετε να την εκδικηθειτε;;

Γιατί να εκδικηθείς κάποια
που σου εδωσε την αφορμή να την χωρίσεις :uglystupid:

Το προβλημα ειναι οταν κάποια σου γινεται κολλιτσιδα
Οταν σου δινει αφορμη να την σουτάρεις
σε βγάζει απο την αβολη θέση να την χωρισεις αναιτια :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Γιατί να εκδικηθείς κάποια
που σου εδωσε την αφορμή να την χωρίσεις :uglystupid:

Το προβλημα ειναι οταν κάποια σου γινεται κολλιτσιδα
Οταν σου δινει αφορμη να την σουτάρεις
σε βγάζει απο την αβολη θέση να την χωρισεις αναιτια :sunglasses:
κλασσικό κόλπο αλλα δεν γίνεται και αλλιώς μερικές φορές  :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλησπέρα μύστη
Ελπιζω να ξεκουράστηκες και να εισαι ετοιμος για το
τελειωτικο χτύπημα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:hi:
Καλησπέρα  συναγωνιστη.απο ξεκουραση μηδέν.με πάει γαμιοντας.όμως θα εφαρμοσω plan b.είπα στον εαυτό μου θα πάω δυναμικά.Χωρίς αμφιταλαντευσεις.με σκοπό να της δώσω το νιμου στο χέρι και γιατι οχι κ κανα κωλοτρυπιδι αν κατσει.καμία συμβουλή;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλησπέρα  συναγωνιστη.απο ξεκουραση μηδέν.με πάει γαμιοντας.όμως θα εφαρμοσω plan b.είπα στον εαυτό μου θα πάω δυναμικά.Χωρίς αμφιταλαντευσεις.με σκοπό να της δώσω το νιμου στο χέρι και γιατι οχι κ κανα κωλοτρυπιδι αν κατσει.καμία συμβουλή;
Τα πρώτα βήματα εγιναν
Στριμωγμα και πούτσο τώρα :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Εχετε σκεφτει οτι το να τις γραψουμε στα αρχιδια μας κ να μην ασχοληθουμε μπορει να το εκλαβουν ως αδυναμια; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom