Εχε χαρη που εχω αυπνιες,
1ον τιποτα δεν εξυπακουεται απο καποιον που αμμορφωτο σε ανεβαζει, μικροαστο σε κατεβαζει με ολο το σεβασμο φιλε αλλα δεν σε ξερω και το ποσο βλακας μπορει να ησουν δεν το ξερω.
Εχω την χαρα να μην χρειαζεται να απαντησω υποθετικα, Τις γαμησα, περασαμε τελεια, το καναμε αλλες 2 φορες, μετα απο κανα διμηνο χωρισαμε (υπηρξαν και κατι τσακωμοι του τυπου γουσταρεις τωρα περισσοτερο την ελενη?? και γιατι να το ξανακανουμε κλπ), γαμαω ακομα την ετερη τις παρτουζας αρεα και που. Στους φιλους μου το ειπα σαν ιστορια οπως καλα να ειμαστε, εχουμε και λεμε, απεσπασα καποια Hi5 ενιωσα ωραια με τον ευατο μου αν και περισσοτερο με θεωρησα τυχερο και οχι ικανο, νομιζω οτι απο την επομενη εβδομαδα πορευομαι στη ζωη μου λες και δεν εγινε ποτε, αντε να το θυμιθω καμια φορα στο τοσο τωρα πια πανω σε καμια συζητηση.
Για να καταλαβεις, παντα θα το εκανα, παντα ομως θα εξαρταται απο το ποιος το ζηταει και τι θελει να κερδισει ο αλλος. Την γομενα που θα ημουν ερωτευμενος αν ποτε μου ελεγε να φερει τον κωστα στο κρεβατι, πριν καν αρχισω να σκεφτομαι το πως θα ηταν και να σκεφτομαι τα δικα της θελω η οτιδιποτε τετοιο, θα ημουν τοσο συγκλονισμενος, απογοητευμενος, στεναχωριμενος που θα την εδιωχνα πριν καν τελιωσει την προταση.
Και απο την αλλη πλευρα γκομενες τις σειρας που ολοι κατακαιρους ειχαμε οταν προσπαθησα εγω να φερω κανα κολλητο για τον χαβαλε, βγαζανε μπιζελια, λεγανε καλα δεν με σεβεσαι και ολα αυτα, και να σου πω την αληθεια μονο να τις κατηγορισω δεν μπορω. Αφου για ξεφτιλικι πηγαιναμε. (περιεργως αφου ολες οι γκομενες εχουν φαντασιωση να τον φανε απο 2 οπως μαθαμε τον πρωι απο τον αλλον..)