Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ενω εσυ ρε τεραστιε, την κορουλα σου, παλιομαλακα, πως τη μεγαλωσες? με φωτο από πουτσες και παρτουζες?

αι στο διαολο δηθεν ανοικτομυαλοι βλακες...

Σαλτα γαμησου ρε καριολη πουθενα. Μιλας και απο πανω.

Υπερασπισου την ανωνυμη ελλεινιδα του μπουρδελα μαλακα τσιμπουκοπνιχτη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχε χαρη που εχω αυπνιες,
1ον τιποτα δεν εξυπακουεται απο καποιον που αμμορφωτο σε ανεβαζει, μικροαστο σε κατεβαζει με ολο το σεβασμο φιλε αλλα δεν σε ξερω και το ποσο βλακας μπορει να ησουν δεν το ξερω. :P
Εχω την χαρα να μην χρειαζεται να απαντησω υποθετικα, Τις γαμησα, περασαμε τελεια, το καναμε αλλες 2 φορες, μετα απο κανα διμηνο χωρισαμε (υπηρξαν και κατι τσακωμοι του τυπου γουσταρεις τωρα περισσοτερο την ελενη?? και γιατι να το ξανακανουμε κλπ), γαμαω ακομα την ετερη τις παρτουζας αρεα και που. Στους φιλους μου το ειπα σαν ιστορια οπως καλα να ειμαστε, εχουμε και λεμε, απεσπασα καποια Hi5 ενιωσα ωραια με τον ευατο μου αν και περισσοτερο με θεωρησα τυχερο και οχι ικανο, νομιζω οτι απο την επομενη εβδομαδα πορευομαι στη ζωη μου λες και δεν εγινε ποτε, αντε να το θυμιθω καμια φορα στο τοσο τωρα πια πανω σε καμια συζητηση.

Για να καταλαβεις, παντα θα το εκανα, παντα ομως θα εξαρταται απο το ποιος το ζηταει και τι θελει να κερδισει ο αλλος. Την γομενα που θα ημουν ερωτευμενος αν ποτε μου ελεγε να φερει τον κωστα στο κρεβατι, πριν καν αρχισω να σκεφτομαι το πως θα ηταν και να σκεφτομαι τα δικα της θελω η οτιδιποτε τετοιο, θα ημουν τοσο συγκλονισμενος, απογοητευμενος, στεναχωριμενος που θα την εδιωχνα πριν καν τελιωσει την προταση.
Και απο την αλλη πλευρα γκομενες τις σειρας που ολοι κατακαιρους ειχαμε οταν προσπαθησα εγω να φερω κανα κολλητο για τον χαβαλε, βγαζανε μπιζελια, λεγανε καλα δεν με σεβεσαι και ολα αυτα, και να σου πω την αληθεια μονο να τις κατηγορισω δεν μπορω. Αφου για ξεφτιλικι πηγαιναμε. (περιεργως αφου ολες οι γκομενες εχουν φαντασιωση να τον φανε απο 2 οπως μαθαμε τον πρωι απο τον αλλον..)

Στα σημεια λοιπον διαφωνουμε. Και στην εκφραση.

Απλα το να κατηγοριοποιεις καποιον συμφωνα με το γουστο του στο κρεβατι και να τον θεωρεις ανωτερο η κατωτερο επειδη κανει κατι που στην κοινωνια που ζεις ειναι κατακριτεο ειναι το μεγαλυτερο λαθος.

Δεν γινεται να υπαρχει μια ταμπελα πανω απτον καθενα συμφωνα με αυτα που κανει στον προσωπικο του χωρο και χρονο, εκει προφανως ηταν εξαρχης και ειναι η αντιθεση μου. Και στην τελικη, που ξερω γω αν ο καθενας λεει και αληθεια κιολας για να μην χαλασει και το προφιλ του. Δεν το ξερω και δεν με νοιαζει, εκει καταληγουμε.

Οτι το να λες τον αλλον μαλακα και πουτανα επειδη το γουσταρει πισωκολλητο η ετσι η αλλιως ειναι μεγιστη πιπα και ρατσισμος, τη στιγμη που μπορει οντως να ειναι μαλακας και πουτανα αλλα αυτο δεν ειναι αποτελεσμα των σεξουαλικων του προτιμησεων. Γιαυτο μιλαω για πουριτανισμους και βριζω τον καθε δηθεν γαμια τυπακο. Οχι επειδη θεωρω "σωστο" ο καθενας να κανει παρτουζες, αλλα οχι να μας πουν οτι ακομα και το γαμησι απο κωλο η το οτιδηποτε ειναι μη φυσιολογικο γιατι θα λαλησουμε τελειως εδω μεσα. Δεν γαμαμε μονο για να τεκνοποιησουμε και δεν γαμαμε με τελαληδες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σαλτα γαμησου ρε καριολη πουθενα. Μιλας και απο πανω.

Υπερασπισου την ανωνυμη ελλεινιδα του μπουρδελα μαλακα τσιμπουκοπνιχτη.

ουτε για φτυσιμο δεν εισαι. θλιβερος, αυνανιας, βρωμιαρης.

διαλογο με τους ομοιους σου, αρχιδι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γιατι εισαι πολυγαμικο ζωον και το προσταζει η φυση σου  :grin:

ωραιο πραμα η φυση. τη θυμομαστε εκει που μας γουσταρει, στα αλλα 'ε ειμαστε ανθρωποι δεν ειμαστε ζωα'.

Μια ζωη ζωα θα παραμεινουμε. Περαν του οτι νομιζουμε οτι ειμαστε ανωτεροι απο αυτα λογω νοημοσυνης, σε τελικη αναλυση μια πουτσα και μιση ειμαστε, δεν εχουμε καταφερει ακομα να απαλλαγουμε απτα ιδια μας τα βασανα και σκοτωνει ο ενας τον αλλον και θελουμε να θεωρουμε εαυτους ανωτερους και απο τα ζωα.

Δεν το λεω ως δικαιολογια αυτο, αλλα μη μου λες οτι δεν ειναι φυσιολογικο να γαμας οπως γουσταρεις, γιατι αν ειναι ετσι θα σου πω ο μονος φυσιολογικος τροπος ειναι το ιεραποστολικο. Σε αυτα τα πραγματα δεν εχει φυσιολογικο και μη, ο καθενας κανει ο,τι του καπνισει. Δικο του το σωμα και οι ορεξεις δικες του και οι αποφασεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ουτε για φτυσιμο δεν εισαι. θλιβερος, αυνανιας, βρωμιαρης.

διαλογο με τους ομοιους σου, αρχιδι.

Δεν μπορεις να με φτυσεις και να το θες παπαροζουμη.

Κατσε μεγαλωσε την κορουλα σου με τεμεναδες για το ποσο καλη ειναι και το οτι πρεπει να ειναι πριγκηπισσα, να βρει στα 20 της κανεναν στην ηλικια σου να την κερναει και να εισαι περηφανος για αυτην.

Μαλακα τουριστα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μια ζωη ζωα θα παραμεινουμε. Περαν του οτι νομιζουμε οτι ειμαστε ανωτεροι απο αυτα λογω νοημοσυνης, σε τελικη αναλυση μια πουτσα και μιση ειμαστε, δεν εχουμε καταφερει ακομα να απαλλαγουμε απτα ιδια μας τα βασανα και σκοτωνει ο ενας τον αλλον και θελουμε να θεωρουμε εαυτους ανωτερους και απο τα ζωα.

Δεν το λεω ως δικαιολογια αυτο, αλλα μη μου λες οτι δεν ειναι φυσιολογικο να γαμας οπως γουσταρεις, γιατι αν ειναι ετσι θα σου πω ο μονος φυσιολογικος τροπος ειναι το ιεραποστολικο. Σε αυτα τα πραγματα δεν εχει φυσιολογικο και μη, ο καθενας κανει ο,τι του καπνισει. Δικο του το σωμα και οι ορεξεις δικες του και οι αποφασεις.

σωστος. απαντησε μου τωρα και για το αδερφικο που εθιξα στη φυση (εδω σε εχω τωρα κουναβι αχαχαχαχα  :birdman:)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

+++

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σωστος. απαντησε μου τωρα και για το αδερφικο που εθιξα στη φυση (εδω σε εχω τωρα κουναβι αχαχαχαχα  :birdman:)

:2funny:

Στη φυση δεν ξεχωριζουν αν ειναι αδερφια η οχι, με το που μεγαλωσουν διαχωριζονται οι δρομοι τους.

Φανταζεσαι να ειχα μια αδερφη σα τη γυναικα του bbwlover και να ημουν αιμομικτης? Θα εκοβα την πουτσα μου απο το στομαχι για να ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφη δεν εχω και δεν ξερω πως ειναι, αλλα προφανως και δεν θα εκανα κατι ακομα και να ηθελα που δεν παιζει αυτο. Τοσα μουνια υπαρχουν σε μια μαλακω θα κολλησουμε.  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny:

Στη φυση δεν ξεχωριζουν αν ειναι αδερφια η οχι, με το που μεγαλωσουν διαχωριζονται οι δρομοι τους.

Φανταζεσαι να ειχα μια αδερφη σα τη γυναικα του bbwlover και να ημουν αιμομικτης? Θα εκοβα την πουτσα μου απο το στομαχι για να ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφη δεν εχω και δεν ξερω πως ειναι, αλλα προφανως και δεν θα εκανα κατι ακομα και να ηθελα που δεν παιζει αυτο. Τοσα μουνια υπαρχουν σε μια μαλακω θα κολλησουμε.  :2funny:

:2funny: :2funny:

πουστακι εισαι χελι γιαυτο σε παω  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
:2funny: :2funny:

πουστακι εισαι χελι γιαυτο σε παω  :grin:

Πουστακι η χελι αποφασισε εχουμε και μια αδερφη να ψαξουμε  :2funny: :2funny:

Λες να εχω καμια ξεχασμενη στις αραβιες και στις ευρωπες που ετρεχε ο πατερας μου τυπε και να τη συναντησω "Λαμψη" style?

Ξερεις, πρωτα το γαμησι και μετα οι ερωτησεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έκτορ πλάκα πλάκα μέσα από το παρτουζόθεμα ο άναλ(έστω και μέσα από τα συνήθη μπινελίκια του)ξεδίπλωσε-ξεγύμνωσε θα έλεγα καλύτερα-τα πιστεύω του και τις απόψεις του.Παίχτη άναλ.αν και διαφωνούμε σε κάποια,δε τα λες άσχημα.Δεν ξέρω μόνο τι ηλικία έχεις κι αν θα μπορείς όλα αυτά να τα υποστηρίζεις με πράξεις κι αρκετά χρόνια μετά.Σ αυτό που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι πως η ηθική και οι αξίες-αρχές δεν έχουν να κάνουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ με τα γαμήσια.Αλλο το ένα άλλο το άλλο.Μπορείς άνετα να έχεις κι απ τα δύο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785

Λες να εχω καμια ξεχασμενη στις αραβιες και στις ευρωπες που ετρεχε ο πατερας μου τυπε και να τη συναντησω "Λαμψη" style?

Απεικόνισαν ήμάς, λοιπόν, άνευ άδείας έκ μέρους ήμών, προσβάλλοντες βαναύσως τήν έκφανσιν της προσωπικότητος ήμών άγαπητέ !!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη εγω γαμησα ξαδερφη που δε γνωριζα, ελειπα χροοονια απο τη περιοχη και εσκασα μυτη μεγαλος ηταν το πρωτο μωρο που καμακωσα πρωτο βραδυ εξοδος στο κλαμπ  :2funny:
ταχαμου χαλαστηκε αυτη μετα, εμενα δε με χαλασε εχω ομορφο σοι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom