Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Που να με γευτεις κιολας. Θα γινεις κρεατοφαγος σε μισο λεπτο μεσα. Θα παρεις χρωμα
κ ποιος γαμαει το σολαριουμ μετα
Που να με γευτεις κιολας. Θα γινεις κρεατοφαγος σε μισο λεπτο μεσα. Θα παρεις χρωμα
κ ποιος γαμαει το σολαριουμ μετα
Αν ειναι να αλλαξεις τις συνηθειες σου για ενα γαμησι, παιρνεις πουλο πριν καν ξεκουμπωσω το τζιν
Επειδη φιλε μου ισχυει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια παρτουζα.. ΜΗΝ αναγεις την παρτουζα σε κατι το ΤΟΣΟ ζημιογονο και ΤΟΣΟ μεγαλης επιρροης ζητημα σε μια γαμημενη οικογενεια.
ΕΣΥ εισαι αυτος που θεοποιει και κανει το σεξ τοσο μεγαλη υποθεση και δεν μπορεις να απαλαγεις απο τις σαρκικες ηδονες, γιατι το μπλεκεις με συναισθηματισμους και ηθικοπλασιες που με τη σειρα τους περιπλεκονται σε κοινωνικες υποχρεωσεις και δεν ξερω και εγω που αλλου. ( Φυσικα και το γαμησι θελει και συναισθημα, για πολλους, αλλα δεν σημαινει πως οταν γινεται χωρις αυτο ειναι μαπα, για να προλαβω τους καλοθελητες που σχολιαζουν μεμονωμενα τα γραφομενα )
Χαλαρωσε. Για γαμησια μιλαμε. Δεν παμε να παρουμε καμια βραχονησιδα στην Τουρκια. Αραξε.
Πειτε ρε παιδια πως γινεται αυτο? Μιλαμε για κοκαινη οχι πρεζαΥ.Γ. ναι καπνιζεται
Υ.Γ.2. ναι φιλε αλεξ71 αυτο ειπα, παμε κατα διαολου επειδη παρτουζονομαστε, αυτο ακριβως ειπα! Ευγε!
Μου φαινεται οτι καθως βραδιασε ηπιες τα ουισκακια σου, ηρεμησες και αρχησες επιτελους να βγαζεις καποιο νοημα, πολυ χαιρομαι.
Για να μη παρεξηγουμε ποτε δεν σταθηκα στο πως ελεγες αυτα που ελεγες και οπως σου εχω πει ηδη εδω και ωρα συμφωνω με πολλα απο αυτα που ειπες και οπως καταλαβες τωρα μαλλον συμφωνεις και εσυ με καποια απο αυτα που λεω εγω.
Οσο για τα προηγουμενα που μου ειπες θα παραδεχθω οτι με επιασες αδιαβαστο (μαλλον αδιαφορο) σε καποια ζητηματα (οπως για τα διαδικαστικα) αλλα και εσυ με την σειρα σου καθεσε και κανεις debate σε πραγματα που ποτε δεν εθιξα ουτε υπονοησα, καταλαβαινω οτι λογομαχεις με 20 εδω και ωρα αλλα τουλαχιστον να θυμασε τι λεγαμε, ποτε δεν ειπα οτι η γυναικα μου ανοικει, ποτε δεν ειπα οτι η παρτουζα ειναι κακια και ποτε μα ποτε δεν θεωρησα ικανη και αναγκαια συνθηκη μιας ευτυχισμενης οικογενιας την απουσια της παρτουζας. Ολη μου η επιχειριματολογια στηριχθηκε γυρω απο την αναγκαιοτητα του καθενα να κανει παρτουζα, που απο οσα καταλαβα απο αυτα που ειπες οταν ηρεμησες, ουτε καν σε ενδιαφερει εσενα αν θα κανεις παρτουζες, εσυ απλα τα εχεις βαλει με το κοινωνικο κατεστημενο που εχει προβλημα με την παρτουζα, και απεναντι σε αυτο θα ταχθω και εγω μαζι σου.
Διαβασα ολες τις απαντησεις στο προηγουμενο κολαζ που εκανες αλλα δυσχυχως δεν εχω το σθενος να απαντησω με τον ιδιο τροπο, στο ζουμι παντως δεν καταλαβαινω γιατι μας κατεταξες ολους εδω στο μαυρο και το ασπρο και αρχισες να βαρας, με αποκαλεσες βλακα (και οχι αμμορφωτο η μικροαστο προς εκπληξη μου, μαλλον αρχισες να με συμπαθεις) για ενα λογο που ακομα δεν καταλαβα, εγω ποτε δεν αντιτεθικα στο πως θα διαχειριζεσαι την προσωπικη σου ζωη και προσπαθησα κιολας να το τονισω οτι να κανει ο καθενας οτι γουσταρει, αυτο που του βγαινει και να προσεχει οσο περισσοτερο μπορει και αν με την γυναικα σου μπορεις και κανεις ανωμαλιες μια χαρα μαγκας εισαι, προφανως για να ειμαι αναμεσα σε αυτο το forum και εγω καποιου ειδους "ανωμαλια" θα κουβαλαω... Και ναι συμφωνω οτι υπαρχουν πολυ χειροτεροι γονεις απο απλα καποιους που παρτουζονονται (ακομα και οι γονεις που το κανουν μια φορα τα 3 χρονια ειναι χειροτεροι) αλλα οπως και να το κανουμε το να το κανεις ειναι ενας κινδυνος παραπανο. Οπως για παραδειγμα με τους gay δεν εχω κανενα προβλημα αλλα αν πανε και υιοθετισουν ενα μωρο παιδι (ναι το ξερω δικαιωμα τους και μπλα μπλα) θελω να τους κοπανησω. Η οικογενια δεν ειναι για ολους, Γαμιμενα και καταστραμενα παιδια κυκλοφορουν καθε μερα αναμεσα μας με χιλιαδες προβληματα και κοπλεξ και αυτο γιατι εχουν μαλακες και καραγκιοζιδες γονεις. Εσυ μπορει να μη πιστευεις οτι τετοιου ειδους δραστηριοτιτες τα "καταστρεφουν" εγω το πιστευω και δυστυχως δεν μπορει κανεις απο τους 2 να αποδειξει την θεση του.
Σε μερικα απο αυτα που ειπες απλα αδιαφορησα (του τυπου ζησε λιγο τη ζωη σου κλπ) γιατι νομιζω οτι σε αλλον θες να τα πεις, αποκλειεται να εβγαλες τετοιο συμπερασμα απο αυτα που ειπα, μαλλον επειδη αυτοματα με κατεταξες στους "εχθρους" δεχομαι τις ιδεες "προσβολες" που χρησιμοποιεις σε ολους.
Οσο για το αν σεξ μπορει να γινει χωρις συναισθημα με δουλευεις ε? Καταλαβαινεις οτι μελος αυτου το forum προφανως επειδη οχι μονο το καταλαβαινω αλλα και επειδη μου αρεσει κιολας... Οι πουριτανοι και ηθικοπλαστες που θελεις να "βρισεις" δεν θα τους βρεις εδω, για να ειμαστε εδω προφανως τουλαχιστον εχουμε ανεβει το πρωτο σκαλοπατι.. Αν θελουν καποιοι να ζουνε στο ρετιρε χωρις ηθικους φραγμους μαγκια τους, εγω δεν θελω, προτιμω να ζω με καποια στοιχειωδη μποσικα και να μη το ξεφτιλισω.
Υ.Γ. ναι καπνιζεται
Υ.Γ.2. ναι φιλε αλεξ71 αυτο ειπα, παμε κατα διαολου επειδη παρτουζονομαστε, αυτο ακριβως ειπα! Ευγε!
Περισσοτερους πουριτανους και ηθικοπλαστες θα βρεις εδω παρα σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ του κοσμου. Πες σε μερικους αρχιγαμιαδες των στουντιο πως η γυναικα τους ισως ξενοπηδιεται και θα το παιξουν ανετοι και ωραιοι οντας σιγουροι οτι της δινουν οσα χρειαζεται και οτι η γυναικα τους δεν παιζει να το κανει. Τελος παντων. Οι περισσοτεροι κανουν τουμπεκι γιατι εδω μεσα ειναι μαγκες και γαμιαδες και ειναι ολα καλυπτομενα ;)
Το θεμα με τους gay και τα παιδια που λες ειναι αλλου ειδους συζητηση και δεν εμπιπτει στην δικια μας εδω. Ειναι θεμα προτυπων και φιγουρων για το παιδι που τα ομοφυλοφυλα ζευγαρια δε μπορουν να προσφερουν. Γιαυτο ειναι και δυσκολη η ανατροφη ενος παιδιου απο τετοια ζευγαρια. Κατα τα αλλα ως ανθρωποι μεμονωμενα δεν μπορουν κριθουν οι gay χειροτεροι η καλυτεροι απτον καθενα μας.
Επειδη μαλλον θα καταλαβες οτι μιλαω για κατασταλαγμενα ζευγαρια, το παιδι δε θα επηρεαστει καθως το ζευγαρι θα εχει το γαμημενο τακτ να κανει ο,τι κανει και να το κραταει για παρτη του. Αν το ζευγαρι δεν ξερει πως και που να γαμηθει, ακομα και μαλακια να τραβανε μονοι τους, αυτο θα γαμησει τα παιδια και θα τους αφησει τραυματα. Γιατι προφανως δεν θα ειναι η μονη τους αμελεια.
Δεν χρειαζεται να παρτουζωνεται η μαμα και ο μπαμπας για να γαμηθει το παιδι. Οπως περιπου το ειπες και εσυ. Τοσα παιδια γαμημενα υπαρχουν και καμια σχεση δεν εχουν με αυτο που συζηταμε. Η απαθεια και η αδρανεια ειναι που τα γαμαει τα παιδια οχι τιποτα αλλο.
Οι ηθικοι φραγμοι και το να ζει καποιος με αξιοπρεπεια δεν περιοριζεται στο τι κανει στο σπιτι του και μονο. Εχει να κανει με το αν θα βοηθησεις τον απεναντι σου, αν θα δειξεις ενδιαφερον για το τι γινεται στη γαμημενη τη γειτονια σου και αλλα τετοια. Ολοι νομιζουν πως επειδη εχουν μια οικογενεια η επειδη εχουν ενα γαμωσπιτο και μια κωλοδουλεια, τελειωνουν οι υποχρεωσεις τους προς την κοινωνια εκει.
Η ηθικη δεν εχει να κανει με το αν εσυ θα γαμηθεις η θα κανεις η θα δειξεις. Εχει να κανει με το πως θα το διαχειριστεις ολο αυτο απο τη στιγμη που εκτιθεσαι στην κοινωνια και μονο που υπαρχεις ως ανθρωπος.
Η παρτουζα και το καθε γουστο του καθενα δεν ειναι αναγκαιοτητα, ειναι δικαιωμα. Στα δικαιωματα δεν μπαινουν φραγμοι και κρισεις, ποσο μαλλον οταν προκειται για κατι που δεν επηρεαζει τιποτα παραπερα απο τους ιδιους τους εμπλεκομενους. ( Δεν μιλαω για κατεστραμενους μαλακες που κοιτανε να γαμηθουνε πρωτα και μετα τα παιδια τους )
Ενταξει ρε φιλαρακο, διαβασε τι ειπες εδω τωρα και μετα διαβασε τα 10 πρωτα post σου που εγραψες, καμια σχεση, τωρα μιλαμε και δεν κλανουμε (αν και ειχε περισσοτερη πλακα πριν)
Απο εκει που ειχα την εντυπωση οτι αν κατεβαιναν οι παρτουζοοικογενιες σε διαδηλωση θα ησουν αυτος με την μεγαλη σημαια στη μπροστα αριστερη γωνια τωρα απλα διαβαζω καποιον που λεει οτι και να παιχτει καμια παρτουζα ρε παιδια μεσα σε διακριτικοτητα, αφου διασφαλισουμε οτι κανεις δεν θα μαθει τπτ και κανεις δεν θα πληγωθει, προφανως και οπως ειπες πριν εγω αφεντης της πουτσας σου δεν θα γινω, ακομα και αν διαφωνω και βρισκω "ελλατοματικο" να σου γαμανε τη γυναικα απο τη στιγμη που το βαζεις σε ενα τετοιο πλαισιο γουστο σου και καπελο σου. Ανωμαλος εισαι, Ελλατοματικος εισαι, αλλα ποιος δεν ειναι στη τελικη, το ολο θεμα ειναι να μπορεις να αντεξεις τις επιλογες σου (εγω προσωπικα μια τετοια δεν θα ηθελα καν να με βαλω σε διαδικασια να την αντεξω, μου ειναι αδιαφορη)
Ρε φιλε, εσυ δηλαδη με το που γαμας βγαζεις τελαλη ?
Τα περι διακριτικοτητας και σεβασμου στο ατομο με το οποιο βρισκεσαι εξυπακουονται. Τι νομιζες? Γιατι να λεω τα αυτονοητα δηλαδη ?
Δεν ειναι θεμα ελαττωματος. Ανθρωπινη συμπεριφορα ειναι, συνειδητη επιλογη οπως απειρα αλλα.
Απαντησε μου, αν σου ελεγε η δικια σου να τη γαμησεις με μια φιλη της μαζι τι θα εκανες? Πως θα ενιωθες? Και τι θα ελεγες στους φιλους σου και πως θα σκεφτοσουν το ολο σκηνικο και τον εαυτο σου ΑΦΟΥ το εκανες ( αν τελικα το εκανες? ) ?
διδαξε μας αρχοντα
το χειρότερο είναι να είσαι κερατάς να μην το ξέρεις, αλλά να το ξέρουν όλοι οι άλλοι, γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις
Το ξερω γιατι αυτα που γραφεις ειναι σαν τα εχεις παρει απο παραμυθι.
Μεγαλωμενη σε λιβαδια με πριγκηπες με ασπρα αλογα αλλα με μαυρες πουτσες για να μην βαριεστε κιολας.
Ακραίες απόψεις ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν. Την πιο ισορροπημένη (και κατ' εμέ σωστή) άποψη την εξέφρασε ο έκτωρ
μα παιχτη μου ειμαι και ο πιο ισορροπημενος ανθρωπας
Επίσης κάπου στην αρχή είδα ότι γράψατε ότι τον παίρνω από τον κώλο. Βρε παλιόπαιδα, γιατί το μαρτυρήσατε;