Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
η κόκα είναι το φόβητρο που πάει με όλα όπως η κόκα κόλα για τον Αλεξη11
καπνιζεται η κοκα? με μπερδεψε :-
εντιτ: κοιτα σεντονι :o :o :o
η κόκα είναι το φόβητρο που πάει με όλα όπως η κόκα κόλα για τον Αλεξη11
αλεξη11 ο αναλ ειναι παπαρι οκ
καπνιζεται η κοκα? με μπερδεψε :-
εντιτ: κοιτα σεντονι :o :o :o
διδαξε μας αρχοντακαι καπνιστή και παστή κι όπως κάνεις κέφι...
επικεντρώνομαι εδώ και σου λέω ότι γράφεις Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ στην παράγραφο.
η παρτούζα και ειδικά η καλή παρτούζα δεν έχει ηλικίες οικογένειες και πλασματικές ηθικοκαραγκιοζιές...είναι μια τρέλλα της στιγμής, είναι ο Μάκης ο καφετζής.
Δεν παίζουμε στο ίδιο league
διδαξε μας αρχοντα
Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να θυσιασεις την καβλα τις στιγμης για μια μεγαλυτερη ιδεα και εισαι εσυ και η γυναικα σου (οχι εσενα προσωπικα προφανως, γενικα μιλαω) ακομα ερμεα των σαρκικων σας αναγκων δεν εχω κατι να πω, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μικρτερος απο ολους σας και ναι θεωρω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια γαμημενη παρτουζα. Σιγα πια την στερηση ρε παιδια, τι ζηταω δλδ ? το στοιχιωδες σεβασμο που μου εδειξε η δικια μου μανα με το να μη παρτουζονετε οταν ημουν μπεμπης. Ναι εχω κανει παρτουζα, ναι ειναι γαμω τις φασεις, ναι θελω να το ξανακανω αλλα καλυτερα να μου κοπει ο πουτσος απο το φτασω 40 με 2 παιδια και να καθομαι να οργανωνω παρτουζες και να βρισκω εθελοντες για το ποιος θα μου γαμησει τη γυναικα. Εχουμε και δουλιες ρε παιδια, εχουμε μια καριερα, εχουμε να παμε τα παιδια μας σε ενα καλο σχολειο και εσεις μου λετε για παρτουζες? Γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. αει στο διαολο βραδιατικα μου βγαλατε τον καπιταλιστη απο μεσα μου
Παμε κατα διαολου σαν χωρα επειδη καποιοι κανουν παρτουζες?Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να θυσιασεις την καβλα τις στιγμης για μια μεγαλυτερη ιδεα και εισαι εσυ και η γυναικα σου (οχι εσενα προσωπικα προφανως, γενικα μιλαω) ακομα ερμεα των σαρκικων σας αναγκων δεν εχω κατι να πω, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μικρτερος απο ολους σας και ναι θεωρω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια γαμημενη παρτουζα. Σιγα πια την στερηση ρε παιδια, τι ζηταω δλδ ? το στοιχιωδες σεβασμο που μου εδειξε η δικια μου μανα με το να μη παρτουζονετε οταν ημουν μπεμπης. Ναι εχω κανει παρτουζα, ναι ειναι γαμω τις φασεις, ναι θελω να το ξανακανω αλλα καλυτερα να μου κοπει ο πουτσος απο το φτασω 40 με 2 παιδια και να καθομαι να οργανωνω παρτουζες και να βρισκω εθελοντες για το ποιος θα μου γαμησει τη γυναικα. Εχουμε και δουλιες ρε παιδια, εχουμε μια καριερα, εχουμε να παμε τα παιδια μας σε ενα καλο σχολειο και εσεις μου λετε για παρτουζες? Γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. αει στο διαολο βραδιατικα μου βγαλατε τον καπιταλιστη απο μεσα μου
Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να θυσιασεις την καβλα τις στιγμης για μια μεγαλυτερη ιδεα και εισαι εσυ και η γυναικα σου (οχι εσενα προσωπικα προφανως, γενικα μιλαω) ακομα ερμεα των σαρκικων σας αναγκων δεν εχω κατι να πω, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μικρτερος απο ολους σας και ναι θεωρω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια γαμημενη παρτουζα. Σιγα πια την στερηση ρε παιδια, τι ζηταω δλδ ? το στοιχιωδες σεβασμο που μου εδειξε η δικια μου μανα με το να μη παρτουζονετε οταν ημουν μπεμπης. Ναι εχω κανει παρτουζα, ναι ειναι γαμω τις φασεις, ναι θελω να το ξανακανω αλλα καλυτερα να μου κοπει ο πουτσος απο το φτασω 40 με 2 παιδια και να καθομαι να οργανωνω παρτουζες και να βρισκω εθελοντες για το ποιος θα μου γαμησει τη γυναικα. Εχουμε και δουλιες ρε παιδια, εχουμε μια καριερα, εχουμε να παμε τα παιδια μας σε ενα καλο σχολειο και εσεις μου λετε για παρτουζες? Γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. αει στο διαολο βραδιατικα μου βγαλατε τον καπιταλιστη απο μεσα μου
Παπαριες ειναι αυτα που τρως και σου εχουν πειραξει το λιγοστο μυαλο με το οποιο γεννηθηκες.
το μουνί το είδαν σαν κοινωνικό [size=10pt]στάτους αποδοχής, όχι ηδονής.[/size]
πανω που θα ελεγα οτι οου μαι γκοντ τι γαματο σεντονι που γραψες. πφ
λιγα λογια για το φαι μου
Πες το, συμφωνεις και προσκυνας.
Μπορει να εισαι μεγιστο και τρανο παραδειγμα ελεεινιδας, αλλα καπου καπου κανεις και κανα δυο λαθακια και συμφωνεις με τα σωστα.
συ συμφωνησες πρωτος
χαλαρωσε μωρ μλκ λιγο πω πω, συνεχεια στην τσιτα.
Καθολου τσιτα. Satriani και αραγμα. Δεν τσιτωνω με μαλακες. Αντε να βαλω και αυτο για να σε πεισω
τι ειν το σατριανι? εγω τα μυξομαντηλα μου εχω :'(
Joe Satriani.
Μην σπαμαρεις μαλακω.
ε τι αλλο να ειπωθει εδω μεσα? ολοι συμφωνουμε στο οτι εισαι αρχιδι.