Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
νομιζω οτι ξεκαθαριστηκαν θεματα οπως "να φερουμε στο κρεβατι τα παιδια " , "πηγαινε και με τον σκυλο" και βλακειες τετοιες και ηταν ολοι καθετοι ....
μην χρησιμοποιουμε ακραια παγραδειγματα για να στηριξουμε την αποψη μας ...
αν ειναι δυνατον !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
αφού είναι αγάμητοι δίχως εμπειρίες πέραν του παπά που τους χούφτωσε...το μουνί το είδαν σαν κοινωνικό στάτους αποδοχής, όχι ηδονής.

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
επικεντρώνομαι εδώ και σου λέω ότι γράφεις  Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ στην παράγραφο.

η παρτούζα και ειδικά η καλή παρτούζα δεν έχει ηλικίες οικογένειες και πλασματικές ηθικοκαραγκιοζιές...είναι μια τρέλλα της στιγμής, είναι ο Μάκης ο καφετζής.
Δεν παίζουμε στο ίδιο league

Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να θυσιασεις την καβλα τις στιγμης για μια μεγαλυτερη ιδεα και εισαι εσυ και η γυναικα σου (οχι εσενα προσωπικα προφανως, γενικα μιλαω) ακομα ερμεα των σαρκικων σας αναγκων δεν εχω κατι να πω, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μικρτερος απο ολους σας και ναι θεωρω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια γαμημενη παρτουζα. Σιγα πια την στερηση ρε παιδια, τι ζηταω δλδ ? το στοιχιωδες σεβασμο που μου εδειξε η δικια μου μανα με το να μη παρτουζονετε οταν ημουν μπεμπης. Ναι εχω κανει παρτουζα, ναι ειναι γαμω τις φασεις, ναι θελω να το ξανακανω αλλα καλυτερα να μου κοπει ο πουτσος απο το φτασω 40 με 2 παιδια και να καθομαι να οργανωνω παρτουζες και να βρισκω εθελοντες για το ποιος θα μου γαμησει τη γυναικα. Εχουμε και δουλιες ρε παιδια, εχουμε μια καριερα, εχουμε να παμε τα παιδια μας σε ενα καλο σχολειο και εσεις μου λετε για παρτουζες? Γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. αει στο διαολο βραδιατικα μου βγαλατε τον καπιταλιστη απο μεσα μου  :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να θυσιασεις την καβλα τις στιγμης για μια μεγαλυτερη ιδεα και εισαι εσυ και η γυναικα σου (οχι εσενα προσωπικα προφανως, γενικα μιλαω) ακομα ερμεα των σαρκικων σας αναγκων δεν εχω κατι να πω, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μικρτερος απο ολους σας και ναι θεωρω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια γαμημενη παρτουζα. Σιγα πια την στερηση ρε παιδια, τι ζηταω δλδ ? το στοιχιωδες σεβασμο που μου εδειξε η δικια μου μανα με το να μη παρτουζονετε οταν ημουν μπεμπης. Ναι εχω κανει παρτουζα, ναι ειναι γαμω τις φασεις, ναι θελω να το ξανακανω αλλα καλυτερα να μου κοπει ο πουτσος απο το φτασω 40 με 2 παιδια και να καθομαι να οργανωνω παρτουζες και να βρισκω εθελοντες για το ποιος θα μου γαμησει τη γυναικα. Εχουμε και δουλιες ρε παιδια, εχουμε μια καριερα, εχουμε να παμε τα παιδια μας σε ενα καλο σχολειο και εσεις μου λετε για παρτουζες? Γι αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. αει στο διαολο βραδιατικα μου βγαλατε τον καπιταλιστη απο μεσα μου  :headbang:

εχεις μπερδεψει αι θινκ μαι φρεντ την πουτσα με την βουτσα ...  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παμε κατα διαολου σαν χωρα επειδη καποιοι κανουν παρτουζες?
Ξεμπλεξε τα λιγο στο μυαλο σου, αγορι μου...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Επειδη φιλε μου ισχυει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο μια παρτουζα.. ΜΗΝ αναγεις την παρτουζα σε κατι το ΤΟΣΟ ζημιογονο και ΤΟΣΟ μεγαλης επιρροης ζητημα σε μια γαμημενη οικογενεια.

ΕΣΥ εισαι αυτος που θεοποιει και κανει το σεξ τοσο μεγαλη υποθεση και δεν μπορεις να απαλαγεις απο τις σαρκικες ηδονες, γιατι το μπλεκεις με συναισθηματισμους και ηθικοπλασιες που με τη σειρα τους περιπλεκονται σε κοινωνικες υποχρεωσεις και δεν ξερω και εγω που αλλου. ( Φυσικα και το γαμησι θελει και συναισθημα, για πολλους, αλλα δεν σημαινει πως οταν γινεται χωρις αυτο ειναι μαπα, για να προλαβω τους καλοθελητες που σχολιαζουν μεμονωμενα τα γραφομενα )

Χαλαρωσε. Για γαμησια μιλαμε. Δεν παμε να παρουμε καμια βραχονησιδα στην Τουρκια. Αραξε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παπαριες ειναι αυτα που τρως και σου εχουν πειραξει το λιγοστο μυαλο με το οποιο γεννηθηκες.

πανω που θα ελεγα οτι οου μαι γκοντ τι γαματο σεντονι που γραψες. πφ

λιγα λογια για το φαι μου :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το μουνί το είδαν σαν κοινωνικό [size=10pt]στάτους αποδοχής, όχι ηδονής.[/size]

Γαμησε τα.

Το μουνι και τιποτα αλλο. Αυτο και τα ματια τους. Γαμιεται αυτο? Ολα καλα. Γαμιεται καλα? Ακομα καλυτερα.

Γαμιεται ετσι? γιουβετσι? Πςςςς ειμαι γαμω.

Γαμιεται μαζι με μια φιλη? Πςςςς υπερ γαμω.

Γαμιεται μαζι με εναν φιλο? Πω την γαμησαμε, δεν ειμαι γαμιας πλεον αλλα κερατας.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πανω που θα ελεγα οτι οου μαι γκοντ τι γαματο σεντονι που γραψες. πφ

λιγα λογια για το φαι μου :2funny:

Πες το, συμφωνεις και προσκυνας.

Μπορει να εισαι μεγιστο και τρανο παραδειγμα ελεεινιδας, αλλα καπου καπου κανεις και κανα δυο λαθακια και συμφωνεις με τα σωστα.

Οσο για το φαι, γαμησε τα. Πρεπει να εισαι πιο ασπρη και απο κωλοτρυπιδα που εχει φαει λευκανση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πες το, συμφωνεις και προσκυνας.

Μπορει να εισαι μεγιστο και τρανο παραδειγμα ελεεινιδας, αλλα καπου καπου κανεις και κανα δυο λαθακια και συμφωνεις με τα σωστα.

συ συμφωνησες πρωτος :dancing:

χαλαρωσε μωρ μλκ λιγο πω πω, συνεχεια στην τσιτα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
συ συμφωνησες πρωτος :dancing:

χαλαρωσε μωρ μλκ λιγο πω πω, συνεχεια στην τσιτα.

Καθολου τσιτα. Satriani και αραγμα. Δεν τσιτωνω με μαλακες. Αντε να βαλω και αυτο  :fuck1: :cum: για να σε πεισω  :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom