Πολυ οργη ρε αδελφακι μου, αλλα βλεπω οτι βρηκαμε κωδικα επικοινωνιας με τους αριθμους, χαιρομαι.
Πρεπει να καταλαβεις κατι και δεν το λεω για το καλο σου αλλα για να γινεις πιο προσυτος επικοινωνιακα. (αυτο το θελουμε ολοι ε?)
Γραφεις περιπου 5 ωρες με λεξιλογιο που κανενας δεν σε αναγκασε ποτε να χρησιμοποιησεις, στην τελικη ολοι την γνωμη μας λεμε και αν εγω χανω και εσυ κερδιζεις τουλαχιστον
κρατα λιγο ψυχραιμια, εισαι τοσο φανατισμενος με τις ιδεες σου που δεν οχι μονο δεν δεχεσαι κριτικη σε αυτα που λες αλλα προσπαθεις μεσω ιντερνετικης λογομαχιας να αποδειξεις πραγματα που δεν γινεται (δεν νομιζω
καποιος παντρεμενος εδω να περιμενε να διαβασει εσενα και να ξεκινησει τηλεφωνα σε γνωστους να φερει στη γυναικα του)
Δεν προσπαθω τιποτα.
Λεω την γνωμη μου με τον τροπο που επελεξα να την λεω. Το οτι κολλας σε αυτο, στον τροπο δηλαδη, δειχνει την ανεπαρκεια σου στο να κανεις ουσιαστικο διαλογο σε αυτα που λεω και οχι στο πως τα λεω.
Δεν εχω καμια πρεμουρα να κερδισω κανεναν, ορεξη εχω νομιζεις να βαζω μυαλο σε ακυρα nicknames απο εδω και απο εκει.
Θα σου αποδειξω σε ποια σημεια εχεις λαθος και αν εχεις κατι να πεις, εποικοδομητικο αλλα και που να μπορει να προωθησει τον ηδη υπαρχοντα διαλογο, να το πεις. Αλλιως θα βουλωσεις.
[quote author=Alexis11]
Στο Θεμα σου και να ειμαι καλα οχι θεμα μου. Οπως ειπα και αρχικα αλλα μαλλον σε εχει τυφλωσει ολο αυτο το μισος προς του κακους και πουριτανους και "χριστιανους" ανθρωπους, ειπα οτι ΑΝ εσυ γουσταρεις να βλεπεις την γυναικα σου να γαμιεται καλως, το να μου το παρουσιαζεις ομως σαν λογικο και σαν φυσικο επακολουθο του εγγαμου βιου ειναι το ελαχιστο παραπληγικο, εγω ειχα προβλημα με τον τυπο που ειπε οτι ολες οι γυναικες
γουσταρουν απο δυο ψωλες και απλα δεν το ξερουν. [/quote]
Καταρχην τοση ωρα μιλας επι προσωπικου στο θεμα γυναικα. Δεν ξερεις και δεν μπορεις να συμπερανεις απο καπου οτι εχω γυναικα και οτι γουσταρω να μου την γαμανε οπως λες. Εσυ κανεις κατι χειροτερο απο αυτο που κανω εγω, το βρισιμο. Χρησιμοποιεις με τετοιο τροπο τον γραπτο λογο που καποιος ο οποιος ειναι ουδετερος αυθυποβαλλεται και αυτοματα σε βρισκει σωστο καθως φαινομενικα εχεις τα επιχειρηματα με το μερος σου. Ειναι η γραφη σου τετοια που σε βγαζει δηθεν λαδι και θυματοποιει την σταση σου για να νομισει ο αλλος οτι ειναι και πιο ηθικο αυτο που λες. Καλυτερα να βριζω λοιπον παρα αυτο. Προχωραμε.
[quote author=Alexis11]
Οι αντιρησεις μου ειναι πολυ συγκεκριμενες και η μεγαλυτερη μαζι σου ειναι για πιο διαολεμενο λογο να παντρευτεις του begin with ? [/quote]
Δεν σε καταλαβαινω. Αν συμπεραινω σωστα, για σενα ο γαμος αποτελει και φυλακη. Συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα. Επισης, ο γαμος σημαινει και το τελος της ερωτικης σου ζωης και τελος στις οποιες ερωτικες αναζητησεις προκυψουν μετα η κατα την διαρκεια. Σωστα? Γιατι αυτο μου λες.
Γιατι να μην παντρευτω ρε φιλε? Λογαριασμο θα δωσω σε κανεναν? Κανω κακο σε καποιον με το να παντρευτω και να κανω ο,τι γουσταρω στο κρεβατι μου? Δερβεναγα μηπως σε λενε?
Ο γαμος γινεται για να δημιουργηθει οικογενεια. Η οικογενεια και η σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου, αν εισαι ατομο που το μυαλο του το εχει εκει που πρεπει, δεν μπλεκονται. Αν δηλαδη δεν εισαι ουρακοταγκος και μπορεις να διαχωρισεις αυτα τα δυο βασικα πραγματα, τοτε μια χαρα μπορεις να εχεις οικογενεια και με τη γυναικα σου να κανεις ο,τι γουσταρεις.
[quote author=Alexis11]
Ποια διαολεμενη αναγκη σε οδηγησε στα σκαλια της εκκλησιας να "γιορτασεις" την "ενωση" με την γυναικα της ζωης σου (αλλα και αλλων 3-4) και γιατι απλα να μην ειστε ενα ζευγος που "περνατε καλα". Εγω δεν ειπα ποτε να μην το κανεις με την κοπελα σου αυτο αλλα να το κανεις με την μανα των παιδιων σου ειναι παρατραβηγμενο ρε φιλαρακι, και αν η γυναικα σου δεν προλαβε να βγαλει ολον τον "ερωτισμο" οταν επρεπε "tough luck" οπως λενε στο χωριο μου, τωρα ειναι μανα, και αν δεν καταλαβαινεις ποσο μεγαλη ευθυνη ειναι αυτη δεν μπορω να κανω κατι γιατι οσο και να λες οτι θα τα προστατευσεις απο την κρεβατοκαμαρα σου (και γιατι αλλοστε αφου φαινεσαι τοσο περιφανος?) δεν νομιζω να τα καταφερεις.[/quote]
Αυτο που ειπα πανω το αναιρω κατα καποιο τροπο. ΔΕΝ μπορεις, εσυ συγκεκριμενα μιλαω, να διαχωρισεις το σεξουαλικο απο το οτιδηποτε αλλο στη ζωη σου. Κριμα για σενα φιλε, πραγματικα. Τα σκαλια της εκκλησιας δεν τα ανεβηκα και ουτε θα τα ανεβω ποτε. Δεν θεωρω τον εαυτο μου δουλο του θεου και ο γαμος ειναι μια τυπικη διαδικασια που γινεται για το τυπικο του θεματος και να μην εχεις μπλεξιμο με χαρτουρα. Δεν ζω σε κανα χωριο και δεν ειμαι καμια γκομενα που περιμενει τον πριγκηπα για να θελω να παω στην εκκλησια για να παντρευτω για να νιωσω οτι θα κανω οικογενεια. Αν εχεις θρησκοληπτικα καταλοιπα τοτε συγγνωμη αλλα εχεις αργησει να τα αποβαλεις.
Δεν μπορεις να καταλαβεις τα βασικα. Η γυναικα σου θα ειναι ο ανθρωπος με τον οποιο θα εισαι μια ζωη. Τι το πιο φυσιολογικο να κανεις μαζι της ολα οσα γουσταρεις να κανεις? Αν δεν τα κανεις με αυτην με ποια θα τα κανεις ρε φιλε στην τελικη? Τι σχεση εχει η ικανοτητα της για την ανατροφη των παιδιων σου με τις σεξουαλικες ορεξεις? Πας καλα? Εχεις μπλεξει το Αλφα με το Ωμεγα. Και δεν παιζει να τα ξεμπλεξεις ποτε γιατι ξεκινας με λαθος βαση σκεψης.
Τα παιδια ειναι προστατευμενα απο την κρεβατοκαμαρα μου ( και σου, και ολων μας ) οσο τους δινεις σημασια και οσο τα μεγαλωνεις ως παιδια. Στην κρεβατοκαμαρα του καθενα δεν εχουν θεση οχι απλα τα παιδια, αλλα κανεις αλλος περα απο το ζευγαρι το ιδιο. Και γραφοντας θεση εννοω λογο στο να πει κατι η να ξερει το οτιδηποτε, οχι φυσικη θεση.
[quote author=Alexis11]
Γιατι ξερεις τα παιδια κριμα η οχι ειναι ακομα αγνα και πουριτανοπαιδα, και αν καποια στιγμη γινει μια στραβη και ο πατερας του φιλου του γιου σου ηταν απο τους 7 που γαμαγανε την γυναικα σου και το ενα φερει το αλλο πριν καν το καταλαβεις το καμαρι σου θα κουνιεται με κρεμασμενα κουδουνια, και μετα πηγαινε εσυ εξηγησε στην γαμημενη την κοινωνια ποσο αδικη ειναι. Επαναλαμβανω ο Γαμος και πολυ περισσοτερο η οικογενια συνοδευονται απο ευθυνες ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΒΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. Οι παρτουζες οπως και ολα τα πραγματα εχουν την εποχη τους, δεν ειναι για μια ζωη, καντες στα 20 στα 25 ΑΛΛΑ αν δεν προλαβες ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και πολυ περισσοτερο το παιδι σου.[/quote]
Οταν εχεις παρει κατι λαθος απτην αρχη, τοτε και ολο το επιχειρημα σου θα ειναι λαθος. Αν φτασεις στο σημειο να εχεις τετοια σχεση με την γυναικα σου,και γουσταρεις να παιξεις και με αλλα ατομα στο κρεβατι σου κατ'οποιονδηποτε τροπο, τοτε δεν θα βρει ο αλλος εσενα που εισαι πουριτανος και το στομα σου δεν μπορει να συγκρατησει την χαρα απο το γαμησι που εκανες χτες. Εχουν γνωση οι φυλακες και ξερουν ποιον βαζουν στο κρεβατι τους και σιγουρα δεν βαζουν τυπακια που εκμηστηρευονται τις προσωπικες τους στιγμες, γιατι αυτες οι στιγμες ειναι αυτο που λεει και η λεξη. Προσωπικες. Δεν αφορουν κανεναν αλλον εκτος απο το προσωπο που εμπλεκεται σε αυτην. Αλλα ουτε αυτο μπορεις να το διαχωρισεις. Γουσταρεις να ζεις με ταμπελες. Γουστο σου.
Οι ευθυνες φιλαρακι δεν εξαρτωνται απο το αν θα κανει παρτουζες ο αλλος. Συμφωνα με την λογικη σου λοιπον, καθως εσυ τα γραφεις, συμπεραινουμε οτι τα ζευγαρια που ΔΕΝ κανουν παρτουζες ειναι περισσοτερο υπευθυνα, και επομενως περισσοτερο επιτυχημενα στην οικογενειακη τους ζωη. Τι κριμα που η πραγματικοτητα σε διαψευδει ε? Και δεν σε διαψευδει επειδη ενδεχομενως να ισχυριστεις πως λεω οτι τα ζευγαρια που κανουν παρτουζες ειναι πιο υπευθυνα και τετοιες μαλακιες.
Αλλα επειδη το αν θα αναλαβει καποιος τις ευθυνες του η οχι ΔΕΝ εξαρταται απο το πως εχει δομησει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σεξουαλικη του ζωη. Και θα σου πω και το εξης. Εγω δινω περισσοτερη πιθανοτητα σε ενα ζευγαρι που κανει παρτουζες να ειναι πιο υπευθυνο απο ενα "τυπικο" ζευγαρι και αυτο γιατι μοιραζεται τα παντα μαζι και δεν εχει κομπλεξ και συμπλεγματα κατωτεροτητας αλλα και δεν εχει προβλημα με τον ιδιο του τον εαυτο, ως ζευγαρι και ως μεμονωμενα ατομα στην σχεση.
[quote author=Alexis11]
Δλδ και για χαρη του επιχειρηματος θα συμφωνησω με ολους τους προηγουμενους που λενε οτι στο κρεβατι δεν υπαρχουν ορια και μπλα μπλα μπλα
Δηλαδη το επομενο βημα πιο θα ειναι ? να φερουμε και τα παιδια τωρα που ειναι 18 στο κρεβατι να δουμε αν γαμιεται καλα η κορη και γιος μας? να φερουμε και τον σκυλο? γιατι να μη καπνισουμε και αυτη τη σακουλα κοκα που αγορασα και το μαλακισμενο κρατος την απαγορευει και να παμε να σπασουμε το αμαξι του γειτονα ? γιατι να μην τον φαω και εγω μιας που ειμαι εδω στο κρεβατι με αλλον εναν αντρα! ζητω!
Αυτο που θελω να πω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπαρχουν ορια, εγω ουτε υπερμαχος του πουριτανισμου ειμαι να σου πω μονο ιεροπολοστικα και κλειστα φωτα αλλα αυτο με το κρεμαω λαμπα εξω απο το σπιτι μου και βαζω ΞΕΝΟΥΣ μεσα στο σπιτι ΜΟΥ να γαμανε την γυναικα ΜΟΥ και τη μανα των παιδιων ΜΟΥ απεχει παρα πολυ. Αμα το κανεις προφανως και εχεις προβλημα και ΝΑΙ εισαι ανωμαλος, αν ειστε και οι 2 και γουσταρετε μαγκια σας παιδια μου και καλα κανατε που διαλεξατε ο ενας τον αλλον (δεν ειρονευμαι) αλλα να ερχεσαι εσυ να μου λες εμενα και ολων εδωπερα οτι ειμαστε εμεις οι βλακες και εσυ ο εξυπνος ειναι οπως προειπα τουλαχιστον λυπηρο.
[/quote]
Θες και μπλεκεις τα παιδια για να φτιαξεις και καλα ενα ηθικο προφιλ για να δωσει βαρυτητα στο επιχειρημα σου. Αλλα αδυνατεις να δεις την αληθεια που ειναι οτι τα παιδια ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ δεν πρεπει να γνωριζουν για το τι γινεται στο κρεβατι των γονιων τους. Τι σε κανει λοιπον να πιστευεις οτι τα παιδια ενος ζευγαριου που κανει παρτουζες θα επηρεαστει περισσοτερο? Για πες μου.
Εφοσον κατηγορεις τοσο πολυ αυτα τα ατομα λοιπον, σε προκαλω να μου δειξεις ΜΙΑ οικογενεια που ΔΕΝ εκανε παρτουζες, αλλα τα παιδια τους ειχαν γνωση του τι γινοτανε στο κρεβατι τους και ΔΕΝ απεκτησαν προβληματα. Η μια οικογενεια που ο πατερας και η μητερα ξενοπηδιοντουσαν κρυφα και οταν μαθευτηκε τα παιδια δεν απεκτησαν προβληματα. Γιατι ξερω παρα πολλες στις οποιες τα παιδια μετα απο ολα αυτα σιχαθηκανε τους ιδιους τους γονεις. Φυσικα θα γινει το ιδιο και με το αν κανανε παρτουζες, αλλα ΔΕΝ θα ειναι ο πρωταρχικος λογος αυτος. Θα ειναι επειδη η ερωτικη ζωη του καθε ενα, και ποσο μαλλον ενος παντρεμενου ζευγαριου ειναι ακρως προσωπικη υποθεση και τα παιδια ΔΕΝ χωρανε σε αυτην. Εχουν τη δικη τους ζωη ( ερωτικη η μη ) να ζησουν και στην οποια ο γονιος θα πρεπει να τα δρομολογησει.
Εισαι πολυ κτητικος. Η γυναικα ΣΟΥ δεν ειναι ΚΤΗΜΑ σου φιλαρακι. Επειδη την παντρευτηκες δεν σου ανηκει και το μουνι της. Ανα πασα στιγμη σου ξενογαμιεται και η γυναικα ΣΟΥ που τοσο πολυ αγαπας γινεται πουτανα για ενα 20χρονο κωλοπαιδο που της γαμαει την κωλαρα και για εσενα παραμενει η πιστη μαμα που μεγαλωνει τα παιδια της σωστα. Τι ουτοπια ε? Συγκινουμαι!
Οσο για τα διαδικαστικα, ακομα και εκει κομπλεξ εχεις. Σιγα ρε φιλε μην φερνεις στο σπιτι σου ολη αυτη τη φαση. Πιτσιρικας εισαι, ποσο εισαι? Αυτα τα πραγματα γινονται σε ουδετερους χωρους οταν και αν γινονται, δεν θα πας στο σπιτι του αλλουνου να του γαμησεις τη γυναικα. Τι μαλακιες λες, τοσο πολυ τυφλωθηκες απο ενα τοσο απλο θεμα και μετα λες εμενα φανατισμενο ? Που αναμασας τα ιδια και τα ιδια και ουσια μηδεν.
Εγω δεν ειπα εσενα βλακα για το γεγονος οτι δεν θελεις να το κανεις. Σε ειπα βλακα, και παραμενεις βλακας προφανως, για το γεγονος οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο καθενας στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ζωη κανει ο,τι γουσταρει. Και το αν αυτο θα ειναι παρτουζες η δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν σου πεφτει λογος. Και δεν σου πεφτει λογος στο βαθμο που μπορεις να τον κρινεις αν θα ειναι καλος γονιος η οχι. Απο που και ως που κρινεις ρε βλακα καποιον αν θα ειναι καλος γονιος επειδη ξερεις ενα η δυο του γουστα στο κρεβατι ? Ωραια κριτηρια εχεις.
Την επομενη φορα αν ακουσεις γκομενα που γαμηθηκε στα τεσσερα να μην την προτιμησεις. Ειναι πολυ προστυχη και ποιος ξερει αν θα ειναι καλη μητερα. Ειδικα αμα στο κρεβατι φωναζει "σκισε με ξεκωλιασε με" και τρωει πεντε οκαδες ξυλο τοτε σιγουρα δεν θα ειναι καλη μαμα. Ε? Σωστα τα λεω?
Γιαυτο σας κραζω. Οχι επειδη ειστε μαλακες. Που ειστε, αλλα αυτο ειναι δικαιωμα καθως ειστε απο επιλογη ετσι. Αλλα επειδη δεν μπορειτε απο την πολλη μαλακια να καταλαβετε τα βασικα. Να υπαρξετε για μισο δευτερολεπτο χωρις ταμπελες και χωρις την αναγκη να κρινετε καποιον για μια του επιλογη που ειναι ΑΣΧΕΤΗ με το θεμα στο οποιο τον κρινετε.
Υ.Γ. Σου ξαναλεω, αν δεν εχεις κατι εποικοδομητικο αυτη τη φορα να πεις, να μην μιλησεις καθολου. Γιατι αυτα που λες τα εχεις πει σε 500 διαφορετικα ποστς και δεν εχει ουσια να τα ξαναδιαβασω θα χασεις τον χρονο σου.
Υ.Γ.2 Προσπαθησε να ζησεις και λιγακι χωρις να εχεις στο νου σου οτι αυτο που επιλεγεις ειναι σωστο επειδη το προσταζουν "οι περισσοτεροι". Ισως νιωσεις καλυτερα αν καταφερεις και αποβαλεις τον μανδυα της βλακειας που σε περιβαλλει.