The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.479
- Πόντοι
- 25.467
Ενοείται.Δε το συζητάμε.Απολαμβάνουμε την μειοψηφία μας κι όλα καλά.
Ενοείται.Δε το συζητάμε.Απολαμβάνουμε την μειοψηφία μας κι όλα καλά.
ε αυτο δεν ηταν απλη κωλοτουμπα τωρα. πηγες πισω στο χρονο λεμε
ρε μαλακα το τς τς τς κ ο τροπος που ειναι γραμμενο το 'κλιιιικα' σου φαινεται σαν να σοβαρομιλω?
τελικα να γτ ειναι μη επιτρεπτο στην κοινωνια μας το γαμησι εντος σογιου. φυραινει το μυαλο. μαλακα.
ρε μαλακα το τς τς τς κ ο τροπος που ειναι γραμμενο το 'κλιιιικα' σου φαινεται σαν να σοβαρομιλω?
τελικα να γτ ειναι μη επιτρεπτο στην κοινωνια μας το γαμησι εντος σογιου. φυραινει το μυαλο. μαλακα.
Σιγα μωρη θα σπασεις κανα νυχι.
Σιγα μωρη θα σπασεις κανα νυχι.
βασανισου λιγο ακομα μη και σε παρεξηγησα
μεγαλη πρεμουρα για τη γνωμη μου. και το σοι μου ετσι αχαχχαχαχαχαχα
δε βασανιζομαι, οταν ο αλλος καταλαβαινει οτι να ναι παντα ετσι απανταω. δεν εισαι ξεχωριστος, αραξε το καλαμι σου λιγο πιο κει. απλα εχω χρονο κ απαντω.
ειναι με ακρυλικο, αντεχουν μου ειπαν.
μμμμμμμ δε με πειθεις. και αλλο και αλλο
βγαλε τελαλη κ για τα αλλα σου γαμησια, εχω κι αλλο χρονο
Βαλε δαχτυλακι. Βοηθαει στο να σχηματισεις πιο σφαιρικη αποψη για τα πραγματα γυρω σου.
δλδ σου καναν τη σουφρα σαν το αβαταρ σου για να γινεις ο σοφος που εισαι σημερα?
Εσυ γαμιεσαι καθολου η μονο με τα νυχια σου ασχολεισαι?
Περα απτο γνωστο γαμησι δηλαδη που επεσε.
οχι το εταξα πλεον. νυχια κ μαλλια απο τουδε.
Κρίμα... γιατί ομολογώ πως είχα βλέψεις. Αλλά εφόσον το τάξατε, ως "Άγιος" οφείλω να σας επικροτήσω.
Εσυ γαμιεσαι καθολου η μονο με τα νυχια σου ασχολεισαι?
Περα απτο γνωστο γαμησι δηλαδη που επεσε.
χμμ μαθαν οτι γαμιομαστε(αν) απο δω, πλακωσαν κ οι γυφτοι :S
ελα μαζεψου λεμε.
Θεωρώ επίσης ότι το ενδιαφέρον κάποιου προς το άτομό σας μάλλον κολακευτικό είναι.
Καταλαβαίνουν από τέτοια, τα ζούδια?
Μετά όμως, ξέρουν να κάνουν παράπονα και να μας επιρίπτουν ευθύνες όταν τους αποδίδουμε "γνωστούς" χαρακτηρισμούς.