Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
5 χρόνια λειτουργίας του σάιτ κι ακόμα κολλημένοι στα στερεότυπα,καμμία πρόοδος.
Αραγε στα 10 χρόνια θα φτάσουμε στο σημείο τα θέματα να πάνε κάπως έτσι?
"Σήμερα ΔΕΝ έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου"
"Πως διαγράφουμε εύκολα και γρήγορα τα δεκάδες τηλέφωνα από ανεξάρτητες από το κινητό?"
"Όχι άλλες φοιτήτριες call girs,φτάνει πια"
"Μάχες δεξιών-αριστερών στο μπου.κομ.Αναμνήσεις από το παρελθόν".

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντιπαρέρχομαι τό ότι με αποκαλείτε "γύφτο" (μάλλον με την κακή έννοια του όρου) γιατί αν αναφέρεστε υποτιμητικά στους Ρωμά, μάλλον είστε ρατσίστρια.

Θεωρώ επίσης ότι το ενδιαφέρον κάποιου προς το άτομό σας μάλλον κολακευτικό είναι.

εκφραση ειναι ελεος. κ ο μαυρος ο αραπης ο ταμ ταμ λεω, και?
το να λεει καποιος αγνωστος σε ενα φορουμ οτι δε θα τον χαλαγε να με πηδηξει, ε σορρυ αλλα δε το θεωρω κοπλιμαν αλλα λιγουριαση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μετά όμως, ξέρουν να κάνουν παράπονα και να μας επιρίπτουν ευθύνες όταν τους αποδίδουμε "γνωστούς" χαρακτηρισμούς.

ποτε εκανα παραπονα ρε τενεκε? που μετα το σεντονι της αλι κοντεψαν να σε παρουν τα ζουμια, τρομπα.

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα δεχοταν η δικια σου να κανει παρτουζα με γυναικα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μετά όμως, ξέρουν να κάνουν παράπονα και να μας επιρίπτουν ευθύνες όταν τους αποδίδουμε "γνωστούς" χαρακτηρισμούς.

δε μας φτανουν οι ενημερωσεις οσων γαμιονται, πρεπει να μας γνωστοποιουν και ποτε ΔΕΝ γαμιονται. και ποτε τα φτιαχνουν με μελη του μπου. α, και ποτε τσακωνονται.  :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
εκφραση ειναι ελεος. κ ο μαυρος ο αραπης ο ταμ ταμ λεω, και?
το να λεει καποιος αγνωστος σε ενα φορουμ οτι δε θα τον χαλαγε να με πηδηξει, ε σορρυ αλλα δε το θεωρω κοπλιμαν αλλα λιγουριαση.

Γιατί; Είστε τόσο αποκρουστική που μόνον "λιγούρηδες" θα σκέφτονταν να έχουν σαρκική επαφή μαζί σας;  

Και κάτι άσχετο. Οι σχέσεις δημιουργούνται όταν δύο άγνωστοι, γνωρίζονται μεταξύ τους κατόπιν κάποιας αφορμής. Οι "σημερινοί" φίλοι, συνεργάτες, ζευγάρια κ.λ.π ήταν κάποτε  άγνωστοι μεταξύ τους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δε μας φτανουν οι ενημερωσεις οσων γαμιονται, πρεπει να μας γνωστοποιουν και ποτε ΔΕΝ γαμιονται. και ποτε τα φτιαχνουν με μελη του μπου. α, και ποτε τσακωνονται.  :headbang:

καλα τα λογακια αλλα οταν δε τα στηριζεις καπου εσυ γινεσαι ο μαλακας. μονο οτι τα ειχαμε ειχα πει*. τα αλλα απλα σαλτσες για να στηριξεις την αποψουλα σου.

εντιτ: * κ ξερεις κ το γιατι αλλα τεσπα. τυπικο μελος του μπου εισαι τελικα. συγχαρητηρια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα τα λογακια αλλα οταν δε τα στηριζεις καπου εσυ γινεσαι ο μαλακας. μονο οτι τα ειχαμε ειχα πει. τα αλλα απλα σαλτσες για να στηριξεις την αποψουλα σου.

θα αναμενουμε με ενδιαφερον την αλλαγη της σεξοσχεσιακης σου καταστασης καθως και τυχον χωρισματα  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δε μας φτανουν οι ενημερωσεις οσων γαμιονται, πρεπει να μας γνωστοποιουν και ποτε ΔΕΝ γαμιονται. και ποτε τα φτιαχνουν με μελη του μπου. α, και ποτε τσακωνονται.  :headbang:

καλα τα λογακια αλλα οταν δε τα στηριζεις καπου εσυ γινεσαι ο μαλακας. μονο οτι τα ειχαμε ειχα πει. τα αλλα απλα σαλτσες για να στηριξεις την αποψουλα σου.

Εκτωράκο.... ατιμούλικο! Έφαγες καλά...... και οικολογικά! :bounce: :bounce: :bounce:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εκτωράκο.... ατιμούλικο! Έφαγες καλά...... και οικολογικά! :bounce: :bounce: :bounce:

εσυ περα απο μαλακιες λες κ κατι αλλο?

προφανως αναφερομαι στο μακλειν. δεν το ξερα να παρω εργολαβια ολο το μπου. αντε κ με μπανερακι σε λιγο μου ευχομαι.

θα αναμενουμε με ενδιαφερον την αλλαγη της σεξοσχεσιακης σου καταστασης καθως και τυχον χωρισματα  :2funny:

δεν εχεις κ πολλα ενδιαφεροντα ε?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλα τα λογακια αλλα οταν δε τα στηριζεις καπου εσυ γινεσαι ο μαλακας. μονο οτι τα ειχαμε ειχα πει*. τα αλλα απλα σαλτσες για να στηριξεις την αποψουλα σου.

εντιτ: * κ ξερεις κ το γιατι αλλα τεσπα. τυπικο μελος του μπου εισαι τελικα. συγχαρητηρια.

ειναι, ατυχως, αληθεια οτι εδω, εκτος απο νομπελιστες, διανοουμενους, επιχειρηματιες και διανοητες, ενιοτε εισερχονται και ατομα χαμηλου επιπεδου, με διαθεσεις να γαμησουν και στην προσπαθεια τους αυτη καμια φορα πεφτουν χαμηλα  :2funny:. Φανταζομαι εσυ, που φαινεσαι και αστροπελεκι, δεν θα την ξαναπατησεις  :boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειναι, ατυχως, αληθεια οτι εδω, εκτος απο νομπελιστες, διανοουμενους, επιχειρηματιες και διανοητες, ενιοτε εισερχονται και ατομα χαμηλου επιπεδου, με διαθεσεις να γαμησουν και στην προσπαθεια τους αυτη καμια φορα πεφτουν χαμηλα  :2funny:. Φανταζομαι εσυ, που φαινεσαι και αστροπελεκι, δεν θα την ξαναπατησεις  :boobies:

αλλα λεει η θεια μου :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny:

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
παρατήρησα ότι στο θέμα της παρτούζας πολοί ανέφεραν ότι δεν το κάνουν για λόγους κοινωνικής και θρησκευτικής ηθικής και το καταλαβαίνω (αν και το θεωρώ γελίο).άλλοι το βρήκαν οκ αλλά επικαλέστηκαν την πλήρη απαξίωση της κοινωνίας και της ηθικής.σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!!!δεν πιστεύω σε καμιά κοινωνία, θρησκεία και ηθική με μια διαφορά...πως γίνεται να επικαλείσαι την ελευθεριότητα και να αποδέχεσαι το γάμο????δλδ ο άλλος μου δηλώνει απόλυτα απελευθερομένος από κοινωνικά πρότυπα αλλά δέχεται ταυτόχρονα και το θεσμό του γάμου......
και ρωτάω το απλό πραγματάκι που δεν κατάλαβα....
πως γίνεται να μου δέχεσαι την παρτούζα και να μου κράζεις τα όλα τα κοινωνικά πρότυπα (και συμφωνώ) αλλά ταυτόχρονα να δέχεσαι και το θεσμό του γάμου/σχέσης......????? αφού και ο γάμος/σχέση είναι δημιούργημα της κοινωνίας....δλδ κρατάμε τα απαραίτητα προς επιβίωση....???

λατρεύω την απόλυτη ελευθεριότητα αλλά συχαίνομαι και κάθε μορφής υποκρισίας.(αγάπη και γάμος)
δεν πάει ποτέ μαζί η απόλυτη ελευθερία με κανένα είδος θεσμού (πχ γάμος)....μιλάμε για απελευθέρωση αλλά ο γάμος γάμος.....πως γίνεται αυτό?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
παρατήρησα ότι στο θέμα της παρτούζας πολοί ανέφεραν ότι δεν το κάνουν για λόγους κοινωνικής και θρησκευτικής ηθικής και το καταλαβαίνω (αν και το θεωρώ γελίο).άλλοι το βρήκαν οκ αλλά επικαλέστηκαν την πλήρη απαξίωση της κοινωνίας και της ηθικής.σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!!!δεν πιστεύω σε καμιά κοινωνία, θρησκεία και ηθική με μια διαφορά...πως γίνεται να επικαλείσαι την ελευθεριότητα και να αποδέχεσαι το γάμο????δλδ ο άλλος μου δηλώνει απόλυτα απελευθερομένος από κοινωνικά πρότυπα αλλά δέχεται ταυτόχρονα και το θεσμό του γάμου......
πως γίνεται να μου δέχεσαι την παρτούζα και να μου κράζεις τα όλα τα κοινωνικά πρότυπα (και συμφωνώ) αλλά ταυτόχρονα να δέχεσαι και το θεσμό του γάμου/σχέσης......????? αφού και ο γάμος/σχέση είναι δημιούργημα της κοινωνίας....δλδ κρατάμε τα απαραίτητα προς επιβίωση....???

λατρεύω την απόλυτη ελευθεριότητα αλλά συχαίνομαι και κάθε μορφής υποκρισίας.(αγάπη και γάμος)
δεν πάει ποτέ μαζί η απόλυτη ελευθερία με κανένα είδος θεσμού (πχ γάμος)....μιλάμε για απελευθέρωση αλλά ο γάμος γάμος.....πως γίνεται αυτό?

φίλε καλή η παρατήρηση,
εξαρτάται πως το έχει ο καθένας στο κεφάλι του.
η προσωπική μου αντίληψη είναι ότι πιστός/-ή σε σχέση δεν παίζει στο σαρκικό επίπεδο. Η πίστη και πραγματική σύνδεση μεταξύ διπολικού ανδρογυνου βρίσκεται σε ένα επίπεδο πιο πάνω, το πνευματικό, όπου και συναντώνται συνδεόμενοι για να κατέβουν ομαλά σε μία αρμονία του σαρκικού τους πάθους, το οποίο δεν αναιρεί την ταυτόχρονη συνεύρεση και με άλλο κρέας προς ηδονική κατανάλωση.
Δεν είναι ασύμβατο το να έχει επιλέξει κανείς το σύντροφό του για τεκνοποίηση αλλά να παίζουν και μαζί με 3ο πρόσωπο ή και 4ο ή και 5ο. Ο γάμος ως σύμβολο συνένωσης προς τεκνοποίηση με υπευθυνότητα έχει νόημα, το παιδί θέλει και μάνα και πατέρα.
Ο γάμος ως σύμβολο κοινωνικής αναβάθμισης/ υποβάθμισης/ όπως θες πέστο...οικονομικής αποκατάστσης κλπ...δεν έχει μάλλον νόημα. Εκεί την πατάνε και οι περισσότεροι. Κακογαμημένες κι ανέραστοι που εξαιτίας όλων των εσωτερικών τους συμπλεγμάτων μας βγάζουν την πίστη καθημερινά. Καταπιεσμένα ανθρωπάκια.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

α δηλαδη ή ετσι ή γιουβετσι ...
αν καποιος παντρευτει δεν κανει να κανει παρτουζες ... αν μεινει ελευθερος επιβαλλεται ...

ο καθε ενας κανει οτι θελει ...
εσυ που επικαλεισαι ελευθερια ουσιαστικα σε καλουπια μπαινεις ...  :)

με τελειως ηρεμο υφος στα λεω (για να μν παρεξηγηθω )  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom