You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
όχι,δε λεμε το ιδιοε ναι , το ιδιο λεμε (αν δεν σε πληρωναν και το εκανες , θα ηταν δουλεία ή μαλακια)
η εννοια δουλεια συμπεριλαμβανει και την αμοιβη.δεν είναι μονο τα καθήκοντα που εκτελείς.
η προταση " αν η δουλεια ηταν καλο πραγμα , δε θα σε πληρωναν για να το κανεις." δεν εχει καμια βαση.
Επισκέπτης
Τα πραγματα ειναι απλα: αν η δουλεια ηταν καλο πραγμα , δε θα σε πληρωναν για να το κανεις.
Νομιζω μονο ο yorkie ειναι χαρουμενος με τη δουλεια του σ αυτη τη ζωη
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Σίγουρα οι περισσότεροι απο μας δε κάνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε.Άλλοι δε γνωρίζουν τι θέλουν να κάνουν. Άλλοι πάλι νόμιζαν ότι βρήκαν αυτό που έψαχναν αλλά δεν είναι 100% γεμάτοι. Μήπως το να σηκώνεσαι το πρωϊ να πηγαίνειις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι μύθος για τη σημερινό Έλληνα;
βαλε ψηφοφορια φιλε
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
bre breβαλε ψηφοφορια φιλε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
bre bre
δεν ειμαι εγω
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
bre bre
τρεχει τιποτα φιλε?
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ela re glitsaτρεχει τιποτα φιλε?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ειμαι περηφανος γιατι ειμαι αυτοδημιουργητος. Τα καταφερα κι ας εμεινα ορφανος απο πατερα σε παιδικη ηλικια! Αλλους στη θεση μου τους πηρε ο κατηφορος των ναρκωτικων ή ακομα χειροτερα... Δεν εχω τιποτα να ζηλεψω απο οσους τα βρηκαν ετοιμα ή κοπροσκυλιαζουν στην επιχειρηση του μπαμπα ή βαζοντας μεσον τρυπωσαν στο δημοσιο και ξυνουν τους ορχεις τους!!
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ειμαι περηφανος γιατι ειμαι αυτοδημιουργητος. Τα καταφερα κι ας εμεινα ορφανος απο πατερα σε παιδικη ηλικια! Αλλους στη θεση μου τους πηρε ο κατηφορος των ναρκωτικων ή ακομα χειροτερα... Δεν εχω τιποτα να ζηλεψω απο οσους τα βρηκαν ετοιμα ή κοπροσκυλιαζουν στην επιχειρηση του μπαμπα ή βαζοντας μεσον τρυπωσαν στο δημοσιο και ξυνουν τους ορχεις τους!!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καταλαβα κι εσενα ο μπαμπας σε ταιζει.
Επισκέπτης
Εδω και μερικους μηνες επεστρεψα στα πατρια εδαφη (κοινως γαμησετα και αφησετα)....
Τα ταμεια ηταν μειον, ανεργια στο φουλ εν Αθηναις, ετσι στα 42 μου πηρα την αποφαση να ασχοληθω με τα αγροτικα ωσπου καλυτερεψει καπως η τυχη μου (καλα κρασια δηλαδη, οπως αυτο που πινω στην ταβερνα του κατσιχωριου, παλι καλα εχει γουαη φακ)....
Η αγροτια ειναι βαρεια δουλεια οπως η ντουντα του τσολια και ποσο μαλλον οταν ξεκινας εντελως απροετοιμαστος (ουτε τα βασικα εργαλεια δεν ειχα, τα χωραφια του παππου ρημαξαν, ενα μηνα τα ξελογγωνα).....
Μετα απο 5 μηνες σκληρης δουλειας (εχουμε ελιες εδω κατω) εφτασα σε σημειο να μου χρωστανε 450Ε παρακαλω και τα μεροκαμματα τρεχουν.....
Υπαρχει μια κοντρα με την κλικα των διαφορων αλλοδαπων (Αλβανοι κυριως) αλλα και καποιους ντοπιους μπινεδες (αυτοι ειναι μεγαλυτερα μουνοπανα). Προσπαθω ομως να συγκρατιεμαι για να κανω ενα μικρο κομποδεμα ευελπιστωντας οτι καποια στιγμη θα την κανω εξωτερικο.
Αυτα απο εναν πρωην ΧΧΧ φακερ και νυν χαμαλη....
Τα ταμεια ηταν μειον, ανεργια στο φουλ εν Αθηναις, ετσι στα 42 μου πηρα την αποφαση να ασχοληθω με τα αγροτικα ωσπου καλυτερεψει καπως η τυχη μου (καλα κρασια δηλαδη, οπως αυτο που πινω στην ταβερνα του κατσιχωριου, παλι καλα εχει γουαη φακ)....
Η αγροτια ειναι βαρεια δουλεια οπως η ντουντα του τσολια και ποσο μαλλον οταν ξεκινας εντελως απροετοιμαστος (ουτε τα βασικα εργαλεια δεν ειχα, τα χωραφια του παππου ρημαξαν, ενα μηνα τα ξελογγωνα).....
Μετα απο 5 μηνες σκληρης δουλειας (εχουμε ελιες εδω κατω) εφτασα σε σημειο να μου χρωστανε 450Ε παρακαλω και τα μεροκαμματα τρεχουν.....
Υπαρχει μια κοντρα με την κλικα των διαφορων αλλοδαπων (Αλβανοι κυριως) αλλα και καποιους ντοπιους μπινεδες (αυτοι ειναι μεγαλυτερα μουνοπανα). Προσπαθω ομως να συγκρατιεμαι για να κανω ενα μικρο κομποδεμα ευελπιστωντας οτι καποια στιγμη θα την κανω εξωτερικο.
Επισκέπτης
Εδω και μερικους μηνες επεστρεψα στα πατρια εδαφη (κοινως γαμησετα και αφησετα)....
Ἀγάντα...
Επισκέπτης
Κατεβα κατω να δοκιμασεις οικολογικο λαδι προερχομενο απο 3 διαφορετικα χωραφια εχοντας μειγμα αγριλιας, καρυδολιες, ματσολιες και κορωνεικες....
Τοτε να δεις καυλομαρες στα ακαπ!
Φυσικα δεν το πουλαω αυτο οσα κι αν μου δινουν, απλα θα κρατησω μια κατοσταρα κιλα για την παρτη μου κι αντε να δωσω επιλεκτικα σε μερικους γνωστους ισα να το τεσταρουν, δεν εχουν τα παρατημενα χωραφια αποδοση κι ουτε σκοπευω να ριξω λιπασματα και λοιπες παπαριες.....
Τοτε να δεις καυλομαρες στα ακαπ!
Φυσικα δεν το πουλαω αυτο οσα κι αν μου δινουν, απλα θα κρατησω μια κατοσταρα κιλα για την παρτη μου κι αντε να δωσω επιλεκτικα σε μερικους γνωστους ισα να το τεσταρουν, δεν εχουν τα παρατημενα χωραφια αποδοση κι ουτε σκοπευω να ριξω λιπασματα και λοιπες παπαριες.....
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Παίρνοντας το ερέθισμα απο μια συζήτηση που είχα μ ενα φίλο σήμερα στο καφε μας, και τις δυσκολίες που μοθυ εξιστόρησε στη δουλειά του, ανήγω το νήμα..
Εγώ προσωπικά ευτυχώς δουλεύω με το πατέρα μου σε οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακούω περιστατικά για κακή συμπεριφορά απο εργοδότες, απειλές και μισθούς πείνας με υπερωρίες που δε πληρώνονται.Εξέλιξη επαγγελματική...ούτε για πλάκα..
Εγώ προσωπικά ευτυχώς δουλεύω με το πατέρα μου σε οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακούω περιστατικά για κακή συμπεριφορά απο εργοδότες, απειλές και μισθούς πείνας με υπερωρίες που δε πληρώνονται.Εξέλιξη επαγγελματική...ούτε για πλάκα..
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μπήκε και ψηφοφορία..
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οχι με λένε τσάκωνα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παίρνοντας το ερέθισμα απο μια συζήτηση που είχα μ ενα φίλο σήμερα στο καφε μας, και τις δυσκολίες που μοθυ εξιστόρησε στη δουλειά του, ανήγω το νήμα..
Καλα γαμα τα χαμος γινεται εξω
:S
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K