Νέα

Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιώθετε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;(Μόνο για όσους εργάζονται Ελλάδα)

• Ευχαριστημένος

Ψήφοι: 41 38,0%
  • Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού

Ψήφοι: 11 10,2%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι)

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς

Ψήφοι: 14 13,0%
  • Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους

Ψήφοι: 14 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Νομιζω μονο ο yorkie ειναι χαρουμενος με τη δουλεια του σ αυτη τη ζωη

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ε ναι , το ιδιο λεμε (αν δεν σε πληρωναν και το εκανες , θα ηταν δουλεία ή μαλακια)
όχι,δε λεμε το ιδιο

η εννοια δουλεια συμπεριλαμβανει και την αμοιβη.δεν είναι μονο τα καθήκοντα που εκτελείς.

η προταση " αν η δουλεια ηταν καλο πραγμα , δε θα σε πληρωναν για να το κανεις." δεν εχει καμια βαση.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Σίγουρα οι περισσότεροι απο μας δε κάνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε.Άλλοι δε γνωρίζουν τι θέλουν να κάνουν. Άλλοι πάλι νόμιζαν ότι βρήκαν αυτό που έψαχναν αλλά δεν είναι 100% γεμάτοι. Μήπως το να σηκώνεσαι το πρωϊ να πηγαίνειις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι μύθος για τη σημερινό Έλληνα; :think:

βαλε ψηφοφορια φιλε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειμαι περηφανος γιατι ειμαι αυτοδημιουργητος. Τα καταφερα κι ας εμεινα ορφανος απο πατερα σε παιδικη ηλικια! Αλλους στη θεση μου τους πηρε ο κατηφορος των ναρκωτικων ή ακομα χειροτερα... Δεν εχω τιποτα να ζηλεψω απο οσους τα βρηκαν ετοιμα ή κοπροσκυλιαζουν στην επιχειρηση του μπαμπα ή βαζοντας μεσον τρυπωσαν στο δημοσιο και ξυνουν τους ορχεις τους!!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ειμαι περηφανος γιατι ειμαι αυτοδημιουργητος. Τα καταφερα κι ας εμεινα ορφανος απο πατερα σε παιδικη ηλικια! Αλλους στη θεση μου τους πηρε ο κατηφορος των ναρκωτικων ή ακομα χειροτερα... Δεν εχω τιποτα να ζηλεψω απο οσους τα βρηκαν ετοιμα ή κοπροσκυλιαζουν στην επιχειρηση του μπαμπα ή βαζοντας μεσον τρυπωσαν στο δημοσιο και ξυνουν τους ορχεις τους!!

gnty13.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Καταλαβα κι εσενα ο μπαμπας σε ταιζει.

Επισκέπτης
Εδω και μερικους μηνες επεστρεψα στα πατρια εδαφη (κοινως γαμησετα και αφησετα)....
Τα ταμεια ηταν μειον, ανεργια στο φουλ εν Αθηναις, ετσι στα 42 μου πηρα την αποφαση να ασχοληθω με τα αγροτικα ωσπου καλυτερεψει καπως η τυχη μου (καλα κρασια δηλαδη, οπως αυτο που πινω στην ταβερνα του κατσιχωριου, παλι καλα εχει γουαη φακ)....
Η αγροτια ειναι βαρεια δουλεια οπως η ντουντα του τσολια και ποσο μαλλον οταν ξεκινας εντελως απροετοιμαστος (ουτε τα βασικα εργαλεια δεν ειχα, τα χωραφια του παππου ρημαξαν, ενα μηνα τα ξελογγωνα).....
Μετα απο 5 μηνες σκληρης δουλειας (εχουμε ελιες εδω κατω) εφτασα σε σημειο να μου χρωστανε 450Ε παρακαλω και τα μεροκαμματα τρεχουν.....
Υπαρχει μια κοντρα με την κλικα των διαφορων αλλοδαπων (Αλβανοι κυριως) αλλα και καποιους ντοπιους μπινεδες (αυτοι ειναι μεγαλυτερα μουνοπανα). Προσπαθω ομως να συγκρατιεμαι για να κανω ενα μικρο κομποδεμα ευελπιστωντας οτι καποια στιγμη θα την κανω εξωτερικο.
Αυτα απο εναν πρωην ΧΧΧ φακερ και νυν χαμαλη....

Επισκέπτης
Εδω και μερικους μηνες επεστρεψα στα πατρια εδαφη (κοινως γαμησετα και αφησετα)....
Τα ταμεια ηταν μειον, ανεργια στο φουλ εν Αθηναις, ετσι στα 42 μου πηρα την αποφαση να ασχοληθω με τα αγροτικα ωσπου καλυτερεψει καπως η τυχη μου (καλα κρασια δηλαδη, οπως αυτο που πινω στην ταβερνα του κατσιχωριου, παλι καλα εχει γουαη φακ)....
Η αγροτια ειναι βαρεια δουλεια οπως η ντουντα του τσολια και ποσο μαλλον οταν ξεκινας εντελως απροετοιμαστος (ουτε τα βασικα εργαλεια δεν ειχα, τα χωραφια του παππου ρημαξαν, ενα μηνα τα ξελογγωνα).....
Μετα απο 5 μηνες σκληρης δουλειας (εχουμε ελιες εδω κατω) εφτασα σε σημειο να μου χρωστανε 450Ε παρακαλω και τα μεροκαμματα τρεχουν.....
Υπαρχει μια κοντρα με την κλικα των διαφορων αλλοδαπων (Αλβανοι κυριως) αλλα και καποιους ντοπιους μπινεδες (αυτοι ειναι μεγαλυτερα μουνοπανα). Προσπαθω ομως να συγκρατιεμαι για να κανω ενα μικρο κομποδεμα ευελπιστωντας οτι καποια στιγμη θα την κανω εξωτερικο.
Αυτα απο εναν πρωην ΧΧΧ φακερ και νυν χαμαλη....

Ἀγάντα...  :(

Επισκέπτης
Κατεβα κατω να δοκιμασεις οικολογικο λαδι προερχομενο απο 3 διαφορετικα χωραφια εχοντας μειγμα αγριλιας, καρυδολιες, ματσολιες και κορωνεικες....
Τοτε να δεις καυλομαρες στα ακαπ! :grin:
Φυσικα δεν το πουλαω αυτο οσα κι αν μου δινουν, απλα θα κρατησω μια κατοσταρα κιλα για την παρτη μου κι αντε να δωσω επιλεκτικα σε μερικους γνωστους ισα να το τεσταρουν, δεν εχουν τα παρατημενα χωραφια αποδοση κι ουτε σκοπευω να ριξω λιπασματα και λοιπες παπαριες.....

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παίρνοντας το ερέθισμα απο μια συζήτηση που είχα μ ενα φίλο σήμερα στο καφε μας, και τις δυσκολίες που μοθυ εξιστόρησε στη δουλειά του, ανήγω το νήμα..

Εγώ προσωπικά ευτυχώς δουλεύω με το πατέρα μου σε οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακούω περιστατικά για κακή συμπεριφορά απο εργοδότες, απειλές και μισθούς πείνας με υπερωρίες που δε πληρώνονται.Εξέλιξη επαγγελματική...ούτε για πλάκα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
οχι με λένε τσάκωνα.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μπήκε και ψηφοφορία.. :heavymetalbig:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παίρνοντας το ερέθισμα απο μια συζήτηση που είχα μ ενα φίλο σήμερα στο καφε μας, και τις δυσκολίες που μοθυ εξιστόρησε στη δουλειά του, ανήγω το νήμα..

Εγώ προσωπικά ευτυχώς δουλεύω με το πατέρα μου σε οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακούω περιστατικά για κακή συμπεριφορά απο εργοδότες, απειλές και μισθούς πείνας με υπερωρίες που δε πληρώνονται.Εξέλιξη επαγγελματική...ούτε για πλάκα..

Καλα γαμα τα χαμος γινεται εξω
:S

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δυστυχώς οι περισσότεροι εάν βέβαια είναι τυχεροί και εργάζονται.. ΔΕΝ είναι ικανοποιημένοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom