Και τα 100 και τα 600 και τα 900 τριψηφια ειναι. Σχεδον αδυνατο σαν νεος στο χωρο εργασιας να βγαλεις 1000.3ψηφιος τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Η δουλεια μου απλα
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
..με αφορμή την ερώτησή σου κι εντελώς φιλικά..η κοπέλα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη και πολύ ελκυστική,μάλλον ''τούμπανο''..τη γνώρισα μέσα στην ''κρίση'' και είμαστε πολύ καλά..το οικονομικό,δε μετράει πάντα..είμαι κάτω του μετρίου εμφανισιακά κι άφραγκος..αυτό που έγραψα για τις πελάτισσες,αλήθεια..μα,δεν το ''κυνηγάω'' κι εγώ,πια..
H ξαδέρφη σου έκανε το προξενιό?
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μαλλον θα βρει αλλον συντομα,αν ειναι ελκυστικη οπως λες,,εσω προετοιμασμενος,,μπορει κ να μην σου τυχει βεβια,,αλλα οπως τα λες.....με αφορμή την ερώτησή σου κι εντελώς φιλικά..η κοπέλα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη και πολύ ελκυστική,μάλλον ''τούμπανο''..τη γνώρισα μέσα στην ''κρίση'' και είμαστε πολύ καλά..το οικονομικό,δε μετράει πάντα..είμαι κάτω του μετρίου εμφανισιακά κι άφραγκος..αυτό που έγραψα για τις πελάτισσες,αλήθεια..μα,δεν το ''κυνηγάω'' κι εγώ,πια..
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εγω βοηθαω στην δουλεια τον πατερα μου που ειναι συνταξιουχος
τυπε δυσκολη δουλεια το ΕΚΠΑΠΕ προσεχε μην μας παθεις τιποτα,παρε κ κανενα ρεπο
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..το καυλί μου..H ξαδέρφη σου έκανε το προξενιό?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..κοιτάει το συμφέρον της,προς το παρόν..μαλλον θα βρει αλλον συντομα,αν ειναι ελκυστικη οπως λες,,εσω προετοιμασμενος,,μπορει κ να μην σου τυχει βεβια,,αλλα οπως τα λες...
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Ίσως το μοναδικό πράγμα για το οποίο είμαι ευχαριστημένος είναι η δουλειά μου. Τα λεφτά δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι σχετικά καλά.
Όμως η δουλειά και τα λεφτά είναι αναγκαίες αλλά όχι ικανές συνθήκες για μια ευτυχισμένη ζωή.
Όπως τα βλέπω, οι άλλες αναγκαίες συνθήκες είναι
(α) Σωματική υγεία.
(β) Ψυχική υγεία (αυτοπεποίθηση, καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους).
(γ) Μια σχετική ευκολία με το άλλο φύλο, όχι να κοιμάσαι κάθε μέρα με άλλη, αλλά να μην μένεις μόνος σου για παραπάνω από 2-3 μήνες αν δεν το θέλεις.
(δ) Σεξ.
Όμως η δουλειά και τα λεφτά είναι αναγκαίες αλλά όχι ικανές συνθήκες για μια ευτυχισμένη ζωή.
(α) Σωματική υγεία.
(γ) Μια σχετική ευκολία με το άλλο φύλο, όχι να κοιμάσαι κάθε μέρα με άλλη, αλλά να μην μένεις μόνος σου για παραπάνω από 2-3 μήνες αν δεν το θέλεις.
(δ) Σεξ.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Ίσως το μοναδικό πράγμα για το οποίο είμαι ευχαριστημένος είναι η δουλειά μου. Τα λεφτά δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι σχετικά καλά.
(α) Σωματική υγεία.
(δ) Σεξ.
Επισκέπτης
Κλασικες δηλωσεις οσων εχουν οικονομικη ανεση.
Επισκέπτης
ποτε δεν ημουν χαρουμενος σε καμια δουλεια
με ενδιαφερει μονο καθε χρονο να βγαζω περισσοτερα λεφτα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ποτε δεν ημουν χαρουμενος σε καμια δουλεια
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/699873.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
για ελληνας εισαι ψαγμενοςΊσως το μοναδικό πράγμα για το οποίο είμαι ευχαριστημένος είναι η δουλειά μου. Τα λεφτά δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι σχετικά καλά.
(α) Σωματική υγεία.
(δ) Σεξ.
πραγμα σπανιο στο πατριντα..
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Μπα φιλαράκι, δεν τα σκέφτηκα επειδή είμαι ψαγμένος αλλά επειδή μου λείπουν:για ελληνας εισαι ψαγμενος
πραγμα σπανιο στο πατριντα..
(α) Ελαφρώς υπέρβαρος με μικρά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το βάρος. Επίσης ελαφρώς άσχημος.
(β) Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Η σχέση μου με τους φίλους μου είναι ελαφρώς προβληματική. Με τους γονείς μου καλύτερα, από τότε που μένω μόνος μου.
(γ) Είμαι 36 και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Μετά από 8 χρόνια σε ψυχολόγο δεν έχω βγάλει άκρη, δεν νομίζω πως έχω πλέον πιθανότητα να βρω κάτι. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα και αφήνει μια πικρή γεύση αναξιοποίητης ζωής.
(δ) Μόνο επί πληρωμής, συναισθηματικά ανικανοποίητο, πολλές φορές και σωματικά άχαρο.
Life sucks and then you die.
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Εδω εισαι ρε μπετον??!Κλασικες δηλωσεις οσων εχουν οικονομικη ανεση.
κλασικη απαντηση οσων ειναι κοντοι... σε πεος και ψυχη!!
υ.γ γυρνα στο θρεαντ που κραζετε τους ερμους τους Συρους προσφυγες να σου πω κατι!!
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
Επισκέπτης