Νέα

Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιώθετε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;(Μόνο για όσους εργάζονται Ελλάδα)

• Ευχαριστημένος

Ψήφοι: 41 38,0%
  • Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού

Ψήφοι: 11 10,2%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι)

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς

Ψήφοι: 14 13,0%
  • Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους

Ψήφοι: 14 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Οχι ρε φιλε , είπαμε συνολικά 8 με 9:30 ωρες...
Πιο πολυ 9 ωρο μαζι με το διάλειμμα ..

Δε δουλεύω νταλικα ή ταξι
Ά ok γιατί έτσι όπως το έγραψες νόμιζα 8 το πρωί με 9:30 το βράδυ :cheesy:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα

Αν επιτρέπεται τι μισθοι παιζουν εκει
Πχ σε καποιον που δουλευει 5 χρονια, 30ρη με πτυχιο χωρις θεση μανατζερ κλπ;
Κανα 1200ρι να υποθεσω;

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
69
Πόντοι
1
εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα
παρεπιπτοντως να ξερεις δεν σας κανει χαρη περαν των μπονους κλπ απλα αναλογα και με τα ατομα που απασχολει η επιχηρηση κλπ ακολουθουν τα νομιμα ...
μην το αναλυσουμε δεν εχει αξια.

και εγω σε αλλου αντικειμενου εταιρια ετσι ειμαι γιατι απο την στιγμη που ειναι κερδοφορα επιχηρηση ανηκει και σε ατομο με σεβασμο στον ανθρωπο και εξυπνο ... προσεχει αυτους που του τα βγαζουν εις πολλαπλουν ...

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Αν επιτρέπεται τι μισθοι παιζουν εκει
Πχ σε καποιον που δουλευει 5 χρονια, 30ρη με πτυχιο χωρις θεση μανατζερ κλπ;
Κανα 1200ρι να υποθεσω;

Σε μεγάλες ναυτιλιακές πολυ μεγαλύτερα ποσά...Αλλά πολυ μεγαλύτερα....Τσάκος,Αγγελικουσης κλπ αποτελούν λαχείο σήμερα....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σε μεγάλες ναυτιλιακές πολυ μεγαλύτερα ποσά...Αλλά πολυ μεγαλύτερα....Τσάκος,Αγγελικουσης κλπ αποτελούν λαχείο σήμερα....

Μπραβο, ενδιαφερον
Οι προσληψεις φανταζομαι γινονται σε σχετικα κλειστο κυκλο μεσω γνωστων, συστασεων κλπ η κανονικα μεσω αγγελιων, συνεντευξεων κλπ;
Δεν εχει τυχει να δω ποτε αγγελια ναυτιλιακης στο ιντερνετ

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Σε κάθε δουλειά υπάρχει ψιλοχώσιμο, 100% ευχαριστημένος δύσκολα είναι.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Μπραβο, ενδιαφερον
Οι προσληψεις φανταζομαι γινονται σε σχετικα κλειστο κυκλο μεσω γνωστων, συστασεων κλπ η κανονικα μεσω αγγελιων, συνεντευξεων κλπ;
Δεν εχει τυχει να δω ποτε αγγελια ναυτιλιακης στο ιντερνετ

φυσικά και υπάρχουν αγγελίες. Σχεδόν όλες οι εταιρίες απο την ηλεκτρονική τους σελίδα έχουν αναρτημένες διαθέσιμες θέσεις , μέχρι και πρότυπο δική τους αίτησης για κάλυψη θέσης. Πρέπει να έχεις σχετικές σπουδές και job skills, αν θες να έχεις πιθανότητες να ασχοληθούν με την αίτηση σου...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εάν δεν μπει ο Σαββίδης να πει την παπαριά του, δεν γράφω τίποτα....

Π

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αν κάποιος δεν είναι ας την αλλάξει γρήγορα

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Η χειρότερη δουλειά είναι η δική σου... ΝΟΜΟΣ

Alexconl

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
Καλησπερα ....
Εργαζομαι απο τα 22 σε διαφορες κατασκευαστικες εταιρεις ..Ημουν σε εταιρεια 6 χρονια και πηγα σε πολλες χωρες της αραβιας και σχεδον σε ολη την μεσογειο με πολυ καλα λεφτα απο 8 Ευρω την ωρα εως και 15 10ωρα 12ωρα 15ωρα  6ημερα με ξενοδοχεια αεροπορικα και φαγητα δωρεαν .
...Μαζεψα μερικα φραγκα και ειπα να κανω κατι δικο μου
Ρε φιλε εχει 1 χρονο περνω μερικα μικρα εργα οτι και να κανεις σε βγαινει η Παναγια αν δεν εχεις καβατζα χρημα η γνωστους στις τραπεζες
Εχω προσωπικο που ειναι 45 χρονων που ταξιδευαμε μαζι σε εργα και ειμαι 33 και τους δινω πολλα παραπανω απο τι περνουν σε ομιλους εταιρειων τα νομιμα
Δυσκολα βλεπω αν δεν εχεις Μπαρμπα !!!

lovinator

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
εργάζομαι ως ειδικός σε σπορ αλλά δεν κάνω πολλά

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά

η δουλειά είναι άλλη δραστηριότητα από την εργασία.
η δουλειά είναι για τους δούλους
η εργασία είναι για τους πολίτες

αν συνεχώς λέμε δουλεύω, δουλειά, τότε είμαστε δούλοι.
αν το αλλάξουμε με τον λόγο εργασία, εργάζομαι, τότε μεταβάλλεται η ψυχολογία.

οι φόβοι των γονέων συντελούν 100% στη δολοφονία των ονείρων των παιδιών τους. Έτσι, ένα παιδί με δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου έμφυτων ικανοτήτων μπορεί να χαντακωθεί από τις εμμονές των γονέων του και να μην ακολουθήσει το μονοπάτι που κανονικά η ροπή του, του υποδεικνύει. Αποτέλεσμα;

Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης - 12 (12.2%)
Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού - 10 (10.2%)
Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι - 8 (8.2%)
Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι) - 6 (6.1%)
Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς - 13 (13.3%)
Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους - 13 (13.3%)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
2 χρονια εμεινα σε μια δουλεια
ο πρωτος χρονος ηταν σουπερ τον δευτερο αρχισα να θελω περισσοτερα οπως πχ εξελιξη
το ζητησα και δεν το πηρα ετσι εφυγα
παρατηρω οτι σε ολη μου τη ζωη κατι τελειωνει κ κατι νεο αρχιζει
τη στασιμοτητα δε τη μπορω
γιαυτο κ σε συμβουλευω να διεκδικεις καλυτερα πραγματα στη δουλεια κ αν δε τα παιρνεις να φευγεις και αν τα παιρνεις παλι να φευγεις μετα απο λιγο
οι εμπειριες ειναι αυτες που γεμιζουν τον ανθρωπο

Mεγαλύτερη μαλακία ίσως να μην έχω ξανακούσει!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλησπερα ....
Εργαζομαι απο τα 22 σε διαφορες κατασκευαστικες εταιρεις ..Ημουν σε εταιρεια 6 χρονια και πηγα σε πολλες χωρες της αραβιας και σχεδον σε ολη την μεσογειο με πολυ καλα λεφτα απο 8 Ευρω την ωρα εως και 15 10ωρα 12ωρα 15ωρα  6ημερα με ξενοδοχεια αεροπορικα και φαγητα δωρεαν .
...Μαζεψα μερικα φραγκα και ειπα να κανω κατι δικο μου
Ρε φιλε εχει 1 χρονο περνω μερικα μικρα εργα οτι και να κανεις σε βγαινει η Παναγια αν δεν εχεις καβατζα χρημα η γνωστους στις τραπεζες
Εχω προσωπικο που ειναι 45 χρονων που ταξιδευαμε μαζι σε εργα και ειμαι 33 και τους δινω πολλα παραπανω απο τι περνουν σε ομιλους εταιρειων τα νομιμα
Δυσκολα βλεπω αν δεν εχεις Μπαρμπα !!!

Γνωστους στις τραπεζες γιατι χρειαζεσαι;
Για νεα δανεια;
Δεν ειπες οτι εχεις κεφαλαιο ηδη;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το τι θα επιλεξει ο καθε ανθρωπος στο να βγαζει χρηματα, εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Κυριως εξαρταται απο την αυτοπεποιθηση που εχει απο μικρος, απο τις βλεψεις που εχει για τη ζωη του, απο το τι ειναι διατεθειμενος να κανει, απο το ποιους ανθρωπους θα επιλεξει να εχει διπλα του και τι σχεση θα εχει μαζι τους.

Αυτοι που για τον χ λογο δεν ειναι ευχαριστημενοι απο την εργασια τους, κανεις δεν τους εμποδιζει να αλλαξουν τροπο ζωης και εργασια.

Καθε αλλαγη προυποθετει ξεβολεμα, θαρρος, νοημοσυνη, στρατηγικη, εργατικοτητα και πειθαρχια στο να πετυχει.

Στο 99,99% των ατομων που λενε οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι απο την εργασια τους, οι παραπανω λεξεις, τους ειναι γνωστες μονο μεσω λεξικου.

Στη πραγματικοτητα, αν ειχαν τα παραπανω, θα ειχαν ηδη κανει τις ενεργειες που απαιτει μια αλλαγη και απλα θα ειχαν αλλαξει και δεν θα κλαψομουνιαζοντουσαν.

Ο χωρος του χρηματος, ειναι ο μοναδικος χωρος που υπαρχει δικαιοσυνη. Εκαστος, θα παρει αυτα που αξιζει.

Αλλος γουσταρει να εργαζεται για καποιον αλλον, αλλος γουσταρει να εργαζονται για αυτον και αλλους γουσταρει να μην εργαζεται και απλα να ζει ελευθερος εχοντας εξασφαλισει ενα καλο εισοδημα.

Κανεις δεν εμποδισε τον οποιο ανθρωπο θελησε να πετυχει και να βγαλει χρημα.

Μονιμα εμποδια τους, ειναι η δειλια, η μαλακια, η ανηθικοτητα, η τεμπελια, η ελλειψη νοημοσυνης, το εντελως σκατα mind set που εχουν και η μαγκια που σταζει απο τα πατζακια τους.

Δειλοι, μαλακες, ανηθικοι, τεμπεληδες, χαζοι, σκατομυαλοι και "μαγκες" δεν πηγαν ποτε μπροστα. Δεν εφτασαν πουθενα. Στη καλυτερη, εργαζονται για καποιον αλλον και κλαψομουνιαζονται σε καθε ευκαιρια κατηγορωντας την αδικη κοινωνια και τη πουτανα τη τυχη τους για την αποτυχια τους.

Ειναι οι ιδιοι που κατηγορουν και τις γυναικες για τα οσα εχουν τραβηξει απο αυτες. Τα ιδια τυπακια ειναι.

Τους φταιει ο εργοδοτης, η χ γκομενα, το κρατος, η κοινωνια, ο καιρος, η αστρικη σκονη, οι κινησεις των πλανητων. Τα παντα τους φταινε και μπηκαν εμποδιο στην επιτυχια τους.

Ειναι τα τραγικα θυματα της ζωης και της μοιρας οπου αδικηθηκαν ενω αξιζαν να ειναι πρωτοι σε ολα και ολες οι γκομενες να τους παρακαλανε για ενα χυσιμο στο στομα.

Αδικημενα και ταλαιπωρημενα παραπονιαρικα καψουλακια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411
Η δουλειά αν σου αρέσει,είναι παιχνίδι.Κάποτε ένας είχε πει πως αν σου αρέσει η δουλειά που κάνεις,είναι σαν να μην δουλεύεις.Κάτι ήξερε.Το κακό είναι πως σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι γνωστοί ρουφιάνοι,σκατοκέφαλοι,μουνόπανα,κωλόζωα και γαμημένα μπαστάρδια του ελέους είτε προιστάμενοι,είτε συνάδελφοι της πούτσας(περισσότερο για αυτούς αναφέρω όλα τα παραπάνω κοσμητικά)που κάνουν τα πάντα για να σου σπάνε τα νεύρα σχεδόν σε καθημερινή βάση.Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω,με κάποια τέτοια καθίκια που δυστυχώς δουλεύω στον ίδιο χώρο έχουμε πιαστεί στα χέρια και έχουν μπει στην μέση να μας χωρίσουν γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο με αυτούς.Φανταστείτε πως δεν ανταλλάσω ούτε καλημέρα,ούτε καν βλέμμα εδώ και 3 χρόνια σχεδόν με τους παραπάνω  ''ευνοημένους'' .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom