stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Αντί για 8ωρο δηλαδή 13,5 ώρες ωράριο;
Οχι ρε φιλε , είπαμε συνολικά 8 με 9:30 ωρες...
Πιο πολυ 9 ωρο μαζι με το διάλειμμα ..
Δε δουλεύω νταλικα ή ταξι
Αντί για 8ωρο δηλαδή 13,5 ώρες ωράριο;
Ά ok γιατί έτσι όπως το έγραψες νόμιζα 8 το πρωί με 9:30 το βράδυΟχι ρε φιλε , είπαμε συνολικά 8 με 9:30 ωρες...
Πιο πολυ 9 ωρο μαζι με το διάλειμμα ..
Δε δουλεύω νταλικα ή ταξι
εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα
Δυστυχώς σε πολυεθνικές και από ένα επίπεδο και πάνω παίζουν τέτοια ωράρια.Αντί για 8ωρο δηλαδή 13,5 ώρες ωράριο;
παρεπιπτοντως να ξερεις δεν σας κανει χαρη περαν των μπονους κλπ απλα αναλογα και με τα ατομα που απασχολει η επιχηρηση κλπ ακολουθουν τα νομιμα ...εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα
Αν επιτρέπεται τι μισθοι παιζουν εκει
Πχ σε καποιον που δουλευει 5 χρονια, 30ρη με πτυχιο χωρις θεση μανατζερ κλπ;
Κανα 1200ρι να υποθεσω;
Σε μεγάλες ναυτιλιακές πολυ μεγαλύτερα ποσά...Αλλά πολυ μεγαλύτερα....Τσάκος,Αγγελικουσης κλπ αποτελούν λαχείο σήμερα....
Μπραβο, ενδιαφερον
Οι προσληψεις φανταζομαι γινονται σε σχετικα κλειστο κυκλο μεσω γνωστων, συστασεων κλπ η κανονικα μεσω αγγελιων, συνεντευξεων κλπ;
Δεν εχει τυχει να δω ποτε αγγελια ναυτιλιακης στο ιντερνετ
2 χρονια εμεινα σε μια δουλεια
ο πρωτος χρονος ηταν σουπερ τον δευτερο αρχισα να θελω περισσοτερα οπως πχ εξελιξη
το ζητησα και δεν το πηρα ετσι εφυγα
παρατηρω οτι σε ολη μου τη ζωη κατι τελειωνει κ κατι νεο αρχιζει
τη στασιμοτητα δε τη μπορω
γιαυτο κ σε συμβουλευω να διεκδικεις καλυτερα πραγματα στη δουλεια κ αν δε τα παιρνεις να φευγεις και αν τα παιρνεις παλι να φευγεις μετα απο λιγο
οι εμπειριες ειναι αυτες που γεμιζουν τον ανθρωπο
Καλησπερα ....
Εργαζομαι απο τα 22 σε διαφορες κατασκευαστικες εταιρεις ..Ημουν σε εταιρεια 6 χρονια και πηγα σε πολλες χωρες της αραβιας και σχεδον σε ολη την μεσογειο με πολυ καλα λεφτα απο 8 Ευρω την ωρα εως και 15 10ωρα 12ωρα 15ωρα 6ημερα με ξενοδοχεια αεροπορικα και φαγητα δωρεαν .
...Μαζεψα μερικα φραγκα και ειπα να κανω κατι δικο μου
Ρε φιλε εχει 1 χρονο περνω μερικα μικρα εργα οτι και να κανεις σε βγαινει η Παναγια αν δεν εχεις καβατζα χρημα η γνωστους στις τραπεζες
Εχω προσωπικο που ειναι 45 χρονων που ταξιδευαμε μαζι σε εργα και ειμαι 33 και τους δινω πολλα παραπανω απο τι περνουν σε ομιλους εταιρειων τα νομιμα
Δυσκολα βλεπω αν δεν εχεις Μπαρμπα !!!