Νέα

Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιώθετε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;(Μόνο για όσους εργάζονται Ελλάδα)

• Ευχαριστημένος

Ψήφοι: 41 38,0%
  • Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού

Ψήφοι: 11 10,2%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι)

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς

Ψήφοι: 14 13,0%
  • Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους

Ψήφοι: 14 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
το αντικειμενο της δουλειας-εργασιας μου το γουσταρω ...τους τωρινους εργοδοτες μου απεχθανομαι... αλλα δεν καθομαι να κλαιγομαι...ειμαι στο ψαξιμο,επισης αλλαζω σε μικροτερο πιο οικονομικο σπιτι, γενικοτερα προσαρμωζω τα εξοδα μου ωστε να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο εξαρτιμενος απο τα λεφτα

Επισκέπτης
το αντικειμενο της δουλειας-εργασιας μου το γουσταρω ...τους τωρινους εργοδοτες μου απεχθανομαι... αλλα δεν καθομαι να κλαιγομαι...ειμαι στο ψαξιμο,επισης αλλαζω σε μικροτερο πιο οικονομικο σπιτι, γενικοτερα προσαρμωζω τα εξοδα μου ωστε να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο εξαρτιμενος απο τα λεφτα
εγω θελω να βγαζω οσο το δυνατον περισσοτερα για να δημιουργω στον εαυτο μου καινουργιες και μεγαλυτερες " αναγκες "

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Οι αμοιβές στην αγορά εργασίας έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, την εμπειρία, τον χρόνο απασχόλησης.
Στην προηγούμενη εργασία μου, προ κρίσης, μηνιαίες απολαβές είχα κοντά στις 10.000 καθαρά... Το ωράριο βέβαια, ήταν 07:00 έως 20:00. 8ωρα δεν υπήρχαν και οποίος έφευγε πριν τις 18:00 σχολιάζονταν... Λίγο αμερικανοποιημένο σύστημα...

Τώρα, μετά κρίσης το μηνιάτικο έπεσε πολύ, έφαγα και 12 μήνες ανεργία και σκατα στα μούτρα μου.
Το θετικό (απο μια άποψη) ειναι πως το ωράριο εγινε ανθρώπινο.

Αν μου αρέσει η δουλειά μου στο σήμερα;;  Οχι δεν μου αρέσει. Αλλά φέρνει φαγητό στο σπίτι.... Και οριακά βγάζει έξοδα...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
μαθε ορθογραφια

παντου σε ολα τα θρεντ κλαιγεσαι επειδη δεν εχεις λεφτα και σου φταιει το " συστημα "
κλαιγομαι οτι δεν εχω λεφτα?? :think:... λεφτα εχω, χρονο για την παρτη μου δεν εχω, αλλα συντομα θα διορθωθει και αυτο...
Εσυ τι ακριβως εκανες, εφτιαξες μια φυλακη με τιποτα δανεια και τωρα τρεχεις?? :-

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
η δουλεια τελος , τωρα να ειμαστε καλα να εχουμε χρονο να φαμε τα λεφτα  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οι αμοιβές στην αγορά εργασίας έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, την εμπειρία, τον χρόνο απασχόλησης.
Στην προηγούμενη εργασία μου, προ κρίσης, μηνιαίες απολαβές είχα κοντά στις 10.000 καθαρά... Το ωράριο βέβαια, ήταν 07:00 έως 20:00. 8ωρα δεν υπήρχαν και οποίος έφευγε πριν τις 18:00 σχολιάζονταν... Λίγο αμερικανοποιημένο σύστημα...

Τώρα, μετά κρίσης το μηνιάτικο έπεσε πολύ, έφαγα και 12 μήνες ανεργία και σκατα στα μούτρα μου.

Αν μου αρέσει η δουλειά μου στο σήμερα;;  Οχι δεν μου αρέσει. Αλλά φέρνει φαγητό στο σπίτι.... Και οριακά βγάζει έξοδα...
και τον βαθμο ευθυνης που φερεις
π.χ. ενα ενδεχομενο λαθος σου ποσα λεφτα θα κοστισει

Επισκέπτης
κλαιγομαι οτι δεν εχω λεφτα?? :think:... λεφτα εχω, χρονο για την παρτη μου δεν εχω, αλλα συντομα θα διορθωθει και αυτο...
Εσυ τι ακριβως εκανες, εφτιαξες μια φυλακη με τιποτα δανεια και τωρα τρεχεις?? :-
δεν εχω παρει ποτε δανειο στην ζωη μου και δεν προκειται

απλα θελω περισσοτερα γιατι μου αρεσει π.χ. να εχω πιο ακριβο αμαξι , ρουχα , διασκεδαση κ.τ.λ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756

τυπε απο ενα 10αρικο καθαρο , μετα ανεργια , και τωρα οριακα βγαζεις τα εξοδα , τι στο πουτσο δουλεια ηταν ?? εισαγωγη κοκαΐνης ?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
τυπε απο ενα 10αρικο καθαρο , μετα ανεργια , και τωρα οριακα βγαζεις τα εξοδα , τι στο πουτσο δουλεια ηταν ?? εισαγωγη κοκαΐνης ?

Οχι βέβαια....
Αλλά βλέπεις πως η κρίση άλλαξε την αγορά..;

Επισκέπτης
αυτο ειναι και το ρεζουμε... τεσπα οπως γουσταρει κανεις... περαστικα  :hi:
το ρεζουμε ειναι να εχεις λεφτα

καθολου περαστικα

θα ημουν χαρουμενος μονο εαν ειχα τοσα λεφτα που δεν θα χρειαζοταν να δουλεψω ποτε στην ζωη μου

η δουλεια δεν ειναι χαρα για μενα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το προφανές στερεότυπο είναι το παρακάτω.

Δουλειά εύκολη, σίγουρη, χωρίς ψυχικό ζόρι, και με μεγάλες αποδοχές.
( Κάτι σαν νταβατζής ας πούμε !!!!  :2funny: :2funny:)

Να δουλεύεις σαν Αγγλος ( Οχι πολυ, όχι υπερωρίες ), να αμοίβεσαι σαν Αμερικάνός ( ψηλές αποδοχές ), και να ζεις σαν ελληνας ( να απολαμβάνεις δηλαδή τις χαρές της ζωής στο έπακρο ).

Για το τρίτο απο τα παραπάνω τελευταία έχω αρχίσει να έχω σοβαρές ανησυχίες.

Προσωπικά πιστεύω απαντώντας και στην ερώτηση του θέματος ότι το κλειδί στην απάντηση είναι η λέξη ανανέωση.

Θεωρώ αδύνατο να κάνεις την ίδια δουλειά πάνω απο κάποιο χρονικό διάστημα  (που μαλλον είναι προσωπικό θέμα του καθενός )και να εξακολουθεί να σου αρέσει.

Βλέπεις Διευθύνοντες Σύμβουλους σε πολυεθνικές και ο μέσος χρόνος διατήρησης της θέσης τους είναι 2,5 - 3 χρόνια. Σε παραπάνω απο τις μισές περιπτώσεις η πρωτοβουλία αποχώρησης είναι δική τους. Παραιτούνται δηλαδή, η απλά δεν ανανεώνουν τη συγκεκριμένη χρόνου  σύμβαση εργασίας τους, δεν απολύονται. Και μιλαμε για αμύθητες αμοιβές, και εξωπραγματικά καλές συνθήκες εργασίας.

Για ποιούς λόγους λοιπον αυτοί οι άνθρωποι αλλάζουν δουλειά. Ο ένας είναι ότο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δηλαδή χτυπάνε μια ακόμη καλύτερη δουλειά. Ο άλλος ο κυριώτερος είναι ότι θέλουν να κάνουν κάτι άλλο. Απλά βαριούνται.

Η ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής είναι στοιχείο απαραίτητο για την ψυχική υγεία. Ειδικά στην εργασία είναι μάλλον κορυφαίο στοιχείο.

Για ανανέωση στο σεξ σε ένα site σαν το bou.com απλά δεν έχει νόημα να μιλάμε !! :2funny: :2funny: :hi:

Αυτά απο εμένα.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Τα πραγματα ειναι απλα: αν η δουλεια ηταν καλο πραγμα , δε θα σε πληρωναν για να το κανεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom