ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
για ποιο πραγμα κλαιγωμαι ακριβως?εσενα που δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα γιατι κλαιγεσαι συνεχεια ?
για ποιο πραγμα κλαιγωμαι ακριβως?εσενα που δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα γιατι κλαιγεσαι συνεχεια ?
μαθε ορθογραφιαγια ποιο πραγμα κλαιγωμαι ακριβως?
εγω θελω να βγαζω οσο το δυνατον περισσοτερα για να δημιουργω στον εαυτο μου καινουργιες και μεγαλυτερες " αναγκες "το αντικειμενο της δουλειας-εργασιας μου το γουσταρω ...τους τωρινους εργοδοτες μου απεχθανομαι... αλλα δεν καθομαι να κλαιγομαι...ειμαι στο ψαξιμο,επισης αλλαζω σε μικροτερο πιο οικονομικο σπιτι, γενικοτερα προσαρμωζω τα εξοδα μου ωστε να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο εξαρτιμενος απο τα λεφτα
κλαιγομαι οτι δεν εχω λεφτα?? ... λεφτα εχω, χρονο για την παρτη μου δεν εχω, αλλα συντομα θα διορθωθει και αυτο...μαθε ορθογραφια
παντου σε ολα τα θρεντ κλαιγεσαι επειδη δεν εχεις λεφτα και σου φταιει το " συστημα "
και τον βαθμο ευθυνης που φερειςΟι αμοιβές στην αγορά εργασίας έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, την εμπειρία, τον χρόνο απασχόλησης.
Στην προηγούμενη εργασία μου, προ κρίσης, μηνιαίες απολαβές είχα κοντά στις 10.000 καθαρά... Το ωράριο βέβαια, ήταν 07:00 έως 20:00. 8ωρα δεν υπήρχαν και οποίος έφευγε πριν τις 18:00 σχολιάζονταν... Λίγο αμερικανοποιημένο σύστημα...
Τώρα, μετά κρίσης το μηνιάτικο έπεσε πολύ, έφαγα και 12 μήνες ανεργία και σκατα στα μούτρα μου.
Το θετικό (απο μια άποψη) ειναι πως το ωράριο εγινε ανθρώπινο.
Αν μου αρέσει η δουλειά μου στο σήμερα;; Οχι δεν μου αρέσει. Αλλά φέρνει φαγητό στο σπίτι.... Και οριακά βγάζει έξοδα...
δεν εχω παρει ποτε δανειο στην ζωη μου και δεν προκειταικλαιγομαι οτι δεν εχω λεφτα?? ... λεφτα εχω, χρονο για την παρτη μου δεν εχω, αλλα συντομα θα διορθωθει και αυτο...
Εσυ τι ακριβως εκανες, εφτιαξες μια φυλακη με τιποτα δανεια και τωρα τρεχεις?? :-
Οι αμοιβές στην αγορά εργασίας έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, την εμπειρία, τον χρόνο απασχόλησης.
Στην προηγούμενη εργασία μου, προ κρίσης, μηνιαίες απολαβές είχα κοντά στις 10.000 καθαρά... Το ωράριο βέβαια, ήταν 07:00 έως 20:00. 8ωρα δεν υπήρχαν και οποίος έφευγε πριν τις 18:00 σχολιάζονταν... Λίγο αμερικανοποιημένο σύστημα...
Τώρα, μετά κρίσης το μηνιάτικο έπεσε πολύ, έφαγα και 12 μήνες ανεργία και σκατα στα μούτρα μου.
Το θετικό (απο μια άποψη) ειναι πως το ωράριο εγινε ανθρώπινο.
Αν μου αρέσει η δουλειά μου στο σήμερα;; Οχι δεν μου αρέσει. Αλλά φέρνει φαγητό στο σπίτι.... Και οριακά βγάζει έξοδα...
η δουλεια τελος , τωρα να ειμαστε καλα να εχουμε χρονο να φαμε τα λεφτα
τυπε απο ενα 10αρικο καθαρο , μετα ανεργια , και τωρα οριακα βγαζεις τα εξοδα , τι στο πουτσο δουλεια ηταν ?? εισαγωγη κοκαΐνης ?
τυπε απο ενα 10αρικο καθαρο , μετα ανεργια , και τωρα οριακα βγαζεις τα εξοδα , τι στο πουτσο δουλεια ηταν ?? εισαγωγη κοκαΐνης ?
αυτο ειναι και το ρεζουμε... τεσπα οπως γουσταρει κανεις... περαστικαποτε δεν ημουν χαρουμενος
το ρεζουμε ειναι να εχεις λεφτααυτο ειναι και το ρεζουμε... τεσπα οπως γουσταρει κανεις... περαστικα
η δουλεια τελος , τωρα να ειμαστε καλα να εχουμε χρονο να φαμε τα λεφτα
αν δε σε πληρωναν δε θα ταν δουλειαΤα πραγματα ειναι απλα: αν η δουλεια ηταν καλο πραγμα , δε θα σε πληρωναν για να το κανεις.
αν δε σε πληρωναν δε θα ταν δουλεια