Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
..ήμουν..εδώ και κάνα χρόνο,όχι..τόσο έχει να μου ''κάτσει'' πελάτισσα..
..ήμουν..εδώ και κάνα χρόνο,όχι..τόσο έχει να μου ''κάτσει'' πελάτισσα..
ζιγκολο?εχει κοψει ε?..ήμουν..εδώ και κάνα χρόνο,όχι..τόσο έχει να μου ''κάτσει'' πελάτισσα..
..βιβλιοπώλης..
;)ξεκινα την πωληση playboy να σου πω για ποτε θα μαζεψει κοσμο το μαγαζι !
Επι του θεματος.
Απ την τωρινη(και συντομα προηγουμενη) μου δουλεια ειμαι απολυτα απογοητευμενος αλλα για προσωπικους λογους που δεν θα αναφερω.
Το καλο ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο υπομονης, απογοητευσης, ατυχιας και με πολυ κοπο, προσπαθεια και λιγη τυχη καταφερα επιτελους και μπηκα στη δουλεια που ηθελα εδω και πολλα χρονια.
..με αφορμή την ερώτησή σου κι εντελώς φιλικά..η κοπέλα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη και πολύ ελκυστική,μάλλον ''τούμπανο''..τη γνώρισα μέσα στην ''κρίση'' και είμαστε πολύ καλά..το οικονομικό,δε μετράει πάντα..είμαι κάτω του μετρίου εμφανισιακά κι άφραγκος..αυτό που έγραψα για τις πελάτισσες,αλήθεια..μα,δεν το ''κυνηγάω'' κι εγώ,πια..ποσα βγαζεις το μηνα
Επι του θεματος.
Απ την τωρινη(και συντομα προηγουμενη) μου δουλεια ειμαι απολυτα απογοητευμενος αλλα για προσωπικους λογους που δεν θα αναφερω.
Το καλο ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο υπομονης, απογοητευσης, ατυχιας και με πολυ κοπο, προσπαθεια και λιγη τυχη καταφερα επιτελους και μπηκα στη δουλεια που ηθελα εδω και πολλα χρονια.
..με αφορμή την ερώτησή σου κι εντελώς φιλικά..η κοπέλα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη και πολύ ελκυστική,μάλλον ''τούμπανο''..τη γνώρισα μέσα στην ''κρίση'' και είμαστε πολύ καλά..το οικονομικό,δε μετράει πάντα..είμαι κάτω του μετρίου εμφανισιακά κι άφραγκος..αυτό που έγραψα για τις πελάτισσες,αλήθεια..μα,δεν το ''κυνηγάω'' κι εγώ,πια..
..με αφορμή την ερώτησή σου κι εντελώς φιλικά..η κοπέλα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη και πολύ ελκυστική,μάλλον ''τούμπανο''..τη γνώρισα μέσα στην ''κρίση'' και είμαστε πολύ καλά..το οικονομικό,δε μετράει πάντα..είμαι κάτω του μετρίου εμφανισιακά κι άφραγκος..αυτό που έγραψα για τις πελάτισσες,αλήθεια..μα,δεν το ''κυνηγάω'' κι εγώ,πια..
ρε φιλε δεν μετρανε τα φραγκα...ποιος τα γαμαει...πανω απο ολα ειναι η σωτηρια και η γαληνη της ψυχης και η συμπαρασταση στον συνανθρωπο μας...εγω προσωπικα με αυτες τις αρχες πορευομαι και ετσι θα συνεχισω και στο μελλον...
Επι του θεματος.
Χωρις πλακα τωρα, για μενα τουλαχιστον, τα λεφτα δεν ειναι το παν...
Αναμεσα σε μια δουλεια που μαρεσει και αμειβομαι με 1000 και σε μια που σιχαινομαι αλλα αμειβομαι με 2000, θα επιλεξω την 1η με κλειστα ματια.
Βασικη προυποθεση βεβαια ειναι να μπορεις απ τη δουλεια σου να εισαι απολυτως ανεξαρτητος οικονομικα(δηλαδη απο 900-1000 και πανω)
Κλασικες δηλωσεις οσων εχουν οικονομικη ανεση.ρε φιλε δεν μετρανε τα φραγκα...ποιος τα γαμαει...πανω απο ολα ειναι η σωτηρια και η γαληνη της ψυχης και η συμπαρασταση στον συνανθρωπο μας...εγω προσωπικα με αυτες τις αρχες πορευομαι και ετσι θα συνεχισω και στο μελλον...