Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,αλλά εγώ δε μένω στο τι λένε.
Βλέπω ότι από μία δεκάδα που γνώρισα,στις επαφές τους στο fb δεν είχαν κανένα αραβομουσλίμι.Ότι όσους γκόμενούς τους γνώρισα ηταν Ευρωπαιοι.

Αντίθετα,έβλεπα στο δρόμο Πολωνέζες με κουρδους,αραπηδες και γενικά ότι να 'ναι..
Και απο τις Πολωνέζες κονέ που είχα,μου ελεγαν ότι μερικές το δίνουν και σε υποείδη.

Στο thread του Κιέβου,αμφιβάλλω αν υπάρχει γκόμενα ακόμη και απο αυτές που εικονίζονται στο δρόμο που δεν είναι σπονσορέτα πουτανίδιο.
Έχω πάει και κοζάρω 5 πράγματα.
Όταν μας Postάρεις καραφλο 50άρη Ιταλό μπάρμπα παρέα με 20χρονο μουνάκι,
υποτιμας τη δικη σου νοημοσύνη να μας το παρουσιάζεις σαν καμάκωμα..

Μη νομίζεις.Παραπλήσια είναι τα πράγματα.Ο,τι έβλεπα Βρότσλαβ τα ίδια είδα και Κίεβο.Να μην πω πιο extreme στο Κίεβο.
Π.χ. αυτός ο μαυριδερός δεν μπορείς να πεις εύκολα οτι σπονσοράρει.

BMZHD0.jpg

Αυτός ο Αράπης δακτύλιαζε τη γκόμενα κάτω από τη φούστα σε κοινή θέα στο Maidan.Δεν τον λες για σπόνσορα.

LhtdLP.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι,αλλά εγώ δε μένω στο τι λένε.
Βλέπω ότι από μία δεκάδα που γνώρισα,στις επαφές τους στο fb δεν είχαν κανένα αραβομουσλίμι.Ότι όσους γκόμενούς τους γνώρισα ηταν Ευρωπαιοι.

Αντίθετα,έβλεπα στο δρόμο Πολωνέζες με κουρδους,αραπηδες και γενικά ότι να 'ναι..
Και απο τις Πολωνέζες κονέ που είχα,μου ελεγαν ότι μερικές το δίνουν και σε υποείδη.

Στο thread του Κιέβου,αμφιβάλλω αν υπάρχει γκόμενα ακόμη και απο αυτές που εικονίζονται στο δρόμο που δεν είναι σπονσορέτα πουτανίδιο.
Έχω πάει και κοζάρω 5 πράγματα.
Όταν μας Postάρεις καραφλο 50άρη Ιταλό μπάρμπα παρέα με 20χρονο μουνάκι,
υποτιμας τη δικη σου νοημοσύνη να μας το παρουσιάζεις σαν καμάκωμα..
Δυστυχώς από κανονικές κοπέλες με κανονικές δουλειές στο Κίεβο έχω να πω πως όλες είχαν τα μπλεξίματα τους με Άραβες ή Τουρκους.. και μάλιστα το περιφανευονται και τους υποστηρίζουν...
Η υποστήριξη είναι το πιο σπαστικό!
Ακόμα και το τελευταίο 22άχρονο της Βαρσοβίας..Κι αυτό μην έκανα κριτική σε μουσουλμάνους μου αντιμιλούσε!Βέβαια έφαγε το σούτ!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δυστυχώς από κανονικές κοπέλες με κανονικές δουλειές στο Κίεβο έχω να πω πως όλες είχαν τα μπλεξίματα τους με Άραβες ή Τουρκους.. και μάλιστα το περιφανευονται και τους υποστηρίζουν...
Ακόμα και το τελευταίο 22άχρονο της Βαρσοβίας..Κι αυτό μην έκανα κριτική σε μουσουλμάνους μου αντιμιλούσε!Βέβαια έφαγε το σούτ!!!
Tύπε αυτο εξηγειται καθως τελευταιες παραδοσιακες οι Σλάβες ψαχνουν για οριτζιναλ παραδοσιακους άντρες.Οι Ουκρανες απλά φτάνουν στα άκρα αφου προερχονται απο μια εντελως γτπ κοινωνια καθως οι Σλαβοι ειναι ο πάτος της λευκής φυλής και οι Ουκρανοί ο πάτος της Σλαβικής Φυλής

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εδώ η άλλη μου εξηγούσε πόσο ωραίοι είναι οι Τούρκοι άντρες και τι φοβερά γονίδια έχουν.Χέσε μέσα.Απλά δεν έχουν επαφή με τη βαλκανική κουλτούρα γνωρίζουν μόνο αυτούς τους καραγκιόζηδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μη νομίζεις.Παραπλήσια είναι τα πράγματα.Ο,τι έβλεπα Βρότσλαβ τα ίδια είδα και Κίεβο.Να μην πω πιο extreme στο Κίεβο.
Π.χ. αυτός ο μαυριδερός δεν μπορείς να πεις εύκολα οτι σπονσοράρει.

BMZHD0.jpg

Αυτός ο Αράπης δακτύλιαζε τη γκόμενα κάτω από τη φούστα σε κοινή θέα στο Maidan.Δεν τον λες για σπόνσορα.

LhtdLP.jpg

Να σου πω..
Αυτή πάνω στο πεζούλι,είναι πανω από 1.50;
Θα μιλήσουμε τώρα για το αν υπάρχουν 5άρια-6άρια που γαμιούνται με ζώα;

Πες μου πόσες φορές στη ζωή σου,έχει δει 8άρι-9άρι δυτική ή Σλάβα,με δαύτους;
Και στο ΄Άμστερνταμ προχθές,όσες είδα(αρκετές) με γύφτους,ήταν γτπ εμφανισιακά.

Επίσης Τσεχία,η μόνη που έχω πετύχει και μου άρχισε τα "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι",κ.λ.π. ήταν μια 26χρονη κοντόχοντρη,ξαδέρφη ενος καλού μουνακίου.

Τι να σου πω..
Εγώ τις κρίνω κυρίως από τη συμπεριφορά τους στη Γερμανία.

Αν δεις τι μου έχουν στείλει κατά καιρούς στο Whatsapp οι Πολωνέζες και οι Ουκρανέζες που ξερω,θα πάθεις πλάκα.
Ούτε ο Κασιδιάρης δεν θα έστελνε τέτοια κάφρικα άρθρα και φωτό.
Πάντως οι Πολωνέζες μου έχουν παραδεχθεί ότι δυστυχώς καποιες συμπατριώτισσές τους,ειδικά UK,το δινουν όπου να' ναι.
Επισης οι Πολων΄΄έζες έχουν επίγνωση ότι είναι οι ευκολότερες στην Ευρώπη.

Απίστευτη καφρίλα αυτοσαρκασμού σε αυτό το θέμα,σκέψου ότι μου έλεγαν "ανέκδοτα",για το πόσο εύκολες είναι οι Πολωνέζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να σου πω..

Πάντως οι Πολωνέζες μου έχουν παραδεχθεί ότι δυστυχώς καποιες συμπατριώτισσές τους,ειδικά UK,το δινουν όπου να' ναι.

Απίστευτη καφρίλα αυτοσαρκασμού σε αυτό το θέμα,σκέψου ότι μου έλεγαν "ανέκδοτα",για το πόσο εύκολες είναι οι Πολωνέζες.

Αυτό ισχύει.Γενικά με παρακαλάνε στο στυλ μην πεις στη φίλη μου την Ελληνίδα τι κάνω γιατί θα χάσει πάσα ιδέα.Εμείς οι Πολωνέζες είμαστε αλλιώς.Αν πας στο χωριό μου είναι όλες με το μουνί έξω.
Η μου λέγανε όλες οι φίλες μου Αγγλία τα έχουν με μαύρους.Λεφτά ως το λαιμό.
Και οι Πολωνοί λένε οι δικές μας γαμιούνται αβέρτα.Είναι απλά εύκολες.Εγώ μου λέει ο Πολωνός γάμησα 300 Πολωνέζες.Αλλά όταν έρχονται από διακοπές Ιταλία,Ισπανία είναι όλες έγγυες.Απλά οι Πολωνέζες είναι εύκολες αυτό το ξέρουν όλοι.
Τον ρωτάω γιατί είναι εύκολες και μου λέει γιατί έτσι είναι.Απλά είναι εύκολες και έτσι ήταν πάντα.
Με τις Πολωνέζες είναι γελοιωδώς εύκολα τα πράγματα αν πάτε είναι σα να πηδάτε φράχτη 20 εκατοστών.

Και οι Ουκρανέζες δεν πάνε πίσω αν δουν τη φλασιά του κασεριού.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Να σου πω..
Αυτή πάνω στο πεζούλι,είναι πανω από 1.50;
Θα μιλήσουμε τώρα για το αν υπάρχουν 5άρια-6άρια που γαμιούνται με ζώα;

Πες μου πόσες φορές στη ζωή σου,έχει δει 8άρι-9άρι δυτική ή Σλάβα,με δαύτους;
Και στο ΄Άμστερνταμ προχθές,όσες είδα(αρκετές) με γύφτους,ήταν γτπ εμφανισιακά.

Επίσης Τσεχία,η μόνη που έχω πετύχει και μου άρχισε τα "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι",κ.λ.π. ήταν μια 26χρονη κοντόχοντρη,ξαδέρφη ενος καλού μουνακίου.

Τι να σου πω..

Αν δεις τι μου έχουν στείλει κατά καιρούς στο Whatsapp οι Πολωνέζες και οι Ουκρανέζες που ξερω,θα πάθεις πλάκα.
Ούτε ο Κασιδιάρης δεν θα έστελνε τέτοια κάφρικα άρθρα και φωτό.

Νομίζω πως ότι σου λένε και σου στέλνουν οι Πολωνέζες για τριτοκοσμικούς ή Ουκρανέζες για τούρκους τριτοκοσμικούς έχουν την αξία που έχουν τα λόγια ενός διαπλεκόμενου κουμουνιστή με βίλα και χλιδάτη ζωή στη Κηφισιά, για ισότητα και αλληλεγγύη...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αρκετες γυναικες, θα πανε με μαυρο,με ασιατη οπως με πακιστανο κ με ινδο κλπ το περιεργο που ειναι? στην γειτονια μας με αλβανο ,βουλγαρο και τουρκο...και δυστυχως ο Ελληνας πλεον τετοιας κατηγοριας (βαλκανιας) θεωρειται ισως και χειροτερης!!Δεν ειναι θεμα χρωματος μονο ,χαλια αντρες υπαρχουν σε ολες τις φυλες σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη!!!
Ας ξεκινησουμε ομως απο τα απλα...μπορεις να φας καλα μουνια στην χωρα σου? εκει που ζεις, βασικο αυτο! αν ναι προχωρας,αν αξιζεις παντου μπορεις να παιξεις μπαλα!
Μπορεις να φας στο UK κατω απο την μυτη των ντοπιων ινδων ,μπορεις να φας στο μαιμι γκομενα αναμεσα σε μαυρους τυπους 50 cent..?
Μπορεις να φας γκομενα στην στοκχολμη σε κλαμπ με ξανθους σοηδους διμετρους, να αγνοησεις τους λατινους κ να φας Βαρκελωνη ,να τσακισεις πολωνεζες αναμεσα σε ντοπιους-ξενους, να φας ρωσιδες απο  ρωσσους ? κλπ  
Αν τα καταφερνεις καποια απο τα παραπανω δεν ασχολεισαι ποτε με μαυρους-πακια-αλβανους ή αλλους αντρες! Αυτα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αρκετες γυναικες, θα πανε με μαυρο,με ασιατη οπως με πακιστανο κ με ινδο κλπ το περιεργο που ειναι? στην γειτονια μας με αλβανο ,βουλγαρο και τουρκο...και δυστυχως ο Ελληνας πλεον τετοιας κατηγοριας (βαλκανιας) θεωρειται ισως και χειροτερης!!Δεν ειναι θεμα χρωματος μονο ,χαλια αντρες υπαρχουν σε ολες τις φυλες σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη!!!
Ας ξεκινησουμε ομως απο τα απλα...μπορεις να φας καλα μουνια στην χωρα σου? εκει που ζεις, βασικο αυτο! αν ναι προχωρας,αν αξιζεις παντου μπορεις να παιξεις μπαλα!
Μπορεις να φας στο UK κατω απο την μυτη των ντοπιων ινδων ,μπορεις να φας στο μαιμι γκομενα αναμεσα σε μαυρους τυπους 50 cent..?
Μπορεις να φας γκομενα στην στοκχολμη σε κλαμπ με ξανθους σοηδους διμετρους, να αγνοησεις τους λατινους κ να φας Βαρκελωνη ,να τσακισεις πολωνεζες αναμεσα σε ντοπιους-ξενους, να φας ρωσιδες απο  ρωσσους ? κλπ  
Αν τα καταφερνεις καποια απο τα παραπανω δεν ασχολεισαι ποτε με μαυρους-πακια-αλβανους ή αλλους αντρες! Αυτα!
Έχω κάνει ότι σημείωσα με κόκκινο! Αλλά και πάλι σπάζομαι να βλέπω γκόμενες με τριτοκοσμικούς! Πιστευω πως μας μειώνει τη συχνότητα όπως και οτι βγάζει πάρα πολλές εκτός των επιλογών!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αρκετες γυναικες, θα πανε με μαυρο,με ασιατη οπως με πακιστανο κ με ινδο κλπ το περιεργο που ειναι?
τύπε,χωρις παρεξηγηση,σε κοβω για κλωνο της γνωστης προελευσεως χωρις ιδιαιτερη  σχεση με το άθλημα..δε μπορει να μην εχεις καταλαβει οτι οσοι γραφουν σε αυτο το θρεντ δε θεωρουν γυναικες αυτες που πανε με ινδους,μαυρους ,σκούρους κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γενικά πρέπει να πας με το βαλκάνιο πουτσαράδικο στυλ,πούτσα έξω κι έτσι.Οι τριτοκοσμικοί γενικά δεν το περιμένουν και αλαφιάζονται γιατί μέχρι τότε πίστευαν οτι τους προστατεύει ο δυτικός νόμος.Οι Δυτικοί μπερδεύονται τους αιφνιδιάζεις.Οι Ανατολικές πιστεύουν οτι έχουν να κάνουν με πολιτισμένο Δυτικό ενώ πίσω από την προβιά κρύβεται ο Βαλκάνιος τσομπάνης.Στην αναμπουμπούλα πριν προλάβουν να να καταλάβουνε τι και πώς ρίχνεις έναν πούτσο.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
τύπε,χωρις παρεξηγηση,σε κοβω για κλωνο της γνωστης προελευσεως χωρις ιδιαιτερη  σχεση με το άθλημα..δε μπορει να μην εχεις καταλαβει οτι οσοι γραφουν σε αυτο το θρεντ δε θεωρουν γυναικες αυτες που πανε με ινδους,μαυρους ,σκούρους κλπ

οποιος γραφει κατι αντιθετο ειναι ή κλωνος ΄η ασχετος? τεσπα, εγω δεν κοιταω τι κανουν οι αλλοι αντρες αν ειναι ασχημοι ,μαυροι,αλβανοι ή κουασιμοδοι, κοιταω τι κανω εγω.. ουτε ρατσιστικα ουτε τιποτε ..τωρα για την σχεση με το αθλημα των ουκρανιδων βαριεμαι να ξαναλεω.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Γενικά πρέπει να πας με το βαλκάνιο πουτσαράδικο στυλ,πούτσα έξω κι έτσι.Οι τριτοκοσμικοί γενικά δεν το περιμένουν και αλαφιάζονται γιατί μέχρι τότε πίστευαν οτι τους προστατεύει ο δυτικός νόμος.Οι Δυτικοί μπερδεύονται τους αιφνιδιάζεις.Οι Ανατολικές πιστεύουν οτι έχουν να κάνουν με πολιτισμένο Δυτικό ενώ πίσω από την προβιά κρύβεται ο Βαλκάνιος τσομπάνης.Στην αναμπουμπούλα πριν προλάβουν να να καταλάβουνε τι και πώς ρίχνεις λεφτά για έναν πούτσο.
:kneel:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Μηπως ομως τα παραλετε για τις επιπτωσεις της βιζας στην Ουκρανια;
Πχ κι η Βουλγαρια ειναι στην ΕΕ εδω και μια δεκαετια, και οκ, εχουν φυγει μεν αρκετες, αλλα δεν αδειασε κι η Βουλγαρια απο Βουλγαρες!

Ουτε ολες οι Εσθονες-Λετονες-Λιθουανες εφυγαν απο τις χωρες τους.
Ασε που τωρα και με το brexit, πολλες που πηγαιναν καρφι για Αγγλια, πεφτει κοφτης...

Στο κατω-κατω της γραφης, οτι κι αν γινει, περαν του οτι θελει και αρκετα χρονια,
δεν μπορει να φυγει κι ολος ο νεος γυναικειος πληθυσμος, παντα θα υπαρχει εστω μικροτερη προσφορα αξιολογων ουκρνανων γυναικων που μενουν Ουκρανια πιστευω.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Έχω κάνει ότι σημείωσα με κόκκινο! Αλλά και πάλι σπάζομαι να βλέπω γκόμενες με τριτοκοσμικούς! Πιστευω πως μας μειώνει τη συχνότητα όπως και οτι βγάζει πάρα πολλές εκτός των επιλογών!
ελα αφου εχεις φαει κ ρωσιδες!!! παμε μαιαμι να φαμε απο τα μαυρα-ραπερονια τις λατινοαμερικανες??θα βαλουμε κορυφη βαλκανιο τσοπανη  :2funny:, τωρα αν ζησουμε ειναι αλλο θεμα  :S lol
περαν πλακας, αφου το χεις το αθλημα τι κολλας, εκτος  απο ελληνιδες που δεν ασχολεισαι (κακως), βεβαια κι εγω αν ημουν σε νησι θα προτιμουσα ξενες (καλοκαιρι), αλλα ντοπιες εχει δυνατα μουνια !!
Αλλα τι καθεστε κ ασχολειστε με τα πακια τους τουρκους, τους μαυρους,τους αλβανους κλπ λες κ τους ζηλευετε..δεν το καταλαβαινω.
Σκεφτείτε οτι η καθεμια βρισκει αυτον που της αξιζει.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μηπως ομως τα παραλετε για τις επιπτωσεις της βιζας στην Ουκρανια;
Πχ κι η Βουλγαρια ειναι στην ΕΕ εδω και μια δεκαετια, και οκ, εχουν φυγει μεν αρκετες, αλλα δεν αδειασε κι η Βουλγαρια απο Βουλγαρες!

Ουτε ολες οι Εσθονες-Λετονες-Λιθουανες εφυγαν απο τις χωρες τους.
Ασε που τωρα και με το brexit, πολλες που πηγαιναν καρφι για Αγγλια, πεφτει κοφτης...

Στο κατω-κατω της γραφης, οτι κι αν γινει, περαν του οτι θελει και αρκετα χρονια,
δεν μπορει να φυγει κι ολος ο νεος γυναικειος πληθυσμος, παντα θα υπαρχει εστω μικροτερη προσφορα αξιολογων ουκρνανων γυναικων που μενουν Ουκρανια πιστευω.

πουθενα δεν θα πανε, οσες ηθελαν να φυγουν, φευγουν και τωρα, πχ η πολωνια εχει γεμισει ουκρανιδες...μεχρι να μπει ΕΕ η ουκρανια θα περασουν παρα πολλα χρονια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οποτε ανετα φερνεις και σπιτωνεις ουκρανη στην Ελλαδα!
Καλα νεα!

Ξεκίνα θρεντ,

"τα υπέρ και τα κατά της σπιτωμένης ουκρανής στην Ελλάδα, τι να περιμένουμε, τι να αποφύγουμε, από ποιό όμπλαστ συμφέρει η μεταφορά της (με νταλίκα, φορτωτική εκτελωνισμό, κόστος cif)"

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Ξεκίνα θρεντ,

"τα υπέρ και τα κατά της σπιτωμένης ουκρανής στην Ελλάδα, τι να περιμένουμε, τι να αποφύγουμε, από ποιό όμπλαστ συμφέρει η μεταφορά της (με νταλίκα, φορτωτική εκτελωνισμό, κόστος cif)"
:2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οποτε ανετα φερνεις και σπιτωνεις ουκρανη στην Ελλαδα!
Καλα νεα!

Κοίτα τι ρώταγες το 2010 και την απάντηση.

Οπως τα λες, οι πολωνοι αντρες ειναι εκτος συναγωνισμου??? Τους σνομπαρουν οι πολωνες; Τι παιζει?

Ναι,όντως οι Πολωνές κάνουν διάκριση κατά των Πολωνών.Πολλές δεν τους θέλουν καθόλου.Ειδικά στην Αγγλία πάνω από το 50% των Πολωνέζων βγαίνουν με ξένους και οι Πολωνοί συνήθως μένουν μόνοι τους ή πιάνουν ξένες γκόμενες.Οι Πολωνοί kurwa τις ανεβάζουν,kurwa τις κατεβάζουν.Δεν τις έχουν σε καμία υπόληψη.Οι Πολωνέζες είναι πολύ επιθετικές κατά των Πολωνών.Μερικές μου είπαν οτι έχουν δείρει Πολωνούς,άλλες οτι τις έδερναν οι άντρες τους.
Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο στο arabia.pl ''προτιμώ να φιλήσω Αραβα στον κώλο,παρά Πολωνό στο στόμα.''Δεν ξέρω γιατί αυτή η αντιπάθεια στους πολωνούς άντρες έχει πάρει τόσο ακραίες μορφές.Τους θεωρούν μεθύστακες,βαρετούς,άσχημους,χωρίς στυλ και αποτυχημένους.(προσοχή:η γνώμη τους για Ελληνες δεν είναι ιδιαιτέρως ευνοική.Μας θεωρούν ψευτο-macho,μαμάκηδες,γυναικάδες και αρκετές προτιμούν Αλβανούς ως αληθινότερους άντρες.).Για αυτό πρέπει να πας ως Βαλκάνιος με αληθινή δύναμη και όχι σαν τρομοκρατημένος μαμάκιας.Μετά βέβαια δείχνεις την ανασφάλεια και ευαλωτότητα που χρειάζονται για να ρίξεις τέτοιες υποτακτικές και κομπλεξικές.(που νομίζουν οτι είναι ρομαντικές κτλ).

Δηλαδή εδώ και 7 χρόνια κάνεις μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού αν θα πρέπει να οργώσεις Πολωνία ή Ουκρανία ενώ εντωμεταξύ έχουν συμβεί κοσμογονικές αλλαγές στις δύο χώρες(Μαιντάν,αναβάθμιση της Πολωνίας κτλ) και τα πάκια έχουν ξεσκιστεί να γαμάνε.Μέχρι να φτάσεις ίσα ίσα που θα προλάβεις να γλύψεις κανά βυζί ΜΙΛΦ αφού βγάλεις τη μασέλα και αφού την έχει χύσει ο πάκης.Συνεπώς βιάσου και όρμα τώρα που είναι ακόμη καιρός σε λίγο οι χώρες αυτές θα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom