Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.598
Πόντοι
216
Κοίτα τι ρώταγες το 2010 και την απάντηση.

Δηλαδή εδώ και 7 χρόνια κάνεις μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού αν θα πρέπει να οργώσεις Πολωνία ή Ουκρανία ενώ εντωμεταξύ έχουν συμβεί κοσμογονικές αλλαγές στις δύο χώρες(Μαιντάν,αναβάθμιση της Πολωνίας κτλ) και τα πάκια έχουν ξεσκιστεί να γαμάνε.Μέχρι να φτάσεις ίσα ίσα που θα προλάβεις να γλύψεις κανά βυζί ΜΙΛΦ αφού βγάλεις τη μασέλα και αφού την έχει χύσει ο πάκης.Συνεπώς βιάσου και όρμα τώρα που είναι ακόμη καιρός σε λίγο οι χώρες αυτές θα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Υπηρχαν προβληματα που δεν μου επετρεψαν δυναμικοτερες κινησεις...
ομως πλεον μπαινουμε στην τελικη ευθεια!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.598
Πόντοι
216
Βασικα ομως, ο dirty εχει παιξει καθοριστικο ρολο στο να ανασκευασει την πραγματικα κακη εικονα που εχουν οι ουκρανεζες-τουλαχιστον εδω στο site, ως τρομερα συμφεροντολογα πλασματα.

Ο αλλος φιλος που προτεινε ο glock, ο mr robot ή καπως ετσι, δεν φανηκε απο αυτο το θεμα να πει κι αυτος τη γνωμη του.

D

dude901123

Επισκέπτης
Βασικα ομως, ο dirty εχει παιξει καθοριστικο ρολο στο να ανασκευασει την πραγματικα κακη εικονα που εχουν οι ουκρανεζες-τουλαχιστον εδω στο site, ως τρομερα συμφεροντολογα πλασματα.

Ο αλλος φιλος που προτεινε ο glock, ο mr robot ή καπως ετσι, δεν φανηκε απο αυτο το θεμα να πει κι αυτος τη γνωμη του.

Όλοι εδώ είμαστε από την πρώτη στιγμή.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
282
Πόντοι
36
Cool11, είσαι θεός μοναδικός, όπως έλεγε και το σύνθημα των Αρειανών για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη. :rockon:
Άλλος σαν κι εσένα δεν υπάρχει εδώ μέσα.
Αλήθεια όμως, πότε θα τελειώσεις την έρευνά σου για τις γυναίκες και θα πάρεις την απόφαση σου να κυνηγάς γκομενες από την εθνικότητα που θα επιλέξεις ; :think:
Έχεις βάλει κάποιο χρονικό όριο, πχ μέχρι την επόμενη σου ζωή ;  :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.598
Πόντοι
216
Δεκαδες ουκρανες βλεπουν καθε μερα το προφιλ μου που εχω κανει, αλλα καμια δεν στελνει μηνυμα...
Σε καποιες λιγες που εστειλα δεν απαντησαν....ετσι ειπα να περιμενω να δω μηπως κανει καποια απο αυτες πρωτη κινηση....αλλα τιποτε ως τωρα...
Βεβαια γενικως εχω μετρημενο προφιλ, οχι χαιλικια κι ετσι, και εμμεσως πλην σαφως καπου αφηνω να φανει οτι οποια ειναι για χρημα αδικα θα κανει κρουση προς εμενα...επαφες με σκαρταδουρα δεν θελω...
Για να δουμε ομως....
να τα ριξουμε ολα στη γλωσσα;
Στατιστικα δεν κραταω, αλλα ομως χοντρικα υπολογιζω οτι ενα 20% κατι ξερει απο αγγλικα.
Αλλα αμα καποια θελει πολυ, θα το παλευε εστω κουτσα-στραβα, εστω και με translate....αλλα τιποτε ως τωρα...
Το ολο feedback ισως μου δειξει και πρακτικα αν οντως υπαρχει 'συμφερον' σε αυτες και τις κρουσεις που επιλεγουν να κανουν....
Οκ, γιατι και η ψηφιακη ζωη, ειναι ενα αντικατοπτρισμα απο την κανονικη ζωη...

D

dude901123

Επισκέπτης
Άδικα περιμένεις.. Αυτές που βλέπουν το profile σου συνήθως είναι αυτές που σχεδιάζουν ή θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα και ψάχνουν χορηγό, γκόμενο, ξεναγό, ταξιτζή.. είναι ειδική κατηγορία αρπαχτής. Ίσως κερδίσεις ένα πήδημα αν κάτσει.
Για κάτι πιο σοβαρό πρέπει να κάνεις στοχευμένη προσπάθεια. Διάλεξε την στυλ γκόμενας, ηλικία κτλ. που σε ενδιαφέρει και στείλε σε όλες όσες ταιριάζουν στα standart σου. Από αυτές που θα σου απαντήσουν αν το έχεις και καταφέρεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον ζωντανό θα εξαρτηθούν όλα. It's up to you

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεκαδες ουκρανες βλεπουν καθε μερα το προφιλ μου που εχω κανει, αλλα καμια δεν στελνει μηνυμα...
Σε καποιες λιγες που εστειλα δεν απαντησαν....ετσι ειπα να περιμενω να δω μηπως κανει καποια απο αυτες πρωτη κινηση....αλλα τιποτε ως τωρα...
Βεβαια γενικως εχω μετρημενο προφιλ, οχι χαιλικια κι ετσι, και εμμεσως πλην σαφως καπου αφηνω να φανει οτι οποια ειναι για χρημα αδικα θα κανει κρουση προς εμενα...επαφες με σκαρταδουρα δεν θελω...
Για να δουμε ομως....
Στατιστικα δεν κραταω, αλλα ομως χοντρικα υπολογιζω οτι ενα 20% κατι ξερει απο αγγλικα.
Αλλα αμα καποια θελει πολυ, θα το παλευε εστω κουτσα-στραβα, εστω και με translate....αλλα τιποτε ως τωρα...
Το ολο feedback ισως μου δειξει και πρακτικα αν οντως υπαρχει 'συμφερον' σε αυτες και τις κρουσεις που επιλεγουν να κανουν....
Είσαι και εκλεκτικός παναθεμα σε!!!!!!!!

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Για να δουμε ομως....
Καλά άμα περιμένεις να σου γράψουν αυτές σώθηκες

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Cool11, είσαι θεός μοναδικός, όπως έλεγε και το σύνθημα των Αρειανών για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη. :rockon:
Άλλος σαν κι εσένα δεν υπάρχει εδώ μέσα.
Αλήθεια όμως, πότε θα τελειώσεις την έρευνά σου για τις γυναίκες και θα πάρεις την απόφαση σου να κυνηγάς γκομενες από την εθνικότητα που θα επιλέξεις ; :think:
Έχεις βάλει κάποιο χρονικό όριο, πχ μέχρι την επόμενη σου ζωή ;  :2funny:

Ο Βίλατζ ρε τύπε...

Ο Βίλατζ!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.598
Πόντοι
216
Άδικα περιμένεις.. Αυτές που βλέπουν το profile σου συνήθως είναι αυτές που σχεδιάζουν ή θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα και ψάχνουν χορηγό, γκόμενο, ξεναγό, ταξιτζή.. είναι ειδική κατηγορία αρπαχτής. Ίσως κερδίσεις ένα πήδημα αν κάτσει.
Για κάτι πιο σοβαρό πρέπει να κάνεις στοχευμένη προσπάθεια. Διάλεξε την στυλ γκόμενας, ηλικία κτλ. που σε ενδιαφέρει και στείλε σε όλες όσες ταιριάζουν στα standart σου. Από αυτές που θα σου απαντήσουν αν το έχεις και καταφέρεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον ζωντανό θα εξαρτηθούν όλα. It's up to you

Δηλαδη θελει...εντατικο κυνηγι;
Αν μιλας για στοχευση, οκ, το καταλαβαινω.
Αλλα αν μιλας για ανελεητο κυνηγι, αυτο ειναι αλλο πραγμα και σηκωνει πολυ κουβεντα...
Αν πιστευεις οτι απλες κρουσεις σε επιλεγμενες κοπελες, ειναι η ενδεδειγμενη τακτικη, κατανοητο.
Απλα στο παρελθον, οταν εγω πρωτος ειχα κανει κρουση σε ξενες, αποδειχθηκαν συμφεροντολογες (σου λεει αυτος ενδιαφερεται, κατσε να δουμε πως μπορουμε να το εκμεταλευτουμε...) και δεν περπατησε, οποτε ειπα να δω αν καποια θελει να κανει αυτη πρωτη κρουση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Αλλα αν μιλας για ανελεητο κυνηγι, αυτο ειναι αλλο πραγμα και σηκωνει πολυ κουβεντα...
Αν πιστευεις οτι απλες κρουσεις σε επιλεγμενες κοπελες, ειναι η ενδεδειγμενη τακτικη, κατανοητο.
Απλα στο παρελθον, οταν εγω πρωτος ειχα κανει κρουση σε ξενες, αποδειχθηκαν συμφεροντολογες (σου λεει αυτος ενδιαφερεται, κατσε να δουμε πως μπορουμε να το εκμεταλευτουμε...) και δεν περπατησε, οποτε ειπα να δω αν καποια θελει να κανει αυτη πρωτη κρουση.

Πηγαινε σε κανένα γραφείο που βρίσκει ανατολικές γυναίκες σε δυτικούς.
Μετά θα πας στον προορισμό της αρεσκείας σου και η προξενήτρα θα σου γνωρίσει γυναίκες που έχεις προεπιλέξει από internetικά προφιλ.
Μετά βγαίνεις μαζί τους και μπορεί να παίξει κονέ..

Εδώ στην Πράγα έχει τέτοια γραφεία που κάνουν τέτοια κονέ.

Εσύ όπως το πας θα περάσεις άλλα εφτά χρόνια περιμένοντας..

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.598
Πόντοι
216
Πηγαινε σε κανένα γραφείο που βρίσκει ανατολικές γυναίκες σε δυτικούς.
Μετά θα πας στον προορισμό της αρεσκείας σου και η προξενήτρα θα σου γνωρίσει γυναίκες που έχεις προεπιλέξει από internetικά προφιλ.
Μετά βγαίνεις μαζί τους και μπορεί να παίξει κονέ..

Εδώ στην Πράγα έχει τέτοια γραφεία που κάνουν τέτοια κονέ.

Εσύ όπως το πας θα περάσεις άλλα εφτά χρόνια περιμένοντας..

mail order brides?
Ετσι κι αλλιως, δεν υπαρχει στην ελλαδα τετοιο πραγμα, σε συζητηση σε αλλο νημα δεν βρεθηκε κατι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
mail order brides?
Ετσι κι αλλιως, δεν υπαρχει στην ελλαδα τετοιο πραγμα, σε συζητηση σε αλλο νημα δεν βρεθηκε κατι.

Mα δε χρειαζεται να υπάρχει στην Ελλάδα.
Εσύ θα πρέπει να τραβηχτείς στη χώρα που σε ενδιαφέρει,ωστε να γνωρίσεις κοπελες και αν τα βρείτε να τις φέρεις πίσω.

Πως το φαντάζεσαι δηλαδή,ότι θα έρθει η αλλη Ελλάδα για να σε γνωρίσει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Βάλε αγγελία Ελληνας πιρφόρος ψάχνει αγνή χωριατοπούλα Ουκρανέζα για σοβαρή σχέση γάμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom