Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Οταν θα μπει ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ μιλαμε...θα αργησει πολυ αυτο.

Αλλα εσυ τα ξες καλυτερα !!!
->>> "In the beginning of May the European Parliament approved the introduction of the "visa-free regime" for Ukrainian citizens for short-term travels to the EU member states. The visa-free entrance for Ukrainians would be available to all EU countries, except for Ireland, the United Kingdom, Iceland, Liechtenstein, Norway and Switzerland."

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ΟταN ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ μιλαμε...θα αργησει πολυ αυτο. Αλλα εσυ τα ξες καλυτερα  !

"In the beginning of May the European Parliament approved the introduction of the visa-free regime for Ukrainian citizens for short-term travels to the EU member states. The visa-free entrance for Ukrainians would be available to all EU countries, except for Ireland, the United Kingdom, Iceland, Liechtenstein, Norway and Switzerland."
Ακριβώς αυτό που είπα λέει και το κείμενο. Προς τι η ειρωνεία σου  :think:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
σορτ τερμ τραβελς λεει= μικρης διαρκειας ταξιδια , καμμια ελευθερη διελευση και διαμονη, οπως κ δικαιωμα εργασιας!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
σορτ τερμ τραβελς λεει= μικρης διαρκειας ταξιδια , καμμια ελευθερη διελευση και διαμονη, οπως κ δικαιωμα εργασιας!
Τυπε έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν ένα τρίμηνο και μετά πρέπει να εγγαταλιοψουν την EE για ένα τρίμηνο,συνολικά μπορούν να είναι στην ΕΕ 6 μήνες τον χρόνο. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να παρατείνουν νόμιμα την παραμονή τους,μάλλον από τα πιο εύκολα πράγματα σήμερα.Και η αλβανοί επίσης με αυτά τα τρίμηνα είναι και είναι γεμάτη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη απ αυτούς     

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν θα αλλαξει κατι το φοβερο σε σχεση με τωρα , μακροπροθεσμα οπως λες κ εσυ ποιος ξερει. Εγω διαβασα την αποφαση της ΕΕ ,γνωριζω τις συνθηκες σενγκεν και ελευθερης διελευσης εργασιας στην ΕΕ, απλα ρωτησα και αυτη που μιλαει με πρεσβειες λογω δουλειας της καθημερινα (βιζες-εγγραφα-μεταφρασεις κλπ )γιατι το ειχα απορια. Αυτα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν θα αλλαξει κατι το φοβερο σε σχεση με τωρα , μακροπροθεσμα οπως λες κ εσυ ποιος ξερει. Εγω διαβασα την αποφαση της ΕΕ ,γνωριζω τις συνθηκες σενγκεν και ελευθερης διελευσης εργασιας στην ΕΕ, απλα ρωτησα και αυτη που μιλαει με πρεσβειες λογω δουλειας της καθημερινα (βιζες-εγγραφα-μεταφρασεις κλπ )γιατι το ειχα απορια. Αυτα
Τυπε έχω δουλέψει σαν τουριστικός πράκτορας στην Μόσχα πολλά χρόνια.Σίγουρα σημαντικές αλλαγές δεν θα δούμε σε ένα δύο - χρόνια,μακροπρόθεσμα όμως ολα θα αλλάξουν όπως άλλωστε αλλαξαν σε όλη την ανατολική Ευρώπη που είναι στην σφαίρα επιρροής τον Βρυξελλών  

D

dude901123

Επισκέπτης
Ακριβώς το ίδιο καθεστώς visas δώθηκε στη Μολδαβία το 2014 και ισχύει μέχρι σήμερα. Ενώ φαινομενικά αλλά και τυπικά δεν έδειχνε πως θα άλλαζε κάτι δραμματικά, στην πραγματικότητα είχε ως αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει τα πάντα. Η χώρα άδειασε και οι τιμές των προϊόντων ανατιμήθηκαν. Αυτό που ουσιαστικά συνέβη, όπως είπε και ο nyxteros, είναι κάτι αντίστοιχο με αλβανία και Ελλάδα. Όλοι φεύγουν στην Ευρώπη τρίμηνα για δουλειά, συχνά πηγαίνουν σε συγγενείς που ζουν ήδη σε άλλες χώρες, και αναζητούν τρόπους για να επεκτείνουν τη διάρκεια παραμονής. Όσοι πήγαιναν παλιά Μολδαβία, μαζί τους και εγώ, λένε πως το το Κισινιώφ έχει αδειάσει από νέους σε ηλικίες 18-40. Πρόσφατα συναγωνιστής που ήταν επάνω μου έλεγε πως πέρα από Παρασκευή και Σάββατο.. τις υπόλοιπες ημέρες όλα μαγαζιά είναι άδεια.
Το 2013 στα σύνορα μεταξύ Μολδαβίας και Ρουμανίας είχες χιλιόμετρα ουράς στα σύνορα αν πήγαινες οδικώς. Σήμερα παρά το γεγονός πως οι Ρουμάνοι κάνουν όσο πιο αργά γίνεται.. δεν έχεις πάνω από 7,8 οχήματα μπροστά σου. Προφανώς γιατί οι περισσότεροι την έχουν κοπανήσει ήδη στας Ευρώπας.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Είναι όλες οι γυναίκες φίλε. Είναι στο DNA toyw και δεν έχει σημασία η χώρα προέλευσης τους. Πάντα, θα φέρει τη δουλειά έτσι όπως την βολεύει και θα γίνεται αυτό που σκέφτεται το μουνί και το μυαλό της.... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ με την άρση της βίζας η Ουκρανία τελείωσε.Και πολύ κράτησε.Ολα κρίθηκαν στην επανάσταση του 2014.Μακάρι να είχαν επικρατήσει οι ρωσόφιλοι τότε.
Οι Ουκρανές θα μεταναστεύσουν μαζικά να ξεσκατώνουν Γερμανούς παππούδες και να παίρνουν και καμιά πίπα.
Πάντα στο τέλος επικρατεί το τευτονικό καυλί είναι πολύ μεθοδικοί.Οσοι προλάβαμε προλάβαμε οι άλλοι τον πούλο.
Πιθανόν σε 10 χρόνια η χώρα να είναι πολύ χειρότερη από την Πολωνία.Ετσι είναι αυτά.Συνέχεια σκαμπανεβάσματα.
Από την άλλη θα είναι για μικρό διάστημα γελοίο να φέρνεις Ουκρανή αφού δε θα πληρώνεις για βίζα,ζαγκράν πάσπορτ.Η χαρά του σπόνσορα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
-Μακαρι να αρθει η βιζα (short term) να ερχονται ευκολα ταξιδι γιατι πηγαινουν τουρκια ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΖΑ.
-Για εργασια κ μονιμη διαμονη θα περιμενουν παρα πολυ(ενταξη σε ΕΕ) ,επισης η ευρωπη σημερα δεν ειναι σε θεση μπορει να τρεφει τα 45 μυρια Ουκρανων/δων.
-Μακαρι η χωρα να αποκτησει καποτε ευρωπαικο βιοτικο επιπεδο και αναπτυξη,βλεπε πολωνια και χωρες βαλτικης απο το να ειναι ενα μπουρδελο διαφθορας -πολεμου και τοπος αγαπουληδων σεξοτουριστων!!
-θα μεινει η λευκορωσσια τελευταιο καστρο του "δικτατορα" λουκασενκο δορυφορου του πουτιν και η επαρχιακη ρωσσια!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
-Μακαρι να αρθει η βιζα (short term) να ερχονται ευκολα ταξιδι γιατι πηγαινουν τουρκια ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΖΑ.
-Για εργασια κ μονιμη διαμονη θα περιμενουν παρα πολυ(ενταξη σε ΕΕ) ,επισης η ευρωπη σημερα δεν ειναι σε θεση μπορει να τρεφει τα 45 μυρια Ουκρανων/δων.
-Μακαρι η χωρα να αποκτησει καποτε ευρωπαικο βιοτικο επιπεδο και αναπτυξη,βλεπε πολωνια και χωρες βαλτικης απο το να ειναι ενα μπουρδελο διαφθορας -πολεμου και τοπος αγαπουληδων σεξοτουριστων!!
-θα μεινει η λευκορωσσια τελευταιο καστρο του "δικτατορα" λουκασενκο δορυφορου του πουτιν και η επαρχιακη ρωσσια!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Κι εγώ είμαι υπέρ της βίζας και άνευ όρων εισόδου Ουκρανών/ίδων στην Ελλάδα!!!

Δεν με νοιάζει αν θα χαλάσει σαν βιζιτότοπος

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Κατι μου ειχε πει ενα ουκρανιδιο που μιλαω στο fb οτι θα μπορει να έρχεται ελλάδα visa-free, αλλα δεν την πηρα σοβαρα οταν το ειπε. Ισχύει όντως?
Καλυτερα παντως για μας, τα ουκρανίδια θα ζηταν απο τους σπονσορες να τις πανε σαντορινη, κερκυρα, σκιαθο κτλ, θα ανέβει το AEΠ μας  :worship:
Τελος με την σκατο τουρκια επιτέλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά δε νομίζω να συμφωνήσει το γκαίυ λόμπυ στην Ελλάδα με την άκριτη εισαγωγή Ουκρανέζων ώστε να χάσουν τους γαμιάδες τους.Κάτι θα σκεφτούν να τις περιορίσουν.
Αλλά σίγουρα αναμένεται κύμα.Τα λεφτά των Ευρωπαίων θα πιάσουν πάλι τόπο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εδώ η Ευρώπη έθρεψε τα 40 εκατομμύρια Πολωνών με τις Ουκρανέζες θα κολλήσουνε?Θα ξεσκιστούν οι Τούρκοι και τα αραβοπάκια Γερμανία,Ολλανδία,Γαλλία στο γαμήσι όπως έγινε UK με τις Πολωνέζες.

Λευκορρωσία καμία σχέση με Ουκρανία.Πολύ πιο συντηρητικές γκόμενες αν και εκεί καρφώνεις στα κλαμπ χαλαρά αν τους δώσεις 50-100 ευρώ.(γάμησα επαρχία Λευκορρωσίας αγοράζοντας στη γκόμενα φοιτήτρια νομικής μια φούστα 50 ευρώ.Μου γνώρισε τις φίλες της και μου είπε οτι θα μπορούσα να τις γαμήσω όλες αν ήθελα).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ η Ευρώπη έθρεψε τα 40 εκατομμύρια Πολωνών με τις Ουκρανέζες θα κολλήσουνε?Θα ξεσκιστούν οι Τούρκοι και τα αραβοπάκια Γερμανία,Ολλανδία,Γαλλία στο γαμήσι όπως έγινε UK με τις Πολωνέζες.

Τι συγκρίνεις τωρα;

Έχεις δει πολλές Ουκρανέζες στη Γερμανία,
να τριγυρνάνε με τούρκους και άραβες;
Εγώ που πηδούσα μία και γνώρισα και πολλές φίλες της μου είπαν οτι τους έρχετε να ξεράσουν μόνο στην ιδέα.
Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί θα γαμήσουν,κανά Έλληνας,άντε και οι Γερμανοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι συγκρίνεις τωρα;

Εγώ που πηδούσα μία και γνώρισα και πολλές φίλες της μου είπαν οτι τους έρχετε να ξεράσουν μόνο στην ιδέα.
Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο... Υπάρχει όμως και απαισιόδοξο... Έχουν θετική προδιάθεση και οι Ουκρανέζες προς τριτοκοσμικούς..
Ανοίγω το Μάμπα στην Ρόδο που έχει 3-4 γιαγιές και αν το ανοίξω στην επιλογή "στην περιοχή μου" είναι γεμάτο μικρά Ουκρανεζάκια στο Μαρμαρίς και το Φετιγέ σε μια περίοδο που για να πάει κάποιος τουρκία πρέπει να είναι πολύ ...κασκαντέρ... :headbang: :headbang: :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι συγκρίνεις τωρα;

Αλλο τι λένε και άλλο τι κάνουνε.Και οι Πολωνέζες λένε τα μύρια όσα και πάει η αράπικη ψωλή σύννεφο.
Δες στο θρεντ του Κιέβου πόσες τσάκωσα με Τούρκους,πάκα και μαυριδερούς παντός είδους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλο τι λένε και άλλο τι κάνουνε.Και οι Πολωνέζες λένε τα μύρια όσα και πάει η αράπικη ψωλή σύννεφο.
Δες στο θρεντ του Κιέβου πόσες τσάκωσα με Τούρκους,πάκα και μαυριδερούς παντός είδους.
η πολωνεζα πουτάνα ειναι η ουκρανή αγία,αυτα ειναι γνωστά

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ναι,αλλά εγώ δε μένω στο τι λένε.
Βλέπω ότι από μία δεκάδα που γνώρισα,στις επαφές τους στο fb δεν είχαν κανένα αραβομουσλίμι.Ότι όσους γκόμενούς τους γνώρισα ηταν Ευρωπαιοι.

Αντίθετα,έβλεπα στο δρόμο Πολωνέζες με κουρδους,αραπηδες και γενικά ότι να 'ναι..
Και απο τις Πολωνέζες κονέ που είχα,μου ελεγαν ότι μερικές το δίνουν και σε υποείδη.

Στο thread του Κιέβου,αμφιβάλλω αν υπάρχει γκόμενα ακόμη και απο αυτές που εικονίζονται στο δρόμο που δεν είναι σπονσορέτα πουτανίδιο.
Έχω πάει και κοζάρω 5 πράγματα.
Όταν μας Postάρεις καραφλο 50άρη Ιταλό μπάρμπα παρέα με 20χρονο μουνάκι,
υποτιμας τη δικη σου νοημοσύνη να μας το παρουσιάζεις σαν καμάκωμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom