Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Βάλε και Lviv.. που κατακλύζεται επίσης από τουρίστες.

thanks.

Σκεφτομουν τη φαση που ειπατε κανα-δυο, για σχεση (απο κοντα!) με google translate. Απο μακρια, πες βοηθητικα κατι ψιλοπαλευει η γκομενα αμα δεν πολυξερει...αλλα απο κοντα;
Εκ πρωτης οψεως ειπα οπως θα λεγε ο καθενας 'δεν παλευεται' (you must be joking...),
αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση, οκ, δεν μπορει να το αντεξει ο καθενας,
αλλα σκεφτηκα οτι για να το κανει αυτο μια γυναικα, τι στο καλο, πρεπει να σε καραγουσταρει με τα χιλια....
δηλαδη, και συμφεροντολογα να ειναι, δεν καθεται να σπαζει τα νευρα της (και του αλλου...)
παλευοντας να βγαλει ακρη επικοινωνιας, με το κινητο στο χερι, με το google translate!

Δεν ξερω, dirty πες κι εσυ, ειναι λαθος ο συλλογισμος;
Δηλαδη το λεω με την εννοια οτι αν καποιος ειχε την ψυχικη δυναμη να το ανεχθει και να το αντεξει,
αν μη τι αλλο ισως να σημαινει οτι εν λογω κοπελα τα δινει ολα στην προσπαθεια να κανει/μεινει μαζι σου....
Μπορει να πεφτω κι εξω ομως....

D

dude901123

Επισκέπτης
thanks.

Σκεφτομουν τη φαση που ειπατε κανα-δυο, για σχεση (απο κοντα!) με google translate. Απο μακρια, πες βοηθητικα κατι ψιλοπαλευει η γκομενα αμα δεν πολυξερει...αλλα απο κοντα;
Εκ πρωτης οψεως ειπα οπως θα λεγε ο καθενας 'δεν παλευεται' (you must be joking...),
αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση, οκ, δεν μπορει να το αντεξει ο καθενας,
αλλα σκεφτηκα οτι για να το κανει αυτο μια γυναικα, τι στο καλο, πρεπει να σε καραγουσταρει με τα χιλια....
δηλαδη, και συμφεροντολογα να ειναι, δεν καθεται να σπαζει τα νευρα της (και του αλλου...)
παλευοντας να βγαλει ακρη επικοινωνιας, με το κινητο στο χερι, με το google translate!

Δεν ξερω, dirty πες κι εσυ, ειναι λαθος ο συλλογισμος;
Δηλαδη το λεω με την εννοια οτι αν καποιος ειχε την ψυχικη δυναμη να το ανεχθει και να το αντεξει,
αν μη τι αλλο ισως να σημαινει οτι εν λογω κοπελα τα δινει ολα στην προσπαθεια να κανει/μεινει μαζι σου....
Μπορει να πεφτω κι εξω ομως....

Δεν υπάρχει απάντηση.. παντού τα πάντα. Η γκόμενα που το αποφάσισε να το δοκιμάσει.. θα πάει μέχρι τέλους. Η χαλαρή που απλά έπιασε την κουβέντα μαζί σου, θα σε ταλαιπωρήσει. Αυτά είτε μιλάνε, είτε όχι αγγλικά. Αλλα η συμφεροντολόγα που που ψαρεύει τουρίστες ήδη ξέρει αγγλικά από τα προηγούμενα θύματα. Όταν κάποια ξέρει πολύ καλά αγγλικά σε μεγάλο ποσοστό συμβαίνει να είναι καθηγήτρια αγγλικών ή να είχε με κάποιον ξένο σχέση στο παρελθόν της.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο δασκαλος εγραψε πολλα σωστα και μην τα αλλαζεις, εγραφε οτι τον ξενο τον βλεπουν σαν πορτοφολι!!δεν τα τρωνε τωρα?δεν κοροιδευουν?δεν ειναι "εσκορτς" στο καριμπεαν? ε αυτο δεν κανεις τωρα (οπως και παλια )?πληρωνεις!! ενθυμουμαι και τοτε ολο τιμες εσκορτς εδινες για ουκρανια εκτος απο αμετρητα δακτυλιασματα σε λαντα μαρσουτκες καρβουνιαριδες κλπ !

Οχι,ο δάσκαλος έλεγε μην πάτε Ουκρανία,θα σας γαμήσουνε,οι Ελληνες το παίζουνε γαμιάδες και μένουν με τη χούφτα τους κτλ.Ενώ εγώ έλεγα πάντα ελάτε να τους ξεσκίσετε τα βάρδουλα,μη φοβάστε γαμήστε τους όλους Τούρκους,μεμέτια,Αραπάδες,βγάλτε την ψωλή έξω και θα βρείτε την άκρη.
Εγώ είχα πάντα την προσέγγιση του επιθετικού βαλκανιοπουτσισμού δεν έκανα νηφάλιες αναλύσεις.Είμαι άνθρωπος των άκρων,οι ακραίοι έχουμε επικρατήσει πλέον παντού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βάλε και Lviv.. που κατακλύζεται επίσης από τουρίστες.

Για το Λβιβ κάνεις λάθος.Ανήκει στη δυτική Ουκρανία και εκεί οι γκόμενες είναι πιο ρομαντικές.Αλλωστε και εσύ πας δυτική Ουκρανία.
Αντίθετα Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ και παλιά Ντονέτσκ κτλ τα τρώνε κανονικά.Η δυτική Ουκρανία φτάνει μέχρι το Χμελνίτσκυ.Αυτά τα γράφαμε από 10 χρόνια τουλάχιστον.
Γενικά το πρόβλημα των ατόμων είναι οτι δεν τα πιστεύουν επειδή τα γράφω εγώ όταν όμως πάνε διαπιστώνουν οτι όλα είναι σωστά.Είναι σωστά επειδή τα γράφω εγώ αλλά δεν τα πιστεύουν για τον ίδιο λόγο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για το Λβιβ κάνεις λάθος.Ανήκει στη δυτική Ουκρανία και εκεί οι γκόμενες είναι πιο ρομαντικές.Αλλωστε και εσύ πας δυτική Ουκρανία.
Αντίθετα Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ και παλιά Ντονέτσκ κτλ τα τρώνε κανονικά.Η δυτική Ουκρανία φτάνει μέχρι το Χμελνίτσκυ.Αυτά τα γράφαμε από 10 χρόνια τουλάχιστον.
Γενικά το πρόβλημα των ατόμων είναι οτι δεν τα πιστεύουν επειδή τα γράφω εγώ όταν όμως πάνε διαπιστώνουν οτι όλα είναι σωστά.Είναι σωστά επειδή τα γράφω εγώ αλλά δεν τα πιστεύουν για τον ίδιο λόγο.
Για το Λβιβ έχω επιφυλάξεις!Δεν έχεις πάει πρόσφατα για να ξέρεις!
Έχει γίνει εκτός των άλλων μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού από Ανατολή σε Δύση και έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα ακίνητα ενώ υπάρχει τεράστια ζήτηση ακόμα και σε σπίτια τρώγλες!
Αυτό μειώνει την ρομαντικότητα και αυξάνει το ένστικτο της επιβίωσης!Έτσι μπορεί ως σπόνσορ να έχεις το περίφημο μυδράλιοβο και να θερίσεις αλλά ως love επισκέπτης δεν υπάρχει ελπίδα σε συνδιασμό με τους άπειρους τριτοκοσμικούς ...Ουτε το Ίντερνετ δεν λειτουργεί..Ούτε έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας πει απο δική του σκοπιά πως τα είδε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για το Λβιβ έχω επιφυλάξεις!Δεν έχεις πάει πρόσφατα για να ξέρεις!
Έχει γίνει εκτός των άλλων μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού από Ανατολή σε Δύση και έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα ακίνητα ενώ υπάρχει τεράστια ζήτηση ακόμα και σε σπίτια τρώγλες!
Αυτό μειώνει την ρομαντικότητα και αυξάνει το ένστικτο της επιβίωσης!Έτσι μπορεί ως σπόνσορ να έχεις το περίφημο μυδράλιοβο και να θερίσεις αλλά ως love επισκέπτης δεν υπάρχει ελπίδα σε συνδιασμό με τους άπειρους τριτοκοσμικούς ...Ουτε το Ίντερνετ δεν λειτουργεί..Ούτε έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας πει απο δική του σκοπιά πως τα είδε..

Πήγα πέρυσι.Εριξα έναν πούτσο σε ένα σπονσοράκι αλλά γενικά μέτρια πράγματα.Αλλά έχει φαγωθεί να με ξαναδεί.Ομως το Λβιφ συνιστά στρατηγικό κέντρο επιχειρήσεων για πόλεις όπως Ρόβνο,Λουτσκ,Ιβανοφρανκώβσκ όπου τα γκομενέτα γουστάρουν πολύ και έρχονται χαλαρά Λβιφ για λίγο κασεράκι.
Προπολεμικά Λβωφ ήταν ο παράδεισος,άπειρες φοιτήτριες διαθέσιμες τζαμπέ.Μετά τον πόλεμο όμως το έριξαν στον εθνικισμό και προμοτάρουν το Ukr καυλί.Πού να βγάλει άκρη ξένος οι γκόμενες έχουν γίνει φανατικές μπαντερίστι.
Φαντάσου τον άλλον να έρθει από το μέτωπο ξεσκισμένος και να βρει τη γκόμενά του με Βαλκάνιο γαμιά.Εχουν υποταχτεί οι ντόπιες στις απαιτήσεις του εθνικού αγώνος και μετατραπεί σε πιστές Πηνελόπες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πήγα πέρυσι.Εριξα έναν πούτσο σε ένα σπονσοράκι αλλά γενικά μέτρια πράγματα.Αλλά έχει φαγωθεί να με ξαναδεί.Ομως το Λβιφ συνιστά στρατηγικό κέντρο επιχειρήσεων για πόλεις όπως Ρόβνο,Λουτσκ,Ιβανοφρανκώβσκ όπου τα γκομενέτα γουστάρουν πολύ και έρχονται χαλαρά Λβιφ για λίγο κασεράκι.
Προπολεμικά Λβωφ ήταν ο παράδεισος,άπειρες φοιτήτριες διαθέσιμες τζαμπέ.Μετά τον πόλεμο όμως το έριξαν στον εθνικισμό και προμοτάρουν το Ukr καυλί.Πού να βγάλει άκρη ξένος οι γκόμενες έχουν γίνει φανατικές μπαντερίστι.
Φαντάσου τον άλλον να έρθει από το μέτωπο ξεσκισμένος και να βρει τη γκόμενά του με Βαλκάνιο γαμιά.Εχουν υποταχτεί οι ντόπιες στις απαιτήσεις του εθνικού αγώνος και μετατραπεί σε πιστές Πηνελόπες.
Ένας σε ένα σπονσοράκι είναι τίποτα για τα μέτρα σου σύμφωνα με το τι γράφεις στο Κίεβο και Πολωνίες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ήταν τι βίωνα Κίεβο το 2009.Οχι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τώρα.Ιδια μαγαζιά,ίδιες φάσεις.

Πήγα Ουκρανία το Σαβ/κο,η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εφτασα Σάββατο βράδυ στις 22.00,στη 1.00 γαμούσα δυο πιπίνια μαζί για 150 ευρώ όλη τη νύχτα που γνώρισα στη ντίσκο.Τα έκαναν όλα. και κατάπιναν.
Την Κυριακή ξύπνησα στις 16.00,η γκόμενα που είχα σπίτι έφυγε,βγήκα έξω και ψάρεψα 3 μουνάρες στο δρόμο με τις οποίες βγήκα για καφέ.Δηλαδή έβγαινα με τη μία και μετά έβρισκα την άλλη.Το βράδυ συνάντησα μια γκόμενα που μου ζήτησε να έρθει σπίτι αφού βγήκαμε για ποτά και έπεσαν απίστευτα γαμήσια.

Στη ντίσκο το Σάββατο πήρα 2 τηλ. και η μια γκόμενα ήθελε να βγει μαζί μου την Κυριακή αλλά κάτι έτυχε.Ολες οι γκόμενες που βγήκα(5) θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα,δηλαδή αν τις προσκαλέσω τις γαμάω.
Μιλάω ρωσσικά μέτρια που φτάνουν για κανονική συνομιλία και έχω μεγάλη εμπειρία από Τσέχες-Πολωνέζες.Οι Ουκρανές δε συγκρίνονται σε εμφάνιση,είναι πολύ κατώτερες από τις τελευταίες.Θέλω να πω Πολωνία τα μουνιά είναι απίστευτα,τέτοιες βλέπεις και στην Ουκρανία αλλά σε πολύ μικρότερη αναλογία.Ομως οι Ουκρανέζες φοράνε όλες τακούνια,βάφονται και ντύνονται προκλητικά οπότε μια γκόμενα που είναι μέτρια στην Πολωνία φαίνεται μουνάρα στην Ουκρανία με το τακούνι και το βάψιμο.

Επίσης οι Ουκρανέζες έχουν αρκετά διαφορετική νοοτροπία και μπορώ περίπου να περιγράψω ποιες είναι οι διαφορές.Γενικά αυτοί οι λαοί μοιάζουν μεταξύ τους,εάν κάποιος ξέρει από Πολωνία,Τσεχία ή Ρωσία θα ξεσκιστεί στην Ουκρανία και το αντίστροφο,εάν κάποιος έχει εμπειρία με Ουκρανία,θα ξεσκιστεί στον πούτσο στην Τσεχία γιατί θα ξέρει τη νοοτροπία.(τη βασική νοοτροπία,αυτό που είναι από πίσω).

Πολωνία,αν ξέρεις πολωνικά,μπορείς να γαμάς μια γκόμενα περίπου τη βδομάδα,Ουκρανία,μπορείς να γαμάς διαφορετική γκόμενα ή περισσότερες κάθε μέρα,αν ξέρεις τι παίζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένας σε ένα σπονσοράκι είναι τίποτα για τα μέτρα σου σύμφωνα με το τι γράφεις στο Κίεβο και Πολωνίες...

Ακριβώς έτσι είναι.Το έπιασες.Απλά δεν είναι η μουνοπηγή που είναι το Κίεβο.Κίεβο κάθε στιγμή στο δρόμο και στα κλαμπ έχει 10 φορές περισσότερες γκόμενες από Λβωφ και πολύ πιο προσεγγίσιμες.Βέβαια και πιο ακριβές αλλά και πιο κλασάτες.
Θυμάμαι έφαγα τρελό φυστίκι στο Fashion club,κάτι απορρίψεις ακαριαίες και πολύ ψυχοφθόρες.Πρακτικά annihilation.Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ποτέ Κίεβο πάντα παίζεις μπάλλα.

D

dude901123

Επισκέπτης

Η δική μου προσωπική εμπειρία Lviv ήταν πολύ καλή, αλλά είχα προγραμματισμένο ραντεβού και δεν μπήκα στο τριπάκι να ψαχτώ περισσότερο. Γενικά όμως είδα πολλούς τουριστές και η πόλη μου φάνηκε πολύ τουριστική στο κέντρο της. Πολλά ξένα καμάκια από όλο τον κόσμο.. πολλοί επενδυτες.. και καταλήγω πως θα πήγαινα για τουρισμό αλλά δεν θα επένδυα πολύ χρόνο στη συγκεκριμένη πόλη για γκόμενες.

D

dude901123

Επισκέπτης
Και όσοι ενδιαφέρεστε βιαστείτε.. Ανοίγει η visa μέσα Ιουνίου και βλέπω να τελειώνει το θέμα μας σύντομα με την Ουκρανία. Άντε μισό χρόνο μέχρι να φύγουν όλες για δουλειά έξω. Μόνο οι βίζιτες θα μείνουν να τα αρπάζουν, αλλά με άλλες τιμές πλέον.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν θα πανε πουθενα οι περισσοτερες ,οσες ηθελαν να φυγουν εχουν ηδη φυγει, επισης η καινουργια βιζα για ευρωπη  οταν θα δινεται θα ναι κυριως τουριστικη και η βιζα ενος ετους θα εχει διαμονη 180 ημερων συνολικα τον χρονο (οπως κ μεχρι σημερα) ,με προυποθεσεις κ πολλες δικλειδες ασφαλειας και φυσικα  κανενα δικαιωμα εργασιας σε ΕΕ. Ηδη πολλες απο δυτ ουκρανια παιρνουν βιζα μεσω πολωνιας που ειναι ευκολο!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ακριβώς έτσι είναι.Το έπιασες.Απλά δεν είναι η μουνοβιζιτο-πηγή που είναι το Κίεβο.Κίεβο κάθε στιγμή στο δρόμο και στα κλαμπ έχει 10 φορές περισσότερες γκόμενες πουτανες από Λβωφ λβιβ (λεγεται )και πολύ πιο προσεγγίσιμες.Βέβαια και πιο ακριβές αλλά και πιο κλασάτες.
Θυμάμαι έφαγα τρελό φυστίκι στο Fashion club,κάτι απορρίψεις ακαριαίες και πολύ ψυχοφθόρες.Πρακτικά annihilation.Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ποτέ Κίεβο πάντα παίζεις μπάλλα.(πολλες τανες) :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν θα πανε πουθενα οι περισσοτερες ,οσες ηθελαν να φυγουν εχουν ηδη φυγει, επισης η καινουργια βιζα για ευρωπη  οταν θα δινεται θα ναι κυριως τουριστικη και η βιζα ενος ετους θα εχει διαμονη 180 ημερων συνολικα τον χρονο (οπως κ μεχρι σημερα) ,με προυποθεσεις κ πολλες δικλειδες ασφαλειας και φυσικα  κανενα δικαιωμα εργασιας σε ΕΕ. Ηδη πολλες απο δυτ ουκρανια παιρνουν βιζα μεσω πολωνιας που ειναι ευκολο!
Δεν θα χρειάζονται βίζα για Ευρώπη, αυτό είναι 100%. Τουριστική περνούν και τώρα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και όσοι ενδιαφέρεστε βιαστείτε.. Ανοίγει η visa μέσα Ιουνίου και βλέπω να τελειώνει το θέμα μας σύντομα με την Ουκρανία. Άντε μισό χρόνο μέχρι να φύγουν όλες για δουλειά έξω. Μόνο οι βίζιτες θα μείνουν να τα αρπάζουν, αλλά με άλλες τιμές πλέον.
Θα αργήσει να γίνει 3-4 χρόνια όπως έγινε και στην Μολδαβία. Όταν καταργήθηκε το καθεστώς της βίζας σταδιακά μέσα σε 3 χρόνια στέρεψε η βρύση με της γκόμενες 

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
-ριβνα λεγεται, απο λουτσκ ειναι η καταγωγη της τωρινης και απο ιβανφρανκιφσκ ηταν πρωτη μου ουκρανιδα!

-χαχα κλαιω να γυρνα ο ιβαν απο το μετωπο κ η ιρινα να ειναι καβαλα στον βαλκαν χορηγο ..κ να σε κυνηγα ολος ο πραβυ σεκτορ! :s&m_1: ειναι κατι παιδια εκει μαλαμα!! :2funny: :2funny:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν θα χρειάζονται βίζα για Ευρώπη, αυτό είναι 100%. Τουριστική περνούν και τώρα
η ουκρανιδα μου που εχει σχεση λογω δουλειας με πρεσβειες βιζες κλπ μου ειπε δεν θα αλλαξει κατι σημαντικα...παλι βιζα θα θελουν,ισως με πιο απλη διαδικασια με βιομετρικα διαβατηρια.
η χωρα δεν ειναι καν υπο ενταξη στην ΕΕ..οποτε το δικαιωμα ελευθερης διελευσης διαμονης κ εργασιας  θα αργησει πολλα χρονια!ισως και ποτε!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Λβιβ στα ουκρανικα , Λβοβ  στα ρωσικα, Λβουβ στα πολωνικα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
η ουκρανιδα μου που εχει σχεση λογω δουλειας με πρεσβειες βιζες κλπ μου ειπε δεν θα αλλαξει κατι σημαντικα...παλι βιζα θα θελουν,ισως με πιο απλη διαδικασια με βιομετρικα διαβατηρια.
η χωρα δεν ειναι καν υπο ενταξη στην ΕΕ..οποτε το δικαιωμα ελευθερης διελευσης διαμονης κ εργασιας  θα αργησει πολλα χρονια!ισως και ποτε!
Ότι έγινε και στην Μολδαβία ακριβώς θα γίνει καταργήθηκαν οι βίζες. Τίποτε άλλο. Κάτι παραπάνω ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom