Προσωπικά δεν έχω την υπομονή να κάτσω να στείλω 100 μυνήματα σε γκόμενες, να μου απαντήσουν οι 10, να πιάσω κουβέντα με τις 5 για να κλείσω να συναντήσω 3 που θα εμφανιστεί η μία και ίσως τη πηδήξω και ίσως απλά με κάνει μια βόλτα στη πόλη της! Απο ίντερνετ δεν έχω πηδήξει ποτέ εξωτερικό! Με έχει βοηθήσει μόνο εδώ για συναντήσεις..
Στο εξωτερικό δεν χρειάζεται καν να ψαχτείς στο ίντερνετ εκτός αν έχεις την υπομονή του Dirty!
Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές όσο ήμουν εκεί και με μια μίνι προετοιμασία δεν έπεισα καμία να βρεθούμε! Βέβαια δεν έταξα τίποτα! Απλά έλεγα πως έρχομαι να δω έναν φίλο που θα παντρευτεί μια απο το μέρος σας! Μάλλον κοβόμουν στο shit test...
Γίνεται αυτό που λες αν μετριάσεις τις απαιτήσεις σου δηλαδή πας για γκόμενες άνω των 28,συχνά με παιδί και επαρχία.Εγώ τώρα είχα έτοιμες 5 τέτοιες θα ξόδευα ελάχιστα λεφτά για διαμονή κτλ.Ωστόσο προτίμησα τα χαιλίκια του Κιέβου τις πολύ ακριβές πλην όμως εμφανίσιμες,περιποιημένες,καλοντυμένες γκόμενες συχνά και μέλη του διεθνούς jet set αφού αρμέγουν διαπλανητικώς και όχι αποκλειστικά ανώτερους Βαλκάνιους.
Με τις Ουκρανέζες είναι βασικό να περάσεις τα shit tests.Πρέπει να έχεις μυαλό κομπιούτερ να δίνεις τη σωστή απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σε dt.Είναι τεστ ετοιμότητας κτλ.Θέλει να δει και πώς ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές προκλήσεις.
Δεν είναι όπως οι Πολωνέζες που δεν κάνουν ποτέ shit tests και σε διευκολύνουν όταν κάνεις λάθη στο καμάκι όντας ομιλιτικότατες.Οι Ουκρανέζες τα περιμένουν όλα από τον άντρα δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι εκτός από τον καλλωπισμό.