Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Προσωπικά δεν έχω την υπομονή να κάτσω να στείλω 100 μυνήματα σε γκόμενες, να μου απαντήσουν οι 10, να πιάσω κουβέντα με τις 5 για να κλείσω να συναντήσω 3 που θα εμφανιστεί η μία και ίσως τη πηδήξω και ίσως απλά με κάνει μια βόλτα στη πόλη της! Απο ίντερνετ δεν έχω πηδήξει ποτέ εξωτερικό! Με έχει βοηθήσει μόνο εδώ για συναντήσεις..
Στο εξωτερικό δεν χρειάζεται καν να ψαχτείς στο ίντερνετ εκτός αν έχεις την υπομονή του Dirty!
Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές όσο ήμουν εκεί και με μια μίνι προετοιμασία δεν έπεισα καμία να βρεθούμε! Βέβαια δεν έταξα τίποτα! Απλά έλεγα πως έρχομαι να δω έναν φίλο που θα παντρευτεί μια απο το μέρος σας! Μάλλον κοβόμουν στο shit test...

Γίνεται αυτό που λες αν μετριάσεις τις απαιτήσεις σου δηλαδή πας για γκόμενες άνω των 28,συχνά με παιδί και επαρχία.Εγώ τώρα είχα έτοιμες 5 τέτοιες θα ξόδευα ελάχιστα λεφτά για διαμονή κτλ.Ωστόσο προτίμησα τα χαιλίκια του Κιέβου τις πολύ ακριβές πλην όμως εμφανίσιμες,περιποιημένες,καλοντυμένες γκόμενες συχνά και μέλη του διεθνούς jet set αφού αρμέγουν διαπλανητικώς και όχι αποκλειστικά ανώτερους Βαλκάνιους.
Με τις Ουκρανέζες είναι βασικό να περάσεις τα shit tests.Πρέπει να έχεις μυαλό κομπιούτερ να δίνεις τη σωστή απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σε dt.Είναι τεστ ετοιμότητας κτλ.Θέλει να δει και πώς ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές προκλήσεις.
Δεν είναι όπως οι Πολωνέζες που δεν κάνουν ποτέ shit tests και σε διευκολύνουν όταν κάνεις λάθη στο καμάκι όντας ομιλιτικότατες.Οι Ουκρανέζες τα περιμένουν όλα από τον άντρα δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι εκτός από τον καλλωπισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην απορια μου δεν απαντησες οχι μονο αν ηταν 30+ ομορφες .πως ρε "μαγκιτη" τις διωχνεις σε μια μερα και φορτωνεις  5 σε 3 τσαμπε κλπ οταν μιλας καιρο κ πας για σχεση...κ πως σου καθεται σε λιγες ωρες? και στο χωριο τους!!! πολλακις .... τι σκατα τις λες ?ποσο απελπισμενες να ναι αραγε? αντε να φας μια δυο στις λιγες μερες ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ, μετα σου μπαστακωνεται .
πχ απο τα μελη εδω ο γκλοκ που ειναι ωραιος ,ξερει το σπορ της ουκρανιας γιατι δεν εφαγε καμμια επαρχια? ο φλιρτερ το ιδιο..γιατι προφανως πηγαν σε καποιες ωραιες και δεν εβγαλαν κασερι....!!!στο κιεβ επισης αντε να φας μια δυο κανονικες (σε λιγες μερες) με αγωνα..ολες οι αλλες πανε για τα λεφτα!!!Δεν το ξερουν το ποιημα οι ουκρανιδες? μονο εσυ πουλας παπα? Μπραβο μεγαλε εραστα! Τωρα για τα στοιχηματα κλπ δεν τρωω το καλοκαιρι μου σε ουκρανικες επαρχιες, εχω αλλο προγραμμα ιονιο κ μετα εξωτερικο! καλο βολι!

Γίνεται γιατί αυτός χρησιμοποιεί προφανώς false time constraints,λέει δηλαδή η δουλειά μου δε μου επιτρέπει μακροήμερα ταξίδια οπότε έχω μόνο δυο μέρες να σε δω και μετά πάει σε άλλες και λέει τα ίδια,αλλάζει πόλεις,καταλύματα κτλ.
Τα false time constraints είναι κλασσική τακτική μπορεί και να λέει μου έτυχε κάτι σοβαρό και πρέπει να γυρίσω Ελλάδα.Αν δαγκώσει η γκόμενα δάγκωσε.Υστερα είναι όλα προσυνεννοημένα τις έχει πει από δυο μήνες πριν πότε ακριβώς θα έρθει για να είναι έτοιμες να έχουν χρόνο κτλ.Είναι το θέμα των logistics.
Εγώ τα αφήνω όλα χαλαρά γιατί μετά από ένα σημείο εγκαταλείπω το ίντερνετ,ασχολούμαι με το υλικό στο χώρο live κτλ.Δε θέλω να έχω κάθε λεπτό δεσμευμένο θέλω ελευθερία κινήσεων για μάξιμουμ αποτέλεσμα.Ομως αυτό οφείλεται στο οτι
1.Ξοδεύω τριπλά και
2.Ξέρω αρκετά ρωσικά για να συνεννοούμαι άνετα με όλες τις γκόμενες
3.Εχω τεράστια εμπειρία σε ανατολική Ευρώπη σε όλα τα δυνατά περιβάλλοντα
Αλλος απλά θα τα έπαιζε στο ίδιο περιβάλλον,μια πόλη ένας δρόμος μια πλατεία και 5 γκόμενες που καμία δε μιλάει αγγλικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πριν από 10 χρόνια που έβγαζα μόνο 1500 ευρώ το μήνα,πήγαινα και εγώ επαρχία Ουκρανία γιατί δε μου έφταναν για Κίεβο.Ημουνα βέβαια και 30-35 ετών.Τότε έμενα σε ξενοδοχείο με 25 ευρώ τη μέρα(σοβιετικού τύπου αλλά στο κέντρο),ξόδευα στα ραντεβού 10-20 ευρώ και γαμούσα περίπου μία κάθε δύο μέρες.Επίπεδο 20 ετών,άνω του 175,λεπτή.Αυτές τις έβρισκα από το ίντερνετ και με καμάκι στο δρόμο.Γίνεται αλλά πρέπει να είσαι νεώτερος και να τρέχεις πολύ.Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον να τρέχει ασταμάτητα όπως εγώ τότε με συνεχές κλάμπινγκ,ξεποδάριασμα στην πλατεία κτλ.Θέλει μεγάλη προσπάθεια.
Επίσης επαρχία οι γκόμενες σε σπιτώνουνε οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να βγαίνεις με άλλες ταυτόχρονα όπως Κίεβ.Χώρια που αν κάτσεις πάνω από βδομάδα σε μαθαίνει η μισή πόλη γιατί οι γκόμενες μιλάνε μεταξύ τους.
Τώρα ας πούμε έβγαινα Κίεβο και ήμουνα σίγουρος οτι θα βγάλω γκόμενα το πολύ σε 3 ώρες.Είναι τεράστια η ποσότητα του θηράματος δεν μπορεί να αποτύχεις.Αντίθετα επαρχία είσαι πιο πολύ sniper,ελεύθερος σκοπευτής,βαράς μόνο μία εκλεκτικά μπαμ και κάτω δε βγάζεις πολυβόλο να βαράς στο ψαχνό όπως Κίεβ.

Επαρχία από την άλλη το value σου είναι αυξημένο συγκριτικά με Κίεβο γιατί οι γκόμενες δεν έχουν επιλογές.Κίεβο κάτι έχουν.Πολλές Ουκρανές μου έλεγαν περήφανες οτι οι Ρώσοι αγανακτισμένοι με την ψηλομύτικη συμπεριφορά των Ρωσίδων έρχονται να γαμήσουν τις Ουκρανές που είναι νορμάλ και down to earth με μικρότερες απαιτήσεις.Το ίδιο κάνουν και Πολωνοί,Τσέχοι και άλλοι Σλάβοι που τα έχουν βρει σκούρα με τις δικιές τους.
Ουκρανία βασικά γαμάνε όλοι είναι το απόλυτο σπερματοδοχείο.Θα λέγαμε οτι η χώρα είναι ένα απέραντο μπορδέλο το τελευταίο κάστρο πραγματικά.Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τη χρυσή εποχή πηγαίνετε όσο προλαβαίνετε.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν έχω την υπομονή να κάτσω να στείλω 100 μυνήματα σε γκόμενες, να μου απαντήσουν οι 10, να πιάσω κουβέντα με τις 5 για να κλείσω να συναντήσω 3 που θα εμφανιστεί η μία και ίσως τη πηδήξω και ίσως απλά με κάνει μια βόλτα στη πόλη της! Απο ίντερνετ δεν έχω πηδήξει ποτέ εξωτερικό! Με έχει βοηθήσει μόνο εδώ για συναντήσεις..
Στο εξωτερικό δεν χρειάζεται καν να ψαχτείς στο ίντερνετ εκτός αν έχεις την υπομονή του Dirty!
Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές όσο ήμουν εκεί και με μια μίνι προετοιμασία δεν έπεισα καμία να βρεθούμε! Βέβαια δεν έταξα τίποτα! Απλά έλεγα πως έρχομαι να δω έναν φίλο που θα παντρευτεί μια απο το μέρος σας! Μάλλον κοβόμουν στο shit test...
Οι αναλογιες ειναι αυτες περιπου που λες και οπως τα περιγραφεις, εγω το εκανα μια φαση αυτο με την ιντερνετικη προετοιμασια και τελικα βγηκα ραντεβου με 5 γκομενες διαδοχικα ,την μια εφαγα την τελευταια μερα!αν μου καθοταν η πρωτη που βγηκα ,χλωμο να εβγαινα κ με αλλες σε 5 μερες!!!!
Στην ουκρανια αυτες που εκανα σχεση ειτε ειχα κοινο γνωστο στις 2 περιπτωσεις ,ειτε μια η αλλη που ερχοταν ελλαδα. Στην πολωνια που πηγα πριν λιγες μερες μια εφαγα απο τιντερ κ 2 που γνωρισα εξω αλλα δεν προλαβα (κραταω επαφη). Βαρσοβια ειναι πολυ καλυτερα για καμακι αλλα εχει ανταγωνισμο μονιμους ξενους.
Εν κατακλειδι στην Ουκρανια ο καλυτερος τροπος να περασεις καλα ειναι να σπρωχνεις χρημα αλλα κμαν ή αν μπορεσεις να βρεις καποια καλη στις διακοπες της εξωτερικο ειτε απο κοινη παρεα.
Στην δε Αγγλια που ημουν ,ο χαμος του καμακιου κ φορτωματος σε κλαμπ,απο νετ 0! Δεν περιγραφω τι μουνια ηταν..ποια ντεκαντανς κ ποια ντελουξ που ειναι μονο φατε ματια ψαρια ή εσκορτς!!
Αυτα!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ανεβάσω φωτό γιατί τις γκόμενες τις γνώρισα στα κλαμπ και το δρόμο,οι φωτό είναι δικές μου και δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστούν.
Δηλαδή για να αναγνωρίσει κάποιος μία πρέπει να έχει γαμήσει την ίδια,πιθανότητα μία στο εκατομμύριο.
αφου ηταν πουτανες(προ ,σεμι προ) για δουλεια πηγαν τα κοριτσια  σε μπουρδελοσαιτ τις ποσταρες τι να σου κανουν να σου ζητησουν κ ρεστα για την διαφημιση?
βεβαια προσεχε, αν ειναι κανονικη γκομενα και βγαλεις προσωπο..υπαρχει ενα προγραμματακι που βγαζει το vk της με μεγαλη πιθανοτητα!!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Πριν από 10 χρόνια που έβγαζα μόνο 1500 ευρώ το μήνα,πήγαινα και εγώ επαρχία Ουκρανία γιατί δε μου έφταναν για Κίεβο.Ημουνα βέβαια και 30-35 ετών.Τότε έμενα σε ξενοδοχείο με 25 ευρώ τη μέρα(σοβιετικού τύπου αλλά στο κέντρο),ξόδευα στα ραντεβού 10-20 ευρώ και γαμούσα περίπου μία κάθε δύο μέρες.Επίπεδο 20 ετών,άνω του 175,λεπτή.Αυτές τις έβρισκα από το ίντερνετ και με καμάκι στο δρόμο.Γίνεται αλλά πρέπει να είσαι νεώτερος και να τρέχεις πολύ.Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον να τρέχει ασταμάτητα όπως εγώ τότε με συνεχές κλάμπινγκ,ξεποδάριασμα στην πλατεία κτλ.Θέλει μεγάλη προσπάθεια.
Επίσης επαρχία οι γκόμενες σε σπιτώνουνε οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να βγαίνεις με άλλες ταυτόχρονα όπως Κίεβ.Χώρια που αν κάτσεις πάνω από βδομάδα σε μαθαίνει η μισή πόλη γιατί οι γκόμενες μιλάνε μεταξύ τους.
Τώρα ας πούμε έβγαινα Κίεβο και ήμουνα σίγουρος οτι θα βγάλω γκόμενα το πολύ σε 3 ώρες.Είναι τεράστια η ποσότητα του θηράματος δεν μπορεί να αποτύχεις.Αντίθετα επαρχία είσαι πιο πολύ sniper,ελεύθερος σκοπευτής,βαράς μόνο μία εκλεκτικά μπαμ και κάτω δε βγάζεις πολυβόλο να βαράς στο ψαχνό όπως Κίεβ.

Επαρχία από την άλλη το value σου είναι αυξημένο συγκριτικά με Κίεβο γιατί οι γκόμενες δεν έχουν επιλογές.Κίεβο κάτι έχουν.Πολλές Ουκρανές μου έλεγαν περήφανες οτι οι Ρώσοι αγανακτισμένοι με την ψηλομύτικη συμπεριφορά των Ρωσίδων έρχονται να γαμήσουν τις Ουκρανές που είναι νορμάλ και down to earth με μικρότερες απαιτήσεις.Το ίδιο κάνουν και Πολωνοί,Τσέχοι και άλλοι Σλάβοι που τα έχουν βρει σκούρα με τις δικιές τους.
Ουκρανία βασικά γαμάνε όλοι είναι το απόλυτο σπερματοδοχείο.Θα λέγαμε οτι η χώρα είναι ένα απέραντο μπορδέλο το τελευταίο κάστρο πραγματικά.Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τη χρυσή εποχή πηγαίνετε όσο προλαβαίνετε.

επαρχια δεν εχει εσκορτς ή σεμι προ να χορηγησεις κμαν, επισης δεν εχει και γκομενες καλες που πανε με ξενους,δεν εχει επιλογες διασκεδασης-διαμονης σε αξιοπρεπη στανταρτς,σε μαθαινουν ολοι,οι ντοπιοι αντρες ειναι πολυ πιο επικινδυνοι ,αν δεν μιλας γλωσσα δεν κανεις τιποτε κλπ κλπ οπως τα περιγραφεις! παρακμη !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
επαρχια δεν εχει εσκορτς ή σεμι προ να χορηγησεις κμαν, επισης δεν εχει και γκομενες καλες που πανε με ξενους,δεν εχει επιλογες διασκεδασης-διαμονης σε αξιοπρεπη στανταρτς,σε μαθαινουν ολοι,οι ντοπιοι αντρες ειναι πολυ πιο επικινδυνοι ,αν δεν μιλας γλωσσα δεν κανεις τιποτε κλπ κλπ οπως τα περιγραφεις! παρακμη !

Μπα,μη νομίζεις.Το αντίθετο.Μια μουνάρα μου είχε προτείνει τριολέ αν αγόραζα κινητό στη γκόμενά της.Και άλλα σκηνικά να γαμάω δύο συγκατοίκους εναλλάξ πληρώνοντας τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
Αλλά επαρχία γαμάς και τζάμπα.Θυμάμαι μια γκόμενα με σπίτωσε και ξόδεψα 50 ευρώ συνολικά σε 10 μέρες.Ταξίδι με μαρσούτκα,φαί στη μαμά της κι έτσι.Αλλά τρελάθηκα από την ανία.Φαντάσου να γαμάς την ίδια γκόμενα 10 μέρες.(22 ετών,176,στυλάκι βέβαια).
Απλά επαρχία για να γαμήσεις πρέπει να μένεις μαζί τους,δε σου κάθονται μόνο με dating όπως στο Κίεβο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506

Καλά με τα παλιά καμία σχέση,τότε με ένα σ αγαπώ πηδούσες θεές,και φαίνεται ότι πρόσφατα άρχισες τα ταξίδια Ουκρανία. Για την τώρα κατάσταση να πεις ευχαριστώ στον μαϊντανό στην γνωστή πλατεία. Από το 2007-8 είχε αρχίσει να ξεφεύγει και στην Oυκρανία το πράγμα και αυτές που πληρώνεις σήμερα 200-300 θα της πλήρωνες χιλιάρικα   

D

dude901123

Επισκέπτης
Στην απορια μου δεν απαντησες οχι μονο αν ηταν 30+ ομορφες .πως ρε "μαγκιτη" τις διωχνεις σε μια μερα και φορτωνεις  5 σε 3 τσαμπε κλπ οταν μιλας καιρο κ πας για σχεση...κ πως σου καθεται σε λιγες ωρες? και στο χωριο τους!!! πολλακις .... τι σκατα τις λες ?ποσο απελπισμενες να ναι αραγε? αντε να φας μια δυο στις λιγες μερες ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ, μετα σου μπαστακωνεται .
πχ απο τα μελη εδω ο γκλοκ που ειναι ωραιος ,ξερει το σπορ της ουκρανιας γιατι δεν εφαγε καμμια επαρχια? ο φλιρτερ το ιδιο..γιατι προφανως πηγαν σε καποιες ωραιες και δεν εβγαλαν κασερι....!!!στο κιεβ επισης αντε να φας μια δυο κανονικες (σε λιγες μερες) με αγωνα..ολες οι αλλες πανε για τα λεφτα!!!Δεν το ξερουν το ποιημα οι ουκρανιδες? μονο εσυ πουλας παπα? Μπραβο μεγαλε εραστα! Τωρα για τα στοιχηματα κλπ δεν τρωω το καλοκαιρι μου σε ουκρανικες επαρχιες, εχω αλλο προγραμμα ιονιο κ μετα εξωτερικο! καλο βολι!

Καλά ταξίδια στα εξωτερικά... Και μην είσαι τόσο θυμωμένος.. Εσύ λες την ιστορία σου και εγώ τη δικιά μου. Αν δεν πιστεύεις την ιστορία μου.. πιπέρι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα την πιστέψεις. Ο Flirter σου έχει απαντήσει αν δεν το πρόσεξες. Και αν δεν μπορείς να έρθεις πάνω να δεις με τα μάτια σου.. δεν πειράζει, ηρέμησε και πιές ένα τσάι μήπως χωνέψεις. Η δυσπεψία είναι δύσκολο πράγμα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν χωνεύει εύκολα ότι κάποιος άλλος μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά με τα παλιά καμία σχέση,τότε με ένα σ αγαπώ πηδούσες θεές,και φαίνεται ότι πρόσφατα άρχισες τα ταξίδια Ουκρανία. Για την τώρα κατάσταση να πεις ευχαριστώ στον μαϊντανό στην γνωστή πλατεία. Από το 2007-8 είχε αρχίσει να ξεφεύγει και στην Oυκρανία το πράγμα και αυτές που πληρώνεις σήμερα 200-300 θα της πλήρωνες χιλιάρικα   
Έτσι ακριβώς!
Αυτό μόνο που θα μείνει αναπάντητο είναι πως θα ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα αν εκείνο το χειμώνα του 15 είχε βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν είχαμε εκλογές...
Όχι πως θα ερχόταν η ανάπτυξη αλλά ίσως είχαμε λίγο παραπάνω κύρος σαν Έλληνες και οι δουλειές να ήταν κάπως καλύτερα!
Αλλά ότι ο πράβι σέκτορ και ο Ποροσένκο εκεί τα ίδια ακριβώς κέντρα έχουν εγκαταστήσει το Σύριζα και τον Τσίπρα εδώ...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Dirty αν καταλαβα εισαι οπαδος της δικτυακης προετοιμασιας πριν τη συναντηση.
Εχεις καποια τρικ για να τεσταρεις/τσεκαρεις εγκαιρως (μη χανεις αδικα το χρονο σου δηλαδη) αν η ουκρανη που μιλας ειναι φιλοχρηματη/συμφεροντολογα και μονο, ώστε αν το ανακαλυψεις να ασχοληθεις με μια νορμαλ και μη συμφεροντολογα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά ταξίδια στα εξωτερικά... Και μην είσαι τόσο θυμωμένος.. Εσύ λες την ιστορία σου και εγώ τη δικιά μου. Αν δεν πιστεύεις την ιστορία μου.. πιπέρι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα την πιστέψεις. Ο Flirter σου έχει απαντήσει αν δεν το πρόσεξες. Και αν δεν μπορείς να έρθεις πάνω να δεις με τα μάτια σου.. δεν πειράζει, ηρέμησε και πιές ένα τσάι μήπως χωνέψεις. Η δυσπεψία είναι δύσκολο πράγμα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν χωνεύει εύκολα ότι κάποιος άλλος μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο..
Φέτος το καλοκαίρι θα ξαναανέβεις? Έχεις βρεί κάποια να αξίζει λίγο παραπάνω προσοχή ή απλά όλες είναι για το "πουτσοκοντέρ"? Η απάντησή σου θα έχει ειδικό βάρος για τον νηματοθέτη!
Εγώ πάντος με την τελευταία Ουκρανή που ασχολήθηκα τον Φεβρουάριο στη Βαρσοβία , ήμουν ο "Ιγκόρ" της... :2funny: :2funny: :2funny: Μου έκατσε με ένα ποτήρι κρασί και 0 λοιπά έξοδα ενώ στη πορεία μου έλεγε για Καταριανούς  Σπόνσορες που της στέλνανε εξ αποστάσεως λουλούδια στην γιορτή της γυναίκας και σκαφάτους Έλληνες που θα την έκαναν βόλτα στα νησιά το καλοκαίρι!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Και ΔΕΝ ήταν καν επιπέδου Κμαν! Πολύ κατώτερη...εμφανισιακά!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Έτσι ακριβώς!
Αυτό μόνο που θα μείνει αναπάντητο είναι πως θα ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα αν εκείνο το χειμώνα του 15 είχε βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν είχαμε εκλογές...
Όχι πως θα ερχόταν η ανάπτυξη αλλά ίσως είχαμε λίγο παραπάνω κύρος σαν Έλληνες και οι δουλειές να ήταν κάπως καλύτερα!
Αλλά ότι ο πράβι σέκτορ και ο Ποροσένκο εκεί τα ίδια ακριβώς κέντρα έχουν εγκαταστήσει το Σύριζα και τον Τσίπρα εδώ...
  :offtopic: Δε μας φταίει κανείς ρε φίλε. Αν ακόμα στην αρχή της κρίσης βάζαμε τα κεφάλια κάτω όλοι μαζί σαν εθνος η ταλαιπωρία θα ήταν δύο-τρία χρόνια. Τώρα θα είχαμε ξεχάσει τα μνημόνια και θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα. Με λαϊκισμό, λαμογιές,διαδηλώσεις και χίλια δύο τεχνάσματα να γλιτώσει ο κάθε ένας και να μην πληρώσει το τίμημα σωτηρία δεν υπάρχει. Ο παλουκωμένος όσο πιο πολύ κουνιέται τόσο πιο βαθιά μπαίνει το παλούκι στον κώλο του.     

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φέτος το καλοκαίρι θα ξαναανέβεις? Έχεις βρεί κάποια να αξίζει λίγο παραπάνω προσοχή ή απλά όλες είναι για το "πουτσοκοντέρ"? Η απάντησή σου θα έχει ειδικό βάρος για τον νηματοθέτη!
Εγώ πάντος με την τελευταία Ουκρανή που ασχολήθηκα τον Φεβρουάριο στη Βαρσοβία , ήμουν ο "Ιγκόρ" της... :2funny: :2funny: :2funny: Μου έκατσε με ένα ποτήρι κρασί και 0 λοιπά έξοδα ενώ στη πορεία μου έλεγε για Καταριανούς  Σπόνσορες που της στέλνανε εξ αποστάσεως λουλούδια στην γιορτή της γυναίκας και σκαφάτους Έλληνες που θα την έκαναν βόλτα στα νησιά το καλοκαίρι!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Και ΔΕΝ ήταν καν επιπέδου Κμαν! Πολύ κατώτερη...εμφανισιακά!

Είστε σίγουρος ότι δεν έλεγε ψέματα; Αν και οι Άραβες μαζί τους κι εμείς είμαστε γνωστοί σαβουρόγαμηδες...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
  :offtopic: Δε μας φταίει κανείς ρε φίλε. Αν ακόμα στην αρχή της κρίσης βάζαμε τα κεφάλια κάτω όλοι μαζί σαν εθνος η ταλαιπωρία θα ήταν δύο-τρία χρόνια. Τώρα θα είχαμε ξεχάσει τα μνημόνια και θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα. Με λαϊκισμό, λαμογιές,διαδηλώσεις και χίλια δύο τεχνάσματα να γλιτώσει ο κάθε ένας και να μην πληρώσει το τίμημα σωτηρία δεν υπάρχει. Ο παλουκωμένος όσο πιο πολύ κουνιέται τόσο πιο βαθιά μπαίνει το παλούκι στον κώλο του.     

Θα προσθέσω μόνο πως άμα εφαρμόζαμε ΑΚΡΙΒΩΣ το πρώτο μνημόνιο, δηλαδή κάναμε και τις μεταρυθμίσεις που έλεγε, ακόμα κι αν ήταν λάθος ο σχεδιασμός του θα είχαμε τελειώσει χρόνια τώρα!  Αλλά με κόψιμο 5% στο μισθό κάναμε λες κι ήταν 95%!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι πρόσφατα άρχισα?Σε αυτό το σαιτ γράφω για Ουκρανία από το 2007.Σε άλλα νωρίτερα.

Λοιπόν το Κίεβο τώρα είναι ακριβό.Το πιο αξιόπιστο πρακτορείο είναι η GIA.
Οι πόρνες χρεώνουν 50-80$ για μία ώρα και 300-350$ για όλη τη νύχτα.
Αλλη λύση είναι το ίντερνετ.Ξέρω μερικές μη πόρνες που σπονσοράρονται για τα μισά λεφτά.Και τα κάνουν όλα.Κυριολεκτικά όλα ακόμα και για βαριά γούστα.
Κανονικές γκόμενες είναι πολύ εύκολο να βγάλεις εάν ξέρεις βασικά ρωσικά.Πολλές κοπέλες είναι bi και σου φέρνουν και τη φίλη τους.Κάνεις ό,τι θες.Βγαίνεις με όσες γκόμενες θες,τη μία μετά την άλλη,χτυπάς άλλες στα κλαμπ και μετά από 2-3 ραντεβού κοιμούνται μαζί σου.
Χρειάζονται όμως φράγκα γιατί πλέον η πόλη είναι ακριβή.Θες περίπου 60-80 ευρώ την ημέρα μίνιμουμ για διαμονή,άλλα 50-100 ευρώ για έξοδα κίνησης κτλ και 30-50 ραντεβού για κάθε ραντεβού.Οπότε θέλει πορτοφόλι.
Κίνδυνος δεν υπάρχει κανείς εκτός αν πας γυρεύοντας ή είσαι υπερβολικά μελαμψός.(δεν γουστάρουν Τούρκους,Μέση Ανατολή).

D

dude901123

Επισκέπτης

Θα ανέβω σε ενάμιση μήνα και ήδη έχω βρει τα ραντεβού μου. Αυτη με την οποία πέρασα καλύτερα στο τελευταίο μου ταξίδι θα έρθει Ελλάδα για μια βδομάδα και μετά θα γυρίσουμε μαζί πίσω Ουκρανία. Πάντα με δικά της έξοδα. Εγώ απλά επειδή ήθελα να μην ταξιδεύω μόνος μου της είπα έλα τη συγκεκριμένη ημερομηνία και επειδή είμαι ιππότης και γουστάρω τα ταξίδια θα σε γυρίσω εγώ. Όπως ήδη ξέρεις ψάχνω τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εμφάνιση και συμπεριφορά. Αλλά επειδή ύστερα από τόσα χρόνια έχω γνωρίσει γυναίκες από όλο το φάσμα των πιθανών επιλογών.. έχω καταλλήξει πως δεν αντέχω καμία όταν είμαι Ουκρανία για πάνω από 2,3 ημέρες. Και με ενδιαφέρει να μην είναι γυναίκα που έχει μπει σε πλειστηριασμό και έχει αραβότουρκους φίλους. Αν διαπιστώσω κάτι τέτοιο δεν ασχολούμαι παραπάνω. Είναι χαμένος κόπος γιατί όσο καλή και να είναι.. δεν.
Υπάρχουν τα πάντα.. αλλά το πιο βασικό είναι να περάσω καλά. Οπότε διάλεξα αυτές με τις οποίες θα περάσω καλύτερα. Δεν ψάχνω τη μία.. αλλά τις πολλές. Και αν με κάποιες από τις πολλές δω πως αξίζει και υπάρχει χημεία, περνάω καλά.. το συνεχίζω. Αυτή είναι η λογική μου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είστε σίγουρος ότι δεν έλεγε ψέματα; Αν και οι Άραβες μαζί τους κι εμείς είμαστε γνωστοί σαβουρόγαμηδες...
Φίλε σκέφτεσαι Ελληνικά! Η λιγότερο καλή Ουκρανίδα σε σχέση με άλλες ουκρανίδες δεν πάυει να είναι μουνάρα!!

Το ότι δεν είναι Αθλέτικο ή Σεβίλη  σαν του Κμαν δεν σημαίνει πως η Θέλτα ή η Μπέτις δεν θα έριχνε πεντάρα σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα...
Σαβουρογάμης ΔΕΝ είμαι!!! Και έχω χάσει πολλά γαμήσια για αυτό!!!Κάτω απο 7 δεν φορτώνω ποτε!!!

Απλά για τη συγκεκριμένη δεν άξιζε να χαλάσω πάνω απο ένα κέρασμα...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Τι πρόσφατα άρχισα?Σε αυτό το σαιτ γράφω για Ουκρανία από το 2007.Σε άλλα νωρίτερα.
Και εγώ στο δημοτικό έγγραφα εκθέσεις για το φεγγάρι. Αυτό δεν πάει να πει ότι πήγα κιόλας.Παλιά ότι εγγραφες για Ουκρανία ήταν γενικά και αόριστα ότι θα έγραφε και ο καθένας που μπήκε στο ίντερνετ και διάβασε 5 πράγματα.Όπως είπε και ο Dirty λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι εδώ μέσα. Όταν έγραφε ο Slavi για Ουκρανία εσύ μας έλεγες Πολωνία ανώτερη από όλα. Πριν ένα δύο χρόνια πηγές και από τότε ξέχασες και Πολωνιες και τα πάντα.    

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φίλε σκέφτεσαι Ελληνικά! Η λιγότερο καλή Ουκρανίδα σε σχέση με άλλες ουκρανίδες δεν πάυει να είναι μουνάρα!!

Το ότι δεν είναι Αθλέτικο ή Σεβίλη  σαν του Κμαν δεν σημαίνει πως η Θέλτα ή η Μπέτις δεν θα έριχνε πεντάρα σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα...
Σαβουρογάμης ΔΕΝ είμαι!!! Και έχω χάσει πολλά γαμήσια για αυτό!!!Κάτω απο 7 δεν φορτώνω ποτε!!!

Απλά για τη συγκεκριμένη δεν άξιζε να χαλάσω πάνω απο ένα κέρασμα...

Αναφερόμουνα στο μέσο Έλληνα και στο μέσο Άραβα... Οι περισσότεροι κάνοντας σεξ με σαβούρες βλέπουν κάτι πιο καλό και τρελένονται... το αν είστε σ' αυτήν την ομάδα το έχετε αποδείξει απ' τη στιγμή που είπατε πως αυτήν μόνο δωρεάν την πέρνατε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom