Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
σας αφηνω ξερω η μεγαλη ηττα της ρωσο-λεπεν εκατσε βαρια...σας χαιρετω με τον ρωσικο πλουτο της επαρχιας!!! ντομπρι βετσερ ταβαριτς!!
Λάθος συγκρισης κανείς η Ρωσία είναι υπερδύναμη η Ελλάδα μπροστά της είναι ένα τίποτα. Φαινόμενα ακραίας φτώχειας υπάρχουν και εδώ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Σας παρακαλω να επικεντρωθουμε στην ουσια του νήματος...μη γινεται ασκοπο spamming

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε cool για να μην το πολυβασανίζουμε ...ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι συμφεροντολόγες, ακόμα και οι μάνες μας!
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα, καμιάς εθνικότητας και κανενός πολιτισμού που να μην είναι συμφεροντολόγες!
Την σύγχρονη εποχή τους γίνεται και πλήση εγκεφάλου απο τα μίντια πως μπορούν και χωρίς άντρες να κάνουν καριέρα και η οικογένεια μπορεί να περιμένει!
Αυτή η νοοτροπία έχει εισαχθεί και στις γυναίκες κάθε απομωνομένου  χωριού  ανα την υφήλιο εκτός απο αυτά που δεν έχουν Ίντερνετ και τηλεόραση στις ζούγκλες...
Εξαίρεση αποτελούν και οι μουσουλμανικές χώρες που στη γυναίκα δεν πέφτει λόγος για το μέλλον της!Την δίνουν έτσι σε έναν άντρα και αυτός την κάνει ότι θέλει!Εκεί δεν την παίρνει να υπαινιχθεί οτιδήποτε συμφεροντολογικό!ΟΛΕΣ οι άλλες έχουν πλέον το πάνω χέρι σε όλα

D

dude901123

Επισκέπτης
Είναι δυνατόν ένας να διαφωνεί με όλους και να προσπαθεί να τους πείσει πως έχει δίκιο? Κι όμως έχουμε γεμίσει ξερόλες για μια ακόμη φορά. Κατά καιρούς εμφανίζονται τέτοιοι και μετά απλά τους παίρνει το ποτάμι..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Βλέπω ότι ο φίλος μας ο Cool αφού "εξάντλησε" την Κίνα , τις Φιλιππίνες και όλη την Ασία κινήθηκε προς τα δυτικά.Εμπρός βουρ! Τα πρώτα 200 χρόνια έιναι δύσκολα , μετά όλα είναι καλά! Φυσικά μένου άλλες τρεις ήπειροι(Αφρική , Αμερική και Ωκεανία)! 2funny

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Φιλε glock, αναποφευκτα μπροστα στις ελληνιδες, και γενικως δυτικες/φεμινιστριες,
οση 'πλυση εγκεφαλου' και να εχουν φαει ανατολικες και παραπερα ακομη,
δεν υπαρχει συγκριση νομιζω.
Πχ ας παει σέρβα να πουλησει φεμινισμους σε σέρβο,
θα της δωσει ενα χερακι ξυλο στην χειροτερη ή τα παπουτσια στο χερι στην καλυτερη, και "οξω απο εδω"...
Δεν ειναι 'πυρφορισταν' ολες οι χωρες αλα Ελλαδα κλπ

Dirty για επανεκαμψε και δωσε αλθηκη στοιχεια για next door κοπελες της ουκρανιας, και θα ελεγα οπως ειπες κι εσυ, εκτος Κιεβου-Οδησσου,
δηλαδη επαρχια...αν λοιπον πες αυτες δεν ειναι σε γενικες γραμμες συμφεροντολογες, ο αξονας που κινουνται, ο προσανατολισμος τους (των καλων ουκρανων-που λες φτανει και 80% σε αυτα τα non mainstream μερη), ποιος ειναι;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εχουμε κ ψευτες γοηδες ομως που γαμανε το συμπαν τσαμπα!!!εκτος απο την ρωσολαγνια που ειναι μεγαλη στην χωρα λογω σοβιετ -ορθοδοξιας -προφητειων ολοι οι λαικιστες...ακροδεξιοι οι ψεκασμενοι και αριστερουληδες γαρ ρωσσια αποθεωνουν με αντιδυτικο σανο..γιατι δεν πανε εκει να ζησουν που ειναι καλα?γιατι πατε στην μιερη ευρωπη ,γερμανια σουηδια αγγλια για εργασια??? καθε φωνη λογικης καθε ιστορικο στοιχειο ή οικονομικο δεδομενο ειναι εκτος λογικης για τις παρωπιδες..
γενικα ολες οι γυναικες κοιτανε το συμφερον και τπν καλυτερο αντρα γιαυτες ποσω μαλλον οι ρωσοουκρανιδες κλπ και πρωτευον ρολο εχει ο ντοπιος ...
κλεινω γιατι εχω ραντεβουδακι με ελληνιδα!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
ZeroHedge, είσαι μορφωμένος κι έξυπνος άνθρωπος, αλλά μια καχυποψία την έχεις έντονη. Δεν μπορεί όλοι να γράφουν παπαντζες εδώ μέσα. Σχετικά με την επαρχιακή Ουκρανια και συγκεκριμένα την Βινιτσα, την οποία μαζί με Dirty, επισκέφτηκα τα Χριστούγεννα, μιας και αναφερθηκες έχω να σου πω τα εξής:

1.Οι κοπέλες από Βινιτσα που ήταν στο Τιντερ και στο μπαντου, μιλούσαν οι περισσότερες Αγγλικα. Όσες ήταν στο Μαμπα, οι ομιλούσες την Αγγλική ήταν λιγότερες σε σχέση με τα άλλα σάιτ.
2. Η πόλη ήταν μεν μικρή αλλά είχε τα ωραία της τα μαγαζάκια, τα 2 μωλ της, τα πάρκα της, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της, τους καλούς κεντρικούς δρόμους και κάποιες εταιρείες στις οποίες δουλεύουν και λιγοι ξένοι. Δεν είναι η πολύ φτωχή κωμόπολη που κάποιος που δεν έχει πάει φαντάζεται.
3. Οι κοπέλες, ιδιαίτερα οι μικρές(18-25) αλλά και αρκετες μεγαλύτερες ειναι μορφωμένες με χαμηλούς(κανονικούς για την Ουκρανία) μισθούς οι περισσότερες.
4. Ακόμη κι αυτές που δεν ξέρανε Αγγλικά, ήταν πρόθυμες να σε συναντήσουν με χρήση του τρανσλειτορ. Και μιλάμε για γυναίκες αστέρια στην εμφάνιση. Εδώ, ούτε στο όνειρό τους, δεν βλέπουν τέτοιες ειδικά όσοι είναι μέτριοι εμφανισιακά. Εκεί σου δίνουν ευκαιρίες, ακόμη κι αν δεν το φυσάς το χρήμα.
5. Ο Ντέρτι του οποίου είδα ακόμη και μεγάλα κομμάτια της συνομιλίας του με τις κοπέλες πριν ανέβουμε στην Βινιτσα, έγραφε αυτά που έχει αναφέρει κι εδώ. Το να το έχει το ταλέντο κάποιος-οι στο ψήσιμο γυναικων δεν νομίζω ότι επειδή δεν υπάρχουν και πολλοί ή υπάρχουν ακόμη ένας δύο τέτοιοι, πρέπει να τους επιτεθούμε χαρακτηρίζοντας τους παπαντζηδες. Εγώ πιστεύω ότι όλοι όσοι πληρώνουν δεν έχουν λόγο να το κρυψουν. Όλοι όσοι έχουν γράψει εδω αναφέρουν αν έχουν βγαλει πετσετακια από την τσέπη για να πηδήξουν.
Με το ίδιο σκεπτικό που έχεις για τον Ντέρτι και τον κάθε Ντέρτι που αμφισβητείς, θα πρέπει κι εγώ με την σειρά μου να αρχίσω να αμφισβητώ κι εσένα για το κατά πόσο τσάμπα είναι τα γαμησια σου στην Ουκρανία ή όχι. Αλλά δεν το κάνω γιατί αποδέχομαι αυτό που έχεις δηλώσει εδώ που είναι και το πιο λογικό διότι εγώ δεν ήμουν μπροστά στην κοπέλα όταν την γαμαγες να δω αν έχεις βάλει το χέρι στην τσέπη.
Εδώ μέσα είμαστε κατα κύριο λόγο για να ανταλλάξουμε πληροφορίες βάση των εμπειριών που έχουμε ώστε να ωφεληθούν κι οι υπόλοιποι. Αν αρχίσουμε να την λέμε ο ένας στον άλλο, τοτε ο χ,ψ αναγνώστης θα αρχίζει να εγκαταλείπει το διάβασμα ή το τάδε μέλος την συμμετοχή στην συζήτηση και θα αναγκάζεται να παρακάμπτει σελίδες με προσωπικές επιθέσεις, διαξιφημισμους, για να βρει σημαντικές πληροφορίες και να διαβάσει τις σοβαρες γνώμες των μελών για το εκάστοτε σοβαρο θέμα(δεν είναι όλα τα θέματα αυτού του επιπέδου).

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Φίλε cool για να μην το πολυβασανίζουμε ...ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι συμφεροντολόγες, ακόμα και οι μάνες μας!
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα, καμιάς εθνικότητας και κανενός πολιτισμού που να μην είναι συμφεροντολόγες!
Την σύγχρονη εποχή τους γίνεται και πλήση εγκεφάλου απο τα μίντια πως μπορούν και χωρίς άντρες να κάνουν καριέρα και η οικογένεια μπορεί να περιμένει!
Αυτή η νοοτροπία έχει εισαχθεί και στις γυναίκες κάθε απομωνομένου  χωριού  ανα την υφήλιο εκτός απο αυτά που δεν έχουν Ίντερνετ και τηλεόραση στις ζούγκλες...
Εξαίρεση αποτελούν και οι μουσουλμανικές χώρες που στη γυναίκα δεν πέφτει λόγος για το μέλλον της!Την δίνουν έτσι σε έναν άντρα και αυτός την κάνει ότι θέλει!Εκεί δεν την παίρνει να υπαινιχθεί οτιδήποτε συμφεροντολογικό!ΟΛΕΣ οι άλλες έχουν πλέον το πάνω χέρι σε όλα
Πολυ σωστα.. τυπε

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ναι βρε φιλε φλιρτερ, δεκτον αυτο που λες ομως...υπαρχουν λογικες ενστασεις.
-Εμενα δεν μου βγαινει το 5 ωραιες γκομενες σε 3-4 μερες τσαμπε στην ουκρανικη επαρχια κατ επαναληψη...ειναι ψεμα!!!!
Ας μας δωσουν στοιχεια φωτο απο γκομενες ηλικια επιπεδο χρονο τι εταξαν κλπ να χειροκροτησουμε..τι πληροφορια δινουν?τους καφενεδες και τα πρωινα ? και αληθεια να ειναι αντε να φας μια-δυο το πολυ αν πας για λιγο, δεν εχεις χρονο-δεν βγαινει λεμε!!!εσυ λες δεν εφαγες ο αλλος ο φιλος μας με ουκρανικη εμπειρια παλι δεν εφαγε ενω ηταν καιρο στην επαρχια,εγω στο κιεβ εφαγα μια με το ζορι στα 5 ραντεβου...τις αλλες φορες επαιξε σχεση οποτε δεν ειχα χρονο για αλλη!!!εδω λεμε για ρουβαδες ομως που ειναι και παραμυθαδες!!!! :rockon:
-Σιγουρα μιλαμε για 30+ ανεργες χωρισμενες με παιδι και για ουκρανια δεν μετρανε κ ρισκαρουν λοττο με τον ξενο σεξοτουριστα!!!αλλιως θα πηγαιναν κιεβ που παιζει η καλη δουλεια για τις μορφωμενες ή το κασερι για τις πολυ ωραιες!νορμαλ γυναικα σε επαρχια και οχι απελπισμενη δεν θα κοιταγε να βγει στο χωριο της με τον ξενο!!ελπιζω μην λετε οτι ηρθατε για μπιζνες οδικως χαχαχ τερνοπιλ ινβεστμεντς μπαι μπαλκαν παουερ !!!
-ΠΕΙΤΕ μου κι εμενα του ουκρανοαδαη...πως αλλαζεις (ωραια)γκομενα καθε μερα στην επαρχια χωρις παραδακι και χωρις γλωσσα..αυτο δεν υφισταται.
-Τι "παραμυθι παιζει" οτι ερχομαι μια μερα κ γουσταρω ΣΕ ΠΗΔΑΩ τσακ μπαμ και σου καθονται. μετα οκ φυγε παω αλλου..?ολα αυτα σε κοπελες που λετε οτι πατε για σχεση..και στα μικρα μερη-χωρια κιολας..δουλευομαστε μηπως? Σε ποια γλωσσα μιλαγατε??γιατι οσες βρηκα απο επαρχια στο τιντερ-μαμπα-μπαντου αγγλικα γρι και λιγες στο elementary level!!!μια φορα βγηκα με μια γνωστη μια φιλης πολυ κομματι  με μεταπτυχιακα καλη δουλεια κιεβ και αγγλικα γρι..και ηθελε μπλα μπλα,την εστειλα στο καλο!!!!
-Αν η μορφωμενη και με καλη γνωση αγγλικων καθεται στα χωραφια της ουκρανικης επαρχιας & περιμενει τον 1 ξενο που θα ερθει ως αλεξιπτωτιστης...σωθηκε!
Αυτα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οσες γνωρισα Ελλαδα και βγηκαμε απο cs η ακομα και με Ουκρανεζα που ειμασταν μαζι οταν ηρθε μετα τα γεγονοτα εκει κατω μου αφησαν κακες εντυπωσεις.Ειδα οτι βλεπουν τους αντρες σαν κινητα atm.Ειδικα η ρουφιανα που εβγαινα επαιρνε δωρακια απο το αφεντικο της κατι χρυσαφικα χωρις να τον γουσταρει(απ οτι ελεγε)..Μετα απο αυτο την εγραψα τελειως στον πουτσο μου(οχι οτι υπηρχαν και πολλες πιθανοτητες να παρω ουκρανεζα σοβαρα βεβαια).
Εκτος απο αυτο στο κρεβατι ηταν ψωφια νομιζες οτι γαμιεται απο συνηθεια..

Οι αλλες που γνωρισα εδω απο csurfing το ιδιο,αδιαφορες,χωρις χαμογελο με το που τις φιλοξενησα και οι δυο ψαχνανε γαμπρους.
Δηλαδη πουλουσαν μια ομορφια οκ αλλα με χαρακτηρα και χαμογελο μηδεν οπως και με εκπαιδευση θα ελεγα.

Δεν βρισκω προσωπικα καποιο λογο να τραβηχτω με Ουκρανεζα εκτος αμα Ουκρανια ειναι διαφορετικα που αμφιβαλλω.Θεωρω οτι εχουν μια μαλακισμενη νοοτροπια.

Αντιθετα οι Πολωνεζες πανε να γινουν φουλ Ευρωπαιες,μιλανε ολο και καλυτερα Αγγλικα,ξερουν να στηθουν απεναντι σου,γελανε πολυ παραπανω απο τα ζομπι τις Ουκρανεζες,ταξιδευουν οχι με το πορτοφολι σου αλλα με το δικο τους και αφηνουν πισω την κομμουνιστικη κουλτουρα

Για μενα οι Πολωνεζες ειναι τοπ για να βγεις ξερεις οτι θα γαμησεις καλα και οτι θα περασεις καλα

Για σοβαρα παντως ουτε αυτες θα τις επαιρνα γιατι ειναι πηδιολες.Αλλα για παρεακι,γαμησακι και ελευθερη σχεση ειναι οτι πρεπει

Οποτε καταληγω για Πολωνια,Ρωσια,Λευκορωσια και τελευταια Ουκρανια. Αυτη την κατηγορια την εχω για γνωριμιες

Για κατι σοβαρο θα κοιταζα Σερβες,Κροατισες,Τουρκαλες

Ελληνιδες για τιποτα εννοειται

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Θα ηθελα να τονισω παλι πως οσοι ψαχνετε κατι σοβαρο θα πρεπει να κοιταξετε για Τουρκαλες.Μπορει σε ομορφια να ναι σκαλια κατω απο Ρωσιδες και Ουκρανεζες αλλα απο Ελληνιδες ειναι κανα σκαλι κατω αλλα ειναι κλασσεις καλυτερες σε χαρακτηρα.

Οταν ηταν να γνωρισω πρωτη φορα Τουρκαλα σκεφτομουν μηπως πρεπει να προσεξω τι θα πω(γιατι μιλαω παντα για χυμα καταστασεις και σεξ) η ποσο θα πιω.Τελικα οσο μιλαγα μαζι της μου εξηγουσε ποσο θελουν να κανουν πραγματα γιατι με τον μαλακα εκει περα τον ερντο δεν μπορουν να κουνηθουν.Επισης επινε πολυ..Την γαμησα το πρωτο βραδυ και πραγματικα στο κρεβατι ηταν απιστευτη.

Δευτερη Τουρκαλα πηδηξα στην Μαλτα παλι one night stand.Σκεφτηκα θα ετυχε να πεσω παλι σε τετοια γαματη γκομενα μεχρι που γνωρισα την φιλη της που το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν u are sexy like ur president χαχα.
Στην κουβεντα παλι μου ειπανε ποσο θα ευχονταν να ερχοντουσαν Ελλαδα γιατι ειμαστε πιο ωραιοι πιο χαλαροι απο τους αντρες εκει και με γαματο προθυπουργο(εδω μου τα χαλασανε μονο)

Υστεραα Αθηνα γνωρισα μεσω erasmus μια Τουρκαλα πιτσιρικα βγηκαμε και δευτερη φορα την εσκισα.Αυτο εγινε και με μια αλλη Τουρκαλα που ισως εριξα το καλυτερο γαμηση της ζωης μου

4Τουρκαλες στις 5 που γνωρισα συνολικα τις παστελωσα.Και το καλυτερο ειναι οτι μιλαω και με τις 4 ενω με τη μια μιλαμε αρκετα θελει να με φιλοξενησει και Τουρκια οποτε παω..

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Οσες γνωρισα Ελλαδα και βγηκαμε απο cs η ακομα και με Ουκρανεζα που ειμασταν μαζι οταν ηρθε μετα τα γεγονοτα εκει κατω μου αφησαν κακες εντυπωσεις.Ειδα οτι βλεπουν τους αντρες σαν κινητα atm.Ειδικα η ρουφιανα που εβγαινα επαιρνε δωρακια απο το αφεντικο της κατι χρυσαφικα χωρις να τον γουσταρει(απ οτι ελεγε)..Μετα απο αυτο την εγραψα τελειως στον πουτσο μου(οχι οτι υπηρχαν και πολλες πιθανοτητες να παρω ουκρανεζα σοβαρα βεβαια).
Εκτος απο αυτο στο κρεβατι ηταν ψωφια νομιζες οτι γαμιεται απο συνηθεια..

Οι αλλες που γνωρισα εδω απο csurfing το ιδιο,αδιαφορες,χωρις χαμογελο με το που τις φιλοξενησα και οι δυο ψαχνανε γαμπρους.
Δηλαδη πουλουσαν μια ομορφια οκ αλλα με χαρακτηρα και χαμογελο μηδεν οπως και με εκπαιδευση θα ελεγα.

Δεν βρισκω προσωπικα καποιο λογο να τραβηχτω με Ουκρανεζα εκτος αμα Ουκρανια ειναι διαφορετικα που αμφιβαλλω.Θεωρω οτι εχουν μια μαλακισμενη νοοτροπια.

Αντιθετα οι Πολωνεζες πανε να γινουν φουλ Ευρωπαιες,μιλανε ολο και καλυτερα Αγγλικα,ξερουν να στηθουν απεναντι σου,γελανε πολυ παραπανω απο τα ζομπι τις Ουκρανεζες,ταξιδευουν οχι με το πορτοφολι σου αλλα με το δικο τους και αφηνουν πισω την κομμουνιστικη κουλτουρα

Για μενα οι Πολωνεζες ειναι τοπ για να βγεις ξερεις οτι θα γαμησεις καλα και οτι θα περασεις καλα

Για σοβαρα παντως ουτε αυτες θα τις επαιρνα γιατι ειναι πηδιολες.Αλλα για παρεακι,γαμησακι και ελευθερη σχεση ειναι οτι πρεπει

Οποτε καταληγω για Πολωνια,Ρωσια,Λευκορωσια και τελευταια Ουκρανια. Αυτη την κατηγορια την εχω για γνωριμιες

Για κατι σοβαρο θα κοιταζα Σερβες,Κροατισες,Τουρκαλες

Ελληνιδες για τιποτα εννοειται

:hi:
Για πολωνεζες συμφωνω και επαυξανω  :rockon:,ημουν βαρσοβια προσφατα και περασα καλα. Εφαγα μια πολυ καλη και γνωρισα αλλες 2..(βεβαια δεν εφαγα 5 αλλα τι να κανουμε.. :grin:)
Για ουκρανιδες οπως τα λες ειναι σε γενικες γραμμες αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Για σερβες κροατισες ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολες, για τουρκαλες δεν γνωριζω κατι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Με τα λόγια γαμήσαμε όλοι μέχρι και μνημόνια σκίσαμε,άλλος τουρκάλες άλλος πολωνές,άλλος κουβετιάνες και σαουδαραβες  :2funny:  βάλτε και καμία φωτογραφία όπως κάνουμε όλοι εδώ μέσα πολλά χρόνια τώρα.Να δούμε κ εμείς οι καημένοι αγάμητοι τι ψάρια πιάσατε   :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τα λόγια γαμήσαμε όλοι μέχρι και μνημόνια σκίσαμε,άλλος τουρκάλες άλλος πολωνές,άλλος κουβετιάνες και σαουδαραβες  :2funny:  βάλτε και καμία φωτογραφία όπως κάνουμε όλοι εδώ μέσα πολλά χρόνια τώρα.Να δούμε κ εμείς οι καημένοι αγάμητοι τι ψάρια πιάσατε   :2funny:
Ο μοναδικός που έχει μείνει να γαμάει και να φροντίζει και για εμάς όλους εδώ μέσα είναι ο Μέγας Κμαν...
Οι νεότεροι όπως λες μόνο λόγια είναι...

Χρόνια πολλά και για την μέρα σήμερα! :hi: :hi:

Συνημμένα

• IMG_9853.JPG
    IMG_9853.JPG
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 64
D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι βρε φιλε φλιρτερ, δεκτον αυτο που λες ομως...υπαρχουν λογικες ενστασεις.
-Εμενα δεν μου βγαινει το 5 ωραιες γκομενες σε 3-4 μερες τσαμπε στην ουκρανικη επαρχια κατ επαναληψη...ειναι ψεμα!!!!
Ας μας δωσουν στοιχεια φωτο απο γκομενες ηλικια επιπεδο χρονο τι εταξαν κλπ να χειροκροτησουμε..τι πληροφορια δινουν?τους καφενεδες και τα πρωινα ? και αληθεια να ειναι αντε να φας μια-δυο το πολυ αν πας για λιγο, δεν εχεις χρονο-δεν βγαινει λεμε!!!εσυ λες δεν εφαγες ο αλλος ο φιλος μας με ουκρανικη εμπειρια παλι δεν εφαγε ενω ηταν καιρο στην επαρχια,εγω στο κιεβ εφαγα μια με το ζορι στα 5 ραντεβου...τις αλλες φορες επαιξε σχεση οποτε δεν ειχα χρονο για αλλη!!!εδω λεμε για ρουβαδες ομως που ειναι και παραμυθαδες!!!! :rockon:
-Σιγουρα μιλαμε για 30+ ανεργες χωρισμενες με παιδι και για ουκρανια δεν μετρανε κ ρισκαρουν λοττο με τον ξενο σεξοτουριστα!!!αλλιως θα πηγαιναν κιεβ που παιζει η καλη δουλεια για τις μορφωμενες ή το κασερι για τις πολυ ωραιες!νορμαλ γυναικα σε επαρχια και οχι απελπισμενη δεν θα κοιταγε να βγει στο χωριο της με τον ξενο!!ελπιζω μην λετε οτι ηρθατε για μπιζνες οδικως χαχαχ τερνοπιλ ινβεστμεντς μπαι μπαλκαν παουερ !!!
-ΠΕΙΤΕ μου κι εμενα του ουκρανοαδαη...πως αλλαζεις (ωραια)γκομενα καθε μερα στην επαρχια χωρις παραδακι και χωρις γλωσσα..αυτο δεν υφισταται.
-Τι "παραμυθι παιζει" οτι ερχομαι μια μερα κ γουσταρω ΣΕ ΠΗΔΑΩ τσακ μπαμ και σου καθονται. μετα οκ φυγε παω αλλου..?ολα αυτα σε κοπελες που λετε οτι πατε για σχεση..και στα μικρα μερη-χωρια κιολας..δουλευομαστε μηπως? Σε ποια γλωσσα μιλαγατε??γιατι οσες βρηκα απο επαρχια στο τιντερ-μαμπα-μπαντου αγγλικα γρι και λιγες στο elementary level!!!μια φορα βγηκα με μια γνωστη μια φιλης πολυ κομματι  με μεταπτυχιακα καλη δουλεια κιεβ και αγγλικα γρι..και ηθελε μπλα μπλα,την εστειλα στο καλο!!!!
-Αν η μορφωμενη και με καλη γνωση αγγλικων καθεται στα χωραφια της ουκρανικης επαρχιας & περιμενει τον 1 ξενο που θα ερθει ως αλεξιπτωτιστης...σωθηκε!
Αυτα.

Σου φαίνομαι να θέλω να αποδείξω κάτι? Αυτήν την αίσθηση έχεις?
Σε ποιον να αποδείξω? Στο Forum? Εδώ λέμε τις απόψεις μας, τις ιστορίες μας και γελάμε. Σε ρώτησα εγώ πόσο όμορφες ήταν οι ουκρανίδες που είχες στο Κίεβο ή αν ήταν παντρεμένες, χωρισμένες, αν έχουν παιδιά ή τι επάγγελμα κάνουν? Αν για εσένα είναι όμορφη και βγάζεις γούστα τι λόγος μου πέφτει εμένα? Εγώ τη γάμησα? Έχω ανέβει Ουκρανία κατά καιρούς με πολλούς συναγωνιστές και όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωριζόμαστε άμεσα ή έμμεσα. Δεν μπορώ να σου πω πως.. γιατί απλά δεν έχει νόημα. Ότι και να πω, θα ξαναπείς και θα μπούμε σε ένα βαρετό βλακώδες γαϊτανάκι. Έλα μια βόλτα τον Ιούνιο να σου δείξω από κοντά και με ανοιχτό στοίχημα αν θέλεις πως ανά 1,2,3 μέρες ανάλογα το πόσο γουστάρω τη γκόμενα θα την αλλάζω.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ναι ο κμαν, ειναι ο μονος που πηδαει εσκορτ και κανει φωτορεπορταζ στα μπου!! εγω τι να βαλω ρε συ την την κοπελα μου ή τις πρωην? σε φιλους ακομη και σοσιαλ μηντια εχω βαλει φωτο στα μπουρδελα δεν βαζω.. γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται, υπαρχουν προγραμματα εικονας ,ευρεσης προφιλ και πολλοι ρουφιανοι!
οταν βαλουν φωτο οι υπεργαμιαδες πχ δρλαβ και ντερτυ που εχουν πολλες κατακτησεις κ δεν πανε με πουτανες ,να βαλουμε και εμεις τις ολιγες ...!!!αν και δεν εχω να αποδειξω κατι.3 ατομα στο σαιτ που γνωριζω προσωπικα εχουν δει.
βαλτε φωτο να την παιξει ο καθε πικρασμενος!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Σου φαίνομαι να θέλω να αποδείξω κάτι? Αυτήν την αίσθηση έχεις?
Σε ποιον να αποδείξω? Στο Forum? Εδώ λέμε τις απόψεις μας, τις ιστορίες μας και γελάμε. Σε ρώτησα εγώ πόσο όμορφες ήταν οι ουκρανίδες που είχες στο Κίεβο ή αν ήταν παντρεμένες, χωρισμένες, αν έχουν παιδιά ή τι επάγγελμα κάνουν? Αν για εσένα είναι όμορφη και βγάζεις γούστα τι λόγος μου πέφτει εμένα? Εγώ τη γάμησα? Έχω ανέβει Ουκρανία κατά καιρούς με πολλούς συναγωνιστές και όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωριζόμαστε άμεσα ή έμμεσα. Δεν μπορώ να σου πω πως.. γιατί απλά δεν έχει νόημα. Ότι και να πω, θα ξαναπείς και θα μπούμε σε ένα βαρετό βλακώδες γαϊτανάκι. Έλα μια βόλτα τον Ιούνιο να σου δείξω από κοντά και με ανοιχτό στοίχημα αν θέλεις πως ανά 1,2,3 μέρες ανάλογα το πόσο γουστάρω τη γκόμενα θα την αλλάζω.

Στην απορια μου δεν απαντησες οχι μονο αν ηταν 30+ ομορφες .πως ρε "μαγκιτη" τις διωχνεις σε μια μερα και φορτωνεις  5 σε 3 τσαμπε κλπ οταν μιλας καιρο κ πας για σχεση...κ πως σου καθεται σε λιγες ωρες? και στο χωριο τους!!! πολλακις .... τι σκατα τις λες ?ποσο απελπισμενες να ναι αραγε? αντε να φας μια δυο στις λιγες μερες ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ, μετα σου μπαστακωνεται .
πχ απο τα μελη εδω ο γκλοκ που ειναι ωραιος ,ξερει το σπορ της ουκρανιας γιατι δεν εφαγε καμμια επαρχια? ο φλιρτερ το ιδιο..γιατι προφανως πηγαν σε καποιες ωραιες και δεν εβγαλαν κασερι....!!!στο κιεβ επισης αντε να φας μια δυο κανονικες (σε λιγες μερες) με αγωνα..ολες οι αλλες πανε για τα λεφτα!!!Δεν το ξερουν το ποιημα οι ουκρανιδες? μονο εσυ πουλας παπα? Μπραβο μεγαλε εραστα! Τωρα για τα στοιχηματα κλπ δεν τρωω το καλοκαιρι μου σε ουκρανικες επαρχιες, εχω αλλο προγραμμα ιονιο κ μετα εξωτερικο! καλο βολι!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στην απορια μου δεν απαντησες οχι μονο αν ηταν 30+ ομορφες .πως ρε "μαγκιτη" τις διωχνεις σε μια μερα και φορτωνεις  5 σε 3 τσαμπε κλπ οταν μιλας καιρο κ πας για σχεση...κ πως σου καθεται σε λιγες ωρες? και στο χωριο τους!!! πολλακις .... τι σκατα τις λες ?ποσο απελπισμενες να ναι αραγε? αντε να φας μια δυο στις λιγες μερες ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ, μετα σου μπαστακωνεται .
πχ απο τα μελη εδω ο γκλοκ που ειναι ωραιος ,ξερει το σπορ της ουκρανιας γιατι δεν εφαγε καμμια επαρχια? ο φλιρτερ το ιδιο..γιατι προφανως πηγαν σε καποιες ωραιες και δεν εβγαλαν κασερι....!!!στο κιεβ επισης αντε να φας μια δυο κανονικες (σε λιγες μερες) με αγωνα..ολες οι αλλες πανε για τα λεφτα!!!Δεν το ξερουν το ποιημα οι ουκρανιδες? μονο εσυ πουλας παπα? Μπραβο μεγαλε εραστα! Τωρα για τα στοιχηματα κλπ δεν τρωω το καλοκαιρι μου σε ουκρανικες επαρχιες, εχω αλλο προγραμμα ιονιο κ μετα εξωτερικο! καλο βολι!
Προσωπικά δεν έχω την υπομονή να κάτσω να στείλω 100 μυνήματα σε γκόμενες, να μου απαντήσουν οι 10, να πιάσω κουβέντα με τις 5 για να κλείσω να συναντήσω 3 που θα εμφανιστεί η μία και ίσως τη πηδήξω και ίσως απλά με κάνει μια βόλτα στη πόλη της! Απο ίντερνετ δεν έχω πηδήξει ποτέ εξωτερικό! Με έχει βοηθήσει μόνο εδώ για συναντήσεις..
Στο εξωτερικό δεν χρειάζεται καν να ψαχτείς στο ίντερνετ εκτός αν έχεις την υπομονή του Dirty!
Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές όσο ήμουν εκεί και με μια μίνι προετοιμασία δεν έπεισα καμία να βρεθούμε! Βέβαια δεν έταξα τίποτα! Απλά έλεγα πως έρχομαι να δω έναν φίλο που θα παντρευτεί μια απο το μέρος σας! Μάλλον κοβόμουν στο shit test...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι ο κμαν, ειναι ο μονος που πηδαει εσκορτ και κανει φωτορεπορταζ στα μπου!! εγω τι να βαλω ρε συ την την κοπελα μου ή τις πρωην? σε φιλους ακομη και σοσιαλ μηντια εχω βαλει φωτο στα μπουρδελα δεν βαζω.. γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται, υπαρχουν προγραμματα εικονας ,ευρεσης προφιλ και πολλοι ρουφιανοι!
οταν βαλουν φωτο οι υπεργαμιαδες πχ δρλαβ και ντερτυ που εχουν πολλες κατακτησεις κ δεν πανε με πουτανες ,να βαλουμε και εμεις τις ολιγες ...!!!αν και δεν εχω να αποδειξω κατι.3 ατομα στο σαιτ που γνωριζω προσωπικα εχουν δει.
βαλτε φωτο να την παιξει ο καθε πικρασμενος!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ανεβάσω φωτό γιατί τις γκόμενες τις γνώρισα στα κλαμπ και το δρόμο,οι φωτό είναι δικές μου και δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστούν.
Δηλαδή για να αναγνωρίσει κάποιος μία πρέπει να έχει γαμήσει την ίδια,πιθανότητα μία στο εκατομμύριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom