ZeroHedge, είσαι μορφωμένος κι έξυπνος άνθρωπος, αλλά μια καχυποψία την έχεις έντονη. Δεν μπορεί όλοι να γράφουν παπαντζες εδώ μέσα. Σχετικά με την επαρχιακή Ουκρανια και συγκεκριμένα την Βινιτσα, την οποία μαζί με Dirty, επισκέφτηκα τα Χριστούγεννα, μιας και αναφερθηκες έχω να σου πω τα εξής:
1.Οι κοπέλες από Βινιτσα που ήταν στο Τιντερ και στο μπαντου, μιλούσαν οι περισσότερες Αγγλικα. Όσες ήταν στο Μαμπα, οι ομιλούσες την Αγγλική ήταν λιγότερες σε σχέση με τα άλλα σάιτ.
2. Η πόλη ήταν μεν μικρή αλλά είχε τα ωραία της τα μαγαζάκια, τα 2 μωλ της, τα πάρκα της, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της, τους καλούς κεντρικούς δρόμους και κάποιες εταιρείες στις οποίες δουλεύουν και λιγοι ξένοι. Δεν είναι η πολύ φτωχή κωμόπολη που κάποιος που δεν έχει πάει φαντάζεται.
3. Οι κοπέλες, ιδιαίτερα οι μικρές(18-25) αλλά και αρκετες μεγαλύτερες ειναι μορφωμένες με χαμηλούς(κανονικούς για την Ουκρανία) μισθούς οι περισσότερες.
4. Ακόμη κι αυτές που δεν ξέρανε Αγγλικά, ήταν πρόθυμες να σε συναντήσουν με χρήση του τρανσλειτορ. Και μιλάμε για γυναίκες αστέρια στην εμφάνιση. Εδώ, ούτε στο όνειρό τους, δεν βλέπουν τέτοιες ειδικά όσοι είναι μέτριοι εμφανισιακά. Εκεί σου δίνουν ευκαιρίες, ακόμη κι αν δεν το φυσάς το χρήμα.
5. Ο Ντέρτι του οποίου είδα ακόμη και μεγάλα κομμάτια της συνομιλίας του με τις κοπέλες πριν ανέβουμε στην Βινιτσα, έγραφε αυτά που έχει αναφέρει κι εδώ. Το να το έχει το ταλέντο κάποιος-οι στο ψήσιμο γυναικων δεν νομίζω ότι επειδή δεν υπάρχουν και πολλοί ή υπάρχουν ακόμη ένας δύο τέτοιοι, πρέπει να τους επιτεθούμε χαρακτηρίζοντας τους παπαντζηδες. Εγώ πιστεύω ότι όλοι όσοι πληρώνουν δεν έχουν λόγο να το κρυψουν. Όλοι όσοι έχουν γράψει εδω αναφέρουν αν έχουν βγαλει πετσετακια από την τσέπη για να πηδήξουν.
Με το ίδιο σκεπτικό που έχεις για τον Ντέρτι και τον κάθε Ντέρτι που αμφισβητείς, θα πρέπει κι εγώ με την σειρά μου να αρχίσω να αμφισβητώ κι εσένα για το κατά πόσο τσάμπα είναι τα γαμησια σου στην Ουκρανία ή όχι. Αλλά δεν το κάνω γιατί αποδέχομαι αυτό που έχεις δηλώσει εδώ που είναι και το πιο λογικό διότι εγώ δεν ήμουν μπροστά στην κοπέλα όταν την γαμαγες να δω αν έχεις βάλει το χέρι στην τσέπη.
Εδώ μέσα είμαστε κατα κύριο λόγο για να ανταλλάξουμε πληροφορίες βάση των εμπειριών που έχουμε ώστε να ωφεληθούν κι οι υπόλοιποι. Αν αρχίσουμε να την λέμε ο ένας στον άλλο, τοτε ο χ,ψ αναγνώστης θα αρχίζει να εγκαταλείπει το διάβασμα ή το τάδε μέλος την συμμετοχή στην συζήτηση και θα αναγκάζεται να παρακάμπτει σελίδες με προσωπικές επιθέσεις, διαξιφημισμους, για να βρει σημαντικές πληροφορίες και να διαβάσει τις σοβαρες γνώμες των μελών για το εκάστοτε σοβαρο θέμα(δεν είναι όλα τα θέματα αυτού του επιπέδου).