Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Πηγαινε σε κανένα γραφείο που βρίσκει ανατολικές γυναίκες σε δυτικούς.
Μετά θα πας στον προορισμό της αρεσκείας σου και η προξενήτρα θα σου γνωρίσει γυναίκες που έχεις προεπιλέξει από internetικά προφιλ.
Μετά βγαίνεις μαζί τους και μπορεί να παίξει κονέ..

Εδώ στην Πράγα έχει τέτοια γραφεία που κάνουν τέτοια κονέ.

Εσύ όπως το πας θα περάσεις άλλα εφτά χρόνια περιμένοντας..

εφτα χρονια αγαμιας ο φιλος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία οι νύφες παρουσιάζονται πάντως κάπως έτσι και εσύ διαλέγεις.

D

dude901123

Επισκέπτης
Πηγαινε σε κανένα γραφείο που βρίσκει ανατολικές γυναίκες σε δυτικούς.
Μετά θα πας στον προορισμό της αρεσκείας σου και η προξενήτρα θα σου γνωρίσει γυναίκες που έχεις προεπιλέξει από internetικά προφιλ.
Μετά βγαίνεις μαζί τους και μπορεί να παίξει κονέ..

Εδώ στην Πράγα έχει τέτοια γραφεία που κάνουν τέτοια κονέ.

Εσύ όπως το πας θα περάσεις άλλα εφτά χρόνια περιμένοντας..

Όχιιιιιιι είναι ολόκληρη επιχείρηση αυτό στην Ουκρανία  για να σε δαγκώσουν. Μεταφράστρια παρόν στα ραντεβού, εστιατόρια που πληρώνεις εσύ συνεννοημένα για bonus κοκ. Σε μια τέτοια φάση που έπαιζε στο διπλανό τραπέζι στην Οδησσό ήταν μια 35αρα, η μεταφράστρια και ο δυσμοιρος ευρωπαίος 60άρης. Η κοπέλα έλεγε στη μεταφράστρια στα ρώσικα πως αυτός είναι παππούς και η μεταφράστρια της έλεγε πως πρέπει να κάνουν 3 ραντεβού για να πιάσουν την αμοιβή και να κερδίσει τα πιθανά δώρα που θα κάνει ο τύπος πριν τον απορρίψει. Οι κοπέλες παίρνουν αμοιβή από τα γραφεία για να βγαίνουν ραντεβού. Είναι κανονικό επάγγελμα αυτό. Υποψήφια νύφη.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Όχιιιιιιι είναι ολόκληρη επιχείρηση αυτό στην Ουκρανία  για να σε δαγκώσουν. Μεταφράστρια παρόν στα ραντεβού, εστιατόρια που πληρώνεις εσύ συνεννοημένα για bonus κοκ. Σε μια τέτοια φάση που έπαιζε στο διπλανό τραπέζι στην Οδησσό ήταν μια 35αρα, η μεταφράστρια και ο δυσμοιρος ευρωπαίος 60άρης. Η κοπέλα έλεγε στη μεταφράστρια στα ρώσικα πως αυτός είναι παππούς και η μεταφράστρια της έλεγε πως πρέπει να κάνουν 3 ραντεβού για να πιάσουν την αμοιβή και να κερδίσει τα πιθανά δώρα που θα κάνει ο τύπος πριν τον απορρίψει. Οι κοπέλες παίρνουν αμοιβή από τα γραφεία για να βγαίνουν ραντεβού. Είναι κανονικό επάγγελμα αυτό. Υποψήφια νύφη.

:worship:  :thumbsup:  :respect:

Γαμήσι αγοράζεται, γάμος* όχι!

Απλά δεν ήθελα εγώ να ήμουν αυτός που θα χάλαγε φαντασιώσεις!

*Εφόσον δεν θέλουμε να μας τα φοράει με τον κηπουρό και τον υιό μας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Περιμενω τον dirty που σεβεται την συνομιλια και θα απαντησει σοβαρα...

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Διάλεξε μια πόλη που θα μπορούσες να πας. Κατά την άποψη μου όποια θέλεις εκτός Kiev, Odessa, Lviv. Προφανώς με περισσότερους από 250.000 κατοίκους. Βάλε τα Standart σου σε όλα τα επίπεδα και στείλε μήνυμα σε όσες τα καλύπτουν. Από αυτές που θα απαντήσουν ξεσκαρτάρισε ποιες είναι θερμές, ανταποκρίνονται και είναι διαθέσιμες για όσα θέλεις.. και μετά βρες που, πως και πότε θα τις συναντήσεις. Δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω από τα έξοδα διαμονής σας, φαγητού και διασκέδασης. Εσύ κάνεις παιχνίδι και από εσένα εξαρτάται η έκβαση της γνωριμίας. Αν δεν το έχεις.. μη τρέχεις άδικα. Αν πάλι εδώ το έχεις σαν άντρας απλά αναζητάς κάτι καλύτερο.. τότε η Ουκρανία είναι πεδίο δόξης λαμπρό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ουκρανία οι νύφες παρουσιάζονται πάντως κάπως έτσι και εσύ διαλέγεις.

Nα,κάτι τέτοια Postάρεις και γράφει ο άλλος ο απελπισμένος από κάτω "Πραγματικα απιστευτο...." :jerking:
Εικονιζομενες τετοιας εμφάνισης είναι απλά "κράχτες".
Και το πιο βασικό,οι κοπέλες έχουν απαιτησεις και ιδία βούληση.
Πολλοί άσχετοι,νομίζουν ακόμη ότι οι κοπέλες πεινάνε και ονειρεύονται να αποδράσουν στην Ευρωπη.. :rolleyes:

@DIRTY έχω αναφερει ξανά οτι ξερω Τσέχα εδώ,που δουλεύει ως μεταφράστρια Γερμανικών σε τετοιο γραφείο.
Απάτη παίζει οταν ο ενδιαφερόμενος είναι χαφτομούνης και θύμα.
Η κοπελα μου έχει δείξει ζευγάρια που κάποιες Τσέχες πήγαν Γερμανια.
Οταν ήμουν Γερμανία,είχα και στη δουλειά έναν χωρισμένο 45αρη Γερμανό,με καλο εισόδημα και καλή εμφανιση που έφερε 32χρονη Ρωσίδα 7άρι+ με μικρή κορη.
Τέτοια παραδείγματα που έχουν μια ρεαλιστική βάση να χτιστει μια σχέση,είναι πράγματι η μειοψηφία σε αυτα τα γραφεία.

Η κοπέλα ομως μου έδειξε και εναν Γερμανο 35αρη 200κιλά που δούλευε στο Supermarket και έψαχνε Τσέχα φωτομοντέλο..
Ε,αυτόν τον γαμησαν στα date με μουνάρες,οπου η κάθε μουναρα έπαιρνε 1000 κορωνες απλα για να πιει έναν καφέ μαζί του.
Και έδινε ο μαλακας συνδρομές στο γραφείο..

Και ενας συνταξιούχος Γερμανός,που νόμιζε οτι επειδη είναι Γερμανος οι Τσέχες θα παιρνουν κάμψεις..
Και σε αυτον στέλναν κατι μιλφαρες και ουτε φιλί στο μάγουλο δεν τον άφηναν να δώσει.

Κάτι τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ,καλά κάνουν και τα αρμεγουν.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
-μακρια απο γραφεια-agents=απατη θα σας φανε χρημα θα σε χρεωσουν απο πριν συνδρομες -υπηρεσιες-μεταφρασεις και στο τελος ουτε καν θα πηδηξετε!
με τοση ελευθερη βοσκη να πας σε γραφειο θεωρειται  :jerking:..

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγω εκτος απο τα γνωστα κιεβ λβιβ οντεσσα θα προτεινα χαρκοβο κ ντνιπροπετροφσκ..πολυ ωραιες σε αυτες τις 2 πολεις!
Αν δεν μιλατε ρωσικα-ουκρανικα (λιγα πολωνικα δυτικα) σε επαρχια ξεχαστε το !στα 100 προφιλ που ειδα προσφατα στο μαμπα ουτε 10 μιλανε αγγλικα!!  :idiot:
Φανταστειτε τις πιθανοτητες να συνεννοηθειτε με καποια που θα σας απαντησει!
πατε κιεβ ή οντεσσα τωρα καλοκαιρι και τελειωνει η υποθεση !ειτε κασερατα ειτε με καμακι ειτε με κονε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ είναι μάπα δεν έχουν κέντρο της προκοπής και οι γκόμενες κοντές και υποσιτισμένες.Φάτσες σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Γενικά πολλή φτώχεια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Εγω εκτος απο τα γνωστα κιεβ λβιβ οντεσσα θα προτεινα χαρκοβο κ ντνιπροπετροφσκ..πολυ ωραιες σε αυτες τις 2 πολεις!
Αν δεν μιλατε ρωσικα-ουκρανικα (λιγα πολωνικα δυτικα) σε επαρχια ξεχαστε το !στα 100 προφιλ που ειδα προσφατα στο μαμπα ουτε 10 μιλανε αγγλικα!!  :idiot:
πατε κιεβ ή οντεσσα τωρα καλοκαιρι και τελειωνει η υποθεση !ειτε κασερατα ειτε με καμακι ειτε με κονε!

Τι θα γινει με τη γλωσσα; Τι κοφτηρι ειναι αυτο;;;;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω εκτος απο τα γνωστα κιεβ λβιβ οντεσσα θα προτεινα χαρκοβο κ ντνιπροπετροφσκ φετιγιέ ατταλια μαρμαρίς σμύρνη Κωνσ/πολη....πολυ ωραιες σε αυτες τις 2 7 πολεις!
Αν δεν μιλατε ρωσικα-ουκρανικα τούρκικα (λιγα πολωνικα δυτικα) σε επαρχια ξεχαστε το !στα 100 προφιλ που ειδα προσφατα στο μαμπα ουτε 10 μιλανε αγγλικα!!  :idiot:
πατε κιεβ ή οντεσσα Χουργκάντα ή Σαρμ ελ Σέιχ τωρα καλοκαιρι και τελειωνει η υποθεση !ειτε κασερατα ειτε με καμακι ειτε με κονε!
Να σε συμπληρώσω κι εγώ λίγο!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
-μακρια απο γραφεια-agents=απατη θα σας φανε χρημα θα σε χρεωσουν απο πριν συνδρομες -υπηρεσιες-μεταφρασεις και στο τελος ουτε καν θα πηδηξετε!
με τοση ελευθερη βοσκη τόσες πεινασμένες για σπόνσορα να πας σε γραφειο θεωρειται  :jerking:..

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
- δεν χρειστηκε να σπονσοραρω  αλλα για ινσταφακς γρηγορα  η κμαν "προσεγγιση" ειναι ο σιγουρος δρομος !

- Σε τετοιους προορισμους δεν παω ουτε να με πληρωναν, δυστυχως πολλα σλαβιδια πανε στα μεμετια.

Να σε συμπληρώσω κι εγώ λίγο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για instadates,instafucks,one nights stands ο οδηγός που έδωσα είναι απόλυτα ακριβής.
Και παλιά τα ίδια έκανα απλά τώρα σπρώχνω ρευστό για το ίδιο αποτέλεσμα.Δηλαδή κάνω τα ίδια πλας ρευστό.
Εδώ μία από τις σπονσορέττες 20 ετών που είχα στο Κίεβο τον Οκτώβριο.

aeP73k.jpg

Τώρα με το άνοιγμα της βίζας θα μπορείς να φέρνεις όποια θες σε dt.Θα χορτάσουν όλες βαλκανικό καυλί.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ είναι μάπα δεν έχουν κέντρο της προκοπής και οι γκόμενες κοντές και υποσιτισμένες.Φάτσες σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Γενικά πολλή φτώχεια.
δασκαλε χαρκοβο δεν εχω παει αλλα καποιες στο κιεβ που ειδα καταγωνται απο εκει κ ειναι μοντελοφατσες, επισης στην πολη εχει ωραιες μουνες κ πανεπιστημια,στο ντινιπρο
πετροφκ πιο γλυκιες και ντονεσκ σκυλια του πολεμου!! σε ολα αυτα τι να κανεις ως ευρωπαιος αρχων...ψιλοπικρα ειναι κ χωρις γλωσσα γιοκ.
...τα ανεφερα για τον φιλο κουλ που ρωτα για πολεις μικροτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δασκαλε χαρκοβο δεν εχω παει αλλα καποιες στο κιεβ που ειδα καταγωνται απο εκει κ ειναι μοντελοφατσες, επισης στην πολη εχει ωραιες μουνες κ πανεπιστημια,στο ντινιπρο
πετροφκ πιο γλυκιες και ντονεσκ σκυλια του πολεμου!! σε ολα αυτα τι να κανεις ως ευρωπαιος αρχων...ψιλοπικρα ειναι κ χωρις γλωσσα γιοκ.
...τα ανεφερα για τον φιλο κουλ που ρωτα για πολεις μικροτερες.

Δεν ισχύει με εξαίρεση τα high end clubs που δε θα κάνεις τίποτα.Τα πιο δυνατά μουνιά Ουκρανία είναι Κίεβο και Λβωφ.
Βέβαια γνώρισα στο τελευταίο ταξίδι Κίεβο μια Λουγκανσκιώτισσα στο Carribean φανατική Ρωσόφιλη.Αυτή πέρα από τα hardcore πουτινικά έλεγε οτι εμείς οι Ρωσίδες στα ανατολικά είμαστε μουνάρες,ψηλές σα μοντέλα ενώ οι Ουκρανές είναι άσχημες,κοντές και χοντροκώλες.
Ελεγε ας πούμε κοίτα τι ωραία είμαι ξανθιά,ψηλή,τι σχέση έχω με τις Ουκρανές?
Κουφάθηκα για την έκταση του εθνικού διχασμού αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απαρνηθείς τις πεποιθήσεις σου αν θες να θυσιάσεις σε κώλο Lugansk.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Τι χαι εντ στο χαρκοβο? μουνια εχει κ πανεπιστημια,εκανα αναλυση δυτικα πιο πολωνεζες στυλ με βυζους ,ανατολικα πιο ρωσιδες πιο σκινυ ξανθες, ε στην μεση ειναι τα καλυτερα..βεβαια ολα τα δυνατα τεμαχια ειναι πλεον  κιεβ.
Βρε αυτοι πολεμανε ακομα εχει θεμα η χωρα ,λουγκανσκ ντονεσκ εμπολεμη ζωνη...!Μια πρωην ηταν φουλ γιουρομανταιν πραβυσεκτορ κ η τωρινη ρωσοφιλη γιανουκοβιτς πουτινολατρα ,διχασμενες οι μουναρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι χαι εντ στο χαρκοβο? μουνια εχει κ πανεπιστημια,εκανα αναλυση δυτικα πιο πολωνεζες στυλ με βυζους ,ανατολικα πιο ρωσιδες πιο σκινυ ξανθες, ε στην μεση ειναι τα καλυτερα..βεβαια ολα τα δυνατα τεμαχια ειναι πλεον  κιεβ.
Βρε αυτοι πολεμανε ακομα εχει θεμα η χωρα ,λουγκανσκ ντονεσκ εμπολεμη ζωνη...!Μια πρωην ηταν φουλ γιουρομανταιν πραβυσεκτορ κ η τωρινη ρωσοφιλη γιανουκοβιτς πουτινολατρα ,διχασμενες οι μουναρες
Σύμφωνα με τον αρχηγό αν κάνεις αυτά που κάνεις + βάλεις στο παιχνίδι και κασέρι τότε θα μπορέσεις να γεφυρώσεις το ιδεολογικό χάσμα μεταξί των ντεβουσκών και να κάνεις ένα υπέροχο τρίο!
Ο Βαλκανοπουτσισμός έχει και ειρηνευτική δράση!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπα,Λουγκανσκιωτισσα να γλύψει το μουνι Λβιβιωτισσας χλωμό.Μάλλον κάνα δονητή στον κωλο θα θέλει να της βάλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom