Νέα

Είναι η Μακεδονία Ελληνική; Δημοσκόπηση!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Don Pornos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 621
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καπου εχω διαβασει οτι ο Φιλιππος ηταν ο πρωτος Μακεδονας που πηρε μερος στους ολυμπιακους αγωνες και μου εκανε εντυπωση

Λάθος...
Η πρώτη επίσημη συμμετοχή μακεδόνα βασιλιά ήταν ο Αλέξανδος Α' περί το 460 πΧ...
Υπήρξαν πράγματι κάποιοι που αμφισβήτησαν την ελληνικότητά του αλλά οι κατηγορίες καταρρίφθησαν πανηγυρικά και έκτοτε όλοι οι μακεδόνες βασιλείς συμμετείχαν ανεμπόδιστα...

Το λέει ο Ηρόδοτος αν και τί να ξέρει ο κωλότουρκος, από το Μποντρούμ ήταν!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

η πρωτη συμμετοχη ηταν του αλεξανδρου του Α το 460 π.χ τυπε
ηρθε δευτερος σε αγωνα δρομου και βγηκε 2ος,τον πιασανε ντοπε,μαστουρωνε με φυλλα δαφνης  :2funny: :2funny:
απο τοτε υπηρχε η ντοπα :2funny:

Φήμες λένε ότι τον κυνηγούσαν οι ελλανοδίκες για ντόπινγκ κοντρόλ και αυτός σκηνοθέτησε ατύχημα ότι έπεσε από το άλογό του...
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Φήμες λένε ότι τον κυνηγούσαν οι ελλανοδίκες για ντόπινγκ κοντρόλ και αυτός σκηνοθέτησε ατύχημα ότι έπεσε από το άλογό του...
σκηνοθεσια για να παρει αποζημιωση τυπε :2funny:
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Εδώ και καιρό  ακούμε οτι τα Σλάβικα είναι η γνήσια Γλώσσα των Μακεδόνων.
Αρε Κυριλλέ και Μεθόδιε τι δουλειά είχατε να συντάξετε την γλώσσα τους. Έπρεπε να τους αφήσετε χαιβάνια!!!!
Με τους ανιστόρητους ΝεοΕλληνες θα δώσουμε την μίση Σημερινή Ελλάδα  στους Γείτονες μας για να μην μας κακόλογησουν και μας πούν ρατσιστές και άλλα τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς.
δεν πουλάμε κύριοι, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!
 

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
404
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1

Όλοι οι Εβραιομογγόλοι πιπιλούν και παπαγαλίζουν συνέχεια τη λέξη «Μακεδονία», τρέμουν όμως να αναφέρουν τη λέξη «Μακεδονομάχοι», γιατί άραγε; Γιατί αποφεύγουν να αναφέρονται στη λέξη «Μακεδονομάχος»;

Ας ανατρέξουμε λοιπόν στην Αρχαία Ελληνική ιστορία βάσει των 300 περίπου κειμένων που έχει η Ελλάδα εκ των «Εβραίων, Ανθελλήνων, κλπ» καθώς όλα είναι αντίγραφα των αντιγράφων και όλα γραμμένα σε μη ελληνική γλώσσα. Τα περισσότερα είναι εις την Εβραϊκή γραμμένα. Μετά από απόφαση της Αθήνας τα κείμενα ξαναγράφτηκαν από τους «Eβραίους» εις την «νέα αρχαία ελληνική» (στο Αττικό αλφάβητο). Βάσει αυτών και λοιπών κειμένων εκ των χθονίων της Αττικής, είναι όλα αυτά που θα αναφέρουμε, κοινώς δεν μπορούν να διαψεύσουν αυτά τα οποία οι ίδιοι έχουν γράψει.

Εκ των Πελασγών εις «Πελοπόννησο» ήτο οι στρατιωτικές σχολές και ο στρατός, εις την Ήπειρο «Βόρειο Ελλάδα» ήτο οι αγροτικές περιοχές όπου ασχολούντο καθόλα με την καλλιέργεια της γης, εις την Αττική ήτο οι φιλοσοφικές σχολές και σχολές διαφόρων επιστήμων. Έτσι η Ελλάδα ήτο χωρισμένη σε τρία τμήματα όπου μόνο το ένα τμήμα έφερε στρατό και στρατιωτικές σχολές, η Πελοπόννησος (Πελάσγια Νήσος).

Ο Φίλιππος ήτο καθόλα Πελασγός και διέμενε ως βασιλέας στην «Πελοπόννησο», όπου με το γάμο του με την πριγκίπισσα εκ του βασιλείου της «Βόρειου Ελλάδος», έθεσε περισσότερο στρατό εις το βασίλειο του πατέρα της. Αργότερον δε, ο Φίλιππος έστειλε τον αδελφό του με στρατό «μακεδονομάχων» για να εκδιώξει τις βάρβαρες φυλές που απειλούσαν να εισέλθουν στην «Βόρειο Ελλάδα», εις εκεί χωρίον (άσημο χωριό) όπου πολέμησαν οι «μακεδονομάχοι». Προς τιμήν αυτών ονόμασαν το χωριό «Μακεδονία». Ο αδελφός του Φιλίππου με τους «μακεδονομάχους» έμεινε εις αυτό το σημείο για να φυλάσσουν τα σύνορα από τις βάρβαρες φυλές. Αργότερον ο Φίλιππος αφού παρέδωσε την ηγεσία στον υιό του Αλέξανδρο μετέβη εις την Κύπρο ως βασιλέας.

Ο Αλέξανδρος εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους διδασκάλους πνευματικούς και στρατιωτικούς, ήτο ένας τέλειος Μακεδονομάχος. Αργότερα η Αττική θέτει αυτόν με δόλιους σκοπούς ως μη Πελασγό αλλά «Ηπειρώτη», λέγοντας πως είναι από την «Πέλλα» ένα άσημο αγροτικό χωριό που δεν αναφέρεται καν στην ιστορία ή αλλού.

Αλέξανδρος: όνομα που δηλώνει ανδρεία και τον προστάτη των αδυνάτων. Το όνομα το έπαιρναν αυτοί που βοηθούσαν τους αδυνάτους και αυτοί που είχαν θάρρος και ανδρεία. Το όνομα δεν είναι εκ της Ηπείρου ή της Αττικής αλλά εκ των Πελασγών της Πελοποννήσου.



 

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
404
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1

Οι ονομασίες «Μακεδών, Μακεδονομάχος, Μακεδονομάχοι» ανήκουν εις την χρονολογία αποικισμού των Πελασγών εις την νήσο Πελοπόννησος. Έλαβε δε χώρα η ονομασία «μακεδονομάχοι» εις έτη όπου οι Πελασγοί αποίκησαν εις «Τροία, Κρήτη, Κύπρο, Κέρκυρα», αργότερων εις Ήπειρο, Ρώμη, Αίγυπτο, κλπ». Εις την Ρώμη η ονομασία μετονομάστηκε σε «μονομάχος, μονομάχοι», έτσι άρχισαν να επικρατούν οι ονομασίες «μακεδονομάχος, μονομάχος (gladiator)».

Οι Μακεδονομάχοι ήσαν Έλλην Πελασγοί εις Πελοπόννησο ειδικά εκπαιδευμένοι, όπου αποτελούσαν τους τριακόσιους στρατιώτες της φρουράς του Βασιλείου, μα και των μεγάλων Ιερατείων. Μακεδονομάχος σημαίνει εις την ελληνική διάλεκτο ο αντρειωμένος, ο υπέρτατος στρατιώτης εν ψυχή και σώματι. Οι μακεδονομάχοι περνούσαν από μεγάλα και επίπονα τεστ (ως παράδειγμα έχουμε το τεστ του Λεωνίδα στο να χριστεί μακεδονομάχος), δεν εκπαιδεύονταν μόνο στις πολεμικές τέχνες μα και στις πνευματικές διδασκαλίες από τους ιεράρχες.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις διαδρομές αποικισμού των Έλλην Πελασγών, καθώς και την διαδρομή αποικισμού εκ των Ρωμαίων. Και για τους αμφισβητίες, ο χάρτης είναι από το «εγκυκλοπαιδικό λεξικό Ήλιος», και φυσικά δηλωμένος παγκοσμίως ως χάρτης των Έλλην Πελασγών.

image001


image002Οι Έλλην Πελασγοί εις την πελάσγια νήσο (Πελοπόννησος), είχαν πολλές στρατιωτικές σχολές καθώς και μεγάλα ιερατεία (ναούς) και ιερατικές (πνευματικές) σχολές. Κάθε χρόνο επιλεγόταν από το μεγάλο ιερατείο (Σπάτα), τρία παιδιά όπου αυτά ως τα δώδεκα τους χρόνια μυούταν την γνώση του πνευματισμού. Μετά τα δώδεκα ως τα εικοσιένα έμπαιναν σε ειδικές στρατιωτικές σχολές και μάθαιναν τα μυστικά των πολεμικών τεχνών. Όταν έκλειναν τα εικοσιένα περνούσαν από το μεγάλο τεστ. Ο νέος επέλεγε ένα όπλο «δόρυ ή σπαθί». Με αυτό το όπλο και μόνο ως προστασία περνούσε μόνο του επί δώδεκα ημέρες σε περιοχές με άγρια ζώα και βάρβαρους. Αν ο νέος επιβίωνε από αυτό το τεστ, όταν επέστρεφε χριζόταν «μακεδονομάχος» και φυσικά γιόρταζαν το γεγονός. Οι στρατιώτες (μακεδονομάχοι) έπαιρναν μέρος στους αγώνες στο «Ολυμπιακό Στάδιο» όπου γινόντουσαν προς τιμήν τον Θεών, μα και ήτο αγώνες ανάδειξης δύναμης και γνώσεως (πνεύματος) εξ αυτού το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή». Όταν έπαιρναν μέρος στρατιώτες από άλλες φυλές, συνήθως λάμβαναν μέρος από Ρώμη, Περσία και Ρώς (=Μογγόλοι, «όνομα της σοβιετικής ένωσης όπου αργότερον διασπάστηκε σε Ρωσία και Τουρκία»).


Η πόρνη Αττική δεν κατατάσσει (από φόβο και τρόμο) στην χθόνια και ανθελληνική γραμματεία της τις λέξεις: «Μακεδονομάχος, Μακεδονομάχοι, Μονομάχοι, Μονομάχος». Η πελασγική ονομασία «μακεδονομάχος» δηλώνει τον υπέρτατο στρατιώτη κοινώς εις την σημερινή διάλεκτο «Μονομάχος». Οι στρατιώτες αυτοί εκπαιδεύονταν εις ξεχωριστά γυμναστήρια και σχολές εις την Σπάρτα (Σπάρτη, Πελοπόννησος). Εκτός από την μυστική διδασκαλία εκ των ιεραρχών (πνευματική γνώση) μάθαιναν και τις πολεμικές τέχνες. Κάθε «μακεδονομάχος» αντιστοιχούσε εις μία λεγεώνα. Μπορείτε τώρα να υπολογίσετε τους τριακοσίους (του Λεωνίδα) «μακεδονομάχους» σε πόσες λεγεώνες αντιστοιχούσαν.

Η ονομαζόμενη «Ελλάδα» ήτο χωρισμένη εις τρία τμήματα, το βόρειο τμήμα ονομαζόμενο σήμερα «Ήπειρος», αποτελούσε καθαρά το αγροτικό τμήμα, και ήσαν όλοι αγρότες και καλλιεργητές. Το δεύτερο τμήμα η Δωδώνη και Ελευσίνα (σημερινή Αττική) αποτελούσε το τμήμα τον φιλοσοφικών σχολών και τεχνών και το εμπόριο, καθώς είχε πολλές μεγάλες εμπορικές αγορές για εμπορικές συναλλαγές. Το τρίτο τμήμα ήτο η Πελασγική νήσος, η σημερινή «Πελοπόννησος».


Γίνονται πολλές ψευδείς αναφορές όσον αφορά την πολεμική τέχνη και τα όπλα, λέγοντας πως τα σπαθιά δεν φτιάχνονταν από Έλληνες. Αυτοί που κατείχαν την τέχνη να δημιουργήσουν φούρνους ήτο οι Έλλην καθώς αυτοί ήτο οι πρώτοι τεχνίτες σφυρηλάτησης του χαλκού, σιδήρου και ατσαλιού. Οι Έλλην γνώριζαν τα μυστικά και την τέχνη των όπλων, όλες οι άλλες φυλές απλά υπέκλεπταν.

Γιατί οι τέχνες αυτές χάθηκαν με το πέρασμα του χρόνου από τους Έλλην Πελασγούς, ας μας το πει η Αττική ή οι Ανθέλληνες Αθηναίοι.


Το τμήμα ονομαζόμενο Σπάρτα ή Σπαρτά (= όνομα εκ των πολλών Σπαρτών σιτηρών), το μετέτρεψε η Αττική εις «Σπάρτη» και αργότερον με την βοήθεια του Βυζαντίου και Τούρκων έχρισαν ως «Σπάρτη» ένα άσημον χωρίο, όπως και άλλο άσημον χωριό το ονόμασαν «Τριπολιτσά» (=Τρίπολη) και το έκαναν πόλη (στήνοντας αγορές για εμπόριο).

Η πελάσγια νήσος ήτο χωρισμένη εις δύο τμήματα (Σπάρτα και Μεσσήνια «Μεσσηνία»), στο κέντρο της Πελοποννήσου ήτο το Ολυμπιακό στάδιο, η μεγάλη Αγορά και οι στρατιωτικές σχολές. Αργότερα οι εκ της Αττικής εμφάνισαν ως ολυμπιακό χωριό ένα άσημο χωριό της Πελοποννήσου. Το ίδιο έκαναν και με το «ολυμπιακό στάδιο» και με άλλα κύρια και βασικά αρχαία των Έλλην Πελασγών. Σήμερα βάσει συνταγματικού νόμου απαγορεύεται η αρχαιολογική ανασκαφή εις την Πελοπόννησο, όπως δε και στην ύπαρξη αρχαίων στην Πελοπόννησο.

 

Επισκέπτης
θυμισε στα μαλακισμενα οτι σε λιγο θα αποσπαστει η κρητη γιατι ληγει το κωλοχαρτο που εχετε υπογραψει για την ενωση..

να μην πετας ιστορικες ανακριβειες ρε μαλακα.
:2funny: :2funny:
ακου θα αποσπαστει :2funny: :2funny:
τοσο πολυ τα εχετε παρει επειδη ερχονται τα καλοκαιρια εδω οι γυναικες σας και γαμιουνται με εμας?
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επειδή το ζήτημα είναι σοβαρό, καλό θα ήταν να μην ποστάρουμε ό,τι συνομωσιολογική μαλακία βρίσκουμε στο διαδίκτυο και ειδικά κείμενα επιπέδου κεραμιδά ή τύπων που εμφανίζονται στις εκπομπές του χαρδαβέλλα και αναζητούν πανικόβλητοι οι νονοκόμοι του δαφνίου στο νυχτερινό προσκλητήριο!
 

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
404
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Επειδή το ζήτημα είναι σοβαρό, καλό θα ήταν να μην ποστάρουμε ό,τι συνομωσιολογική μαλακία βρίσκουμε στο διαδίκτυο και ειδικά κείμενα επιπέδου κεραμιδά ή τύπων που εμφανίζονται στις εκπομπές του χαρδαβέλλα και αναζητούν πανικόβλητοι οι νονοκόμοι του δαφνίου στο νυχτερινό προσκλητήριο!
Βλεπεις πολλους να το παιρνουν στα σοβαρα εδω μεσα???
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βλεπεις πολλους να το παιρνουν στα σοβαρα εδω μεσα???

Εάν αυτά που παραθέτεις έχουν χιουμοριστική διάθεση πάω πάσο...
Άλλωστε τόσες μπούρδες σε μια παράγραφο μόνο εαν κάποιος έκανε πλάκα θα μπορουσε να είχε γράψει...Ή αν έκανε συστηματική χρήση ληγμένων φαρμάκων.
 

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Μηνύματα
168
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι ολα αλλα καποια απο αυτα που λεει αυτο το σαιτ ναι
Το ποιό αστείο από όλα είναι ότι υπάρχουν ακόμα βλήτα που συζητάνε για την συνέχεια της Ελληνικής φυλής. Σα να λέμε ότι οι  Ιρακινοί είναι απόγονοι των λαών της μεσσοποταμίας, οι λιβανέζοι των Φοινίκων, Οι πέρσες των παλιών Περσών, κοκ. Η Ελλάδα τελείωσε ΕΚΕΙ που άρχισαν οι παπάδες βλήτα!!!! οπως όλοι αυτοί οι τεράστιοι πολιτισμοί τελείωσαν εκεί που εμφανίσθηκε ο Μωαμεθ!!!!Και αυτό που έμεινε είναι ο τριτος κόσμος. Υπήρξε μια γενιά που προσπάθησε να μας βγάλει από αυτό το λούκι αλλα επιστρέφουμε πάλι εκεί.
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Το ποιό αστείο από όλα είναι ότι υπάρχουν ακόμα βλήτα που συζητάνε για την συνέχεια της Ελληνικής φυλής. Σα να λέμε ότι οι  Ιρακινοί είναι απόγονοι των λαών της μεσσοποταμίας, οι λιβανέζοι των Φοινίκων, Οι πέρσες των παλιών Περσών, κοκ. Η Ελλάδα τελείωσε ΕΚΕΙ που άρχισαν οι παπάδες βλήτα!!!! οπως όλοι αυτοί οι τεράστιοι πολιτισμοί τελείωσαν εκεί που εμφανίσθηκε ο Μωαμεθ!!!!Και αυτό που έμεινε είναι ο τριτος κόσμος. Υπήρξε μια γενιά που προσπάθησε να μας βγάλει από αυτό το λούκι αλλα επιστρέφουμε πάλι εκεί.
μην μπερδευεις τους πολιτισμους με τις ρατσες, ενας πολιτισμος λογικο ειναι να εχει ακμη και παρακμη..
 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το ποιό αστείο από όλα είναι ότι υπάρχουν ακόμα βλήτα που συζητάνε για την συνέχεια της Ελληνικής φυλής. Σα να λέμε ότι οι  Ιρακινοί είναι απόγονοι των λαών της μεσσοποταμίας, οι λιβανέζοι των Φοινίκων, Οι πέρσες των παλιών Περσών, κοκ. Η Ελλάδα τελείωσε ΕΚΕΙ που άρχισαν οι παπάδες βλήτα!!!! οπως όλοι αυτοί οι τεράστιοι πολιτισμοί τελείωσαν εκεί που εμφανίσθηκε ο Μωαμεθ!!!!Και αυτό που έμεινε είναι ο τριτος κόσμος. Υπήρξε μια γενιά που προσπάθησε να μας βγάλει από αυτό το λούκι αλλα επιστρέφουμε πάλι εκεί.

Εμείς τουλάχιστον είμαστε έλληνες!

οι "μακεντόνσκι" τι είναι ρε φίλε που θέλουν να λένε ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου?

(αυτά κάνει ο κομμουνισμός.Το μυαλό μπλέντερ, τόσα χρόνια στο γύψο)!
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Εμείς τουλάχιστον είμαστε έλληνες!

οι "μακεντόνσκι" τι είναι ρε φίλε που θέλουν να λένε ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου?

(αυτά κάνει ο κομμουνισμός.Το μυαλό μπλέντερ, τόσα χρόνια στο γύψο)!

είναι μακεδόνες (κατά την άποψή τους)!
κι εδώ τώρα (που δεν είναι μειονότητα, να κάνει η κυβέρνηση ότι θέλει) ποιος θα τους πείσει ότι δεν είναι;
 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είναι μακεδόνες (κατά την άποψή τους)!
κι εδώ τώρα (που δεν είναι μειονότητα, να κάνει η κυβέρνηση ότι θέλει) ποιος θα τους πείσει ότι δεν είναι;
κοίτα, άποψη μπορεί να έχει ο καθένας!

ας μην τα λέμε 100 φορές.

αλλά το να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι μακεδόνες-και μη έλληνες, είναι ματαιοπονία!

οπότε,αφού ζητάνε κάτι που δεν τους ανήκει, είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ελλάδας να τους το αρνηθεί.

στο είπα και στο άλλο θρεντ, αν ζητήσουν βαρνταρκική πχ μειονότητα, θα την έχουν. Κάτι σε πιο...ελληνικό πρέπει να αναθεωρήσουν.

διαφωνείς?
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
κοίτα, άποψη μπορεί να έχει ο καθένας!

ας μην τα λέμε 100 φορές.

αλλά το να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι μακεδόνες-και μη έλληνες, είναι ματαιοπονία!

οπότε,αφού ζητάνε κάτι που δεν τους ανήκει, είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ελλάδας να τους το αρνηθεί.

στο είπα και στο άλλο θρεντ, αν ζητήσουν βαρνταρκική πχ μειονότητα, θα την έχουν. Κάτι σε πιο...ελληνικό πρέπει να αναθεωρήσουν.

διαφωνείς?

ναι αλλά υπάρχουν και οι άλλες χώρες και οι διεθνείς οργανισμοί,

οι οποίοι είπαν στην ελλάδα όταν πρόβαλε την άποψή της:

οκ βρείτε τα με τους δίπλα...


δεν είπε κανένας "ελάτε στο ταδε διεθνές όργανο που ορίζει ποιος είναι τι εθνικά"...

κι έτσι συζητά η ελλάς με τη φυρομ ποιο ονομα (του κράτους) βολεύει και τους δυο...

αλλά ο χρόνος δεν είναι υπέρ της ελλάς.

κάποτε θα πουν οι οργανισμοί, "ξέρετε, πολύ μας τα ζαλίσατε"....

δεν θα ανοίξουν τα ιστορικά κιτάπια...

κι οι εθνικά μακεδόνες μακεδονικά θα πορεύονται,

όσο τα εθνίκια, σαν και του λόγου σου,

τρέχετε στο μεγαλέξανδρο για να βρείτε λύση για τα σημερινά σας αδιέξοδα,

πιέζετε τις ελληνικές κυνβερνήσεις στην εθνικιστική γραμμή (ούτε όνομα ούτε παράγωγα)

και πρσσθέτετε ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα!

τζάμπα (για σας και ακριβά για την ελληνική κοινωνία) μάγκες δηλαδή...
 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι αλλά υπάρχουν και οι άλλες χώρες και οι διεθνείς οργανισμοί,

οι οποίοι είπαν στην ελλάδα όταν πρόβαλε την άποψή της:

οκ βρείτε τα με τους δίπλα...


δεν είπε κανένας "ελάτε στο ταδε διεθνές όργανο που ορίζει ποιος είναι τι εθνικά"...

κι έτσι συζητά η ελλάς με τη φυρομ ποιο ονομα (του κράτους) βολεύει και τους δυο...

αλλά ο χρόνος δεν είναι υπέρ της ελλάς.

κάποτε θα πουν οι οργανισμοί, "ξέρετε, πολύ μας τα ζαλίσατε"....

δεν θα ανοίξουν τα ιστορικά κιτάπια...

κι οι εθνικά μακεδόνες μακεδονικά θα πορεύονται,

όσο τα εθνίκια, σαν και του λόγου σου,

τρέχετε στο μεγαλέξανδρο για να βρείτε λύση για τα σημερινά σας αδιέξοδα,

πιέζετε τις ελληνικές κυνβερνήσεις στην εθνικιστική γραμμή (ούτε όνομα ούτε παράγωγα)

και πρσσθέτετε ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα!

τζάμπα (για σας και ακριβά για την ελληνική κοινωνία) μάγκες δηλαδή...

εδώ συμφωνούμε.

είδες λοιπόν που άμα μιλάς σοβαρά, ανοίγει η κουβέντα σε σωστά πλαίσια?

άμα λες συνέχεια "ποιος θα το κρίνει", δεν βγάζουμε άκρη!

Το "εθνίκια" πάλι γιατί το λες?

πόσοι πιστεύεις ότι υπάρχουν στην Ελλάδα που θα δέχονταν αδιαμαρτύρητα κλοπή της ιστορίας μας απ τους γείτονες?

όλοι αυτοί "εθνίκια" είναι?

και γιατί δεν τα βάζεις με τα εθνίκια τους γείτονες?

Αυτοί τουλάχιστον ΕΙΝΑΙ (όλοι) εθνίκια, απτον Γκλιγκόρωφ μέχρι τον τελευταίο πολίτη του σήμερα.


Τέλος, ποια είναι η πρότασή σου για κάποιον που έχει το δίκιο με το μέρος του? συμβιβασμός? με την ουρά στα σκέλια? για ποιο λόγο? για να μην μας κάνουν "ντα" οι ξένοι?

μα, οι πιο πολιτισμένοι της Ευρώπης (πχ Γαλλία) μαζί μας είναι!

γιατί να κάνουμε τις κότες? και μάλιστα σε κάτι που είναι σαφώς υπέρ μας!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom