Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω βλεπω ειναι ολοι οι οπαδοι των Ελλε'ι'νιδων!!!!εμενα παντος φιλες μου στην Ελλαδα που ειδανε φωτο κατι γκομενες μου που δεν ητανε και τιποτα κουκλαρες παρα δεχτηκανε οτι ειναι για τα μπαζα!!!μου ειπανε:α, για αυτο δεν μας κοιτας!!!και λεγανε κοιτοντας της φωτο:κοιτα κατι κουκλαρες!!!εγω δεν ειμαι οπαδος των ξανθιων ναι μπορω να της γαμισω.αλλα για πιο σοβαρες σχεσεις προτιμαω της μελλαχρινες.μου αρεσουνε παρα πολυ οι Τουρκοφωνες και οι Αλβανιδες(εχω γνωρισει μερικες φοιτητριες εδω.που ειναι η ελιτ της Αλβανιας θα ελεγα.καμια σχεση με τους Αλβανους στην Ελλαδα).που θα ελεγα μοιαζουν αν της δεις παρα πολυ με της Ελληνιδες!!!!....

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και συμφωνόντας με τον συναγωνηστή Marauder, θα προσθέσω πως αυτοί που γκαρίζουν, το παίζουν μάγκες, και κράζουν τις ελληνίδες, στο σπίτι πρέπει να τρώνε πολύ παντόφλα.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εδω βλεπω ειναι ολοι οι οπαδοι των Ελλε'ι'νιδων!!!!εμενα παντος φιλες μου στην Ελλαδα που ειδανε φωτο κατι γκομενες μου που δεν ητανε και τιποτα κουκλαρες παρα δεχτηκανε οτι ειναι για τα μπαζα!!!μου ειπανε:α, για αυτο δεν μας κοιτας!!!και λεγανε κοιτοντας της φωτο:κοιτα κατι κουκλαρες!!!εγω δεν ειμαι οπαδος των ξανθιων ναι μπορω να της γαμισω.αλλα για πιο σοβαρες σχεσεις προτιμαω της μελλαχρινες.μου αρεσουνε παρα πολυ οι Τουρκοφωνες και οι Αλβανιδες(εχω γνωρισει μερικες φοιτητριες εδω.που ειναι η ελιτ της Αλβανιας θα ελεγα.καμια σχεση με τους Αλβανους στην Ελλαδα).που θα ελεγα μοιαζουν αν της δεις παρα πολυ με της Ελληνιδες!!!!....

Εσύ τελικά Ρωσόφιλε, αλλο απο copy paste το ίδιο κείμενο, τις ίδιες ανοησίες δεν έχεις να ποστάρεις?
Μήπως νομίζεις να πηδήξουμε καμμιά βρωμιάρα Αλβανίδα για να αισθανθούμε άνδρες σαν και σένα?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε γιατί είστε μισογύνηδες; Τόσο χυλόπιτα έχεται φάει που τα παίξατε; Το καλό ελληνικό μουνί που δεν έχει ταμπού ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Τελεία και πάυλα. Στις παρέες μου μόλις έβλεπαν την μούνα ελληνίδα κώλωναν να χωθούν με την αλλοδαπή έννοιωθαν πιο άνετοι. Κόμπλεξ βγάζεται με αυτά που λέτε. Έχω γαμήσει μουνιά που θα άξιζαν σε απείρος πιο ωραίους και μάγκες άντρες. Ξέρετε γιατί τα γάμησα. Γιατί είχα θάρος, θράσος και χωνόμουν συμφιλιωμένος με τον ευατό μου. Μετά, όταν έτρογαν την ψωλή δεν ξεκόλαγαν με τίποτα.

ΧΑΜΗΛΟΚΟΛΕΣ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕΣ?

sigan

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιατί είστε μισογύνηδες; Τόσο χυλόπιτα έχεται φάει που τα παίξατε; Το καλό ελληνικό μουνί που δεν έχει ταμπού ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Τελεία και πάυλα. Στις παρέες μου μόλις έβλεπαν την μούνα ελληνίδα κώλωναν να χωθούν με την αλλοδαπή έννοιωθαν πιο άνετοι. Κόμπλεξ βγάζεται με αυτά που λέτε. Έχω γαμήσει μουνιά που θα άξιζαν σε απείρος πιο ωραίους και μάγκες άντρες. Ξέρετε γιατί τα γάμησα. Γιατί είχα θάρος, θράσος και χωνόμουν συμφιλιωμένος με τον ευατό μου. Μετά, όταν έτρογαν την ψωλή δεν ξεκόλαγαν με τίποτα.
Νομίζω δεν σχολιάζουμε την ποιότητα του ελληνικού μουνιού, άλλωστε το ντόπιο μουνί όπως και το ντόπιο αρνάκι γάλακτος δεν αμφισβητείται. Συμπεριφορές, χαρακτήρες, τουπέ, ύφος κτλ αυτά είναι που ονομάζουν κάποιες ελλεεινίδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η προβλιματικη συμπεριφορα των Ελληνιδων ξεκιναει απο το οτι οι γονεις της κακομαθαινουνε!!!οταν σε μια κοπελα 18 χρονων παιρνουνε αυτοκηνιτο και της δινουνε τα παντα οι γονεις ειναι φυσικο να ειναι τοσο κακομαθημενη!!!ειμαι περιεργος να δω τωρα με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα τι θα γινει οταν οι γονεις δεν θα εχουν να δωσουν αυτα που διναν στης κορες τους!!!!πιστευω θα αλλαξει η συμπεριφορα τους.εγω παντος δεν ειχα ποτε προβλημα και θα ελεγα οτι με καλοκοιτανε στην Ελλαδα.θα μου πειτε με μιση πολυκατοικια στον πειραια και με μια πολυκατοικια στην Τριπολη με 20 διαμερισματα φυσικο ειναι!!!!

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη οσοι δεν πληρωνουν να γαμησουν ειναι ανικανοι και αυτοι που πανε μερα παρα μερα ειναι ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ???

Να το καταλαβω δηλαδη

Δεν καταλαβες, εγω λεω οτι σε μια πολη που οι πουτανες ειναι αφθονες, ο αντρας που μπορει και γουσταρει να ειναι ελευθερος και να εχει ποικιλια στο σεξ - χωρις να ειναι αναγκασμενος να κρυβεται και να σκαρφιζεται δικαιολογιες - δεν χρειαζεται να κανει καμακι. Εχεις τα φραγκα και γαμας οποια γουσταρεις, χωρις να εισαι υποχρεωμενος να κανεις τα χατηρια και να πηγαινεις με τα νερα της καθε βλαμμενης για να γαμας παντα το ιδιο μουνι...

Τωρα αν εσεις θελετε συναισθημα, αυτο ειναι μια αλλη συζητηση αλλα αυτος που γαμαει σε μπουρδελα σιγουρα μπορει να γαμαει καλυτερα απο εκεινον που εχει σχεση. Εγω προσωπικα ειμαι απολυτα εξοικειωμενος με την ιδεα, δεν μου χρειαζεται και δεν κανω πλεον το παραμικρο κοπλιμεντο σε καμια γκομενα. Δεν χαλαλιζω την αντρικη μου υπερηφανεια για καμια ψωλα φαντασμενη Ελεεινιδα. Εσεις οι μουνοδουλοι συνεχιστε να τους δινετε αξια...

:rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ΧΑΜΗΛΟΚΟΛΕΣ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕΣ?

Χαμηλοκώλες είναι οι πόντιες. Επίσης αρκετές ελληνίδες. Έχω πηδήξει ελάχιστες τέτοιες γιατί οι χαμηλοί πάτοι με χαλάνε. Επίσης λίγες ψηλές γιατί μου αρέσουν τα κοντοπούτανα. Πάντως οι περισσότερες είχαν μια κωλάρα που έβλεπε τον ουρανό. Πέρα που τους χώνεις και τρελά βρομόλογα πάνω στο γαμίσι και τα καταλαβαίνουν όλα και φτιάχνονται καλλίτερα.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η προβλιματικη συμπεριφορα των Ελληνιδων ξεκιναει απο το οτι οι γονεις της κακομαθαινουνε!!!οταν σε μια κοπελα 18 χρονων παιρνουνε αυτοκηνιτο και της δινουνε τα παντα οι γονεις ειναι φυσικο να ειναι τοσο κακομαθημενη!!!ειμαι περιεργος να δω τωρα με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα τι θα γινει οταν οι γονεις δεν θα εχουν να δωσουν αυτα που διναν στης κορες τους!!!!πιστευω θα αλλαξει η συμπεριφορα τους.εγω παντος δεν ειχα ποτε προβλημα και θα ελεγα οτι με καλοκοιτανε στην Ελλαδα.θα μου πειτε με μιση πολυκατοικια στον πειραια και με μια πολυκατοικια στην Τριπολη με 20 διαμερισματα φυσικο ειναι!!!!
Φυσικό είναι με τόσα εισοδήματα. Έχεις καλό χαρακτήρα :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :dancing: :dancing: :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν καταλαβες, εγω λεω οτι σε μια πολη που οι πουτανες ειναι αφθονες, ο αντρας που μπορει και γουσταρει να ειναι ελευθερος και να εχει ποικιλια στο σεξ - χωρις να ειναι αναγκασμενος να κρυβεται και να σκαρφιζεται δικαιολογιες - δεν χρειαζεται να κανει καμακι. Εχεις τα φραγκα και γαμας οποια γουσταρεις, χωρις να εισαι υποχρεωμενος να κανεις τα χατηρια και να πηγαινεις με τα νερα της καθε βλαμμενης για να γαμας παντα το ιδιο μουνι...

Τωρα αν εσεις θελετε συναισθημα, αυτο ειναι μια αλλη συζητηση αλλα αυτος που γαμαει σε μπουρδελα σιγουρα μπορει να γαμαει καλυτερα απο εκεινον που εχει σχεση. Εγω προσωπικα ειμαι απολυτα εξοικειωμενος με την ιδεα, δεν μου χρειαζεται και δεν κανω πλεον το παραμικρο κοπλιμεντο σε καμια γκομενα. Δεν χαλαλιζω την αντρικη μου υπερηφανεια για καμια ψωλα φαντασμενη Ελεεινιδα. Εσεις οι μουνοδουλοι συνεχιστε να τους δινετε αξια...

:rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλιστα.

Εισαι σαφης και κατανοητος στο κειμενο σου

Ο καθενας αναλογα με τις αναγκες και τις καυλες του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ τελικά Ρωσόφιλε, αλλο απο copy paste το ίδιο κείμενο, τις ίδιες ανοησίες δεν έχεις να ποστάρεις?
Μήπως νομίζεις να πηδήξουμε καμμιά βρωμιάρα Αλβανίδα για να αισθανθούμε άνδρες σαν και σένα?
κατρχην δεν ειμαι Ρωσσοφιλος!!!!η Ρωσσια εχει πανω απο 180 εθνοτητες.πιο πολυ μου αρεσουν οι Τσετσενες και οι γυναικες θα ελεγα που ανοικουν στην Ιρανικη φυλη.ειναι κουκλαρες.και οι Τουρκαλες ειναι φανταστικες.οσο για της Αλβανιδες ειχα περσι μια Αλβανιδα που δουλευε στην Αλβανικη πρεσβεια στη Μοσχα και ερχοτανε συχνα Αγια Πετρουπολη!!!!καμια σχεση με της Αλβανιδες στην Ελλαδα.η Ελιτ τους δεν ερχεται Ελλαδα!!!!οι Ρωσσιδες οπως εχω γραψει ειναι πολυ κρυες.

Επισκέπτης
σκιστη μαζι σου ειμαι και γω δεν αλλαζω τους ελληνες με τιποτα

foot εσυ που το παιζεις απελευθερωμενος θα αντεχες πχ να κανεις μια παρτουζιτσα με τη γυναικα σου και εναν αλλο αντρα... η ζευγαρι? και μη μου πεις θα γουσταρα με μια φιλη της... οχι οτι δεν μετραει αυτο αλλα δεν ειναι το ιδιο για την ελεεινη κοινωνια που μεγαλωσαμε κι οι 2 μας... σκεφτηκες οτι μεσα στα κομπλεξ μεγαλωνεις και συ? θελεις γυναικες να χαιρονται οι γυναικες ο σεξ χωρις αναστολες? καντο εσυ πρωτος για την συντροφο σου πραξη... παροτρυνε την να το κανει (σιγουρα θα κολλαει στην αρχη)

Βίκη, σκέφτομαι να γράψω ένα βιβλίο με θέμα την ακολασία, θα μου το προλογήσεις;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Vickyfu μπορώ να καταθέσω και γω - από μικρή προσωπική εμπειρία μαζί σου - το ότι όντως είσαι Ελλεηνίδα!

Σου ζήτησα κάτι, μου είπες ναι και ακόμη δεν έχεις πραγματοποιήσει την υπόσχεση σου (προφανώς κατάλαβες ότι δεν έχεις να λάβεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος από μένα! Κλασική Ελλεηνίδα. Από τις ξένες έχω μάθει ή να μου λένε αμέσως όχι ή όταν λένε "ναι" να κρατάνε το λόγο τους)!

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι καλομαθημένος από τις ξένες (πολλά χρόνια μαζί τους, παντρεύτηκα δύο) αλλά κάνοντας τη σύγκριση βρίσκω "χλομές" της Ελληνίδες, κυρίως σε αντίληψη και σε μυαλά που κουβαλάνε!

Τα τλευταία χρόνια ειδικά οι Ελλεηνίδες έχουν μετατραπεί σε "νεοσυντηρητικές - νεοπουτάνες" (λόγια του stabit φαν), πηδάνε διμοιρίες ολόκληρες αλλά κουβαλάνε μέσα τους τις ενοχές και τις λαλακίες που τους έχει φορτώσει ο μπαμπάς, η μαμά και το περιβάλλον τους! Καταλήγουν έτσι με καμμένα μυαλά και τελείως ελεεινές συμπεριφορές απέναντι σε όσους μη "Braνdt Pitt - Πάρης Λάτσης" και γενικά "υποσχόμενους" άντρες τις προσεγγίζουν.

Χτες φλέρταρα προκλητικότατο νούνο στην Κηφισιά που προχωρούσε με σούπερ ντούπερ μίνι, κόσμημα στον αφαλό και τατουάζ στη μέση και στα καλά καθούμενα άρχισε ανισόρροπα να μου λέει ότι αυτή πηδιέται με αράπηδες και τρώει μόνο "αφρικάνικα"  και κάτι τέτοια!  Κουλάθηκα γιατί την πλησίασα ανθρώπινα και της είπα απλά πόσο μου άρεσε το στυλ της! Μετά σταμάτησα δύο τελείως άγνωστα μου πιπίνια αγγλίδες στη μέση του δρόμου, κουβεντιάσαμε άνετα για κάνα 10λεπτο και τις προσκάλεσα ναρθουν μετά σε γνωστή μπυραρία. Μου είπαν OK και όντως ήρθαν αργότερα μαζί με έναν ωραίο τυπά από τη Σκωτία. Περάσαμε groovy (όχι δεν είχε κακό, αλλά θα ξαναβγώ με τη μία).   

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...ειμαι περιεργος να δω τωρα με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα τι θα γινει οταν οι γονεις δεν θα εχουν να δωσουν αυτα που διναν στης κορες τους!!!!πιστευω θα αλλαξει η συμπεριφορα τους...

Η διατήρηση του Αλογοσκούφη στην εξουσία θα επιφέρει την σταδιακή εξαφάνιση των Ελλεεινίδων...

Χμμμ... :think:

Είναι μια άποψη... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom