Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μηπως τα παραλες;

Δεν τα παραλέει καθόλου eva. Έχω χαθεί πολλές φορές εδώ στην Αθήνα με το αμάξι και πια σκέπτομαι να ρωτήσω νέα γυναίκα, γιατί στο 98% των περιπτώσεων μου απαντούν ξυνισμένα λες και τους την πέφτω!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλά σου έκανε. Σε έκοψε ότι μπαίνει στο μπουρδέλα κομ καιβρίζεις τις ελληνίδες. Μια άλλη εξηγηση είναι ότι το δείχνει η φάτσα σου. Οπότε πήρες και την απάντηση που σου άξιζε.

Kαι τη φάτσα μου την έκοψε μόνο η Ελλεηνίδα, ενώ τα εγγλέζικα πιπίνια που πήγαμε pub ήταν τυφλά και δεν πρόσεξαν τίποτα στις 3 ώρες που είμαστε μαζί;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν τα παραλέει καθόλου eva. Έχω χαθεί πολλές φορές εδώ στην Αθήνα με το αμάξι και πια σκέπτομαι να ρωτήσω νέα γυναίκα, γιατί στο 98% των περιπτώσεων μου απαντούν ξυνισμένα λες και τους την πέφτω!
να ρωτας milf αν χανεσαι.
Σου απαντουν στανταρ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ε καλα μωρε μπορει να μην ξερουν του δρομους και στην τελικη αμα η αλλη εχει νευρα για τον χ λογο πρεπει να την τσουβαλιασεις με την μια στις ελλεινες;

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
παλιε εχεις μηνυημα στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλά σου έκανε. Σε έκοψε ότι μπαίνει στο μπουρδέλα κομ καιβρίζεις τις ελληνίδες. Μια άλλη εξηγηση είναι ότι το δείχνει η φάτσα σου. Οπότε πήρες και την απάντηση που σου άξιζε.
πλακα πλακα εχω δει αραπηδες να κυκλοφορουν σουπερ γκομενακια και ειναι και στ'αααρχ... τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πλακα πλακα εχω δει αραπηδες να κυκλοφορουν σουπερ γκομενακια και ειναι και στ'αααρχ... τους

προσωπικα δεν θα πηγαινα ποτε με αραπη. δεν ειναι του γουστου μου. και η γκαντεμια ειναι οτι με αυτους εχω το πιο μεγαλο σουξε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσωπικα δεν θα πηγαινα ποτε με αραπη. δεν ειναι του γουστου μου. και η γκαντεμια ειναι οτι με αυτους εχω το πιο μεγαλο σουξε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αρα είσαι ξανθιά μουνάρα.
οι μαύροι κυκλοφορούν κατά κανόνα με ξανθές μουνάρες.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Α ρε αθάνατη Ελλεηνίδα!

Που θα στα ψέλνω πάντα (αν σου είχαν διαμορφωθεί αλλιώς τα μυαλά θα ήσουν φανταστική γυναίκα αλλά τι να κάνεις και συ μέσα στην εγωπαθή, υποκριτική, αγχομένη και μίζερη κοινωνία στην οποία ζούμε, καθρεπτίζεις αυτό που υπάρχει γύρω σου) αλλά παρ' όλα αυτά μου φαίνεται ότι κρυφά σε πάω.

Τώρα για σένα vickyfu τι να πω;

Τελεία και παύλα κορίτσι μου, Βικάρα είσαι Ταύλα! Να σε χαίρεται αυτός που σε έχει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν σου είχαν διαμορφωθεί αλλιώς τα μυαλά θα ήσουν φανταστική γυναίκα αλλά τι να κάνεις και συ μέσα στην εγωπαθή, υποκριτική, αγχομένη και μίζερη κοινωνία στην οποία ζούμε

έχω ξαναπει χίλιες φορές...
αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο.

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Α ρε αθάνατη Ελλεηνίδα!

Που θα στα ψέλνω πάντα (αν σου είχαν διαμορφωθεί αλλιώς τα μυαλά θα ήσουν φανταστική γυναίκα αλλά τι να κάνεις και συ μέσα στην εγωπαθή, υποκριτική, αγχομένη και μίζερη κοινωνία στην οποία ζούμε, καθρεπτίζεις αυτό που υπάρχει γύρω σου) αλλά παρ' όλα αυτά μου φαίνεται ότι κρυφά σε πάω.

Τώρα για σένα vickyfu τι να πω;

Τελεία και παύλα κορίτσι μου, Βικάρα είσαι Ταύλα! Να σε χαίρεται αυτός που σε έχει!

τα μυαλα μου δεν τα ξερω ουτε εγω ακομα παλιε
συμφωνω για την εγωπαθη, υποκριτικη, αγχωμενη και μιζερη κοινωνια
ειναι ακριβως αυτα που σιχαινομαι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μηπως τα παραλες;

Εντάξει, μπορεί να μην σηκώνουν χέρι, αλλά τον ανάλογο μορφασμό τον κάνουν.

Μιλάμε για τον κανόνα, πάντα.

Πρόσφατα, βρέθηκα σε παρόμοια φάση σε ένα ξενοδοχείο (όχι, δεν πήγαινα να δω CT), ρωτάω σε ποιο όροφο πάει, δεν απαντά, πατάω το κουμπί του ορόφου που πήγαινα εγώ και μέχρι να φτάσουμε στον όροφο που θα "κατέβαινα", η τύπισσα δεν είχε πατήσει κουμπί ορόφου. Είπα μέσα μου, στον ίδιο πάμε...αρχίδια, την βλέπω ότι δεν βγαίνει στον ίδιο όροφο...και λέω πάλι μέσα μου, να δεις που νομίζει ότι της την πέφτω και δεν θέλει να μου δείξει σε ποιον όροφο μένει.

Ε...με το που βγαίνω, πατάω μία το -3 και την έστειλα στο υπόγειο....

xa xa xa xa xa xa

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει, μπορεί να μην σηκώνουν χέρι, αλλά τον ανάλογο μορφασμό τον κάνουν.

Μιλάμε για τον κανόνα, πάντα.

Πρόσφατα, βρέθηκα σε παρόμοια φάση σε ένα ξενοδοχείο (όχι, δεν πήγαινα να δω CT), ρωτάω σε ποιο όροφο πάει, δεν απαντά, πατάω το κουμπί του ορόφου που πήγαινα εγώ και μέχρι να φτάσουμε στον όροφο που θα "κατέβαινα", η τύπισσα δεν είχε πατήσει κουμπί ορόφου. Είπα μέσα μου, στον ίδιο πάμε...αρχίδια, την βλέπv ότι δεν βγαίνει στον ίδιο όροφο...και λέω πάλι μέσα μου, να δεις που νομίζει ότι της την πέφτω και δεν θέλει να μου δείξει σε ποιον όροφο μένει.

Ε...με το που βγαίνω, πατάω μία το -3 και την έστειλα στο υπόγειο....

xa xa xa xa xa xa
άμα σου λέω κεντάς γενικώς.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα μυαλα μου δεν τα ξερω ουτε εγω ακομα παλιε
συμφωνω για την εγωπαθη, υποκριτικη, αγχωμενη και μιζερη κοινωνια
ειναι ακριβως αυτα που σιχαινομαι
έχει γιομίσει το μπουρδέλα τελεία κομ με τις εξαιρέσεις των ελλεινίδων.....

γαμώ τις πετονιές μου.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
να καταθεσω και εγω την σεμνη και εμπεριστατωμενη αποψη μου για τις ελλεινιδες...
παρολα τα απειρα προτερηματα σας θα ηθελα να ...προσπερασω ευγενικα!δεν θα με χαλουσε και η παρακατω παραγουανη :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• lerynfranco02ek7.jpg
    lerynfranco02ek7.jpg
    70,6 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
παιδια θα ηθελα να μαθω αν οταν συναντατε ρωσιδες, τσεχες κλπ εξω απο τη δουλεια τους, τις προσεγγιζετε ευκολοτερα απο τις ελληνιδες? δεν ξινιζουν τα μουτρα τους δηλαδη? οχι καποια γνωστη σας φυσικα... γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι ειδικα αν εχουν βει μονιμο αντρα στην ελλαδα (ζητουμενο για τις περισσοτερες) γινονται ψηλομυτες του κερατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom