Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Η pepanthol για πιο λόγο; Ως λιπαντική;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.
Δεν προσθετω κατι αλλο. :rockon: :rockon:
Συμφωνω και επαυξανω  :thumbsup:
ΤΕΛΟΣ για σημερα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Βίκη άλλη μία, αλλά πιό δεξιά, να δούμε και τις τρύπες. Χαχαχαχαχα.

Μια χαρά κούκλα είσαι.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.

Ρε σκιστι ποιος είσαι τελικά, ο Vas - Vas?

Στις ξένες δεν το παίζω ανώτερος γιατί μιλάω στη γλώσσα τους, είμαι σε ίσο επίπεδο μαζί τους! Απλά, αυτές έχουν ήδη περάσει το στάδιο που περνάνε οι σημερινές Ελληνίδες πριν 50 - 60 χρόνια και είναι πια πολύ πιο ακομπλεξάριστες με τους άντρες!

Αν είναι οι σημερινές Ελληνίδες τόσο σωστές τότε γιατί έχουμε μία από τις υψηλότερες πορνείες στον κόσμο (με επίσημα στοιχεία)? Θα υπήρχε site σαν αυτό με 50.000 εγγεγραμένα μέλη και εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολουθούνε συχνά ένα site που λέγεται bourdela και πραγματεύεται βασικά την πορνεία; Ποιος θα πήγαινε να μαμήσει τουτάνα αν είχε ανοιχτή πόρτα κάθε μέρα να παίξει με 5-10 διαθέσιμες Ελληνίδες;

Αυτά που περιγράφετε εδώ απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που υπάρχει εκεί έξω - ή είναι μία δική σας περιορισμένη πραγματικότητα!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
στην αφιερωνω imaginas με τον ορο να μου βρεις τις φωτο μου απο την athens erotica

Πήγαινε στη σελίδα μου και ψάξε στην gallery.Αν δεν είσαι εκεί,θα είσαι μεγάλο μπάζο,και δε θεώρησα σκόπιμο να χαλάσω φιλμ (χρησιμοποίησα φιλμ εκεί) για μπάζα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μην ξανακουσω οτι εχω κυταριτιδα γιατι τα παιρνω ασχημα  :hammer:

στην αφιερωνω imaginas με τον ορο να μου βρεις τις φωτο μου απο την athens erotica

Θεόταυλο είσαι Βίκυ αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι δίπλα στην Ιταλία και όχι χαρακτηρηστική Ελλεηνίδα!

Επισκέπτης

Στις ξένες δεν το παίζω ανώτερος γιατί μιλάω στη γλώσσα τους, είμαι σε ίσο επίπεδο μαζί τους! Απλά, αυτές έχουν ήδη περάσει το στάδιο που περνάνε οι σημερινές Ελληνίδες πριν 50 - 60 χρόνια και είναι πια πολύ πιο ακομπλεξάριστες με τους άντρες!

Αν είναι οι σημερινές Ελληνίδες τόσο σωστές τότε γιατί έχουμε μία από τις υψηλότερες πορνείες στον κόσμο (με επίσημα στοιχεία)? Θα υπήρχε site σαν αυτό με 50.000 εγγεγραμένα μέλη και εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολουθούνε συχνά ένα site που λέγεται bourdela και πραγματεύεται βασικά την πορνεία; Ποιος θα πήγαινε να μαμήσει τουτάνα αν είχε ανοιχτή πόρτα κάθε μέρα να παίξει με 5-10 διαθέσιμες Ελληνίδες;

Αυτά που περιγράφετε εδώ απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που υπάρχει εκεί έξω - ή είναι μία δική σας περιορισμένη πραγματικότητα!

ακριβώς επειδή οι ελληνίδες είναι σε μεταβατικό στάδιο, έσυ που είσαι κοσμογυρισμένος, θα έπρεπε να τις καταλαβαίνεις καλύτερα. Ο καλός γαμιας όπως προείπε ο Skistis πυροβολάει όπου βρει. Όσο για την πουτανιά, μην ξεχνας ότι για μερικούς δεν είναι ανάγκη γιατι πολύ απλα γαμάνε γκόμενες, αλλά χόμπυ  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ακριβώς έτσι, με κάτι Δανέζες που παίζαμε σήμερα στην παραλία, μας κάθησαν επειδή ένιωθαν αβοήθητες, δεν ήξεραν Ελληνικά και μας ανέβαζαν σαν αντρες!!!

Τελικά, το γέλιο που ρίχνει με αυτά που διαβάζει κανείς εδώ μέσα, δεν το ρίχνει πουθενά αλλού.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ποιος θα πήγαινε να μαμήσει τουτάνα αν είχε ανοιχτή πόρτα κάθε μέρα να παίξει με 5-10 διαθέσιμες Ελληνίδες;
καλα ρε παιδια πειτε ποτε ηταν ετσι τα πραματα για να ειναι τωρα δλδ ενας αντρας να γαμαει 5 διαφορερικες την εβδομαδα εστω. η ειναι θεογκομενος η να πληρωνει. ελεος δεν το καταλαβενετε οτι το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως;;; συγνωμη κιολας αλλα το ελαχιστο αισθημα αυτοσυντηρισης να εχεις δεν θα πας να γαμηθεις με τον πρωτο που θα στην πεσει. και στην τελικη δεν λεω υπαρχουν κι αυτες που λετε που στραβοκοιταν αλλα ακομα κι αυτες αμα τους την πεφτατε διακριτικα και ευγενικα ισως και να μαλακωναν

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρω τι κάνει ο καλός γαμιάς, δεν είμαι τέτοιος σίγουρα.

Ο άνετος πάντως, δεν γαμάει παρακαλώντας....και πείτε μου τώρα ότι οι Ελληνίδες δεν θέλουν τρελλό ψήσιμο, γιατί θα βγάλω το GPS για να τσεκάρω εάν όντως είμαι στην χώρα που νομίζω ότι είμαι.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ακριβώς επειδή οι ελληνίδες είναι σε μεταβατικό στάδιο, έσυ που είσαι κοσμογυρισμένος, θα έπρεπε να τις καταλαβαίνεις καλύτερα. Ο καλός γαμιας όπως προείπε ο Skistis πυροβολάει όπου βρει. Όσο για την πουτανιά, μην ξεχνας ότι για μερικούς δεν είναι ανάγκη γιατι πολύ απλα γαμάνε γκόμενες, αλλά χόμπυ  ;)

Ρε Πάθος όλο θεωρία και μπλα - μπλα είσαι!

Θα χαρώ ιδιαίτερα με την πάρτη σου να βγούμε μαζί και να φας "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά από Ελληνίδα που θα πας να της μιλήσεις! Εκεί θα δω πόσο άνετος θα είσαι!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Ακόμη και ο βας βας είναι πιο μάγκας ρε φίλε από εσάς τους απόλυτους γνώστες. Αν είναι τα μουνιά 200 χρόνια πίσω, βρές αυτή την ελληνίδα που είναι 200 χρόνια μπροστά. Υπάρχει αλλά δεν σας πέρνει να την αντιμετοπίσετε. Αν ψάχνεις ανάμεσα σε μπάζα και κακομαλακισμένα, τέτοια θα βρίσκετε. Δεν λέω, η νοοτροπία είναι σκατά. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Έχει όμως απ' όλα καλούδια αν θές να βρεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην ξανακουσω οτι εχω κυταριτιδα γιατι τα παιρνω ασχημα  :hammer:

ακου γκομενάρα....

φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1

κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια πειτε ποτε ηταν ετσι τα πραματα για να ειναι τωρα δλδ ενας αντρας να γαμαει 5 διαφορερικες την εβδομαδα εστω. η ειναι θεογκομενος η να πληρωνει. ελεος δεν το καταλαβενετε οτι το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως;;; συγνωμη κιολας αλλα το ελαχιστο αισθημα αυτοσυντηρισης να εχεις δεν θα πας να γαμηθεις με τον πρωτο που θα στην πεσει. και στην τελικη δεν λεω υπαρχουν κι αυτες που λετε που στραβοκοιταν αλλα ακομα κι αυτες αμα τους την πεφτατε διακριτικα και ευγενικα ισως και να μαλακωναν

Eva μην το ψάχνεις! Μιλάμε ότι περνάνε από πολύ τρελή φάση οι Ελληνίδες σήμερα εδώ στην Ελλάδα (γιατί εσύ είσαι Βέλγιο). Όσο πιο ελεύθερα και με πιο πολλούς άντρες πηδιώνται τόσο πιο "υστερο-νευρωτικές" γίνονται!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ακου γκομενάρα....

φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1

κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί.

περιεγραψε μας την ιδανικη εμφανιση γυναικας πλιζ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom