Ρε eva "pilf" τι είναι (Pouro I would Like to Fuck)?
οχι ρε pipinia I'd like to fuck
Ρε eva "pilf" τι είναι (Pouro I would Like to Fuck)?
ακομα ρε ασχολειστε?
Pipinia I'd Like to Fuck
α ναι βεβαια...εμενα μου λεςελα τωρα αυτο ειναι καινουργιο θεμα
Δεν προσθετω κατι αλλο.Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.
στην αφιερωνω imaginas με τον ορο να μου βρεις τις φωτο μου απο την athens erotica
μην ξανακουσω οτι εχω κυταριτιδα γιατι τα παιρνω ασχημα
στην αφιερωνω imaginas με τον ορο να μου βρεις τις φωτο μου απο την athens erotica
Ρε σκιστι ποιος είσαι τελικά, ο Vas - Vas?
Στις ξένες δεν το παίζω ανώτερος γιατί μιλάω στη γλώσσα τους, είμαι σε ίσο επίπεδο μαζί τους! Απλά, αυτές έχουν ήδη περάσει το στάδιο που περνάνε οι σημερινές Ελληνίδες πριν 50 - 60 χρόνια και είναι πια πολύ πιο ακομπλεξάριστες με τους άντρες!
Αν είναι οι σημερινές Ελληνίδες τόσο σωστές τότε γιατί έχουμε μία από τις υψηλότερες πορνείες στον κόσμο (με επίσημα στοιχεία)? Θα υπήρχε site σαν αυτό με 50.000 εγγεγραμένα μέλη και εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολουθούνε συχνά ένα site που λέγεται bourdela και πραγματεύεται βασικά την πορνεία; Ποιος θα πήγαινε να μαμήσει τουτάνα αν είχε ανοιχτή πόρτα κάθε μέρα να παίξει με 5-10 διαθέσιμες Ελληνίδες;
Αυτά που περιγράφετε εδώ απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που υπάρχει εκεί έξω - ή είναι μία δική σας περιορισμένη πραγματικότητα!
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.
καλα ρε παιδια πειτε ποτε ηταν ετσι τα πραματα για να ειναι τωρα δλδ ενας αντρας να γαμαει 5 διαφορερικες την εβδομαδα εστω. η ειναι θεογκομενος η να πληρωνει. ελεος δεν το καταλαβενετε οτι το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως;;; συγνωμη κιολας αλλα το ελαχιστο αισθημα αυτοσυντηρισης να εχεις δεν θα πας να γαμηθεις με τον πρωτο που θα στην πεσει. και στην τελικη δεν λεω υπαρχουν κι αυτες που λετε που στραβοκοιταν αλλα ακομα κι αυτες αμα τους την πεφτατε διακριτικα και ευγενικα ισως και να μαλακωνανΠοιος θα πήγαινε να μαμήσει τουτάνα αν είχε ανοιχτή πόρτα κάθε μέρα να παίξει με 5-10 διαθέσιμες Ελληνίδες;
ακριβώς επειδή οι ελληνίδες είναι σε μεταβατικό στάδιο, έσυ που είσαι κοσμογυρισμένος, θα έπρεπε να τις καταλαβαίνεις καλύτερα. Ο καλός γαμιας όπως προείπε ο Skistis πυροβολάει όπου βρει. Όσο για την πουτανιά, μην ξεχνας ότι για μερικούς δεν είναι ανάγκη γιατι πολύ απλα γαμάνε γκόμενες, αλλά χόμπυ ;)
Ρε σκιστι ποιος είσαι τελικά, ο Vas - Vas?
ακου γκομενάρα....μην ξανακουσω οτι εχω κυταριτιδα γιατι τα παιρνω ασχημα
καλα ρε παιδια πειτε ποτε ηταν ετσι τα πραματα για να ειναι τωρα δλδ ενας αντρας να γαμαει 5 διαφορερικες την εβδομαδα εστω. η ειναι θεογκομενος η να πληρωνει. ελεος δεν το καταλαβενετε οτι το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως;;; συγνωμη κιολας αλλα το ελαχιστο αισθημα αυτοσυντηρισης να εχεις δεν θα πας να γαμηθεις με τον πρωτο που θα στην πεσει. και στην τελικη δεν λεω υπαρχουν κι αυτες που λετε που στραβοκοιταν αλλα ακομα κι αυτες αμα τους την πεφτατε διακριτικα και ευγενικα ισως και να μαλακωναν
ακου γκομενάρα....
φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....
Υ.Γ. 1
κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....
Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί.