παιδια θα ηθελα να μαθω αν οταν συναντατε ρωσιδες, τσεχες κλπ εξω απο τη δουλεια τους, τις προσεγγιζετε ευκολοτερα απο τις ελληνιδες? δεν ξινιζουν τα μουτρα τους δηλαδη? οχι καποια γνωστη σας φυσικα... γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι ειδικα αν εχουν βει μονιμο αντρα στην ελλαδα (ζητουμενο για τις περισσοτερες) γινονται ψηλομυτες του κερατα
Vicky αν θέλεις την προσωπική μου εμπειρία, πλησιάζω απείρως πιο εύκολα και φιλικά τις δυτικο-ευρωπαίες (θα έχω ζήσει σίγουρα έστω λίγες μέρες στη χώρα τους) τις βορειο-αμερικάνες (τελείως "χαζο-αμερικανάκια" μιλάνε με την πρώτη στον άγνωστο διπλανό τους ) και τις λατινο-αμερικάνες (τις συναντώ πιο σπάνια και είναι πιο επιφυλακτικές αλλά όταν τις αρχίζω στα Ισπανικά μετά από λίγα λεπτά είναι σα να γνωριζόμαστε χρόνια - και οι λατίνες είναι απίστευτα ερωτικές γυναίκες)!
Θυμόμουνα τις Ελληνίδες πριν φύγω έξω σχετικά συμπαθητικές και όταν επέστρεψα εδώ Ελλάδα περιμένοντας να βρω πιο προοδευτικές γυναίκες με μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι οι Ελληνίδες είχαν μεταλλαχτεί σε Ελλεηνίδες (νεο-συντηρητικές, υποκριτικές νεοπουτανίτσες όπως λέει ο stabbit φαν).
Έτσι, ενώ στη στενή μου παρέα και στο κύκλωμα μου οι Ελληνίδες γυναίκες "παίρνουν" ασύδοτα ρολόι τους άντρες (κυκλικά, τώρα τον ένα, μετά τον άλλο - τον ψηλό ιδιαίτερα - και μετά φτου από την αρχή) έξω από την παρέα μου και στην κοινωνία γενικά δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω με Ελληνίδες, αφού κατά 90% αν τολμήσω να το κάνω - και το τολμώ συχνά, πάντα κόσμια - θα εισπράξω "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά!