Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Απο χαβαλε το ξεκινησαμε....και τελικα εγινε πραγματικοτητα το θρεντακι?Σωστοοοοοοοοοοοοοοο το Βικακι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επειδη ηδη ειναι καποια στην αναμονη....τα λεμε οταν τελειωσει το "εργο"!

Azazeeeeeeeeel......ζεις ρεεεεεε? Η σε εφαγαν τα "σκυλοψαρα"?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
να καταθεσω και εγω την σεμνη και εμπεριστατωμενη αποψη μου για τις ελλεινιδες...
παρολα τα απειρα προτερηματα σας θα ηθελα να ...προσπερασω ευγενικα!δεν θα με χαλουσε και η παρακατω παραγουανη :grin: :grin: :grin: :grin:

την παραγουανη σου την επαιρνα και γω ευχαριστως τσαπ :grin:
κατι μας ειπες τωρα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Έχεις και συ ρε Βίκη απορείες. Γάμησαν μερικά ξένα μουνιά και νωμίζουν ότι ανακάληψαν την βαρύτητα. Όταν θα χάσουν τον λογαριασμό από γαμημένα μουνιά, τότε θα έχουν άλλη άποψη. Στην φάση αυτή το βλέπουν έτσι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παιδια θα ηθελα να μαθω αν οταν συναντατε ρωσιδες, τσεχες κλπ εξω απο τη δουλεια τους, τις προσεγγιζετε ευκολοτερα απο τις ελληνιδες? δεν ξινιζουν τα μουτρα τους δηλαδη? οχι καποια γνωστη σας φυσικα... γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι ειδικα αν εχουν βει μονιμο αντρα στην ελλαδα (ζητουμενο για τις περισσοτερες) γινονται ψηλομυτες του κερατα

Εδώ θα σου δώσω bonus. Άθελά σου, έχεις εντοπίσει τον κύριο λόγο του προβλήματος. Την ευθύνη που οι Ελληνίδες συμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο την φέρουν οι Έλληνες. Οπότε πολύ πιθανόν και όσες Ανατολικές έχουν μπλεξει με Έλληνες, να έχουν ανάλογη απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω δυστυχώς, γιατί δεν ξέρω Ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα.

(Δεν μιλάμε για επαγγελματίες, αυτές εάν έχεις τον τρόπο, είναι πολύ ευγενικές μαζί σου...xa xa xa xa).

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παιδια θα ηθελα να μαθω αν οταν συναντατε ρωσιδες, τσεχες κλπ εξω απο τη δουλεια τους, τις προσεγγιζετε ευκολοτερα απο τις ελληνιδες? δεν ξινιζουν τα μουτρα τους δηλαδη? οχι καποια γνωστη σας φυσικα... γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι ειδικα αν εχουν βει μονιμο αντρα στην ελλαδα (ζητουμενο για τις περισσοτερες) γινονται ψηλομυτες του κερατα

Vicky αν θέλεις την προσωπική μου εμπειρία, πλησιάζω απείρως πιο εύκολα και φιλικά τις δυτικο-ευρωπαίες (θα έχω ζήσει σίγουρα έστω λίγες μέρες στη χώρα τους) τις βορειο-αμερικάνες (τελείως "χαζο-αμερικανάκια" μιλάνε με την πρώτη στον άγνωστο διπλανό τους ) και τις λατινο-αμερικάνες (τις συναντώ πιο σπάνια και είναι πιο επιφυλακτικές αλλά όταν τις αρχίζω στα Ισπανικά μετά από λίγα λεπτά είναι σα να γνωριζόμαστε χρόνια - και οι λατίνες είναι απίστευτα ερωτικές γυναίκες)!

Θυμόμουνα τις Ελληνίδες πριν φύγω έξω σχετικά συμπαθητικές και όταν επέστρεψα εδώ Ελλάδα περιμένοντας να βρω πιο προοδευτικές γυναίκες με μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι οι Ελληνίδες είχαν μεταλλαχτεί σε Ελλεηνίδες (νεο-συντηρητικές, υποκριτικές νεοπουτανίτσες όπως λέει ο stabbit φαν).

Έτσι, ενώ στη στενή μου παρέα και στο κύκλωμα μου οι Ελληνίδες γυναίκες "παίρνουν" ασύδοτα ρολόι τους άντρες (κυκλικά, τώρα τον ένα, μετά τον άλλο - τον ψηλό ιδιαίτερα - και μετά φτου από την αρχή) έξω από την παρέα μου και στην κοινωνία γενικά δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω με Ελληνίδες, αφού κατά 90% αν τολμήσω να το κάνω - και το τολμώ συχνά, πάντα κόσμια - θα εισπράξω "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά! 

Επισκέπτης
γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι ειδικα αν εχουν βει μονιμο αντρα στην ελλαδα (ζητουμενο για τις περισσοτερες) γινονται ψηλομυτες του κερατα

γιατι πολυ απλά τις κακομαθαίνουνε

οι Ελληνίδες γυναίκες "παίρνουν" ασύδοτα ρολόι τους άντρες (κυκλικά, τώρα τον ένα, μετά τον άλλο - τον ψηλό ιδιαίτερα - και μετά φτου από την αρχή) έξω από την παρέα μου και στην κοινωνία γενικά δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω με Ελληνίδες, αφού κατά 90% αν τολμήσω να το κάνω - και το τολμώ συχνά - θα εισπράξω "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά! 

έχεις αναρωτηθεί γιατι με τις ξένες είσαι μια χαρά και με τις ελλεεινίδες τα πας χάλια;; Μήπως είσαι πιο άνετος με τις πρώτες;; Τα έχουμε πει είναι θέμα προσέγγισης και συμπεριφοράς

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχεις και συ ρε Βίκη απορείες. Γάμησαν μερικά ξένα μουνιά και νωμίζουν ότι ανακάληψαν την βαρύτητα. Όταν θα χάσουν τον λογαριασμό από γαμημένα μουνιά, τότε θα έχουν άλλη άποψη. Στην φάση αυτή το βλέπουν έτσι.

Τόσα πολλά συμπεράσματα σε τρεις μόνο φράσεις....

Μεγάλε!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αρα είσαι ξανθιά μουνάρα.
οι μαύροι κυκλοφορούν κατά κανόνα με ξανθές μουνάρες.....

ξανθια ναι (ενοειται βαμμένη) μουναρα δεν θα το ελεγα. ενα συμπαθητικο pilf β'διαλογης

προς γιωργο
καλα εκανες και την εστειλες στο -3 της χρειαζοταν >:(

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
έχεις αναρωτηθεί γιατι με τις ξένες είσαι μια χαρά και με τις ελλεεινίδες τα πας χάλια;; Μήπως είσαι πιο άνετος με τις πρώτες;;

Mήπως οι ξένες (οι δυτικές, αμερικάνες) είναι γενικά πιο άνετες και ακομπλεξάριστες σα γυναίκες από τις σημερινές Ελληνίδες; 

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
yorgo thanks gia to bonus
εγω αυτο υποστηριζω οτι η μεγαλη ευθυνη ειναι στους αντρες και ειδικα σε αυτους που εχουν μονιμη σχεση

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ξανθια ναι (ενοειται βαμμένη) μουναρα δεν θα το ελεγα. ενα συμπαθητικο pilf β'διαλογης

προς γιωργο
καλα εκανες και την εστειλες στο -3 της χρειαζοταν >:(

Ρε eva "pilf" τι είναι (Pouro I would Like to Fuck)?

Επισκέπτης
Νοιώθετε ανώτεροι με τις ξένες. Αυτές δεν ξέρουν καλά ελληνικά, μοιάζουν (το παίζουν) αβοήθητες, σας ανεβάζουν σαν άντρες. Μόνο αν κάποιος έχει κόμπλεξ απορίπτει της ελληνίδες και κυρίως αν έχει φάει σούπες άπειρες. Ο καλός γαμιάς γαζώνει ότι μουνί γουστάρει άσχετα εθνικότητας.

επιτέλους και κάποιος ομοιδεάτης :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom