Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε Πάθος όλο θεωρία και μπλα - μπλα είσαι!

Θα χαρώ ιδιαίτερα με την πάρτη σου να βγούμε μαζί και να φας "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά από Ελληνίδα που θα πας να της μιλήσεις! Εκεί θα δω πόσο άνετος θα είσαι!

οταν βγούμε θα φας και εσύ την φίλη της νευρωτικης ;)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι κάνει ο καλός γαμιάς, δεν είμαι τέτοιος σίγουρα.

Ο άνετος πάντως, δεν γαμάει παρακαλώντας....και πείτε μου τώρα ότι οι Ελληνίδες δεν θέλουν τρελλό ψήσιμο, γιατί θα βγάλω το GPS για να τσεκάρω εάν όντως είμαι στην χώρα που νομίζω ότι είμαι.

θέλουν "πικάντικο" ψήσιμο. Αν το καταφέρεις θα αρχίσουν να γδύνονται πριν το καταλάβεις   ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eva μην το ψάχνεις! Μιλάμε ότι περνάνε από πολύ τρελή φάση οι Ελληνίδες σήμερα εδώ στην Ελλάδα (γιατί εσύ είσαι Βέλγιο). Όσο πιο ελεύθερα και με πιο πολλούς άντρες πηδιώνται τόσο πιο "υστερο-νευρωτικές" γίνονται!

ε τοτε ας κοψουν το γαμισι. η μαλλον το ανουσιο γαμισι που το κανουν μονο και μονο για να το λενε μετα. αλλα μετα μην τις λετε αγαμητες. παντως εδω στο βελγιο δεν βλεπω πολλες να γαμιουνται ανελεητα. ενας πρωην γκομενος ελεγε "οι βελγιδες ειναι πολυ σοβαρες ειναι μονο για σχεση" τωρα τι να πω.... οτι μαλλον δεν ξερετε τι θελετε;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περιεγραψε μας την ιδανικη εμφανιση γυναικας πλιζ :grin:
σου είπα κάνε βόλτα BG και Αλκατράζ....
θα βρεις πολλές που την προσεγγίζουν....

Και άκου Εβάκι.....
Οταν πρωτοπήγα σε κωλόμπαρο έπαθα μια ταρακούνα....
Το καλό που μου έκανε είναι να ανεβάσω κατακόρυφα το μέσο όρο γυναικείας ομορφιάς.
Κάτι τύπισσες σαν την προαναφερθείσα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες πλέον ανήκουν στην κατηγορία της μπαζόλας.
Ετσι απλά.
Τα κόμπλεξ σας στον γκόμενό σας.
Σε κάλυψα;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ακου γκομενάρα....

φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1

κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί.

Ρε Persona γιατί την πληγώνεις έτσι;

Μια απλή Ελλεηνίδα μας δήλωσε ότι είναι η vickyfu, όχι η Σκλερανίκοβα.....

Και μας έκανε και τόσο ωραίο δωράκι (που στάζουνε τα σπίτια πολλών αυτή τη στιγμή και όχι από τη βροχή)και της την λες και από πάνω; Πως να μην γίνουνε Ελλεηνίδες μετά!

Vicky και γαμώ τις νουνάρες είσαι! Τον έχεις κάνει τούμπανο σε χιλιάδες εδώ μέσα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σου είπα κάνε βόλτα BG και Αλκατράζ....
θα βρεις πολλές που την προσεγγίζουν....

Και άκου Εβάκι.....
Οταν πρωτοπήγα σε κωλόμπαρο έπαθα μια ταρακούνα....
Το καλό που μου έκανε είναι να ανεβάσω κατακόρυφα το μέσο όρο γυναικείας ομορφιάς.
Κάτι τύπισσες σαν την προαναφερθείσα που νομίζουν ότι είναι μουνάρες πλέον ανήκουν στην κατηγορία της μπαζόλας.
Ετσι απλά.
Τα κόμπλεξ σας στον γκόμενό σας.
Σε κάλυψα;

ελπιζω να εχεις φετες κοιλιακους , οι τετρακεφαλοι να ειναι πετρα και πλατες 2 μετρα αλλιως ασε κατω τις μουναρες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Πάθος όλο θεωρία και μπλα - μπλα είσαι!

Θα χαρώ ιδιαίτερα με την πάρτη σου να βγούμε μαζί και να φας "νευρωτικο-υστερική" συμπεριφορά από Ελληνίδα που θα πας να της μιλήσεις! Εκεί θα δω πόσο άνετος θα είσαι!

Και όμως επειδή έίχα την τύχη να δω τον Master Pathos in action διαβεβαιώ ότι είναι μεγάλος smooth operator στο να ρίξει μια γκόμενα. Εγώ τον έχω θαυμάσει μέρα μεσημέρι Βουκουρεστίου & Ακαδημίας.

Whitey2

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελπιζω να εχεις φετες κοιλιακους , οι τετρακεφαλοι να ειναι πετρα και πλατες 2 μετρα αλλιως ασε κατω τις μουναρες

και υστερα ρε κοτες λετε οτι δεν σας νοιαζει η εμφανιση στον αντρα οτι θελετε να ειναι με χιουμορ καλος στο μπλα μπλα εξυπνος κτλ
α ρεεεε υποκρισια ελεινιδες με τα ολα σας!Κρατας τα σκηπτρα ρεε συνεχισε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και όμως επειδή έίχα την τύχη να δω τον Master Pathos in action διαβεβαιώ ότι είναι μεγάλος smooth operator στο να ρίξει μια γκόμενα. Εγώ τον έχω θαυμάσει μέρα μεσημέρι Βουκουρεστίου & Ακαδημίας.

Το smooth το τραγουδάει η Sade στο background?????????? ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ούτε φέτες κοιλιακούς έχω, για τετρακέφαλο μετά τη ρήξη χιαστού χλωμά τα πράγματα, πλάτες έχω αρκετά μεγάλες είμαι ένα κι ένα μίλκο και έχω γαμήσει μουνάρες από κωλόμπαρο και δεν τις αφήνω .....
Σε κάλυψα πάλι;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Άκούς περσόνα; Άσε κάτω τις μουνάρες.
Τώρα που δε σ' αφήνουν αυτές τι να κάνω, не могу ничего делать.... :rolleyes:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και υστερα ρε κοτες λετε οτι δεν σας νοιαζει η εμφανιση στον αντρα οτι θελετε να ειναι με χιουμορ καλος στο μπλα μπλα εξυπνος κτλ
α ρεεεε υποκρισια ελεινιδες με τα ολα σας!Κρατας τα σκηπτρα ρεε συνεχισε

οχι αγορι μου αλλα δεν ειναι δυνατον να ζηταει μουναρα που κοπανιεται στα γυμναστηρια ολη μερα κι αυτος να ειναι με μπυροκοιλια. ειναι απλως αδικο, αλλα που να το καταλαβεις τι ενοω

Whitey2

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι αγορι μου αλλα δεν ειναι δυνατον να ζηταει μουναρα που κοπανιεται στα γυμναστηρια ολη μερα κι αυτος να ειναι με μπυροκοιλια. ειναι απλως αδικο, αλλα που να το καταλαβεις τι ενοω

ποιος μιλισε για μπυροκοιλια?εσυ αρχισες να λες για τουμπανο στο γυμναστηριο και φετες κοιλιακους κτλ

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
προτιμηστε βραζιλιανικο προιον!!!ακου ελεεινιδες!

Συνημμένα

• bra4_b.jpg
    bra4_b.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • gemelle4_b.jpg
    gemelle4_b.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 15

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ούτε φέτες κοιλιακούς έχω, για τετρακέφαλο μετά τη ρήξη χιαστού χλωμά τα πράγματα, πλάτες έχω αρκετά μεγάλες είμαι ένα κι ένα μίλκο και έχω γαμήσει μουνάρες από κωλόμπαρο και δεν τις αφήνω .....
Σε κάλυψα πάλι;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

απο κωλομπαρο οπως λες... δεν ειναι ομως αδικο ενας χαλιας (γενικως μιλαω οχι για εσενα) να απαιτει μουναρες; καποιος που παιρνει 6 με αριστα το 10 να απαιτει η γκομενα να ειναι τουλαχιστον 9;

Whitey2

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι δωσε στον λαο ρεε να τα βλεπουν αυτα οι σαβουρες που μιλανε
warnmute.gif
 Απαγορεύονται[/URL] πολλαπλά account!!! sony............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άκούς περσόνα; Άσε κάτω τις μουνάρες.
Τώρα που δε σ' αφήνουν αυτές τι να κάνω, не могу ничего делать.... :rolleyes:
τι έχεις κάνει το ξέρουμε και οι δυό.. ;)
Και μην πετάγεσαι. Με διασκεδάζει πάραυτα να συνδιαλλέγομαι με "μουνάρες" που στα στριπτηζάδικα το πολύ πολύ να ρίχναν κάνα σφουγγάρισμα..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom