Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι δεν σε πιανω κι αν δεν σε δω δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει αυτη η αστηρευτη αυτοπεποιθηση

πρόβλημά σου.......
το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα.
Πάντως μουνάρα από κωλόμπαρο γάμησα για τα ωραία μου μάτια και την πουτσαρόνα που έπιασαν όπως μου είπαν εκ των υστέρων.

Τώρα σε κάλυψα;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε μπας και γίνεσαι κουνουπίδι πριν γαμήσεις και η χαμηλοκώλα ελληνιδα σου φαίνεται μούνα ρωσιδα;

Κλασική ελλεεινική νοοτροπία.
Ό,τι δεν μπορούμε να έχουμε που λέει κάποιος άλλος ότι το έχει, είναι ψέμα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Περσόνα περίμενε τώρα να σκάσει μύτη ο πάπιας να πει ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τις απόψεις σου οχιά διμούτσουνη, αλλά από εκεί εγώ πέρασα όταν οι περισσότεροι από εδώ πήγεναν.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πρόβλημά σου.......
το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα.
Πάντως μουνάρα από κωλόμπαρο γάμησα για τα ωραία μου μάτια και την πουτσαρόνα που έπιασαν όπως μου είπαν εκ των υστέρων.

Τώρα σε κάλυψα;

δεν σε ρωτησα ποσα λεφτα εχεις αν και που το αναφερεις μου δειχνει ξεκαθαρα τι εισαι ασχετως απο το ποσα εχεις τελικα τα υπολοιπα μαλλον εχουν απαντηθει ηδη

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
πρόβλημά σου.......

Τώρα σε κάλυψα;

Εντάξει ρε persona, καταλάβαμε! Έχεις ωραία μάτια, πολλά λεφτά και πουτσαρόνα! Να πάρουμε τώρα κι εμείς σειρά;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά εγώ έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα είδα  κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (με τη γυμνή φώτο της που δημοσίευσε η vicky).

Είμαι εδώ και καιρό σε amateurs sites του εξωτερικού και έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από φώτο που μου στέλνουν prive κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!

Έγινε τόσο προχωρημένη κίνηση και κάποιοι την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί τις κάνουν μετά Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Όπως το πάρει κανείς.
Ο φέρθι με λέει χούφτα του περσόνα.
ΟΚ δεν έχω πρόβλημα.

Αμα βρεις χρόνο δεν πετάγεσαι να μου τον παίξεις και μένα; Αλλά μετα θα σε πηδήξω, όχι σαν τον περσόνα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ασ μας πουν κάτι οι ρωσιδοφάν. Με τον τρόπο που γράφουν φαίνεται ότι έχουν αποκλείσει τελείως τις ελληνίδες. Δλδ δεν θα παντρεύωνταν ποτέ ελληνίδα ή δεν θα έκαναν ποτέ σχέση μαζί τους. Γουστάρουν ρωσίδες και κάποτε θα φτιάξουν την ζωή τους με αλοδαπιά. Σωστό ή λάθος;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμα βρεις χρόνο δεν πετάγεσαι να μου τον παίξεις και μένα; Αλλά μετα θα σε πηδήξω, όχι σαν τον περσόνα

με τι ακριβώς; με αυτά που σου έχουν κόψει;
θα μου πεις με τέτοιες πατσές δεν βλέπεις κάτω και το χεις ξεχάσει.....
Αρίωνά μου καλωσόρισες πίσω..........
Είχα καιρό να διασκεδάσω με τον ψυχάκια γέρο του σάιτ......
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom