stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ελεεινήδες και τα αρχίδια μας κουνιούνται,πολυ ασχοληθήκαμε με την πάρτη τους.
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά εγώ έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα είδα κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (με τη γυμνή φώτο της που δημοσίευσε η vicky).
Είμαι εδώ και καιρό σε amateurs sites του εξωτερικού και έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από φώτο που μου στέλνουν prive κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!
Έγινε τόσο προχωρημένη κίνηση και κάποιοι την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί τις κάνουν μετά Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!
Αμα βρεις χρόνο δεν πετάγεσαι να μου τον παίξεις και μένα; Αλλά μετα θα σε πηδήξω, όχι σαν τον περσόνα
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά εγώ έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα είδα κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (με τη γυμνή φώτο της που δημοσίευσε η vicky).
Είμαι εδώ και καιρό σε amateurs sites του εξωτερικού και έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από φώτο που μου στέλνουν prive κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!
Έγινε τόσο προχωρημένη κίνηση και κάποιοι την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί τις κάνουν μετά Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!
Συμφωνω σε ολα μαζι σου, οχι μονο σε αυτα αλλα και στα προηγουμενα που εχεις γραψει. Εχω ξαναπει εδω οτι το κακο στην Ελλαδα ειναι γενικοτερο και δεν φταινε μονο οι γυναικες...
Χαρακτηριστικο παραδειγμα του ελληνικου κομπλεξισμου ειναι τα συνθηματα στα γηπεδα. Παντα εχουν σεξουαλικο περιεχομενο και παρουσιαζουν την παθητικοτητα στο σεξ σαν τη μεγαλυτερη ντροπη που υπαρχει, οτι δηλαδη αυτος που γαμιεται ειναι παντα ο ηττημενος. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λεω, μην το προσπερνας σαν κατι τυχαιο...
P.S.: Ακομα και στα μικρα βυζακια συμφωνουμε αλλα επισης και στα φυσικα τριχωτα αιδοια (η φωτο που εχεις βαλει ειναι το κατι αλλο!).
Καημένε με τα σίδερα δεν παίζουν. Παλιός πορτίερης από γυμναστήρια και πατσοκυλιάς δεν πάει. Τώρα απ' ότι κατάλαβα με την άλλη την οχιά πρέπει να κάνεται βίζιτες σε καναν διπλανό φανάρι της αθηνών.
η ΟΧΙΑ είναι γκόμενά μου..."Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!
"Οχιά" ανακηρύσσεσαι η μέχρι στιγμής πιο "ελεεινίδα" που έχουμε συναντήσει (ειδικά αν "θίχτηκες" από τη γυμνή φώτο της vickyfu και έβαλες επί τούτοις τον persona non grata να γράψει αυτά τα ελεεινά που έγραψε)!
Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και όπου βλέπω αδικία και πουστιά τρελαίνομαι!
για δεύτερη φορά σήμερα μόλις στριμώχνεσαι αρχίζεις τα μπινελίκια....personanongrata ανακηρήσεσαι ο πιο μαλάκας του φόρουμ, μετά ακολουθεί ο ασπρομάλαξ. Η φώτο με την κολάρα σου στημένει σε αδικεί.
"Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!
"Οχιά" ανακηρύσσεσαι η μέχρι στιγμής πιο "ελεεινίδα" που έχουμε συναντήσει (ειδικά αν "θίχτηκες" από τη γυμνή φώτο της vickyfu και έβαλες επί τούτοις τον persona non grata να γράψει αυτά τα ελεεινά που έγραψε)!
Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και όπου βλέπω αδικία και πουστιά τρελαίνομαι!
"Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!
Και ΑΔΙΑΦΟΡΩ αν θα με πεις ελλεεινίδα ή όχι.
αυτές είναι οι γνωστές τακτικές σου...... μόλις είδες ότι αυτές οι τακτικές δεν παίζουν άρχισες τις κωλοτούμπες....ρε σι δεν είναι θέμα στριμόγματος. Αν τα έπερνα σωβαρά αυτά που λες θα ζητουσα διεύθηνση σαν τον μπέμπη και μετά μπορεί να έκλεγες. Αντίθετα γελάω πολύ. Μαλάκες σαν εσένα και τον άλλον δεν βρίσκεις εύκολα. Τώρα αν η οχιά είναι γκόμενα σου, αυτό εξηγεί πολά. Με τετοιο μπάζο πως να μην γίνεις μαλακς
Μια φορά ξεβράκωσα μια, κατά τα άλλα, μούνα γκόμενα και η τρίχα έφτανε μεχριτον αφαλό. Σιχάθηκα το μουνί εκείνει την μέρα.
πρέπει να ανακαλύψεις τον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής γλώσσας.Γι' αυτό ακριβώς είσαι ακόμη πιο ελλεεινή Ελλεηνίδα!