Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ελεεινήδες και τα αρχίδια μας κουνιούνται,πολυ ασχοληθήκαμε με την πάρτη τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά εγώ έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα είδα  κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (με τη γυμνή φώτο της που δημοσίευσε η vicky).

Είμαι εδώ και καιρό σε amateurs sites του εξωτερικού και έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από φώτο που μου στέλνουν prive κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!

Έγινε τόσο προχωρημένη κίνηση και κάποιοι την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί τις κάνουν μετά Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!

ρε κατάλαβες τι έγραψα ή πρέπει να κάνεις χωρίστρα στις τρίχες;
Ας βάλει και 100 φωτός, ας είναι ό,τι θέλει.
Μη μας το παίζει μουνάρα η μπαζόλα. Ας κρίνουμε μόνοι μας.
Αιντε μετα νούμερα δω μέσα.......
Η έβα μιλά όμορφα, έχει κάποια λογική.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αμα βρεις χρόνο δεν πετάγεσαι να μου τον παίξεις και μένα; Αλλά μετα θα σε πηδήξω, όχι σαν τον περσόνα

αρίωνα ή σκίστη ή μπήχτη ή γαμάω_γαύρους ή ό,τι άλλο νικ έχεις χρησιμοποιήσει εδώ μέσα μπορείς να τον παίξεις μόνος σου.
Εγώ δεν πιάνω ό,τι πούτσους να 'ναι.
Τέλος.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά εγώ έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και πρώτη φορά σήμερα είδα  κίνηση από Ελληνίδα υπέρβασης των υποκριτικών πλαισίων "ευπρεπισμού" της μέσης "Ελλεηνίδας" (με τη γυμνή φώτο της που δημοσίευσε η vicky).

Είμαι εδώ και καιρό σε amateurs sites του εξωτερικού και έχω φάει στη μάπα άπειρα νουνιά και πώλους από φώτο που μου στέλνουν prive κατά τα άλλα ευπρεπέστατες κυρίες της Ευρώπης και της Αμερικής (και τσατάρω κάποιες βραδυές μαζί τους που μου μιλάνε απίστευτα απελευθερωμένα, ενώ με 2 έχω συναντηθεί όταν ήρθαν Ελλάδα)!

Έγινε τόσο προχωρημένη κίνηση και κάποιοι την είπαν κιόλας στην κοπέλα! Αυτοί τις κάνουν μετά Ελλεηνίδες και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!

Συμφωνω σε ολα μαζι σου, οχι μονο σε αυτα αλλα και στα προηγουμενα που εχεις γραψει. Εχω ξαναπει εδω οτι το κακο στην Ελλαδα ειναι γενικοτερο και δεν φταινε μονο οι γυναικες...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα του ελληνικου κομπλεξισμου ειναι τα συνθηματα στα γηπεδα. Παντα εχουν σεξουαλικο περιεχομενο και παρουσιαζουν την παθητικοτητα στο σεξ σαν τη μεγαλυτερη ντροπη που υπαρχει, οτι δηλαδη αυτος που γαμιεται ειναι παντα ο ηττημενος. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λεω, μην το προσπερνας σαν κατι τυχαιο...

P.S.: Ακομα και στα μικρα βυζακια συμφωνουμε αλλα επισης και στα φυσικα τριχωτα αιδοια (η φωτο που εχεις βαλει ειναι το κατι αλλο!).

:rockon:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καημένε με τα σίδερα δεν παίζουν. Παλιός πορτίερης από γυμναστήρια και πατσοκυλιάς δεν πάει. Τώρα απ' ότι κατάλαβα με την άλλη την οχιά πρέπει να κάνεται βίζιτες σε καναν διπλανό φανάρι της αθηνών.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνω σε ολα μαζι σου, οχι μονο σε αυτα αλλα και στα προηγουμενα που εχεις γραψει. Εχω ξαναπει εδω οτι το κακο στην Ελλαδα ειναι γενικοτερο και δεν φταινε μονο οι γυναικες...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα του ελληνικου κομπλεξισμου ειναι τα συνθηματα στα γηπεδα. Παντα εχουν σεξουαλικο περιεχομενο και παρουσιαζουν την παθητικοτητα στο σεξ σαν τη μεγαλυτερη ντροπη που υπαρχει, οτι δηλαδη αυτος που γαμιεται ειναι παντα ο ηττημενος. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λεω, μην το προσπερνας σαν κατι τυχαιο...

P.S.: Ακομα και στα μικρα βυζακια συμφωνουμε αλλα επισης και στα φυσικα τριχωτα αιδοια (η φωτο που εχεις βαλει ειναι το κατι αλλο!).

:rockon:

περί ορέξεως κολοκυθόσπορος .....
και όπως λέει και η γιαγιά μου.
κανείς δεν πάει χαμένος........
επαναλαμβάνω....
δες τα ποστς της γκόμενας.
Εκτός και αν η λιγουριά σας έχει θολώσει το μυαλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καημένε με τα σίδερα δεν παίζουν. Παλιός πορτίερης από γυμναστήρια και πατσοκυλιάς δεν πάει. Τώρα απ' ότι κατάλαβα με την άλλη την οχιά πρέπει να κάνεται βίζιτες σε καναν διπλανό φανάρι της αθηνών.

συνέχισε να με διασκεδάζεις παλιέ πορτιέρη.....
Σου προσφέρω στις ατέλειωτες ώρες εκγύμνασης και πόρτας ένα δευτερόλεπτο απ τη ζωή μου....
Τόσο χρειάζεται να πατήσεις τη σκανδάλη.........
και όντως δεν παίζουν με τα σιδερικά.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ>
Εχει η γιάφκα και σπά;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
"Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!

"Οχιά" ανακηρύσσεσαι η μέχρι στιγμής πιο "ελεεινίδα" που έχουμε συναντήσει (ειδικά αν "θίχτηκες" από τη γυμνή φώτο της vickyfu και έβαλες επί τούτοις τον persona non grata να γράψει αυτά τα ελεεινά που έγραψε)!

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και όπου βλέπω αδικία και πουστιά τρελαίνομαι! 

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
personanongrata ανακηρήσεσαι ο πιο μαλάκας του φόρουμ, μετά ακολουθεί ο ασπρομάλαξ. Η φώτο με την κολάρα σου στημένει σε αδικεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!

"Οχιά" ανακηρύσσεσαι η μέχρι στιγμής πιο "ελεεινίδα" που έχουμε συναντήσει (ειδικά αν "θίχτηκες" από τη γυμνή φώτο της vickyfu και έβαλες επί τούτοις τον persona non grata να γράψει αυτά τα ελεεινά που έγραψε)!

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και όπου βλέπω αδικία και πουστιά τρελαίνομαι! 
η ΟΧΙΑ είναι γκόμενά μου...
πιάσε γκόμενα την βίκυ να ξεχαρμανιάσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
personanongrata ανακηρήσεσαι ο πιο μαλάκας του φόρουμ, μετά ακολουθεί ο ασπρομάλαξ. Η φώτο με την κολάρα σου στημένει σε αδικεί.
για δεύτερη φορά σήμερα μόλις στριμώχνεσαι αρχίζεις τα μπινελίκια....
Μήπως να σταματήσεις τη γυμναστική να μελετήσεις κάνα βιβλίο;

τέτοια κωλάρα θα θελες πολύ να γαμήσεις....
Αλλά η αναβόλα την έχει κάνει μια φασόλα εεεεε;;;;; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Μάλλον η αγαμία σου έχει τρελάνει το μυαλό.
Εγώ γιατί να θιχτώ με τη φωτό της βίκυς; Γούσταρε και την έβαλε. Δε μου πέφτει λόγος.
Σου λέω πες τι εννοούσες και αν δω ότι δεν κατάλαβα θα το παραδεχτώ δημόσια και ούτε εξηγείς και γράφεις κι ένα κάρο παπαριές από πάνω.
Αλλά έτσι έχετε μάθει να σκέφτεστε. Οι γκόμενες να σας σέρνουν από το πουλί.
Τουλάχιστον ο δικός μου γκόμενος δεν είναι έτσι και γι αυτό τον κυνηγάνε όλες οι μουνάρες. Τώρα για σας μπορείτε να συνεχίσετε να μαζεύετε τα σάλια σας από το πάτωμα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και ΑΔΙΑΦΟΡΩ αν θα με πεις ελλεεινίδα ή όχι.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε σι δεν είναι θέμα στριμόγματος. Αν τα έπερνα σωβαρά αυτά που λες θα ζητουσα διεύθηνση σαν τον μπέμπη και μετά μπορεί να έκλεγες. Αντίθετα γελάω πολύ. Μαλάκες σαν εσένα και τον άλλον δεν βρίσκεις εύκολα. Τώρα αν η οχιά είναι γκόμενα σου, αυτό εξηγεί πολά. Με τετοιο μπάζο πως να μην γίνεις μαλακς

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τελεια και παυλα: Mουνι με προσωπικοτητα ειναι μονο το τριχωτο!

:dancing: :2funny: :rockon:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μια φορά ξεβράκωσα μια, κατά τα άλλα, μούνα γκόμενα και η τρίχα έφτανε μεχριτον αφαλό. Σιχάθηκα το μουνί εκείνει την μέρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σι δεν είναι θέμα στριμόγματος. Αν τα έπερνα σωβαρά αυτά που λες θα ζητουσα διεύθηνση σαν τον μπέμπη και μετά μπορεί να έκλεγες. Αντίθετα γελάω πολύ. Μαλάκες σαν εσένα και τον άλλον δεν βρίσκεις εύκολα. Τώρα αν η οχιά είναι γκόμενα σου, αυτό εξηγεί πολά. Με τετοιο μπάζο πως να μην γίνεις μαλακς
αυτές είναι οι γνωστές τακτικές σου...... μόλις είδες ότι αυτές οι τακτικές δεν παίζουν άρχισες τις κωλοτούμπες....
Οσο για μπάζα....... Εχει γεμίσει η ελλάς χωματερές....
Ξέρεις εσύ τζο γουάιντερ κλπ......
Μαλάκας ήμουνα μικρός που δεν γαμούσα.....
Μετά άρχισα να γαμάω. Εσύ αρχισες το γυμναστήριο. Ο ένας έπαψε να είναι μαλάκας επειδή γαμάει και ο άλλος επειδή δεν του σηκώνεται απ τα αναβολικά....
Οπως το παρει κανείς........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια φορά ξεβράκωσα μια, κατά τα άλλα, μούνα γκόμενα και η τρίχα έφτανε μεχριτον αφαλό. Σιχάθηκα το μουνί εκείνει την μέρα.

δλδ τώρα τι μας λές; ότι γι αυτό ξεκίνησες το gayμναστήριο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γι' αυτό ακριβώς είσαι ακόμη πιο ελλεεινή Ελλεηνίδα!
πρέπει να ανακαλύψεις τον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής γλώσσας.
μετά το ελλεινίδα που μας το έχεις πει ένα εκατομμύριο φορές συνέχισε με το στράτα, μαμ, κακά, νάνι, πιπί.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom