Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το απόγευμα σας έγραψα στα αρχίδια μου, αλλά μια και το είπατε πάλι λέω ασ μην μένουν εντυπώσεις. Αυτά θα σας αρέσει γιατί φαντάζεσται ότι θα σαν πηδήξομε πολοί μαζί, αλλά κρίνοντας από τους ήχους που βγάζει ο κόλος σας, και που γράφεται στο φόρουμ, εκτός από βρομόκολοι είστε και κλανιάρηδες, συνεπώς δεν θα φάτε

ουργκ;
μούμπλε μούμπλε.......
η γιάφκα είναι εδώ ....
τσσσσσσςςςςςςςςς σκσκσκσσσσσσσςςςςςςςςςς

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το απόγευμα σας έγραψα στα αρχίδια μου, αλλά μια και το είπατε πάλι λέω ασ μην μένουν εντυπώσεις. Αυτά θα σας αρέσει γιατί φαντάζεσται ότι θα σαν πηδήξομε πολοί μαζί, αλλά κρίνοντας από τους ήχους που βγάζει ο κόλος σας, και που γράφεται στο φόρουμ, εκτός από βρομόκολοι είστε και κλανιάρηδες, συνεπώς δεν θα φάτε

περσόνα εεε.... τσιράκι ήθελα να πω....
σχολείο στο πήγαμε όταν, μας έμαθαν παθητική την και ενεργητική την φωνή ή όχι;
πήγαται σχολείο περσόνα; εμείς πήγαμαι;
πού πάμαι;
πού πάται;
μη φαντάζεσται ότι πήγα δεν σχολείο.!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ξξξξξσσσσσσσσσσσσ
ουουουααααααααααα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
μπορούσες και μίλαγες από τα τσιμπούκια που έπερνες στο σχολείο;

Πάω μια βόλτα, περσόνα σε πιο φανάρι θα είσαι;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το απόγευμα σας έγραψα στα αρχίδια μου, αλλά μια και το είπατε πάλι λέω ασ μην μένουν εντυπώσεις. Αυτά θα σας αρέσει γιατί φαντάζεσται ότι θα σαν πηδήξομε πολοί μαζί, αλλά κρίνοντας από τους ήχους που βγάζει ο κόλος σας, και που γράφεται στο φόρουμ, εκτός από βρομόκολοι είστε και κλανιάρηδες, [size=10pt][size=10pt]συνεπώς δεν θα φάτε[/size][/size]

Το απαύγασμα της σωστής ορθογραφίας, σύνταξης και σκεπτικού φαίνεται στην τελευταία πρόταση.
Συνεπώς δε θα φάμαι τσιράκι. Άκουσες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορούσες και μίλαγες από τα τσιμπούκια που έπερνες στο σχολείο;

Πάω μια βόλτα, περσόνα σε πιο φανάρι θα είσαι;
φαντάζομαι ότι τα ξέρεις καλά αυτά γι αυτό βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.....

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ε πως δεν τα ξέρω, όλοι γαμήσαμε απο κει. Εσύ μην φοβάσαι όμως. Σε ρωτάω για να πάω να γαμήσω αλλού. Η άλλη η κλώσα που να βγει σε φανάρι με τα χάλια της.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε πως δεν τα ξέρω, όλοι γαμήσαμε απο κει. Εσύ μην φοβάσαι όμως. Σε ρωτάω για να πάω να γαμήσω αλλού. Η άλλη η κλώσα που να βγει σε φανάρι με τα χάλια της.
μη μιλάς για αυγά σε αυτό το σάιτ θα γίνεις μιούτ.....

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
εγώ σπίτι δεν προσβάλο, το έκανα απαντώντας στο ασπρομάλαξ που μου είπε τα ίδια και το μετάνιωσα. Εσύ πες ότι θές να δουν ποιός είσαι. Δεν προσβάλομαι γιατί ξέρω το σπίτι μου.

Εσυ ξέρεις τον κόλο σου; Γιατί μπορεί να αλάξω γνώμη.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σε 4 ώρες ζωής του παρόντος θέματος,20 σελίδες και περισσότερες από 290 δημοσιεύσεις.Επίσης,50 άτομα το διαβάζουν...Τελικά οι Ελεηνίδες πουλάνε περισσότερο από τις πουτάνες... :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε 4 ώρες ζωής του παρόντος θέματος,20 σελίδες και περισσότερες από 290 δημοσιεύσεις.Επίσης,30 άτομα το διαβάζουν...Τελικά οι Ελεηνίδες πουλάνε περισσότερο από τις πουτάνες... :grin:
με πρόλαβες αγαπητέ......
εκτός από μένα και τον σκίστη και την ΟΧΙΑ πρέπει να ρίχνουν τρελλό γέλιο και άλλοι εδώ μέσα.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
imaginas.gr συχαρητήρια για την φώτο από το ερώτικα που έχεις στην σελίδα σου. Καλητέχνη μου ...  :dancing:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Σε 4 ώρες ζωής του παρόντος θέματος,20 σελίδες και περισσότερες από 290 δημοσιεύσεις.Επίσης,50 άτομα το διαβάζουν...Τελικά οι Ελεηνίδες πουλάνε περισσότερο από τις πουτάνες... :grin:

Οχι, πάλι για πουτάνες μιλάμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ σπίτι δεν προσβάλο, το έκανα απαντώντας στο ασπρομάλαξ που μου είπε τα ίδια και το μετάνιωσα. Εσύ πες ότι θές να δουν ποιός είσαι. Δεν προσβάλομαι γιατί ξέρω το σπίτι μου.

Εσυ ξέρεις τον κόλο σου; Γιατί μπορεί να αλάξω γνώμη.

ρε πάρτο αλλιώς....
χάβαλο κάνουμε.... εάν δεν το αντέχεις και σε χαλάει κόφτο......

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ναι και γουστάρω, αλλά ας τα αφήσουμε αυτά απέξω (σπίτια και τέτοια). Εμείς εδω τι λέμε. Με εξέρεση την ψωλού την οχιά. Αν και γκόμενα σου, η αλήθεια , αλήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom