Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δίνω το παρόν και εγώ συμφωνώντας με τα μουνάκια.

Όσο για τους φίλους που λένε για πορτοφόλι, το πράγμα έχει ως εξείς. Το μουνί που έλκετε από το πορτοφόλι, θα πάει εκεί για να μαδίσει. Το ίδιο μουνί θα κάτσει και στο άντρα που γουστάρει άσχετα με το πορτοφόλι του. Και κάποιες μπορεί να είναι και τόσο ιλίθιες που να μαδάνε φραγκάτους και μετά να τα ακουμπάνε στον γαμιά-αίσθημα.

Πές τα ρε μεγάλε, γιατί μας πρήξανε με τα λεφτά...όλες η αποτυχίες στα λεφτά ρίχνονται... :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαρεσεις που δεν χανεις το χιουμορ τοσο που λιγο και θα σε περνουσα για ....συμπολιτη ξερεις εσυ. τι λεει το εργαλειο ενταξει με το ESP?
ποιός τους γαμεί τους κωλογερμαναράδες.....
μου φάγαν τόσα φράγκα και όλο μαλακίες κάνουνε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χώρια που τα μουνιά μου πουλήσαν Ναβιγκέισιον χωρίς χάρτη ελλάδας..... γαμώ την γκαντεμιά μου δλδ.....
2 χρόνια περίμενα να βγάλουν χάρτες και τους πλήρωσα και το DVD 400 γιούρια.......
Αει σιχτίρ γαιδούρια...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ποιός τους γαμεί τους κωλογερμαναράδες.....
μου φάγαν τόσα φράγκα και όλο μαλακίες κάνουνε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χώρια που τα μουνιά μου πουλήσαν Ναβιγκέισιον χωρίς χάρτη ελλάδας..... γαμώ την γκαντεμιά μου δλδ.....
2 χρόνια περίμενα να βγάλουν χάρτες και τους πλήρωσα και το DVD 400 γιούρια.......
Αει σιχτίρ γαιδούρια...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
δεν με ακους

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
μου πουλήσαν Ναβιγκέισιον χωρίς χάρτη ελλάδας..... γαμώ την γκαντεμιά μου δλδ.....

:headbang:
Φίλος αγόρασε την Παρασκευή GPS με χάρτες Ελλάδος+Ευρώπης με 150 e

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"Vickyfu" ανακηρύσσεσαι πανηγυρικά από το λαό των bourdela.com σαν τη μέχρι στιγμής λιγότερο "Ελλεηνίδα" που έχουμε συναντήσει!

"Οχιά" ανακηρύσσεσαι η μέχρι στιγμής πιο "ελεεινίδα" που έχουμε συναντήσει (ειδικά αν "θίχτηκες" από τη γυμνή φώτο της vickyfu και έβαλες επί τούτοις τον persona non grata να γράψει αυτά τα ελεεινά που έγραψε)!

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και όπου βλέπω αδικία και πουστιά τρελαίνομαι! 

Εγώ πάλι, θα τις κατέτασσα αντίστροφα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
επειδη εδειξε τον κωλο της ειναι λιγοτερο ελλεινη;;; ελεος δλδ

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καθησα να διαβασω τυχαια το topic αυτο και εχω να πω ενα πραμα. ειστε οι περισσοτεροι GTP. μεγαλοι ανθρωποι καθεστε και μαλωνεται με αγνωστους μπροστα στα PC με τις ωρες!! ποσο καμμενοι μπορει να ειστε? get a life ρε !! ολοι το παιζεται super γαμικουλες πισω απο το PC αλλα εξω οι περισσοτεροι κοτες ειστε!! θελετε να νιωσεται λιγο καλυτερα κανοντας εφφε σε ατομα που δεν τα εχετε δει ποτε στη ζωη σας. αντε γεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καθησα να διαβασω τυχαια το topic αυτο και εχω να πω ενα πραμα. ειστε οι περισσοτεροι GTP. μεγαλοι ανθρωποι καθεστε και μαλωνεται με αγνωστους μπροστα στα PC με τις ωρες!! ποσο καμμενοι μπορει να ειστε? get a life ρε !! ολοι το παιζεται super γαμικουλες πισω απο το PC αλλα εξω οι περισσοτεροι κοτες ειστε!! θελετε να νιωσεται λιγο καλυτερα κανοντας εφφε σε ατομα που δεν τα εχετε δει ποτε στη ζωη σας. αντε γεια.
φιλε μου θα ελεγα οτι εχεις δικιο.αλλα το θεμα ειναι ενδιαφερον.και εδω γραφουν και αντιπροσωποι των Ελε'ι'νιδων...

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα κανεις εγω ειμαι Ολλανδός μεταλλουργός ηδονιστής και το χαιρομαι

Stories

Νέο!

Stories