Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
φιλε μου θα ελεγα οτι εχεις δικιο.αλλα το θεμα ειναι ενδιαφερον.και εδω γραφουν και αντιπροσωποι των Ελε'ι'νιδων...

ενδιαφερον ειναι αλλα για λογους που δεν γνωριζω και απο ανθρωπους που δεν ξερω, ουτε με ξερουνε φανηκε μια πρωτοφανης εμπαθεια που ξεπερναει πολυ τα ορια της πλακας... και επειδη διαβασα "οτι ο καθενας τη γνωμη του λεει" συμφωνω απολυτα, αλλα καλο ειναι να ξερει λιγο τον αλλον οταν μιλαει σε προσωπικο επιπεδο... οχι να εκφραζει γνωμη επειδη υποθετει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενδιαφερον ειναι αλλα για λογους που δεν γνωριζω και απο ανθρωπους που δεν ξερω, ουτε με ξερουνε φανηκε μια πρωτοφανης εμπαθεια που ξεπερναει πολυ τα ορια της πλακας... και επειδη διαβασα "οτι ο καθενας τη γνωμη του λεει" συμφωνω απολυτα, αλλα καλο ειναι να ξερει λιγο τον αλλον οταν μιλαει σε προσωπικο επιπεδο... οχι να εκφραζει γνωμη επειδη υποθετει...

όταν βγάζεις τον κώλο σου φόρα παρτίδα να είσαι προετοιμασμένη για όλα.
no guts no glory.

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
όταν βγάζεις τον κώλο σου φόρα παρτίδα να είσαι προετοιμασμένη για όλα.
no guts no glory.

παντα ειμαι προετοιμασμενη για ολα και δεν σου στερησα ουτε στιγμη το δικαιωμα να γραφεις οτι θελεις για μενα, τον κωλο μου, τα βυζια που δεν εχω, τα ψωμακια μου και οτι αλλο σκεφτει η κουτρα σου... το οτι δεν μπορω να σε ακολουθησω στον τροπο που γραφεις και να σου απαντησω αναλογα ειναι αλλο θεμα... ειλικρινα δεν παρεξηγιεμαι... και για να μην απανταω σε αλλο θρεντ, οπου υπαινιχθηκε διαφορα η ευα για μενα, ξεκαθαριζω οτι ουτε του "χωρου" ειμαι, ουτε πελατες ψαχνω, ουτε γκομενους... μπηκα στο σαιτ απο περιεργεια μου αρεσει για τους δικους μου λογους, και θα μεινω οσο εξακολουθω να περναω καλα και να διασκεδαζω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντα ειμαι προετοιμασμενη για ολα και δεν σου στερησα ουτε στιγμη το δικαιωμα να γραφεις οτι θελεις για μενα, τον κωλο μου, τα βυζια που δεν εχω, τα ψωμακια μου και οτι αλλο σκεφτει η κουτρα σου... το οτι δεν μπορω να σε ακολουθησω στον τροπο που γραφεις και να σου απαντησω αναλογα ειναι αλλο θεμα... ειλικρινα δεν παρεξηγιεμαι... και για να μην απανταω σε αλλο θρεντ, οπου υπαινιχθηκε διαφορα η ευα για μενα, ξεκαθαριζω οτι ουτε του "χωρου" ειμαι, ουτε πελατες ψαχνω, ουτε γκομενους... μπηκα στο σαιτ απο περιεργεια μου αρεσει για τους δικους μου λογους, και θα μεινω οσο εξακολουθω να περναω καλα και να διασκεδαζω
με γεια και χαρά σου.......
βάλε και το μουνί σου, και τα βυζιά σου και τις ψωλές που τρως
μη μας το παίζεις μουνάρα και θεά μόνο...
Ασε μας να το κρίνουμε μόνοι μας.
αυτό είναι το μόνο που μου τη σπάει.....

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
με γεια και χαρά σου.......
βάλε και το μουνί σου, και τα βυζιά σου και τις ψωλές που τρως
μη μας το παίζεις μουνάρα και θεά μόνο...
Ασε μας να το κρίνουμε μόνοι μας.
αυτός είναι το μόνο που μου τη σπάει.....

ρε περσονα μα το θεο δεν σε καταλαβαινω
τοπαιξα εγω μουναρα και θεα? και σε ποιον? σε χαλασα τοοοοσο πολυ που εβαλα τον κωλο μου φωτο? εβαλα τη φωτο και ζητησα να κρινεις? καλος κακος αυτος ειναι και μεσα στο γενικοτερο χαβαλε το εκανα... αν σε χαλασε τοσο τη βγαζω τη γαμημενη τη φωτο
εμενα ξερεις τη μου τη σπαει μονο?
οτι επειδη πιστευω οτι εισαι ξυπνιο παιδι εχεις προσανατολισει ολη την ιστορια σε αλλο επιπεδο... και ακριβως επειδη σε θεωρω ξυπνιο δεν καταλαβαινω γιατι

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
τοπαιξα εγω μουναρα και θεα? και σε ποιον? σε χαλασα τοοοοσο πολυ που εβαλα τον κωλο μου φωτο? εβαλα τη φωτο και ζητησα να κρινεις? καλος κακος αυτος ειναι και μεσα στο γενικοτερο χαβαλε το εκανα... αν σε χαλασε τοσο τη βγαζω τη γαμημενη τη φωτο
οτι επειδη πιστευω οτι εισαι ξυπνιο παιδι εχεις προσανατολισει ολη την ιστορια σε αλλο επιπεδο... και ακριβως επειδη σε θεωρω ξυπνιο δεν καταλαβαινω γιατι

την φωτο που την εχεις βαλει???????να δω και να αξιολογησω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είμαι χαζοβιόλης.....
δεν παω την ιστορία σε κανένα επίπεδο.
Μπορεί να παρεξηγεί το ίντερνετ, μπορεί ο τρόπος που τα γράφεις.
Η φωτό σου δε με χαλάει διόλου. Εχω δει πολύ χειρότερες.

Θες να γαμηθείς; Μαγκιά σου.
Θες να κάνεις το κομμάτι σου; Πάλι μαγκιά σου.
Θες να σε δουν και να σου στείλουν πμ; Πάλι μαγκιά σου.

ΤΟ ξαναλέω αν δεν έγινα εξ αρχής κατανοητός.......
Βάλε ότι φωτό θες όμορφα και ωραία. Τα σχόλια ας τα κάνουν αυτοί που θα δουν.
Τώρα εάν ο Χ σε θεωρεί μουνάρα και ο Ψ σε θεωρεί μπαζόλα συμβαίνουν τα εξής δύο:
Ο καθένας έχει το δικό του σύστημα αναφοράς και περί ορέξεως κολοκυθόσπορος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα κατσε να το δει η οχια αυτο και θα σε ξεμαλλιασει :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Βικάρα!

Αδέλφια τον άντρα δεν τον κάνει αυτό το σπληνάντερο που πετάγεται από το σώμα του. Μέσα δω υπάρχουν π.χ. άντρες που είναι τσιράκια Ελλεηνίδων. Αλήθεια, πόσο άντρες μπορεί να είναι αυτοί; Και από την άλλη υπάρχουν γυναίκες που όντως έχουνε αρχίδια και βγάζουνε π.χ. τον κώλο τους φόρα παρτίδα σε ένα μεγάλο site ενός κατά τα άλλα καραμπινάτα υποκριτικού και καθωσπρεπιστικού κράτους! Και κάποιες Ελλεηνίδες ενοχλούνται και βάζουνε τα τσιράκια άντρες τους να επιτεθούν και να προσβάλουν τη γυναίκα που είχε τα αρχίδια να το κάνει αυτό (για τη καύλα τη δική της και τη δικιά μας, χωρίς να είναι "της δουλειάς" - όπως είπε μια άλλη Ελληνίδα εδώ - και επομένως χωρίς να ψάχνει πελάτες)!

Τις γυναίκες που έχουνε αρχίδια και κάνουνε την καύλα τους οφείλουμε να τις τιμάμε, γιατί αυτές οι γυναίκες είναι η δική μας η μεγάλη καύλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom