Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλά τα λες..
και μιας που σε πέτυχα.
Πρωτάθλημα πότε θα πάρετε;
Δεν έγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα...και ακόμα και άμα πάρουμε πρωτάθλημα , τι να λέει...θα βγούνε όλες οι άλλες ομάδες και θα πούνε ότι αδικήθήκαν όπως γίνετε συνήθως κάθε χρόνο... :jerking:
Εγώ θα ήθελα στο μέλλον να πάρει ο ΠΑΟΚ έστω το INTERTOTO ή το UEFA και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα πάρει ευρωπαϊκό τίτλο όπως και στο μπάσκετ...εκεί είναι η μαγκιά...καμία ελληνική ομάδα δεν έχει πάρει ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο...Θόδωρε προχώρα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!! :dancing:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Να χαιρεσε που εισαι ελλεινιδα κοριτσι μου.

Και μεις χαιρομαστε πιο πολυ οταν σας γαμαμε

www.mysmiley.net] [/url]

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχει και μια ομάδα μπάσκετ που λέγεται ΑΕΚ
:think:Δεν το ξέρω αλλά αν είναι έτσι σόρη ... το άκουσα στην τηλεόραση πολλές φορές στο κρατικό κανάλι (ΕΤ1,2,3) ότι είναι ο ΠΑΟΚ,  αν είναι η ΑΕΚ όμως στην πραγματικότητα δεν το ξέρω...αλλά το νόημα στο ποστ μου είναι αλλού... :cool2:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
vickycfu ανεβασες φωτογραφιες απο τον κωλο σου;
σε ποιο θρεντ μπορω να τις δω;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:think:Δεν το ξέρω αλλά αν είναι έτσι σόρη ... το άκουσα στην τηλεόραση πολλές φορές στο κρατικό κανάλι (ΕΤ1,2,3) ότι είναι ο ΠΑΟΚ,  αν είναι η ΑΕΚ όμως στην πραγματικότητα δεν το ξέρω...αλλά το νόημα στο ποστ μου είναι αλλού... :cool2:
αποκλειεται να το ακουσες αυτο σε ετ1 η ετ2
ισως η ετ3 να ειπε κατι τετοιο και πιο πιθανο ειναι να το εχεις διαβασει στα σπορ του βορρα
τες πα συμφωνω με την ουσια η οποια αν καταλαβα καλα ειναι να παρεις καποιον τιτλο και ειδικα κατι που δεν εχει καταφερει αλλος πρωτα

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βίκη άμα όντως ανέβασες και τον κώλο σου...τότε πραγματικά τα θέλει... το άθλιο ελεεινό σου κωλαράκι...αλλά με το δώσεις λίγο κώλο δεν σημαίνει ότι μπορείς να φτάσεις τον ανταγωνισμό... θέλεις δουλειά πολύ ακόμη ... συνέχισε πάντως την εξάσκηση γιατί πιστεύω ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.... :shit:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
vickycfu σορρυ που μπηκα χημα σαν το ζωο και σε ρωτησα ετσι ακομψα....
διαβασα οτι εβαλες φωτο και ειπα να τσεκαρω, και παλι σορρυ..
μπραβο παντως για την πρωτοβουλια σου!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βίκη άμα όντως ανέβασες και τον κώλο σου...τότε πραγματικά τα θέλει... το άθλιο ελεεινό σου κωλαράκι...αλλά με το δώσεις λίγο κώλο δεν σημαίνει ότι μπορείς να φτάσεις τον ανταγωνισμό... θέλεις δουλειά πολύ ακόμη ... συνέχισε πάντως την εξάσκηση γιατί πιστεύω ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.... :shit:

Ρε καρντάση μπαοκτζή σε λάθος άνθρωπο την λες (εκτός και αν γνωρίζεσαι με την Οχιά και τον persona)!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
βικυ αντε βρεσ κανα φλωρο με ζ4 και ρολεχ που δεν του σηκωνεται.μονο θα τον σερνεις απο τη μυτη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μολις ξεκινησε η απογευματινη παρασταση της Δευτερας.
Παω να παρω club sandwich και να μπω στο interactive freak show οπου μελη του μπουρδελα ΝΤΟΤ κομ αποκεφαλιζονται.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μολις ξεκινησε η απογευματινη παρασταση της Δευτερας.
Παω να παρω club sandwich και να μπω στο interactive freak show οπου μελη του μπουρδελα ΝΤΟΤ κομ αποκεφαλιζονται.
:2funny: :2funny: :2funny:
παρε ενα green και για μενα και μια κοκα κολα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ μια ζήρο παρακαλώ ασορτί με το Αι κιου του θιάσου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δωρήτρια κόψε τις μαλακίες γιατί εξαιτίας σου έπαθα αιμορροίδες πάλι.....
:idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωρήτρια κόψε τις μαλακίες γιατί εξαιτίας σου έπαθα αιμορροίδες πάλι.....
:idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
το σωστο ειναι εμορωιδαις και θα σε στειλω στον αχμετ για να στις βγαλει
του εχει δωσει ρεπο ο βοθρος :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom