Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Αν και με την Βικυ,και την δηλωμενη της αγαπη για τα MotoGP
 εγω θα ελεγα οτι κανει και για κατι τετοιο(εκτος των αλλων...)

Συνημμένα

• 20050916031835_moto-tanga.jpg
    20050916031835_moto-tanga.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 39

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδή το ξέχασα πιο πάνω......σχετικά με την φωτό σε άλλο άβαταρ που αναφέρω,εννοώ αυτήν στον Marauder.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες από ότι βλέπω ......δυστυχώς (πλήν εξαιρέσεων) .... #$%@σατε το θρέντ της κοπέλλας.
Αυτό που εγώ κατάλαβα απο  μιά συνοπτική ανάγνωση των παραπάνω.....είναι:

1) Η vickycfu προφανώς είναι αρκετά ακομπλεξάριστο άτομο.
Θα έπρεπε να χαιρόμαστε αν υπάρχουν τέτοιες Ελληνίδες (που μάλλον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει  τον κανόνα.)
2) Η κοπελιά έχει προφανώς ζήσει σε ένα μέρος που το ξέρω καλά.
Και σε ένα μέρος που έχει γυναίκες γκομενάρες....και οι οποίες απο το ξένο  μουνί που έχει κατακλύσει  το νησί.....προκειμένου να δουν κι αυτές χαρά...έχουν αναγκαστεί και είναι πιο δεκτικές και πιο άνετες  απο ότι οι υπόλοιπες Ελληνίδες.
Απο προσωπική  εμπειρία σας λέω ότι γενικά είναι και πιο "ζεστά" θηλυκά απο τις πορτοφολούδες που είνα γεμάτη η Ελλάδα.
Επίσης κάτι που θα έπρεπε να μας χαροποιεί....πολλοί πιστεύω θα θέλαμε να έχουμε στα  μέρη μας απελευθερωμένες και άνετες Ελληνίδες....αυτό δεν είναι που μας τι δίνει με την τωρινή κατάσταση;;;
3) Η κοπελιά απο ότι βλέπω....είναι και συμπαθητική  απο εμφάνιση....(μαντέυω ότι είναι η ίδια και σε άβαταρ ενός άλλου μέλους που γράφει σε αυτό το θρέντ)....άρα για να έχει το έτερο μέλος φωτογραφία της γυμνή κάτι έχουν μαζί.....μια χαρά δηλαδή.

Λέει την  άποψη  της και δεν νομίζω ότι ενοχλεί....άρα προς τι αυτή η επίθεση που είδα πιο πάνω ;;;

Βίκυ  συνέχισε.
Μετα από καιρό εδώ μέσα...ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα.
Προσωπικά δεν μου φαινεσαι και τόσο "Ελλεεινίδα".....προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν πιο πολλές οι γυναίκες με τον τρόπο σκέψης σου.
Ίσως τότε να μην είχαμε τόσα να πούμε όλοι μας εδώ μέσα για τις πραγματικές Ελεϊνές.......
καλά εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι είσαστε συγγενείς........
Και γιατί ντε και καλά πρέπει να είναι δικιά της η φωτό;
Ρε κάντε τζέρτζελο και για καμάκι πάτε καμμιά βόλτα όξω..........
Εδώ δε θα γαμήσετε πάρτε το χαμπάρ...........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ρε παιδια ολοι ξερουμε οτι μπορει να βριζουμε τισ ελληνιδεσ αλλα τελικα αυτεσ ερωτευομαστε, αυτεσ παντρευμαστε με αυτεσ κανουμε παιδια και οικογενεια. οποτε οτι και να πουμε ετσι θα καταληξουμε....καποια στιγμη σε καποια ηλκια βρισκουν το δρομο τουσ και θα κοψουν τισ μλκσ και τα ψωνισματα.....

To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Άντε να φτάνουμε μέχρι το πρώτο για τα υπόλοιπα αναζητούνται εθελοντές...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλά εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι είσαστε συγγενείς........
Και γιατί ντε και καλά πρέπει να είναι δικιά της η φωτό;
Ρε κάντε τζέρτζελο και για καμάκι πάτε καμμιά βόλτα όξω..........
Εδώ δε θα γαμήσετε πάρτε το χαμπάρ...........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γνώμη  σου Περσόνα.
Αν αυτό κατάλαβες.......χαλάλι σου ρε φίλε.
Που να χαλάω τώρα φαιά ουσία να σου εξηγήσω.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες από ότι βλέπω ......δυστυχώς (πλήν εξαιρέσεων) .... #$%@σατε το θρέντ της κοπέλλας.
Αυτό που εγώ κατάλαβα απο  μιά συνοπτική ανάγνωση των παραπάνω.....είναι:

1) Η vickycfu προφανώς είναι αρκετά ακομπλεξάριστο άτομο.
Θα έπρεπε να χαιρόμαστε αν υπάρχουν τέτοιες Ελληνίδες (που μάλλον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει  τον κανόνα.)
2) Η κοπελιά έχει προφανώς ζήσει σε ένα μέρος που το ξέρω καλά.
Και σε ένα μέρος που έχει γυναίκες γκομενάρες....και οι οποίες απο το ξένο  μουνί που έχει κατακλύσει  το νησί.....προκειμένου να δουν κι αυτές χαρά...έχουν αναγκαστεί και είναι πιο δεκτικές και πιο άνετες  απο ότι οι υπόλοιπες Ελληνίδες.
Απο προσωπική  εμπειρία σας λέω ότι γενικά είναι και πιο "ζεστά" θηλυκά απο τις πορτοφολούδες που είνα γεμάτη η Ελλάδα.
Επίσης κάτι που θα έπρεπε να μας χαροποιεί....πολλοί πιστεύω θα θέλαμε να έχουμε στα  μέρη μας απελευθερωμένες και άνετες Ελληνίδες....αυτό δεν είναι που μας τι δίνει με την τωρινή κατάσταση;;;
3) Η κοπελιά απο ότι βλέπω....είναι και συμπαθητική  απο εμφάνιση....(μαντέυω ότι είναι η ίδια και σε άβαταρ ενός άλλου μέλους που γράφει σε αυτό το θρέντ)....άρα για να έχει το έτερο μέλος φωτογραφία της γυμνή κάτι έχουν μαζί.....μια χαρά δηλαδή.

Λέει την  άποψη  της και δεν νομίζω ότι ενοχλεί....άρα προς τι αυτή η επίθεση που είδα πιο πάνω ;;;

Βίκυ  συνέχισε.
Μετα από καιρό εδώ μέσα...ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα.
Προσωπικά δεν μου φαινεσαι και τόσο "Ελλεεινίδα".....προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν πιο πολλές οι γυναίκες με τον τρόπο σκέψης σου.
Ίσως τότε να μην είχαμε τόσα να πούμε όλοι μας εδώ μέσα για τις πραγματικές Ελεϊνές.......

ξεκαθαριζω
με το ατομο που εχει φωτο μου στο αβαταρ του ειμαστε απλως φιλαρακια, και με παρακαλεσε να βαλει τη φωτο μια και δεν δειχνει προσωπο
ο γκομενος μου δεν ειναι μελος του σαιτ, ξερει ομως οτι μπαινω εδω και πολλες φορες του δειχνω και τα μπινελικια που τρωω εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γνώμη  σου Περσόνα.
Αν αυτό κατάλαβες.......χαλάλι σου ρε φίλε.
Που να χαλάω τώρα φαιά ουσία να σου εξηγήσω.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν αναφέρομαι σε σένα ρε φίλε.... γενικά μιλάω....
αλλά ακόμα και εάν έτσι είναι τι ψάχνεις να βρεις....
ασε τα παιδιά να διασκεδάσουν......
ασε τη φαιά για την κανονική ζωή......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεκαθαριζω
με το ατομο που εχει φωτο μου στο αβαταρ του ειμαστε απλως φιλαρακια, και με παρακαλεσε να βαλει τη φωτο μια και δεν δειχνει προσωπο
ο γκομενος μου δεν ειναι μελος του σαιτ, ξερει ομως οτι μπαινω εδω και πολλες φορες του δειχνω και τα μπινελικια που τρωω εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:

με τον λεπίδα τι σχέση έχεις ;;;;;
ρε φώσκολος καταντήσαμε εδώ μέσα.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
  Αν και με την Βικυ,και την δηλωμενη της αγαπη για τα MotoGP
  εγω θα ελεγα οτι κανει και για κατι τετοιο(εκτος των αλλων...)

εσενα σε βαζω στη λιστα μωρο (την καλη βεβαια) :boff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γεια σου ρε Βικάρα!

Αδέλφια τον άντρα δεν τον κάνει αυτό το σπληνάντερο που πετάγεται από το σώμα του. Μέσα δω υπάρχουν π.χ. άντρες που είναι τσιράκια Ελλεηνίδων. Αλήθεια, πόσο άντρες μπορεί να είναι αυτοί; Και από την άλλη υπάρχουν γυναίκες που όντως έχουνε αρχίδια και βγάζουνε π.χ. τον κώλο τους φόρα παρτίδα σε ένα μεγάλο site ενός κατά τα άλλα καραμπινάτα υποκριτικού και καθωσπρεπιστικού κράτους! Και κάποιες Ελλεηνίδες ενοχλούνται και βάζουνε τα τσιράκια άντρες τους να επιτεθούν και να προσβάλουν τη γυναίκα που είχε τα αρχίδια να το κάνει αυτό (για τη καύλα τη δική της και τη δικιά μας, χωρίς να είναι "της δουλειάς" - όπως είπε μια άλλη Ελληνίδα εδώ - και επομένως χωρίς να ψάχνει πελάτες)!

Τις γυναίκες που έχουνε αρχίδια και κάνουνε την καύλα τους οφείλουμε να τις τιμάμε, γιατί αυτές οι γυναίκες είναι η δική μας η μεγάλη καύλα!

:2funny: :2funny: :2funny:

δλδ.. οκ ειλικρινα προσπαθω να αποφευγω να σχολιαζω πλεον τα ποστς σου (τρικυμια εν κρανιω ειναι τουλαχιστον τις πλειστες φορες) αλλα... δλδ... δεν υπαρχεις! :2funny:

κοριτσιαααααα τους πωπους σας (κ οχι μονο) εδω στο φορουμ τωρα!!! γιατι αυτο (κ ναι!) θα μας κανει λιγοτερο ελλεινιδες κ θα παμε κοντρα στο ψευτο συντηρητισμο της κοινωνιας μας!!!

:idiot:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά άλλαξα γνώμη σήμερα για την Βίκυ γιατί διάβασα όλα τα ποστ. :think:
Για να δεις Βίκυ πόσο ακομπλεξάριστος είμαι, τα παίρνω όλα πίσω όσα σου είπα, σου ζητώ συγνώμη για αυτά που έγραψα και αναθεωρώ την άποψή μου πλήρως για εσένα. Πιστεύω πως είσαι πολύ καυλιάρα και σου αρέσει πολύ το γαμήσι. Μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες που υγραίνονται και τελειώνουν γρήγορα. Έχω μια φίλη τέτοια που από μικρή έπαιζε πολύ με το μουνάκι της και ξεπαρθενιάστικε στα 13 στο διάλειμμα στις τουαλέτες του σχολίου. Τώρα βέβαια έχει πρόβλημα να κάνει μια σοβαρή σχέση γιατί όπως το παραδέχεται και η ίδια είναι ένα μητρομανή νυμφίδιο. Οι περισσότερες σχέσεις διαρκούν περίπου στο μήνα. Την πήρα μια βδομάδα τώρα το καλοκαίρι και την πήγα διακοπές στην Χαλκιδική. Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις φέρεστε όλοι καλά γιατί είναι αρρωστημένες με το γαμήσι. Η Βίκυ δεν είναι ελεεινή και κομπλεξαρισμένη απλά της αρέσει το γαμήσει και για αυτό είναι εδώ! :rockon: :knockinb:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά άλλαξα γνώμη σήμερα για την Βίκυ γιατί διάβασα όλα τα ποστ. :think:
Για να δεις Βίκυ πόσο ακομπλεξάριστος είμαι, τα παίρνω όλα πίσω όσα σου είπα, σου ζητώ συγνώμη για αυτά που έγραψα και αναθεωρώ την άποψή μου πλήρως για εσένα. Πιστεύω πως είσαι πολύ καυλιάρα και σου αρέσει πολύ το γαμήσι. Μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες που υγραίνονται και τελειώνουν γρήγορα. Έχω μια φίλη τέτοια που από μικρή έπαιζε πολύ με το μουνάκι της και ξεπαρθενιάστικε στα 13 στο διάλειμμα στις τουαλέτες του σχολίου. Τώρα βέβαια έχει πρόβλημα να κάνει μια σοβαρή σχέση γιατί όπως το παραδέχεται και η ίδια είναι ένα μητρομανή νυμφίδιο. Οι περισσότερες σχέσεις διαρκούν περίπου στο μήνα. Την πήρα μια βδομάδα τώρα το καλοκαίρι και την πήγα διακοπές στην Χαλκιδική. Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις φέρεστε όλοι καλά γιατί είναι αρρωστημένες με το γαμήσι. Η Βίκυ δεν είναι ελεεινή και κομπλεξαρισμένη απλά της αρέσει το γαμήσει και για αυτό είναι εδώ! :rockon: :knockinb:
αυτά παθαίνει όποιος είναι άκουπος.........
από κει που την έβριζε τώρα είναι ακομπλεξάριστη νυμφομανής........

Δώστε παρακαλώ ένα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Θα διατελέσετε κοινωνικόν έργον..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

δλδ.. οκ ειλικρινα προσπαθω να αποφευγω να σχολιαζω πλεον τα ποστς σου (τρικυμια εν κρανιω ειναι τουλαχιστον τις πλειστες φορες) αλλα... δλδ... δεν υπαρχεις! :2funny:

κοριτσιαααααα τους πωπους σας (κ οχι μονο) εδω στο φορουμ τωρα!!! γιατι αυτο (κ ναι!) θα μας κανει λιγοτερο ελλεινιδες κ θα παμε κοντρα στο ψευτο συντηρητισμο της κοινωνιας μας!!!

:idiot:

κάτσε μισό να με στείλει η ΟΧΙΑ να σε γαβγίσω.........Αλλά με έχει δεμένο τόση ώρα και περιμένω να με λύσει.... Εχει αργήσει. Με είπε ότι πάει βόλτα μα τη μαμά της και ακόμα να γυρίσει.... Ασε που δε μου έβαλε και νερό και έχω κορακιάσει........

Γαβ Μπάιτ. Γαβ σου λέω........

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτά παθαίνει όποιος είναι άκουπος.........
από κει που την έβριζε τώρα είναι ακομπλεξάριστη νυμφομανής........

Δώστε παρακαλώ ένα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Θα διατελέσετε κοινωνικόν έργον..........

Άκουπος  :think:
:rockon:  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom