Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ελλεινιδες 10 κοσμων δεν φτανουν για την τελευταια ξενη :grin: :grin:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
παντα ειμαι προετοιμασμενη για ολα και δεν σου στερησα ουτε στιγμη το δικαιωμα να γραφεις οτι θελεις για μενα, τον κωλο μου, τα βυζια που δεν εχω, τα ψωμακια μου και οτι αλλο σκεφτει η κουτρα σου...μπηκα στο σαιτ απο περιεργεια μου αρεσει για τους δικους μου λογους, και θα μεινω οσο εξακολουθω να περναω καλα και να διασκεδαζω

λοιπον vickycfu μην μασας...ο κωλος σου φτιαχνεται με προπονηση, το ιδιο ισχυει και για τα τυχον ψωμακια σου....
οσον αφορα τα βυζια σου εμενα ουτος η αλλος δεν με χαλαει καθολου και το μικρο το στηθος. πολυ καλα εκανες και μπηκες στο σιτε, οπως επισης και σωστη η κινηση σου να ανεβασεις φωτος σου...ευγε κοπελια!  

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαλακια ειναι οτι δεν ξερω σε ποιο θρεντ ανεβασες τις φωτογραφιες...
στειλε πμ αμα θελεις

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μαλακια ειναι οτι δεν ξερω σε ποιο θρεντ ανεβασες τις φωτογραφιες...
στειλε πμ αμα θελεις

H φωτογραφια ειναι στη σελιδα 12 αυτου εδω του thread. Ειναι καλο μουνακι και μπραβο της γιατι φαινεται ακομπλεξαριστη ;-)

Eλπιζω και να το δινει ευκολα βεβαια, οχι μονο να το δειχνει...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εγω ευχομαι να μην το δινει καθόλου.  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και αν είσαι εσύ στη φωτό.........
Αναιρώ την προηγούμενή μου δήλωση.....

Στα κωλόμπαρα δεν κάνεις μόνο για καθαρίστρια....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
vickycfu χαρα στον αντρα που θα σε παρει κοπελα μου..
πες μας οτι δεν εισαι παντρεμενη να χαρουμε,ουρα θα κανουν οι μαλακες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 006.jpg
    006.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 17

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες από ότι βλέπω ......δυστυχώς (πλήν εξαιρέσεων) .... #$%@σατε το θρέντ της κοπέλλας.
Αυτό που εγώ κατάλαβα απο  μιά συνοπτική ανάγνωση των παραπάνω.....είναι:

1) Η vickycfu προφανώς είναι αρκετά ακομπλεξάριστο άτομο.
Θα έπρεπε να χαιρόμαστε αν υπάρχουν τέτοιες Ελληνίδες (που μάλλον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει  τον κανόνα.)
2) Η κοπελιά έχει προφανώς ζήσει σε ένα μέρος που το ξέρω καλά.
Και σε ένα μέρος που έχει γυναίκες γκομενάρες....και οι οποίες απο το ξένο  μουνί που έχει κατακλύσει  το νησί.....προκειμένου να δουν κι αυτές χαρά...έχουν αναγκαστεί και είναι πιο δεκτικές και πιο άνετες  απο ότι οι υπόλοιπες Ελληνίδες.
Απο προσωπική  εμπειρία σας λέω ότι γενικά είναι και πιο "ζεστά" θηλυκά απο τις πορτοφολούδες που είνα γεμάτη η Ελλάδα.
Επίσης κάτι που θα έπρεπε να μας χαροποιεί....πολλοί πιστεύω θα θέλαμε να έχουμε στα  μέρη μας απελευθερωμένες και άνετες Ελληνίδες....αυτό δεν είναι που μας τι δίνει με την τωρινή κατάσταση;;;
3) Η κοπελιά απο ότι βλέπω....είναι και συμπαθητική  απο εμφάνιση....(μαντέυω ότι είναι η ίδια και σε άβαταρ ενός άλλου μέλους που γράφει σε αυτό το θρέντ)....άρα για να έχει το έτερο μέλος φωτογραφία της γυμνή κάτι έχουν μαζί.....μια χαρά δηλαδή.

Λέει την  άποψη  της και δεν νομίζω ότι ενοχλεί....άρα προς τι αυτή η επίθεση που είδα πιο πάνω ;;;

Βίκυ  συνέχισε.
Μετα από καιρό εδώ μέσα...ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα.
Προσωπικά δεν μου φαινεσαι και τόσο "Ελλεεινίδα".....προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν πιο πολλές οι γυναίκες με τον τρόπο σκέψης σου.
Ίσως τότε να μην είχαμε τόσα να πούμε όλοι μας εδώ μέσα για τις πραγματικές Ελεϊνές.......

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ολοι ξερουμε οτι μπορει να βριζουμε τισ ελληνιδεσ αλλα τελικα αυτεσ ερωτευομαστε, αυτεσ παντρευμαστε με αυτεσ κανουμε παιδια και οικογενεια. οποτε οτι και να πουμε ετσι θα καταληξουμε....καποια στιγμη σε καποια ηλκια βρισκουν το δρομο τουσ και θα κοψουν τισ μλκσ και τα ψωνισματα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραια πηρα προαγωγη

πάντως παρά τη βαρειά μου ασθένεια οφείλω να ομολογήσω ότι η στοργή, η αγάπη και η θαλπωρή που νιώθω στη ζεστή αγκαλιά σου αποτελεί μέγιστη ανακούφιση και παρηγοριά.......

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom