Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τελικά άλλαξα γνώμη σήμερα για την Βίκυ γιατί διάβασα όλα τα ποστ. :think:
Για να δεις Βίκυ πόσο ακομπλεξάριστος είμαι, τα παίρνω όλα πίσω όσα σου είπα, σου ζητώ συγνώμη για αυτά που έγραψα και αναθεωρώ την άποψή μου πλήρως για εσένα. Πιστεύω πως είσαι πολύ καυλιάρα και σου αρέσει πολύ το γαμήσι. Μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες που υγραίνονται και τελειώνουν γρήγορα. Έχω μια φίλη τέτοια που από μικρή έπαιζε πολύ με το μουνάκι της και ξεπαρθενιάστικε στα 13 στο διάλειμμα στις τουαλέτες του σχολίου. Τώρα βέβαια έχει πρόβλημα να κάνει μια σοβαρή σχέση γιατί όπως το παραδέχεται και η ίδια είναι ένα μητρομανή νυμφίδιο. Οι περισσότερες σχέσεις διαρκούν περίπου στο μήνα. Την πήρα μια βδομάδα τώρα το καλοκαίρι και την πήγα διακοπές στην Χαλκιδική. Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις φέρεστε όλοι καλά γιατί είναι αρρωστημένες με το γαμήσι. Η Βίκυ δεν είναι ελεεινή και κομπλεξαρισμένη απλά της αρέσει το γαμήσει και για αυτό είναι εδώ! :rockon: :knockinb:

μια με βριζετε μια με χαιδευετε
στο τελος θα με καυλωσετε και θα γινει αληθεια πουτανα το θρεντακι  :dancing: :dancing:

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ε  ερωτηση και αυτη ! εκει που καθομασταν και οργανωναμε το αουσβιτς των ελεινιδων ,πως θα το φτιαχναμε και  λοιπα πεταγεται μια ελεινιδα και λεει ειμαι περηφανη για αυτο .Όπως οι ομοφυλοφιλοι που κανουνε τις γιορτες  <<περηφανειας >>.Σε λιγο ελεινιδες και ομοφυλοφιλοι θα κανουν περελασεις μαζι

Επισκέπτης
ε  ερωτηση και αυτη ! εκει που καθομασταν και οργανωναμε το αουσβιτς των ελεινιδων ,πως θα το φτιαχναμε και  λοιπα πεταγεται μια ελεινιδα και λεει ειμαι περηφανη για αυτο .Όπως οι ομοφυλοφιλοι που κανουνε τις γιορτες  <<περηφανειας >>.Σε λιγο ελεινιδες και ομοφυλοφιλοι θα κανουν περελασεις μαζι
πρεπει να οργανωσουμε σχολη πως να ριχνετε τις ελληνιδες για να σταματησουν οι αντιδρασεις μια και καλη...

Επισκέπτης
εντωμεταξυ μετα απο μια ηλικια ειναι το πιο ευκολο πραμα να γαμησεις ελληνιδα αλλα με τοσους δειλους εκει εξω καθονται και μας βριζουν καταλαβες...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
στο τελος θα με καυλωσετε και θα γινει αληθεια πουτανα το θρεντακι  :dancing: :dancing:

αφου εισαι  ντομπρα(κ δεν εχω λογο να το αμφισβητησω) κ οχι σαν τις αλλες ελλεεινιδες,απαντα μου αν θες: ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ που ολοι οι ελλεεινες ασχολουνται μαζι σου?πετυχες τον στοχο σου?
ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ να αποσπας την προσοχη τοσων ανδρων?

φιλικα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το θρεντάκι έχει ήδη γίνει πουτάνα.......
ας είναι καλά η πουτσαρόνα του περσόνα......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αφου εισαι  ντομπρα(κ δεν εχω λογο να το αμφισβητησω) κ οχι σαν τις αλλες ελλεεινιδες,απαντα μου αν θες: ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ που ολοι οι ελλεεινες ασχολουνται μαζι σου?πετυχες τον στοχο σου?

φιλικα..

γιατί φιλικά ρε λά....
εχθρικά και με τουφεκιές.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γιατί φιλικά ρε λά....
εχθρικά και με τουφεκιές.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν μου απανταει oμως,με γραφει :(

και εγω την συμπαθησα μετα την επικη φωτο με το ομοιωμα του πεους σου φιλε.. :P :P :P :grin: :grin:

μου θυμισε μαλιστα κ τις φωτο των καταπιεσμενων ιρακινων με το ομοιωμα του σανταμ,οταν το εριξαν οι αμερικανοι :P :P

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

φιλικα..
[/quote]

θα σου πω λοιπον ντομπρα και φιλικα
ναι καυλωνω
κανεις λαθος για το στοχο μονο... για χαβαλε το ανοιξα το θρεντ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μαγκιά σου!
Μπράβο επιτυχία θρεντ, μέσα σε δυο μέρες 31 σελίδες!
Κάποιοι έχυσαν κιόλας!!!  :2funny:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μαγκιά σου!
Μπράβο επιτυχία θρεντ, μέσα σε δυο μέρες 31 σελίδες!
Κάποιοι έχυσαν κιόλας!!!  :2funny:

καλα παμε καλα παμε.... μεχρι που μου την ειπαν οτι με εβαλε η διευθυνση να το ανοιξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom