Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρωδεν ομιλώ για πάπιες νοσοκομείου...
ξέρεις εσύ τι εννοώ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Δεν ξέρωδεν ομιλώ για πάπιες νοσοκομείου...
ξέρεις εσύ τι εννοώ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά άλλαξα γνώμη σήμερα για την Βίκυ γιατί διάβασα όλα τα ποστ.
Για να δεις Βίκυ πόσο ακομπλεξάριστος είμαι, τα παίρνω όλα πίσω όσα σου είπα, σου ζητώ συγνώμη για αυτά που έγραψα και αναθεωρώ την άποψή μου πλήρως για εσένα. Πιστεύω πως είσαι πολύ καυλιάρα και σου αρέσει πολύ το γαμήσι. Μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες που υγραίνονται και τελειώνουν γρήγορα. Έχω μια φίλη τέτοια που από μικρή έπαιζε πολύ με το μουνάκι της και ξεπαρθενιάστικε στα 13 στο διάλειμμα στις τουαλέτες του σχολίου. Τώρα βέβαια έχει πρόβλημα να κάνει μια σοβαρή σχέση γιατί όπως το παραδέχεται και η ίδια είναι ένα μητρομανή νυμφίδιο. Οι περισσότερες σχέσεις διαρκούν περίπου στο μήνα. Την πήρα μια βδομάδα τώρα το καλοκαίρι και την πήγα διακοπές στην Χαλκιδική. Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις φέρεστε όλοι καλά γιατί είναι αρρωστημένες με το γαμήσι. Η Βίκυ δεν είναι ελεεινή και κομπλεξαρισμένη απλά της αρέσει το γαμήσει και για αυτό είναι εδώ!![]()
![]()
πρεπει να οργανωσουμε σχολη πως να ριχνετε τις ελληνιδες για να σταματησουν οι αντιδρασεις μια και καλη...ε ερωτηση και αυτη ! εκει που καθομασταν και οργανωναμε το αουσβιτς των ελεινιδων ,πως θα το φτιαχναμε και λοιπα πεταγεται μια ελεινιδα και λεει ειμαι περηφανη για αυτο .Όπως οι ομοφυλοφιλοι που κανουνε τις γιορτες <<περηφανειας >>.Σε λιγο ελεινιδες και ομοφυλοφιλοι θα κανουν περελασεις μαζι
μια με βριζετε μια με χαιδευετε
στο τελος θα με καυλωσετε και θα γινει αληθεια πουτανα το θρεντακι![]()
![]()
το θρεντάκι έχει ήδη γίνει πουτάνα.......μια με βριζετε μια με χαιδευετε
στο τελος θα με καυλωσετε και θα γινει αληθεια πουτανα το θρεντακι![]()
![]()
αφου εισαι ντομπρα(κ δεν εχω λογο να το αμφισβητησω) κ οχι σαν τις αλλες ελλεεινιδες,απαντα μου αν θες: ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ που ολοι οι ελλεεινες ασχολουνται μαζι σου?πετυχες τον στοχο σου?
ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ να αποσπας την προσοχη τοσων ανδρων?
φιλικα..
γιατί φιλικά ρε λά....
εχθρικά και με τουφεκιές.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχια γνωρισα επιτελους τον περσονα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βίκυ ετοιμάσου για μάχη με ΟΧΙΑ (να χαρεί και ο παλιός ότι έπεσε μέσα στα οράματα που είδε) και ο θεός βοηθός![]()
τα φλόκια εννοάς;ριχτα μου της πουτανας![]()
Μαγκιά σου!
Μπράβο επιτυχία θρεντ, μέσα σε δυο μέρες 31 σελίδες!
Κάποιοι έχυσαν κιόλας!!!![]()
ουστ ελεεινιδα
καλα παμε καλα παμε.... μεχρι που μου την ειπαν οτι με εβαλε η διευθυνση να το ανοιξω