Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Αδερφε προσωπικα συμφωνω απολυτα μαζι σου και μαλιστα θα πω οτι εισαι και λιγο μετριοπαθης στην κριτικη σου.....
Ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα!!!!!!

Αδερφέ  έρχομαι  μόνο  για να δώ τους δικούς μου΄...και κανα μπάνιο και δρόμο ...

Μιλα σε οποια  Σουηδέζα  στη Στοκχόλμη θέλεις σε club, στάση , τρένο ,  Bar  ..κανένα πρόβλημα  ...

Στην Ελλάδα αρχίζουν  τα κουφά :

1) Τι δουλειά  κάνει;

2) Aμάξι ?

3) Πάει σε κυριλέ club...

4)Πρήξιμο αρχιδίων ... κτλ ... ¨Ολο αυτά  ακούω απο Έλληνες όταν ερχομαι  για διακοπές!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι θα πει ελεεινιδες????ειναι τα θηλυκα διποδα που κατοικουν αυτη τη χωρα ,και ειναι σε πληρη αντιστοιχια με τα αρσενικα.....
Η συμπεριφορα ειναι γενικη.Οχι μονο των γυναικων....
Οποιος ''πολιτισμενος''ερθει εδω και ζησει για λιγο καιρο τη καθημερινοτητα μας το λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!!!!!!!!
Μην ανφερθω σε παραδειγματα γιατι δεν εχει νοημα και εξαλλου θα πρεπει να κατεβασω ''σεντονια''.....
Τα πιο απλα και χαρακτηριστικα ειναι η οδηγικη συμπεριφορα ,τα τερμα γκαζια στα cd των ι.χ.,ακομα και οι ''ρακετακιδες ''στη θαλασσα που δεν σε αφηνουν να ησυχασεις και που δεν προκειται ΠΟΤΕ να καταλαβουν οτι μπορει και να ενοχλουν.....

Επισκέπτης
Αδερφέ  έρχομαι  μόνο  για να δώ τους δικούς μου΄...και κανα μπάνιο και δρόμο ...

Μιλα σε οποια  Σουηδέζα  στη Στοκχόλμη θέλεις σε club, στάση , τρένο ,  Bar  ..κανένα πρόβλημα  ...

Στην Ελλάδα αρχίζουν  τα κουφά :

1) Τι δουλειά  κάνει;

2) Aμάξι ?

4)Πρήξιμο αρχιδίων ... κτλ ... ¨Ολο αυτά  ακούω απο Έλληνες όταν ερχομαι  για διακοπές!!

μην το συνεχίζεις φίλε, δεν είσαι διαβαζμένος, πήγαινε στο τόπικ που σου είπα και μετά τα ξαναλέμε...

είσαι κακός μαθητής :bottom:   :2funny:

Επισκέπτης
Τι θα πει ελεεινιδες????ειναι τα θηλυκα διποδα που κατοικουν αυτη τη χωρα ,και ειναι σε πληρη αντιστοιχια με τα αρσενικα.....
Η συμπεριφορα ειναι γενικη.Οχι μονο των γυναικων....
Οποιος ''πολιτισμενος''ερθει εδω και ζησει για λιγο καιρο τη καθημερινοτητα μας το λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!!!!!!!!
Μην ανφερθω σε παραδειγματα γιατι δεν εχει νοημα και εξαλλου θα πρεπει να κατεβασω ''σεντονια''.....
Τα πιο απλα και χαρακτηριστικα ειναι η οδηγικη συμπεριφορα ,τα τερμα γκαζια στα cd των ι.χ.,ακομα και οι ''ρακετακιδες ''στη θαλασσα που δεν σε αφηνουν να ησυχασεις και που δεν προκειται ΠΟΤΕ να καταλαβουν οτι μπορει και να ενοχλουν.....

Άρα ΠΑΙΔΕΙΑ είναι η λέξη που θες να πεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αδερφέ  έρχομαι  μόνο  για να δώ τους δικούς μου΄...και κανα μπάνιο και δρόμο ...

Μιλα σε οποια  Σουηδέζα  στη Στοκχόλμη θέλεις σε club, στάση , τρένο ,  Bar  ..κανένα πρόβλημα  ...

Στην Ελλάδα αρχίζουν  τα κουφά :

1) Τι δουλειά  κάνει;

2) Aμάξι ?

4)Πρήξιμο αρχιδίων ... κτλ ... ¨Ολο αυτά  ακούω απο Έλληνες όταν ερχομαι  για διακοπές!!
Σουηδια δεν εχει τυχει να βρεθω αλλα εχω παει σε πολλες χωρες στην Ευρωπη αλλα και στην Αμερικη.....
Για μενα το προβλημα ειναι γενικο, απλα στις γυναικες κανει μπαμ γιατι εχουν μια αδικαιολογητα αλλαζονικη συμπεριφορα και ενα τουπε που δεν παλευεται με τιποτα.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Επισκέπτης
αμα μου εξηγησεις τι εννοεις θα σου απαντησω....γιατι καμμια φορα η ερμηνεια που δινουμε στις λεξεις δεν ειναι κοινη...

που μπορει να παθει ειναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!!!!!!!!

επειδή είπες για ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ, τα πάντα φίλε μου ξεκινάνε από την ΠΑΙΔΕΙΑ, το ότι ο μαλάκας βάζει το cd στη διαπασών μέχρι την οδηγική συμπεριφορά, τη συμπεριφορά των ανθρώπων (ελλήνων και ελληνίδων), είναι παντελής έλλειψη παιδείας. 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επειδή είπες για ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ, τα πάντα φίλε μου ξεκινάνε από την ΠΑΙΔΕΙΑ, το ότι ο μαλάκας βάζει το cd στη διαπασών μέχρι την οδηγική συμπεριφορά, τη συμπεριφορά των ανθρώπων (ελλήνων και ελληνίδων), είναι παντελής έλλειψη παιδείας. 
Εγω δεν πιστευω οτι μεγαλωσε καποιος γαλουχημενος πως πρεπει να ενοχλει τον συνανθρωπο του .....
Το αντιθετο θα ελεγα....αρα????Το προβλημα ειναι στο πως καταλαβαινει κανεις αν ενοχλει....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και αυτο δεν ειναι θεμα παιδειας αλλα αντιληψης.....
ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω δεν πιστευω οτι μεγαλωσε καποιος γαλουχημενος πως πρεπει να ενοχλει τον συνανθρωπο του .....
Το αντιθετο θα ελεγα....αρα????Το προβλημα ειναι στο πως καταλαβαινει κανεις αν ενοχλει....

και πόσο αντιδρά αυτός που ενοχλείται

Επισκέπτης
και η αντιληψη από που πηγάζει βρε hristidi; νομίζεις ότι είναι μόνο έμφυτη; καλλιεργείται κιόλας. Για μένα είναι ένας συνδυασμος καταβολών και παιδείας  

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην το συνεχίζεις φίλε, δεν είσαι διαβαζμένος, πήγαινε στο τόπικ που σου είπα και μετά τα ξαναλέμε...

είσαι κακός μαθητής :bottom:  :2funny:
συμπέρασμα....
εάν στην ελλάδα έχεις
1.
καλή δουλειά
2.
καλό αμάξι
3.
πάς σε ιν κλάμπ

σε σέρνουν οι ελλεινίδες απ τ αρχίδια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κατ αρχην με το σφαξιμο που εχεται κανει ορισμενοι εδω οποια γκομενα διαβασει θα σκαει στα γελια οπως και o user που ανοιξε το θεμα(αμφιβαλω για την ταυτοτητα της κοπελιας).
Δεν ξερω τι κανουν εξω γιατι δεν εχω ζησει εξω,εχω συναναστραφει με κοπελες απο αλλες χωρες εδω στην Ελλαδα και πραγματι εχουν διαφορες,ειδικα στην προσεγγιση τους.Συμφωνω στα περισσοτερα που λετε αλωστε στις παρεες μας ολοι τα ιδια λεμε αλλα μηπως θα επρεπε να κανουμε και λιγο αυτοκριτικη??μηπως στις αλλες χωρες συμπεριφερονται και στις γυναικες διαφορετικα?ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο εχει πολλες εμπειρειες απο πεσιματα με οτι ηληθιο τροπο μπορει κανεις να σκεφτει,με ιγο βυζι εξω σε ενα βραδυ μπορει να τις την πεσουν πανω πο 5 ατομα.μηπως φταιμε και εμεις γι την συμπεριφορα τους?
Και το βασικοτερο οσο ελεεινιδες και να ναι,πρωσοπικα δεν εχω παραπονο μαλλον η δικια μου συμπεριφορα εχει υπαρξει πιο ελεεινη,μερικοι βρισκουν διαρκως γκομενες.Χωρις φραγκα,αμαξι,γλυψιματα κλπ.ΑΛΛΟΙ παλι οχι,μηπως γι αυτους κατι αλλο φταιει??

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
παιδια κατ αρχην με το σφαξιμο που εχεται κανει ορισμενοι εδω οποια γκομενα διαβασει θα σκαει στα γελια οπως και o user που ανοιξε το θεμα(αμφιβαλω για την ταυτοτητα της κοπελιας).
Δεν ξερω τι κανουν εξω γιατι δεν εχω ζησει εξω,εχω συναναστραφει με κοπελες απο αλλες χωρες εδω στην Ελλαδα και πραγματι εχουν διαφορες,ειδικα στην προσεγγιση τους.Συμφωνω στα περισσοτερα που λετε αλωστε στις παρεες μας ολοι τα ιδια λεμε αλλα μηπως θα επρεπε να κανουμε και λιγο αυτοκριτικη??μηπως στις αλλες χωρες συμπεριφερονται και στις γυναικες διαφορετικα?ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο εχει πολλες εμπειρειες απο πεσιματα με οτι ηληθιο τροπο μπορει κανεις να σκεφτει,με ιγο βυζι εξω σε ενα βραδυ μπορει να τις την πεσουν πανω πο 5 ατομα.μηπως φταιμε και εμεις γι την συμπεριφορα τους?
Και το βασικοτερο οσο ελεεινιδες και να ναι,πρωσοπικα δεν εχω παραπονο μαλλον η δικια μου συμπεριφορα εχει υπαρξει πιο ελεεινη,μερικοι βρισκουν διαρκως γκομενες.Χωρις φραγκα,αμαξι,γλυψιματα κλπ.ΑΛΛΟΙ παλι οχι,μηπως γι αυτους κατι αλλο φταιει??
εγω τουλαχιστον αν διαβασες θα ειδες οτι πανω κατω συμφωνω με αυτα που λες για αυτο λεω οτι δεν ξεχωριζω σε ελληνιδες και σε ελληνες αλλα θεωρω το προβλημα γενικο.......

Επισκέπτης
συμπεριφορα εχει υπαρξει πιο ελεεινη,μερικοι βρισκουν διαρκως γκομενες.Χωρις φραγκα,αμαξι,γλυψιματα κλπ.ΑΛΛΟΙ παλι οχι,μηπως γι αυτους κατι αλλο φταιει??

τόσο καιρό νόμιζα ότι ήμουν ο μονος που είχε αυτή την απορία.
ΕΥΓΕ παιδί μου  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom