Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια κατ αρχην με το σφαξιμο που εχεται κανει ορισμενοι εδω οποια γκομενα διαβασει θα σκαει στα γελια οπως και o user που ανοιξε το θεμα(αμφιβαλω για την ταυτοτητα της κοπελιας).
Δεν ξερω τι κανουν εξω γιατι δεν εχω ζησει εξω,εχω συναναστραφει με κοπελες απο αλλες χωρες εδω στην Ελλαδα και πραγματι εχουν διαφορες,ειδικα στην προσεγγιση τους.Συμφωνω στα περισσοτερα που λετε αλωστε στις παρεες μας ολοι τα ιδια λεμε αλλα μηπως θα επρεπε να κανουμε και λιγο αυτοκριτικη??μηπως στις αλλες χωρες συμπεριφερονται και στις γυναικες διαφορετικα?ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο εχει πολλες εμπειρειες απο πεσιματα με οτι ηληθιο τροπο μπορει κανεις να σκεφτει,με ιγο βυζι εξω σε ενα βραδυ μπορει να τις την πεσουν πανω πο 5 ατομα.μηπως φταιμε και εμεις γι την συμπεριφορα τους?
Και το βασικοτερο οσο ελεεινιδες και να ναι,πρωσοπικα δεν εχω παραπονο μαλλον η δικια μου συμπεριφορα εχει υπαρξει πιο ελεεινη,μερικοι βρισκουν διαρκως γκομενες.Χωρις φραγκα,αμαξι,γλυψιματα κλπ.ΑΛΛΟΙ παλι οχι,μηπως γι αυτους κατι αλλο φταιει??

με έκανες koureli..........
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω τουλαχιστον αν διαβασες θα ειδες οτι πανω κατω συμφωνω με αυτα που λες για αυτο λεω οτι δεν ξεχωριζω σε ελληνιδες και σε ελληνες αλλα θεωρω το προβλημα γενικο.......

το διαβασα :2funny: :2funny:
Αλλα επειδη και εγω ειμαι λιγο καφρος και κανω μερικα και δυστηχως ωρες ωρες τα διασκεδαζω.................ειμαι συνηδητοποιημενος οτι οταν κανω 5-6 βλακεις θα εισπραξω κιολας.Εγω πρωσοπικα τις Ελεινιδες τις βλεπω σαν το φαι της Μαμας.Μας αρεσει η ταβερνα,το κυριλε εστιατοριο,το πυτογυρο αλλα σαν το φαι της Μαμας τιποτα........πιστευω να καταλαβατε την παρομοιωση :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το διαβασα :2funny: :2funny:
Αλλα επειδη και εγω ειμαι λιγο καφρος και κανω μερικα και δυστηχως ωρες ωρες τα διασκεδαζω.................ειμαι συνηδητοποιημενος οτι οταν κανω 5-6 βλακεις θα εισπραξω κιολας.Εγω πρωσοπικα τις Ελεινιδες τις βλεπω σαν το φαι της Μαμας.Μας αρεσει η ταβερνα,το κυριλε εστιατοριο,το πυτογυρο αλλα σαν το φαι της Μαμας τιποτα........πιστευω να καταλαβατε την παρομοιωση :boobies:
αμα η μαμά φύγει τι γίνεται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άρα έχω επιλογές...
ή λούκουλος, ή μπάσταρδος.......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
είχες γεννηθεί τότε ; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:jerking: :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αντιπαοκτσή, κομπλεξικέ, μισογύνη, ρε ξεκόλλα και μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. :jerking:
Εγώ είχα γεννηθεί (1978) και είδα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή τότε.  :rockon:
Εσύ είχες γεννηθεί όταν πήρες τελευταία φορά με την αξία σου πρωτάθλημα. Πρωταθλητή στα χαρτιά και στην παράγκα με το μεγαλύτερο μπατζετ και τον πλουσιότερο Έλληνα πρόεδρο που ελέγχει και το κράτος και τα διαπλεκόμενα, βγαίνεις ρε χαϊβάνι και μιλάς για πρωταθλήματα ξέκολο της Ευρώπης. Ας είχες εσύ τον Πατατούδη και τον Γούμενο τον Βουλινό για πρόεδρο για 10 χρόνια και ας είχα εγώ την Αγγελόπουλου , τον Κόκαλη τον Βαρδινογιάννη κτλ. πρόεδρο για 10 χρόνια και θα σου έλεγα εγώ μετά ποιος είναι άκουπος (στην β εθνική θα είσουνα).  :dancing:
Άντε χαϊβάνι πάνε μάλωσε τώρα με την Βίκυ για να ανεβεί και επισκεψιμότητα του site. :idiot:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
συμπέρασμα....
εάν στην ελλάδα έχεις
1.
καλή δουλειά
2.
καλό αμάξι
3.
πάς σε ιν κλάμπ

σε σέρνουν οι ελλεινίδες απ τ αρχίδια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε περσονίδι που νομιζεις οτι ζεις στην εποχη του ξανθόπουλου; Φωχός πλην τίμιος, η κενωνία με αδίκησε, παραμελημένος και καταφρονεμένος, κ.λπ.;

Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά τα 3 που ανέφερες. Έχω μέτρια δουλειά, φτηνό αμάξι και πηγαίνω μόνο για μπριτζόλες. Και τα μουνιά που είχα και εχω στην ζωή μου τρελένονταν για πάρτη μου και μετά το τέρμα είχαμε και δράματα. Το θέμα ίναι το άτομο. Και αυτοί που έχουν πακέτο και τους μαδάνε, είναι αυτή η κατηγορία του νεομαλάκα έλληνα που το ζητάει το τομάρι του το μάδημα. Έχω πει πάλι πως ακόμη και τα μουνιά που πέφτουν στο λιλί, με αυτόν που γουστάρουν θα γαμηθούν και ας μην εχει μια.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
724
Πόντοι
4.255
οπως λεει και το τραγουδι............."παιδια,υπαρχει κριση.......αντιθετα στην φυση......αναθεμα που παμε...στο διαολο να παμε!!!!"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε περσονίδι που νομιζεις οτι ζεις στην εποχη του ξανθόπουλου; Φωχός πλην τίμιος, η κενωνία με αδίκησε, παραμελημένος και καταφρονεμένος, κ.λπ.;

Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά τα 3 που ανέφερες. Έχω μέτρια δουλειά, φτηνό αμάξι και πηγαίνω μόνο για μπριτζόλες. Και τα μουνιά που είχα και εχω στην ζωή μου τρελένονταν για πάρτη μου και μετά το τέρμα είχαμε και δράματα. Το θέμα ίναι το άτομο. Και αυτοί που έχουν πακέτο και τους μαδάνε, είναι αυτή η κατηγορία του νεομαλάκα έλληνα που το ζητάει το τομάρι του το μάδημα. Έχω πει πάλι πως ακόμη και τα μουνιά που πέφτουν στο λιλί, με αυτόν που γουστάρουν θα γαμηθούν και ας μην εχει μια.
είσαι όμορφος γέρος εσύ...
έχεις τη γοητεία του Κλούνει.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αντιπαοκτσή, κομπλεξικέ, μισογύνη, ρε ξεκόλλα και μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. :jerking:
Εγώ είχα γεννηθεί (1978) και είδα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή τότε.  :rockon:
Εσύ είχες γεννηθεί όταν πήρες τελευταία φορά με την αξία σου πρωτάθλημα. Πρωταθλητή στα χαρτιά και στην παράγκα με το μεγαλύτερο μπατζετ και τον πλουσιότερο Έλληνα πρόεδρο που ελέγχει και το κράτος και τα διαπλεκόμενα, βγαίνεις ρε χαϊβάνι και μιλάς για πρωταθλήματα ξέκολο της Ευρώπης. Ας είχες εσύ τον Πατατούδη και τον Γούμενο τον Βουλινό για πρόεδρο για 10 χρόνια και ας είχα εγώ την Αγγελόπουλου , τον Κόκαλη τον Βαρδινογιάννη κτλ. πρόεδρο για 10 χρόνια και θα σου έλεγα εγώ μετά ποιος είναι άκουπος (στην β εθνική θα είσουνα).  :dancing:
Άντε χαϊβάνι πάνε μάλωσε τώρα με την Βίκυ για να ανεβεί και επισκεψιμότητα του site. :idiot:

Myth Buster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο φίλος μας διέλυσε σε μια παράγραφο το μύθο Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ  έρχομαι  μόνο  για να δώ τους δικούς μου΄...και κανα μπάνιο και δρόμο ...
Μιλα σε οποια  Σουηδέζα  στη Στοκχόλμη θέλεις σε club, στάση , τρένο ,  Bar  ..κανένα πρόβλημα  ...

Στην Ελλάδα αρχίζουν  τα κουφά :
1) Τι δουλειά  κάνει;
2) Aμάξι ?
3) Πάει σε κυριλέ club...
4)Πρήξιμο αρχιδίων ... κτλ ... ¨Ολο αυτά  ακούω απο Έλληνες όταν ερχομαι  για διακοπές!!

Θα πρέπει να μη ξεχνάμε εμείς οι ξύπνιοι Έλληνες τι έχουμε κάνει για αυτές τις γυναίκες που στο τελευταίο τελευταίο ειναι οι φίλες μας, οι ξαδέλφες μας, οι αδελφές μας οι μανάδες μας.

Πως μπορείς να συγκρίνεις την Σουηδέζα με την Ελληνίδα? Μεγάλωσαν με τις ίδιες συνθήκες, με το ίδιο επκαιδευτικό και πολιτισμικό επίπεδο?
Σαφώς όχι. Αφού και εγώ και εσύ άν η αδελφή μας φέρει κανέναν μπατίρι ή κάποιον που δεν έχει μια pestigious εργασία, θα τις πούμε "΄Καλά κάποιον καλύτερο δεν μπορούσες να βρείς?"
Όταν οι μανάδες τους από μικρές που είναι τους πιπιλάνε το μυαλό για τον Βαρδινογιάννη ή παρόμοιον που πρέπει να φέρουν γαμπρό για να μη δυστυχίσουν και αυτές όπως οι ίδιες οι μανάδες όταν παντρεύτηκαν τον πατέρα τους.
Και μη ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στην περιφέρεια που ζούν οι περισσότερες αν τις δούν να κρατιέτε χεράκι χερακι με κάποιον την ονομάζουν πουτάνα. Και σίγουρα το ίδιο θα κάνουμε και εμείς οι ίδιοι όταν την δούμε να περνάει στο δρόμο.

Όχι η Ελληνίδα δεν είναι απόλυτα απελευθερωμένη (και το λέω μετά από μεγάλη εμπειρία και στην Ελλάδα και το εξωτερικό) αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς σαν πατεράδες, σαν αδελφοί, σαν φίλοι, σαν γκόμενοι, σαν εραστές. Η Ελληνίδα καταντάει από εμάς τους ίδιους η γυναίκα Trophy. Να την βγάζουμε να την παρουσιάζουμε για να βλέπουν όλοι τι γυναίκα κυκλοφορούμε η παντρευτήκαμε.

Όμως με εξαίρεση ίσως τις Αμερικανίδες είναι οι από τις πιό φωτιά γυναίκες που εγώ τουλάχιστον γνωριζω και δεν είμαι ο πισιρικάς των 18, 20 ή 22. Αυτοί που με ξέρουν από το site ξέρουν ότο κοντεύω στο τέλος της 6ης δεκαετίας ζωής και γι΄αυτό μερικοί μου κάνουν την τιμή και με αποκαλούν Θείο και πρόσφατα κάποιο μώμολο με αποκάλεσε πειραχτικά παππού.

Τέλος επειδή κάποιοι αναρωτιούντε τι σχέση έχω με την vickycfu (το μέλος που άνοιξε το παρόν thread) και επειδή φθάνουν να την αποκαλούν κλώνο, ανύπαρκτη και τόσα άλλα που έχω διαβάσει αυτές τς μέρες εδω μέσα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι είναι πρόσωπο υπαρκτό, συμπατριώτισα μου, συγχωριανή μου και τόσο αυτη όσο και συντροφός της (που κάποιοι μακαρίζουν και άλλοι ηλίθιοι αποκαλούν μαλάκα) είναι ίσως το πιο ταιριαστό, αγαπημένο και ανοιχτόμυαλο, ανυστερόβουλο ζευγάρι Ελλήνων που ξέρω.

vickycfu & RespectedOne σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την φιλία σας, που μέ έχετε δεχθεί στην ζωή σας και σας διαβεβαιώνω ότι τρέφω και γιά τους δυό σας τα καλύτερα των αισθημάτων και σας θεωρώ μέλη της οικογενείας μου.

Υ.Γ. vicky, αύριο θα την φάμε την παστιτσάδα, δεν πάει άλλο.
       corfiot, μη δουλεύεις ορέ τόσο πολύ, πως θα αντέξεις με τόσο ξενύχτι
     Crypto, αν δαβάσεις αυτό το post κοίταξε να πικοινωνήσεις με την vicky ή στείλε p.m. το κινητό σου να βρεθούμε
     Πάθος για την γυναίκα, ένα έχω να σου πώ "Like here, nowhere" Κρίμα που δεν ήλθες μαζί μου.
     gabadoo, Sorry που δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ στο BBC meeting. Θα σε αποζημιώσω όμως ερχόμενος με vicky &
       Respected One σε ένα από τα επόμενα    
Ελπίζω ή vicky να επιτρέψει να ανεβάσουμε φωτορεπορτάζ Κέρκυρας Τότε θα πάθετε την πλάκα σας και θα εύχεστε να κάτσει στη ζωή σας μία γυναίκα σαν αυτήν, εστω Ελλεηνίδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού ανακάλυψες το μπουρδέλα τελεία κομ στα 70 σου θα έπρεπε να έχεις ανακαλύψει και το κινητό και το σταθερό και το Σκάιπ και το ιμέιλ.....
Και εν πάση περιπτώσει παπούλη μπορείς να στείλεις ένα Γράμμα όπως ο Πάριος.............

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Υ.Γ.
Ασχημο πράμα το γήρας.............Κοίτα πως θα καζατζήσουμε 
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αφού ανακάλυψες το μπουρδέλα τελεία κομ στα 70 σου θα έπρεπε να έχεις ανακαλύψει και το κινητό και το σταθερό και το Σκάιπ και το ιμέιλ.....

Τι κινητό ρε σι μου λες. Τι είναι αυτά; Εγώ εποικοινωνώ με δυο πλαστικά κύπελα δεμένα μεταξύ τους με ένα κορδόνι.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι κινητό ρε σι μου λες. Τι είναι αυτά; Εγώ εποικοινωνώ με δυο πλαστικά κύπελα δεμένα μεταξύ τους με ένα κορδόνι.

skistis αυτές τις μαλακιούλες τις έλεγε μάλλον για μένα.
Άστον δεν πειράζει μιλάει ανάλογα με την ηλικία του.

Πάντως όταν εγώ τα χρησιμοποιούσα όλα όσα ανέφερες πολύ πριν αρχίσεις εσύ να πέζεις το πουλάκι σου
και μάλλον από ότι βλέπω εκεί θα μείνεις.

skistis νομίζω ότι έχεις κερδίσει επάξια μία συμμετοχή σε όσα πρόκειται να συμβούν Οκτώβριο στην Αθήνα. Θα είμαστε σε επαφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom