Αδερφέ έρχομαι μόνο για να δώ τους δικούς μου΄...και κανα μπάνιο και δρόμο ...
Μιλα σε οποια Σουηδέζα στη Στοκχόλμη θέλεις σε club, στάση , τρένο , Bar ..κανένα πρόβλημα ...
Στην Ελλάδα αρχίζουν τα κουφά :
1) Τι δουλειά κάνει;
2) Aμάξι ?
3) Πάει σε κυριλέ club...
4)Πρήξιμο αρχιδίων ... κτλ ... ¨Ολο αυτά ακούω απο Έλληνες όταν ερχομαι για διακοπές!!
Θα πρέπει να μη ξεχνάμε εμείς οι ξύπνιοι Έλληνες τι έχουμε κάνει για αυτές τις γυναίκες που στο τελευταίο τελευταίο ειναι οι φίλες μας, οι ξαδέλφες μας, οι αδελφές μας οι μανάδες μας.
Πως μπορείς να συγκρίνεις την Σουηδέζα με την Ελληνίδα? Μεγάλωσαν με τις ίδιες συνθήκες, με το ίδιο επκαιδευτικό και πολιτισμικό επίπεδο?
Σαφώς όχι. Αφού και εγώ και εσύ άν η αδελφή μας φέρει κανέναν μπατίρι ή κάποιον που δεν έχει μια pestigious εργασία, θα τις πούμε "΄Καλά κάποιον καλύτερο δεν μπορούσες να βρείς?"
Όταν οι μανάδες τους από μικρές που είναι τους πιπιλάνε το μυαλό για τον Βαρδινογιάννη ή παρόμοιον που πρέπει να φέρουν γαμπρό για να μη δυστυχίσουν και αυτές όπως οι ίδιες οι μανάδες όταν παντρεύτηκαν τον πατέρα τους.
Και μη ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στην περιφέρεια που ζούν οι περισσότερες αν τις δούν να κρατιέτε χεράκι χερακι με κάποιον την ονομάζουν πουτάνα. Και σίγουρα το ίδιο θα κάνουμε και εμείς οι ίδιοι όταν την δούμε να περνάει στο δρόμο.
Όχι η Ελληνίδα δεν είναι απόλυτα απελευθερωμένη (και το λέω μετά από μεγάλη εμπειρία και στην Ελλάδα και το εξωτερικό) αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς σαν πατεράδες, σαν αδελφοί, σαν φίλοι, σαν γκόμενοι, σαν εραστές. Η Ελληνίδα καταντάει από εμάς τους ίδιους η γυναίκα Trophy. Να την βγάζουμε να την παρουσιάζουμε για να βλέπουν όλοι τι γυναίκα κυκλοφορούμε η παντρευτήκαμε.
Όμως με εξαίρεση ίσως τις Αμερικανίδες είναι οι από τις πιό φωτιά γυναίκες που εγώ τουλάχιστον γνωριζω και δεν είμαι ο πισιρικάς των 18, 20 ή 22. Αυτοί που με ξέρουν από το site ξέρουν ότο κοντεύω στο τέλος της 6ης δεκαετίας ζωής και γι΄αυτό μερικοί μου κάνουν την τιμή και με αποκαλούν Θείο και πρόσφατα κάποιο μώμολο με αποκάλεσε πειραχτικά παππού.
Τέλος επειδή κάποιοι αναρωτιούντε τι σχέση έχω με την vickycfu (το μέλος που άνοιξε το παρόν thread) και επειδή φθάνουν να την αποκαλούν κλώνο, ανύπαρκτη και τόσα άλλα που έχω διαβάσει αυτές τς μέρες εδω μέσα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι είναι πρόσωπο υπαρκτό, συμπατριώτισα μου, συγχωριανή μου και τόσο αυτη όσο και συντροφός της (που κάποιοι μακαρίζουν και άλλοι ηλίθιοι αποκαλούν μαλάκα) είναι ίσως το πιο ταιριαστό, αγαπημένο και ανοιχτόμυαλο, ανυστερόβουλο ζευγάρι Ελλήνων που ξέρω.
vickycfu & RespectedOne σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την φιλία σας, που μέ έχετε δεχθεί στην ζωή σας και σας διαβεβαιώνω ότι τρέφω και γιά τους δυό σας τα καλύτερα των αισθημάτων και σας θεωρώ μέλη της οικογενείας μου.
Υ.Γ.
vicky, αύριο θα την φάμε την παστιτσάδα, δεν πάει άλλο.
corfiot, μη δουλεύεις ορέ τόσο πολύ, πως θα αντέξεις με τόσο ξενύχτι
Crypto, αν δαβάσεις αυτό το post κοίταξε να πικοινωνήσεις με την vicky ή στείλε p.m. το κινητό σου να βρεθούμε
Πάθος για την γυναίκα, ένα έχω να σου πώ "Like here, nowhere" Κρίμα που δεν ήλθες μαζί μου.
gabadoo, Sorry που δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ στο BBC meeting. Θα σε αποζημιώσω όμως ερχόμενος με vicky &
Respected One σε ένα από τα επόμενα
Ελπίζω ή vicky να επιτρέψει να ανεβάσουμε φωτορεπορτάζ Κέρκυρας Τότε θα πάθετε την πλάκα σας και θα εύχεστε να κάτσει στη ζωή σας μία γυναίκα σαν αυτήν, εστω Ελλεηνίδα.