Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Θα πρέπει να μη ξεχνάμε εμείς οι ξύπνιοι Έλληνες τι έχουμε κάνει για αυτές τις γυναίκες που στο τελευταίο τελευταίο ειναι οι φίλες μας, οι ξαδέλφες μας, οι αδελφές μας οι μανάδες μας.

Πως μπορείς να συγκρίνεις την Σουηδέζα με την Ελληνίδα? Μεγάλωσαν με τις ίδιες συνθήκες, με το ίδιο επκαιδευτικό και πολιτισμικό επίπεδο?
Σαφώς όχι. Αφού και εγώ και εσύ άν η αδελφή μας φέρει κανέναν μπατίρι ή κάποιον που δεν έχει μια pestigious εργασία, θα τις πούμε "΄Καλά κάποιον καλύτερο δεν μπορούσες να βρείς?"
Όταν οι μανάδες τους από μικρές που είναι τους πιπιλάνε το μυαλό για τον Βαρδινογιάννη ή παρόμοιον που πρέπει να φέρουν γαμπρό για να μη δυστυχίσουν και αυτές όπως οι ίδιες οι μανάδες όταν παντρεύτηκαν τον πατέρα τους.
Και μη ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στην περιφέρεια που ζούν οι περισσότερες αν τις δούν να κρατιέτε χεράκι χερακι με κάποιον την ονομάζουν πουτάνα. Και σίγουρα το ίδιο θα κάνουμε και εμείς οι ίδιοι όταν την δούμε να περνάει στο δρόμο.

Όχι η Ελληνίδα δεν είναι απόλυτα απελευθερωμένη (και το λέω μετά από μεγάλη εμπειρία και στην Ελλάδα και το εξωτερικό) αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς σαν πατεράδες, σαν αδελφοί, σαν φίλοι, σαν γκόμενοι, σαν εραστές. Η Ελληνίδα καταντάει από εμάς τους ίδιους η γυναίκα Trophy. Να την βγάζουμε να την παρουσιάζουμε για να βλέπουν όλοι τι γυναίκα κυκλοφορούμε η παντρευτήκαμε.

Φέρε μου να υπογράψω. Δεν θα μπορούσες να τα πεις σωστότερα.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φέρε μου να υπογράψω. Δεν θα μπορούσες να τα πεις σωστότερα.

Σε ευχαριστώ που έστω μόνος εσύ συμφωνείς με τις σκέψεις μου.
Και ελπίζω αν είσαι νέος με τον δικό σου τρόπο να βοηθήσεις αυτό να αλλάξει.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί είχες καμμία αμφιβολία ότι το κοριτσάκι μου ειναι πρώτο? Ντροπή και να το σκέπτεσε.
τι μια είναι θεά την άλλη είσαι ο πατέρας της.....
μα ποιός είσαι ο Δίας είσαι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι μια είναι θεά την άλλη είσαι ο πατέρας της.....
μα ποιός είσαι ο Δίας είσαι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εσύ έχε χάρη που είσαι φίλος του Pathos δοαφορετικά θα σε ξεχεζα.
Ασχολείσου με το φίδι σου και άσε τις Θεές, δεν ειναι γιά σένα αγοράκι μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ έχε χάρη που είσαι φίλος του Pathos δοαφορετικά θα σε ξεχεζα.
Ασχολείσου με το φίδι σου και άσε τις Θεές, δεν ειναι γιά σένα αγοράκι μου.
Πατέρα Δία, η ηλικία είναι εις βάρος του χιούμορ, ή υπάρχει μια ζήλεια για το ενδιαφέρον της κόρης προς εμέ;

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω πεθανει στα γελια με τον τιτλο του θρεντ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πατέρα Δία, η ηλικία είναι εις βάρος του χιούμορ, ή υπάρχει μια ζήλεια για το ενδιαφέρον της κόρης προς εμέ;
Ζηλεια προς εσέ?

Ευτυχώς έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου απο το να ζηλεύω γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο εσένα.
Εξ' άλλου εγώ την έχω, ενώ εσύ ονειρεύεσαι να την έχεις αν φυσικά άν σου επιτρέψει κάποιο φαρμακερό φίδι.

Στν οικογένεια δεν ζηλεύουμε, ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Dream on baby dream on

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η πανσέληνος νά ναι... :think: τελευταία ακούγονται πολύ ρηξικέλευθες απόψεις από... παλιούς και μη

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειμαι ελλεεινιδα,πηγαινω στην παραλια για να γινω κοκκινη,να δειξω το νεο μου τατουαζ,να βαλω την μαυρογυαλουρα στη μαπα μου,να διαβασω στηβεν κινγκ και αστρολογια,να καπνιζω αδιαλλειπτως και να πινω καφεδες...Α!και να πηγαινω στο κεντρο του μπητς μπαρ,να χορευω και καλα οτι περναω μια χαρα....ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ειμαι ελλεεινιδα,πηγαινω στην παραλια για να γινω κοκκινη,να δειξω το νεο μου τατουαζ,να βαλω την μαυρογυαλουρα στη μαπα μου,να διαβασω στηβεν κινγκ και αστρολογια,να καπνιζω αδιαλλειπτως και να πινω καφεδες...Α!και να πηγαινω στο κεντρο του μπητς μπαρ,να χορευω και καλα οτι περναω μια χαρα....ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! :idiot: :idiot: :idiot:

Στην παραλια μπορει να παω αλλα προτιμαω αυτες με λιγο κοσμο
δεν ειμαι κοκκινη αλλα μαυρη σαν γνησια μεσογειακη ρατσα
δεν εχω τατουαζ
δεν φοραω γυαλουρες κανενος χρωματος
δεν διαβαζω κιγκ και αστρολογια
καπνιζω πολυ και στην παραλια πινω μπυρονια και καμμια τεκιλα
δεν χορευω
αν με καυλωσεις δεν κωλωνω να σου παρω πιπα μπροστα σε ολους (εσυ κωλωνεις?)
εξακολουθεις να με θεωρεις ελλεεινιδα?

Επισκέπτης

εαν θεωρησεις τον εαυτο σου Κυρια εστω κ για ενα δευτερολεπτο τοτε ΝΑΙ σε θεωρω ελληνιδα.. :tooth:

Επισκέπτης
εαν κ δεν τα πολυ πιστευω αυτα που γραφεις...
εχεις βρει κ τα εχεις κανει.. ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στην παραλια μπορει να παω αλλα προτιμαω αυτες με λιγο κοσμο
δεν ειμαι κοκκινη αλλα μαυρη σαν γνησια μεσογειακη ρατσα
δεν εχω τατουαζ
δεν φοραω γυαλουρες κανενος χρωματος
δεν διαβαζω κιγκ και αστρολογια
καπνιζω πολυ και στην παραλια πινω μπυρονια και καμμια τεκιλα
δεν χορευω

ναι,γιατι καυλωνεις και οι ελλεεινιδες δεν καυλωνουν,μονο κρυβουν την καυλα τους!

Επισκέπτης
ναι σιγουρα,μες την καυλα ειναι τι να σας πω...λες και υπαρχει γυναικα που θα σου πει οτι δεν καυλωνει.. :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ηρεμα παιδια δεν προλαβαινω
παρτουζα με πηρατε
βαλεντινο με απογοητευεις και ειμαστε και φαν του motogp
μεφιστο μαζι σου ειμαι... αλλα σκεψου οτι μπορει να ειμαι ολα αυτα που λες οτι δεν γινονται... και εχεις δικιο αστε με να γραφω τις παπαριες μου ελευθερα
νοκια THIS IS KEKYRA μωρο μου
ινα βοηθεια μωρο μου θα με φανε ζωντανη τα σκυλια του πολεμου

μου τα χωνετε βεβαια (αλλα μου αρεσει :thumbsup:)

για πες...γιατι χαιρεσαι που εισαι ελλεεινιδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom