Επισκέπτης
Άστα αυτά ρε πάπαρε και μην ξεχνάς παίζει και το Λιβερπουλάκι προκριματικά απόψε!ναι ρε καμμένε......
δίπλα είναι .... 14 χιλιόμετρα μετρημένα με το κοντέρ.....
Στο διπλανό δωμάτιο
Άστα αυτά ρε πάπαρε και μην ξεχνάς παίζει και το Λιβερπουλάκι προκριματικά απόψε!ναι ρε καμμένε......
δίπλα είναι .... 14 χιλιόμετρα μετρημένα με το κοντέρ.....
Στο διπλανό δωμάτιο
Άστα αυτά ρε πάπαρε και μην ξεχνάς παίζει και το Λιβερπουλάκι προκριματικά απόψε!
Θα πρέπει να μη ξεχνάμε εμείς οι ξύπνιοι Έλληνες τι έχουμε κάνει για αυτές τις γυναίκες που στο τελευταίο τελευταίο ειναι οι φίλες μας, οι ξαδέλφες μας, οι αδελφές μας οι μανάδες μας.
Πως μπορείς να συγκρίνεις την Σουηδέζα με την Ελληνίδα? Μεγάλωσαν με τις ίδιες συνθήκες, με το ίδιο επκαιδευτικό και πολιτισμικό επίπεδο?
Σαφώς όχι. Αφού και εγώ και εσύ άν η αδελφή μας φέρει κανέναν μπατίρι ή κάποιον που δεν έχει μια pestigious εργασία, θα τις πούμε "΄Καλά κάποιον καλύτερο δεν μπορούσες να βρείς?"
Όταν οι μανάδες τους από μικρές που είναι τους πιπιλάνε το μυαλό για τον Βαρδινογιάννη ή παρόμοιον που πρέπει να φέρουν γαμπρό για να μη δυστυχίσουν και αυτές όπως οι ίδιες οι μανάδες όταν παντρεύτηκαν τον πατέρα τους.
Και μη ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα στην περιφέρεια που ζούν οι περισσότερες αν τις δούν να κρατιέτε χεράκι χερακι με κάποιον την ονομάζουν πουτάνα. Και σίγουρα το ίδιο θα κάνουμε και εμείς οι ίδιοι όταν την δούμε να περνάει στο δρόμο.
Όχι η Ελληνίδα δεν είναι απόλυτα απελευθερωμένη (και το λέω μετά από μεγάλη εμπειρία και στην Ελλάδα και το εξωτερικό) αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς σαν πατεράδες, σαν αδελφοί, σαν φίλοι, σαν γκόμενοι, σαν εραστές. Η Ελληνίδα καταντάει από εμάς τους ίδιους η γυναίκα Trophy. Να την βγάζουμε να την παρουσιάζουμε για να βλέπουν όλοι τι γυναίκα κυκλοφορούμε η παντρευτήκαμε.
Φέρε μου να υπογράψω. Δεν θα μπορούσες να τα πεις σωστότερα.
Είχα λοιπόν δίκιο που ψήφισα τη Vickyfu σαν τη Μις "Λιγότερο Ελλεηνίδα" των bourdela.com?
τι μια είναι θεά την άλλη είσαι ο πατέρας της.....Γιατί είχες καμμία αμφιβολία ότι το κοριτσάκι μου ειναι πρώτο? Ντροπή και να το σκέπτεσε.
Εσύ έχε χάρη που είσαι φίλος του Pathos δοαφορετικά θα σε ξεχεζα.τι μια είναι θεά την άλλη είσαι ο πατέρας της.....
μα ποιός είσαι ο Δίας είσαι;
Πατέρα Δία, η ηλικία είναι εις βάρος του χιούμορ, ή υπάρχει μια ζήλεια για το ενδιαφέρον της κόρης προς εμέ;Εσύ έχε χάρη που είσαι φίλος του Pathos δοαφορετικά θα σε ξεχεζα.
Ασχολείσου με το φίδι σου και άσε τις Θεές, δεν ειναι γιά σένα αγοράκι μου.
Ζηλεια προς εσέ?Πατέρα Δία, η ηλικία είναι εις βάρος του χιούμορ, ή υπάρχει μια ζήλεια για το ενδιαφέρον της κόρης προς εμέ;
Η πανσέληνος νά ναι... τελευταία ακούγονται πολύ [size=28pt]ρηξικέλευθες[/size] απόψεις από... παλιούς και μη
ειμαι ελλεεινιδα,πηγαινω στην παραλια για να γινω κοκκινη,να δειξω το νεο μου τατουαζ,να βαλω την μαυρογυαλουρα στη μαπα μου,να διαβασω στηβεν κινγκ και αστρολογια,να καπνιζω αδιαλλειπτως και να πινω καφεδες...Α!και να πηγαινω στο κεντρο του μπητς μπαρ,να χορευω και καλα οτι περναω μια χαρα....ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
αν με καυλωσεις δεν κωλωνω να σου παρω πιπα μπροστα σε ολους (εσυ κωλωνεις?)
εξακολουθεις να με θεωρεις ελλεεινιδα?
Στην παραλια μπορει να παω αλλα προτιμαω αυτες με λιγο κοσμο
δεν ειμαι κοκκινη αλλα μαυρη σαν γνησια μεσογειακη ρατσα
δεν εχω τατουαζ
δεν φοραω γυαλουρες κανενος χρωματος
δεν διαβαζω κιγκ και αστρολογια
καπνιζω πολυ και στην παραλια πινω μπυρονια και καμμια τεκιλα
δεν χορευω
αν με καυλωσεις δεν κωλωνω να σου παρω πιπα μπροστα σε ολους (εσυ κωλωνεις?)
εξακολουθεις να με θεωρεις ελλεεινιδα?
ναι,γιατι καυλωνεις και οι ελλεεινιδες δεν καυλωνουν,μονο κρυβουν την καυλα τους!
ηρεμα παιδια δεν προλαβαινω
παρτουζα με πηρατε
βαλεντινο με απογοητευεις και ειμαστε και φαν του motogp
μεφιστο μαζι σου ειμαι... αλλα σκεψου οτι μπορει να ειμαι ολα αυτα που λες οτι δεν γινονται... και εχεις δικιο αστε με να γραφω τις παπαριες μου ελευθερα
νοκια THIS IS KEKYRA μωρο μου
ινα βοηθεια μωρο μου θα με φανε ζωντανη τα σκυλια του πολεμου
μου τα χωνετε βεβαια (αλλα μου αρεσει )