Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γεια σας ειμαι και εγω μια ελλεεινιδα,χαιρομαι να κανω τα εξης:

1)να ξυπναω στις 07:00 για να μην δινω δικαιωματα και καλα οτι αργω να ξουπνησω και ετσι να ουμε...

2)να λεω στον εκαστοτε μαλακα μου να μου φτιαχνει πρωινο γιατι αυτος ξερει καλυτερα απο μενα να αλειφει τις φρυγανιες με βουτυρο

3)να του χαιδευω λιγο τη πουτσα του μαλακα του ξενερωτου μετα απο 15 αλεπαλληλες
γονατιστες προσευχες του για να μη σπαει τα καρυδια(καθοτι οι ελλεεινιδες εχουν καρυδια..μην ξεχνιομαστε)

4)να φυγω για τη δουλεια με το δικο του αμαξι(που χρωσταει σε δοσεις) γιατι αυτος μπορει να παρει και το λεωφορειο βρε αδερφε...στο κατω κατω πιο μακρυα ειναι η δικη μου διαδρομη(γλυφαδα-καλαμακι) παρα αυτουνου που ειναι γλυφαδα-κορωπι :uglystupid:

5)να του στελνω 7000000 sms με διαφορες παπαριες και να του φτιαχνω την ημερα ή να του τη χαλαω αναλογα με τα κεφια μου

6)να βαζω αλλες καριολες μαλακισμενες ηλιθιες φιλεναδες μου(πώ πώ ειδικα της μιας της μυριζει η μασχαλη τοσοοοοοοοοοο!δεν μπορειτε να διανοηθειτε)να τον παιρνουν με αποκρυψη και να τον καυλωνουν ωστε να βγουν εξω για να δω αν ο μαλακας μου ειναι πιστο σκυλι

7)να του τρακαρω το αμαξι του και να πηγαινω εγω με τις ηλιθιες βλαμμενες καριολες που τον παιρνουν απο τα αυτια φιλες μου να πιουμε καφε και να συζητησουμε τη συνεχεια του σιριαλ "πατολες ή φασολες?" του tv μακεδονια και οταν πιω την πρωτη τζουρα να τον παρω τηλεφωνο και να του πω...."ελα μαλακα δημητρη τρακαρα!ελα στη μεταμορφωση να δεις τι γινεται με τ'αμαξι!

8)τελειωνοντας τον καφε,να τον παιρνω τηλεφωνο και να τον βριζω ετσι επειδη ειναι μαλακας και κατα δευτερον να δω τί εκανε με το κωλαμαξο του γιατι αυριο πως θα παω 2 χιλιομετρα μακρυα?υπαρχει αλλος τροπος?λεωφορειο στην παραλιακη περναει καθε μια ωρα γαμωτο!ελικοπτερο δεν παιζει να μου φερεις βρε μαλακα?τί σε εχω εδω και μενω μαζι σου?δεν εισαι ευχαριστημενος που στον παιζω λιγο και εχεις την τιμη να μου φτιαξεις πρωινο...?η συνεχεια σε λιγο....παω για φρεντο!
εχεις τρελα βιωματα σε λυπαμαι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μιας και το έφερε η κουβέντα, φαντάζομαι υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια από τη σοβαροφάνεια και το χύμα.

γεια σας ειμαι και εγω μια ελλεεινιδα,χαιρομαι να κανω τα εξης:

1)να ξυπναω στις 07:00 για να μην δινω δικαιωματα και καλα οτι αργω να ξουπνησω και ετσι να ουμε...

2)να λεω στον εκαστοτε μαλακα μου να μου φτιαχνει πρωινο γιατι αυτος ξερει καλυτερα απο μενα να αλειφει τις φρυγανιες με βουτυρο

3)να του χαιδευω λιγο τη πουτσα του μαλακα του ξενερωτου μετα απο 15 αλεπαλληλες
γονατιστες προσευχες του για να μη σπαει τα καρυδια(καθοτι οι ελλεεινιδες εχουν καρυδια..μην ξεχνιομαστε)

4)να φυγω για τη δουλεια με το δικο του αμαξι(που χρωσταει σε δοσεις) γιατι αυτος μπορει να παρει και το λεωφορειο βρε αδερφε...στο κατω κατω πιο μακρυα ειναι η δικη μου διαδρομη(γλυφαδα-καλαμακι) παρα αυτουνου που ειναι γλυφαδα-κορωπι :uglystupid:

5)να του στελνω 7000000 sms με διαφορες παπαριες και να του φτιαχνω την ημερα ή να του τη χαλαω αναλογα με τα κεφια μου

6)να βαζω αλλες καριολες μαλακισμενες ηλιθιες φιλεναδες μου(πώ πώ ειδικα της μιας της μυριζει η μασχαλη τοσοοοοοοοοοο!δεν μπορειτε να διανοηθειτε)να τον παιρνουν με αποκρυψη και να τον καυλωνουν ωστε να βγουν εξω για να δω αν ο μαλακας μου ειναι πιστο σκυλι

7)να του τρακαρω το αμαξι του και να πηγαινω εγω με τις ηλιθιες βλαμμενες καριολες που τον παιρνουν απο τα αυτια φιλες μου να πιουμε καφε και να συζητησουμε τη συνεχεια του σιριαλ "πατολες ή φασολες?" του tv μακεδονια και οταν πιω την πρωτη τζουρα να τον παρω τηλεφωνο και να του πω...."ελα μαλακα δημητρη τρακαρα!ελα στη μεταμορφωση να δεις τι γινεται με τ'αμαξι!

8)τελειωνοντας τον καφε,να τον παιρνω τηλεφωνο και να τον βριζω ετσι επειδη ειναι μαλακας και κατα δευτερον να δω τί εκανε με το κωλαμαξο του γιατι αυριο πως θα παω 2 χιλιομετρα μακρυα?υπαρχει αλλος τροπος?λεωφορειο στην παραλιακη περναει καθε μια ωρα γαμωτο!ελικοπτερο δεν παιζει να μου φερεις βρε μαλακα?τί σε εχω εδω και μενω μαζι σου?δεν εισαι ευχαριστημενος που στον παιζω λιγο και εχεις την τιμη να μου φτιαξεις πρωινο...?η συνεχεια σε λιγο....παω για φρεντο!

Στο BG γρήγορα!!! :cheesy: Σοβαρότατη η κατάστασις. Πρέπει να ειδοποιηθεί team κοριτσιών για τα αναμένοντα

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
για πες...γιατι χαιρεσαι που εισαι ελλεεινιδα?

φιλε Βασο,
το θρεντ οπως ξαναειπα το ανοιξα για να γινει χαβαλες
αν θες να το παμε λιγο πιο σοβαρα ομως, ξερω πολυ καλα το στυλακι απο τις γκομενες που αναφερεις και σας χαλαει ολους, οπως με χαλαει και μενα
χαιρομαι που ειμαι ελληνιδα, γιατι ετσι κι αλλιως γουσταρω τους ελληνες, γουσταρω τη γλωσσα μας, γουσταρω την ιστορια μας, γουσταρω την τρελλα μας, γουσταρω το σεξ με ελληνες, γουσταρω τη μαγκια μας, γουσταρω την τεμπελια μας... γουσταρω γενικα το σοι μας με τα καλα του και με τα κακα του... δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος λαος σαν και μας

αν κανω διαφορα στην προσωπικη μου ζωη και στο κρεββατι μου, δικος μου λογαριασμος και στο φιναλε ολοι εσεις τα ιδια κανετε με τη διαφορα οτι ειστε αντρες

τωρα αν δεν με θεωρειτε Κυρια γι αυτα που κανω και σκεφτομαι, τι να σου πω... εγω παλι μια χαρα θα κοιμηθω το βραδυ... ψαξε καλυτερα αλλα κριτηρια που πρεπει να εχει μια κυρια

αυταααααα... και μην με αναγκασετε παλι να γραφω φιλοσοφικες παπαρολογιες:headbang: δεν μπηκα γι αυτο το λογο στο σαιτ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και όπως πάντα συμβαίνει σ αυτή τη χώρα καταλήγουμε να είμαστε η καλύτερη φυλή του κόσμου με τους καλύτερους γαμιάδες και τις καλύτερες γκόμενες.....
Α ξέχασα και με την ωραιότερη χώρα του κόσμου...........

ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΗΚΕ///////////////

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
και όπως πάντα συμβαίνει σ αυτή τη χώρα καταλήγουμε να είμαστε η καλύτερη φυλή του κόσμου με τους καλύτερους γαμιάδες και τις καλύτερες γκόμενες.....
Α ξέχασα και με την ωραιότερη χώρα του κόσμου...........

ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΗΚΕ///////////////

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
κ οταν θα ερθει ο αλλος κ θα σου πεις ελα να τσιμπουκωσεις κ εδω μωρη χαμουρα θα του βροντοφωναξεις΄΄ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ΄΄
κατα τα αλλα τα ξερουμε..

απο οτι καταλαβα τετοια προσεγγιση κανεις στις γυναικες και μετα εχεις και παραπονα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα εχουμε πει 1500000 φορες...
ο κοσμος εχει μπερδεψει την πουτανα με την ελληνιδα..
την κυρια με την πουτανα..
την πουτσα με την βουρτσα..
υπαρχει τραγικη συγχηση κ η αγαμια ειναι τετοια που το μυαλο δεν εχει κατσει να σκεφτει ποτε...
κυρια αγαπητη μου ειναι αυτη που εχει αξιες,αρχες που δεν δινει το μουνι της οπου να ναι,που σεβεται το ταιρι της,
κ δεν προκαλει με την συμπεριφορα της γενικως η κ οταν ειναι ζευγαρωμενη..κατι το οποιο απο οτι φαινεται εσυ δεν κανεις..
επισης ελλεηνιδα ειναι η αγαμητη που νομιζει οτι επειδη εχει γαμηθει μια δυο φορες εχει δει τα παντα στην ζωη της..
ακομα ελλεηνιδα ειναι αυτη που νομιζει οτι ειναι δασκαλα του ερωτα ενω δεν ξερει που της πανε τα τεσσερα..
ακομα ελλεηνιδα ειναι κ αυτη που νομιζει οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτη..
οτι κανεις δηλαδη εσυ αυτη την στιγμη...
κυρια απο οτι φαινεται δεν εχεις δει ποτε στην ζωη σου κ ουτε προκειται να γινεις με τετοια μυαλα κ ενα ακομα στοιχειο της ελληνιδας ειναι οτι  θα κανει το τσιμπουκι που λες ταχαμου οτι θα κανεις μες τον δρομο,κ οταν θα ερθει ο αλλος κ θα σου πεις ελα να τσιμπουκωσεις κ εδω μωρη χαμουρα θα του βροντοφωναξεις΄΄ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ΄΄
κατα τα αλλα τα ξερουμε..

υπαρχουν οι γνησιες γυναικες και οι ελλεεινιδες,αυτη ειναι η διακριση!Απο εκει και περα δεν περιμενω εγω απο την εκαστοτε γυναικα να σκεφτεται και να συζηταει περι παντος επιστητου.Περιμενω ομως τα εξης για να μου κεντρισει το ενδιαφερον και να μην την βλεπω και συγχυζομαι....

1)γνησια ειναι αυτη που αφηνει τον εαυτο της να νιωσει τα παντα απλοχερα και αβιαστα χωρις ψευδαισθησεις και προκαταληψεις.

2)γνησια ειναι αυτη που ερωτευεται επειδη απλα γουσταρει αυτον τον τυπο που διαλεξε

3)γνησια ειναι αυτη που θελει να κανει τον αντρα που γουσταρει να νιωθει ξεχωριστα με λιγα και απλα πραγματα

4)γνησια ειναι αυτη που στο βλεμμα της βλεπεις μια καθαροτητα και ταπεινωση και οχι επαρση και ζαβομαρα απο το πολυ κοσμοπολιτα και την ανελλιπη παρακολουθηση της βασιας λοη-κουβελογιαννη κλπ...

5)γνησια ειναι αυτη που ξερει τί πραγματικα θελει και λεει ξεκαθαρα στον ανθρωπο της αυτο που θελει πραγματικα.

6)γνησια ειναι αυτη που εχει διαφορετικοτητα απο την εποχη της,που δε συμβιβαζεται με οτι επιτασσει το κοινωνικο "παπαρογιγνεσθαι",αλλα εχει αξιολογηση,κριση και πνευμα

7)γνησια ειναι αυτη που αμα δεν σε γουσταρει αλλο στο λεει στα μουτρα και φευγει

8)γνησια ειναι αυτη που τα δινει ολα στον ερωτα και δεν εχει ταμπου

9)γνησια ειναι αυτη που οταν βλεπει τον μουνιλα την πιανει νταρακουλο και του παιρνει τσιμπουκι ατακα και επι τοπου επειδη ειναι ωραιο αγορι

10)γνησια ειναι αυτη που πιστευει οτι παντρευεται γιατι καί γουσταρει παραφορα αυτον που εχει διπλα της καί γνωριζει πως θα φερει απογονους που θα μεγαλωσουν εκτος απροοπτου σε υγιεις συνθηκες!

ειναι και πολλα αλλα....τα αντιθετα απο αυτα ειναι της ελλεεινιδας στοιχεια

Επισκέπτης
απο οτι καταλαβα τετοια προσεγγιση κανεις στις γυναικες και μετα εχεις και παραπονα

ενω εσυ που κανεις τετοιες συμπεριφορες εισαι αξια θαυμασμου,σεβασμου και και και.. :jerking:
ασε μας κοριτσακι μου,πηγαινε παιξε με τους μπουληδες που παιζεις κ ασε τις τσοντες γι αυτες που εχουν το μουνι να το κανουν...

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
υπαρχουν οι γνησιες γυναικες και οι ελλεεινιδες,αυτη ειναι η διακριση!Απο εκει και περα δεν περιμενω εγω απο την εκαστοτε γυναικα να σκεφτεται και να συζηταει περι παντος επιστητου.Περιμενω ομως τα εξης για να μου κεντρισει το ενδιαφερον και να μην την βλεπω και συγχυζομαι....

1)γνησια ειναι αυτη που αφηνει τον εαυτο της να νιωσει τα παντα απλοχερα και αβιαστα χωρις ψευδαισθησεις και προκαταληψεις.

2)γνησια ειναι αυτη που ερωτευεται επειδη απλα γουσταρει αυτον τον τυπο που διαλεξε

3)γνησια ειναι αυτη που θελει να κανει τον αντρα που γουσταρει να νιωθει ξεχωριστα με λιγα και απλα πραγματα

4)γνησια ειναι αυτη που στο βλεμμα της βλεπεις μια καθαροτητα και ταπεινωση και οχι επαρση και ζαβομαρα απο το πολυ κοσμοπολιτα και την ανελλιπη παρακολουθηση της βασιας λοη-κουβελογιαννη κλπ...

5)γνησια ειναι αυτη που ξερει τί πραγματικα θελει και λεει ξεκαθαρα στον ανθρωπο της αυτο που θελει πραγματικα.

6)γνησια ειναι αυτη που εχει διαφορετικοτητα απο την εποχη της,που δε συμβιβαζεται με οτι επιτασσει το κοινωνικο "παπαρογιγνεσθαι",αλλα εχει αξιολογηση,κριση και πνευμα

7)γνησια ειναι αυτη που αμα δεν σε γουσταρει αλλο στο λεει στα μουτρα και φευγει

8)γνησια ειναι αυτη που τα δινει ολα στον ερωτα και δεν εχει ταμπου

9)γνησια ειναι αυτη που οταν βλεπει τον μουνιλα την πιανει νταρακουλο και του παιρνει τσιμπουκι ατακα και επι τοπου επειδη ειναι ωραιο αγορι

10)γνησια ειναι αυτη που πιστευει οτι παντρευεται γιατι καί γουσταρει παραφορα αυτον που εχει διπλα της καί γνωριζει πως θα φερει απογονους που θα μεγαλωσουν εκτος απροοπτου σε υγιεις συνθηκες!

ειναι και πολλα αλλα....τα αντιθετα απο αυτα ειναι της ελλεεινιδας στοιχεια

οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ.....σε νεωτερη εκδοση ??????????? :think: :think: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα...
Ο μουνίλας είναι πολύ ωραίο αγόρι ....
Δε χρειάζεται να μιλάει......
Δείχνει με τα χέρια τι πρέπει να κάνουν και αυτές υπακούουν....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• SophieEvans.jpg
    SophieEvans.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 20