1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και σε σένα αναφέρομαι και στον εαυτό μου (κι εγώ ελεύθερος σκοπευτής είμαι) και σε οποιονδήποτε άλλον αναγνωρίζει τον εαυτό του στο ποστάρισμά μου. τώρα, το ότι ο περσόνας και η οχιά αλληλοϋποστηρίζονται, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα αν πράγματι είναι ζευγάρι. αν είναι το ίδιο πρόσωπο (όπως κι αυτό έχει γραφτεί), πάλι φυσιολογικό είναι να υποστηρίζει τον... άλλο του εαυτό. αν κάποιοι από εδώ μέσα συναντιούνται και στη real life, και γι' αυτούς το βρίσκω φυσιολογικό να αλληλοϋποστηρίζονται. για όσους απλώς ανήκουν σε κοινή cyber παρέα-κλίκα, προσωπικά το βρίσκω μαλακία να αλληλοϋποστηρίζονται διαρκώς, αλλά δεν τους κατηγορώ κιόλας γι' αυτό (εγώ παραμένω ελεύθερος σκοπευτής για να μπορώ ελεύθερα να τσακώνομαι με όλους).
τέλος, αν οι κόντρες σας γίνονται για χαβαλέ, συνυπογράφω και προτείνω να συνεχίσετε αν έτσι περνάτε καλά. αν όμως την ώρα που αλληλοεκτοξεύετε πυραύλους, αυτό επιδρά αρνητικά στο νευρικό σας σύστημα (τουτ' έστιν εκνευρίζεστε σαν να τσακώνεστε στη real life), τότε προτείνω να κλείσετε πάραυτα το pc και να πάτε να κάνετε καμιά βουτιά, να βαρέσετε καμιά μαλακία, να γαμήσετε, να παίξετε μπάλα, να πιείτε καμιά μπύρα ή να κάνετε ό,τι άλλο διατηρεί το νευρικό σύστημα σε χαλαρή κατάσταση.
Υ.Γ.: πώς μπορείτε και γράφετε αυτά τα τεράστια μηνύματα; εμένα τούτο εδώ μου πήρε κανένα μισάωρο
εγώ θέλω το τηλεκοντρόλ σου.....
τι μπάνια ρε και φραπέδες μου λες........
μιλάμε ΤΟ γκάτζετ.......