Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και σε σένα αναφέρομαι και στον εαυτό μου (κι εγώ ελεύθερος σκοπευτής είμαι) και σε οποιονδήποτε άλλον αναγνωρίζει τον εαυτό του στο ποστάρισμά μου. τώρα, το ότι ο περσόνας και η οχιά αλληλοϋποστηρίζονται, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα αν πράγματι είναι ζευγάρι. αν είναι το ίδιο πρόσωπο (όπως κι αυτό έχει γραφτεί), πάλι φυσιολογικό είναι να υποστηρίζει τον... άλλο του εαυτό. αν κάποιοι από εδώ μέσα συναντιούνται και στη real life, και γι' αυτούς το βρίσκω φυσιολογικό να αλληλοϋποστηρίζονται. για όσους απλώς ανήκουν σε κοινή cyber παρέα-κλίκα, προσωπικά το βρίσκω μαλακία να αλληλοϋποστηρίζονται διαρκώς, αλλά δεν τους κατηγορώ κιόλας γι' αυτό (εγώ παραμένω ελεύθερος σκοπευτής για να μπορώ ελεύθερα να τσακώνομαι με όλους).
τέλος, αν οι κόντρες σας γίνονται για χαβαλέ, συνυπογράφω και προτείνω να συνεχίσετε αν έτσι περνάτε καλά. αν όμως την ώρα που αλληλοεκτοξεύετε πυραύλους, αυτό επιδρά αρνητικά στο νευρικό σας σύστημα (τουτ' έστιν εκνευρίζεστε σαν να τσακώνεστε στη real life), τότε προτείνω να κλείσετε πάραυτα το pc και να πάτε να κάνετε καμιά βουτιά, να βαρέσετε καμιά μαλακία, να γαμήσετε, να παίξετε μπάλα, να πιείτε καμιά μπύρα ή να κάνετε ό,τι άλλο διατηρεί το νευρικό σύστημα σε χαλαρή κατάσταση.

Υ.Γ.: πώς μπορείτε και γράφετε αυτά τα τεράστια μηνύματα; εμένα τούτο εδώ μου πήρε κανένα μισάωρο

εγώ θέλω το τηλεκοντρόλ σου.....
τι μπάνια ρε και φραπέδες μου λες........

μιλάμε ΤΟ γκάτζετ.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
και σε σένα αναφέρομαι και στον εαυτό μου (κι εγώ ελεύθερος σκοπευτής είμαι) και σε οποιονδήποτε άλλον αναγνωρίζει τον εαυτό του στο ποστάρισμά μου. τώρα, το ότι ο περσόνας και η οχιά αλληλοϋποστηρίζονται, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα αν πράγματι είναι ζευγάρι. αν είναι το ίδιο πρόσωπο (όπως κι αυτό έχει γραφτεί), πάλι φυσιολογικό είναι να υποστηρίζει τον... άλλο του εαυτό. αν κάποιοι από εδώ μέσα συναντιούνται και στη real life, και γι' αυτούς το βρίσκω φυσιολογικό να αλληλοϋποστηρίζονται. για όσους απλώς ανήκουν σε κοινή cyber παρέα-κλίκα, προσωπικά το βρίσκω μαλακία να αλληλοϋποστηρίζονται διαρκώς, αλλά δεν τους κατηγορώ κιόλας γι' αυτό (εγώ παραμένω ελεύθερος σκοπευτής για να μπορώ ελεύθερα να τσακώνομαι με όλους).
τέλος, αν οι κόντρες σας γίνονται για χαβαλέ, συνυπογράφω και προτείνω να συνεχίσετε αν έτσι περνάτε καλά. αν όμως την ώρα που αλληλοεκτοξεύετε πυραύλους, αυτό επιδρά αρνητικά στο νευρικό σας σύστημα (τουτ' έστιν εκνευρίζεστε σαν να τσακώνεστε στη real life), τότε προτείνω να κλείσετε πάραυτα το pc και να πάτε να κάνετε καμιά βουτιά, να βαρέσετε καμιά μαλακία, να γαμήσετε, να παίξετε μπάλα, να πιείτε καμιά μπύρα ή να κάνετε ό,τι άλλο διατηρεί το νευρικό σύστημα σε χαλαρή κατάσταση.

Υ.Γ.: πώς μπορείτε και γράφετε αυτά τα τεράστια μηνύματα; εμένα τούτο εδώ μου πήρε κανένα μισάωρο

Όχι δεν είναι φυσιολογικό φίλε μου ο περσόνα να πληγώνει επίτηδες μία γυναίκα, επειδή τον έβαλε η Οχιά. Ούτε είναι φυσιολογικό κάποιοι εδώ μέσα να κάνουν κλίκες και να αλληλο-υποστηρίζονται (σε κλασικό Ελληνικό ρουφιανέ στυλ), επειδή συναντηθήκανε μια φορά και ήπιανε καφέ, θεωρώντας ότι από τη στιγμή που το κάνανε αυτό χάνεται δια παντός το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα να έχει σωστή άποψη!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι δεν είναι φυσιολογικό φίλε μου ο περσόνα να πληγώνει επίτηδες μία γυναίκα, επειδή τον έβαλε η Οχιά. Ούτε είναι φυσιολογικό κάποιοι εδώ μέσα να κάνουν κλίκες και να αλληλο-υποστηρίζονται (σε κλασικό Ελληνικό ρουφιανέ στυλ), επειδή συναντηθήκανε μια φορά και ήπιανε καφέ, θεωρώντας ότι από τη στιγμή που το κάνανε αυτό χάνεται δια παντός το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα να έχει σωστή άποψη!

ο παλιός διορθώνει τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

το ότι ταυτίζονται οι απόψεις ορισμένων εδω μέσα, ουτε σημαινει ότι είναι κλίκα, ούτε ότι έχουν πιει καφέ, ούτε οτιδήποτε άλλο θέλεις να πιστεύεις. Εσύ τα έχεις μπερδέψει και θεωρείς ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• paliourexMaximus.jpg
    paliourexMaximus.jpg
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 37

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όχι δεν είναι φυσιολογικό φίλε μου ο περσόνα να πληγώνει επίτηδες μία γυναίκα, επειδή τον έβαλε η Οχιά.
αν μιλάς για την (περίφημη πλέον) βίκυ, τώρα μπορεί και να της έχουν μαραθεί οι μουνότριχες. τόσο πολύ θα έχει πληγωθεί

Ούτε είναι φυσιολογικό κάποιοι εδώ μέσα να κάνουν κλίκες και να αλληλο-υποστηρίζονται (σε κλασικό Ελληνικό ρουφιανέ στυλ), επειδή συναντηθήκανε μια φορά και ήπιανε καφέ, θεωρώντας ότι από τη στιγμή που το κάνανε αυτό χάνεται δια παντός το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα να έχει σωστή άποψη!
κάτσε ρε... αν βγαίνουν έξω και τα πίνουν μαζί, τι περίμενες; εδώ να βρίζονται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν μιλάς για την (περίφημη πλέον) βίκυ, τώρα μπορεί και να της έχουν μαραθεί οι μουνότριχες. τόσο πολύ θα έχει πληγωθεί

μόνο όταν πάμε για καφέ μπινελικωνόμαστε.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
η βίκυ μου έστειλε πμ και με λυγμούς μου ζητούσε συγγνώμη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Ειναι ξυρισμενο ρε Γιωργο  :dancing:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
το ότι ταυτίζονται οι απόψεις ορισμένων εδω μέσα, ουτε σημαινει ότι είναι κλίκα, ούτε ότι έχουν πιει καφέ, ούτε οτιδήποτε άλλο θέλεις να πιστεύεις. Εσύ τα έχεις μπερδέψει και θεωρείς ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα.

Και συ μου πηγαίνεις κόντρα αποκλειστικά και μόνο  επειδή δεν κατάφερες ποτέ να μου την πεις εδώ μέσα!

Γίνε λοιπόν και συ τσιράκι του λαμογιού - γκριφόν περσόνα....

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε πώς περνάνε τα χρόνια. πριν 20 χρόνια αυτή η ατάκα έπιανε. σήμερα σπάνια πλέον

δικιο εχεις τωρα αν δεν κανεις τατου πανω η δεν το ξυρισεις σε σχηματακια δεν περναει το μουνι σου  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και συ μου πηγαίνεις κόντρα αποκλειστικά και μόνο  επειδή δεν κατάφερες ποτέ να μου την πεις εδώ μέσα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

από την φετινή μας επέτειο με την ΟΧΙΑ.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]AnMPUx00eZ8[/youtube]

Επισκέπτης

όπως βλέπεις δεν το συνεχίζω άλλο, ούτε πρόκειται να το συνεχίσω - απλά να θυμασαι κάτι γιατί όπως καταλαβαίνεις σε έχουν πάρει όλοι στο δούλεμα, το ότι δεν μπορεις να βρεις γκόμενα ελλεινίδα φταίει το κολημένο σου μυαλό και κανείς άλλος. Διάβασε ξανά τα ποστ σου και κατάλαβε ότι έτσι όπως φέρεσαι στο θέμα Ελλεεινίδες φέρεσαι και στα υπόλοιπα σημεία της καθημερινότητας σου. Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι εγωιστής και ποιος θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά έχει μια άποψη για όλα και μαλιστα ανένδοτη; ΚΑΝΕΝΑΣ. Κάτσε λοιπον μόνος και παρακολούθα τους γύρω σου που θα γαμάνε ανελέητα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όπως βλέπεις δεν το συνεχίζω άλλο, ούτε πρόκειται να το συνεχίσω - απλά να θυμασαι κάτι γιατί όπως καταλαβαίνεις σε έχουν πάρει όλοι στο δούλεμα, το ότι δεν μπορεις να βρεις γκόμενα ελλεινίδα φταίει το κολημένο σου μυαλό και κανείς άλλος. Διάβασε ξανά τα ποστ σου και κατάλαβε ότι έτσι όπως φέρεσαι στο θέμα Ελλεεινίδες φέρεσαι και στα υπόλοιπα σημεία της καθημερινότητας σου. Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι εγωιστής και ποιος θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά έχει μια άποψη για όλα και μαλιστα ανένδοτη; ΚΑΝΕΝΑΣ. Κάτσε λοιπον μόνος και παρακολούθα τους γύρω σου που θα γαμάνε ανελέητα.

με σένα κλικαδόρε που πειράζεις τον παλιό μου αγαπημένο θα ασχοληθώ σε επόμενη σύσκεψη του φαν κλαπμ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom