Επισκέπτης
με σένα κλικαδόρε που πειράζεις τον παλιό μου αγαπημένο θα ασχοληθώ σε επόμενη σύσκεψη του φαν κλαπμ
;)
με σένα κλικαδόρε που πειράζεις τον παλιό μου αγαπημένο θα ασχοληθώ σε επόμενη σύσκεψη του φαν κλαπμ
όπως βλέπεις δεν το συνεχίζω άλλο, ούτε πρόκειται να το συνεχίσω - απλά να θυμασαι κάτι γιατί όπως καταλαβαίνεις σε έχουν πάρει όλοι στο δούλεμα, το ότι δεν μπορεις να βρεις γκόμενα ελλεινίδα φταίει το κολημένο σου μυαλό και κανείς άλλος. Διάβασε ξανά τα ποστ σου και κατάλαβε ότι έτσι όπως φέρεσαι στο θέμα Ελλεεινίδες φέρεσαι και στα υπόλοιπα σημεία της καθημερινότητας σου. Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι εγωιστής και ποιος θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά έχει μια άποψη για όλα και μαλιστα ανένδοτη; ΚΑΝΕΝΑΣ. Κάτσε λοιπον μόνος και παρακολούθα τους γύρω σου που θα γαμάνε ανελέητα.
ο καιρός γαρ εγγύς...
Και δεν παρακαλουθώ εγώ, αλλά καμιά φορά αφήνω κολητούς να με παρακολουθήσουνε όταν γαμάω κανένα πουτανάκι....
τις απαντήσεις τις δίνεις μόνος σου ;)
και όπως πάντα συμβαίνει σ αυτή τη χώρα καταλήγουμε να είμαστε η καλύτερη φυλή του κόσμου με τους καλύτερους γαμιάδες και τις καλύτερες γκόμενες.....
Α ξέχασα και με την ωραιότερη χώρα του κόσμου...........
ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΗΚΕ///////////////
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Κομπλεξικέ :
1) Δεν υπάρχει καλύτερη φυλή στον κόσμο... Κάθε λαός έχει την ιστορία , τις ομορφίες του και την παραδοσή του (Σεβαστή) ..
2) Οι χώρες σήμερα κρίνονται απο άλλους παράγοντες και όχι απο το πόσο γαμάς εσύ και η παρέα σου ...
3) Η καλύτερη φυλή του κόσμου(Ελληνική) :
σήμερα καρκινοβατεί λόγω διαφθοράς, σήψης , ανικανότητας , κομπλεξικής και διεφθαρμένης Δημόσιας Διοίκησης , μέτριου κοινωνικού κράτους , ανεργείας και έλλειψης οράματος, μέτριας παιδείας και παραπαιδείας (δεν υπάρχει παραπαιδεία σε πιο αναπτυγμένες χώρες απο εμάς), ασφαλιστικών ταμείων που καταρρέουν (βλ ΟΑΕΕ ..Οι Σουηδοί το λύσανε το πρόβλημα το 1998 και οι Νορβηγοί έχουν 400 δισ. US $ αποθεματικό για συντάξεις..
ΑΛΛΑ ξέχασα .. Οι Σουηδοί δεν ...γαμάνε...
Κατά τ΄αλλα είμαστε η πρώτη φυλή στο κόσμο...
Congratulations!!!!!!
όχιΕίσαι φίλος του παλιού, μήπως...;
όχι
είναι απλά ηλίθιος.....το ποστ μου είναι ειρωνικό.
απλά είδε το νικ περσονανονγκράτα και είπε να μου την πέσει..
ίδιος μαλάκας, άλλος κλώνος......
όχι
είναι απλά ηλίθιος.....το ποστ μου είναι ειρωνικό.
απλά είδε το νικ περσονανονγκράτα και είπε να μου την πέσει..
ίδιος μαλάκας, άλλος κλώνος......
κουρέλι σε κάναμε ε;το ΓΑΜΗΣΑΤΕ το θεμα !Οτι διαφορα εχεται εδω θα τη βγαλεται?
το ΓΑΜΗΣΑΤΕ το θεμα !Οτι διαφορα εχεται εδω θα τη βγαλεται?
Μια χαρουλααα με αριστα το 10 να πουμε... ενα 7.5? Παντως ΟΛΑ τα λεφτα ειναι η μικρη ελιτσα!!
Οσο για την γκομενα που κραζει τη Βικυ αν εχει καλυτερο κωλο ας μας το δειξει αλλιως δεν εχει νοημα η κριτικη...
Αντε καλο FULL MOON! ;)
Να ακριβολογούμε.Εσυ εισαι αυτη που λενε ολοι οτι βριζεις τη Βικυ και τη λες χαμηλοκωλα κ τετοια δεν το πετας κ συ εξω να εχουμε να λεμε?