θα μου δωσεις τον ορισμο της Κυριας? μηπως ειναι κοντα σε αυτο που ολοι εδω θεωρειτε ελλεεινιδα?
τα εχουμε πει 1500000 φορες...
ο κοσμος εχει μπερδεψει την πουτανα με την ελληνιδα..
την κυρια με την πουτανα..
την πουτσα με την βουρτσα..
υπαρχει τραγικη συγχηση κ η αγαμια ειναι τετοια που το μυαλο δεν εχει κατσει να σκεφτει ποτε...
κυρια αγαπητη μου ειναι αυτη που εχει αξιες,αρχες που δεν δινει το μουνι της οπου να ναι,που σεβεται το ταιρι της,
κ δεν προκαλει με την συμπεριφορα της γενικως η κ οταν ειναι ζευγαρωμενη..κατι το οποιο απο οτι φαινεται εσυ δεν κανεις..
επισης ελλεηνιδα ειναι η αγαμητη που νομιζει οτι επειδη εχει γαμηθει μια δυο φορες εχει δει τα παντα στην ζωη της..
ακομα ελλεηνιδα ειναι αυτη που νομιζει οτι ειναι δασκαλα του ερωτα ενω δεν ξερει που της πανε τα τεσσερα..
ακομα ελλεηνιδα ειναι κ αυτη που νομιζει οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτη..
οτι κανεις δηλαδη εσυ αυτη την στιγμη...
κυρια απο οτι φαινεται δεν εχεις δει ποτε στην ζωη σου κ ουτε προκειται να γινεις με τετοια μυαλα κ ενα ακομα στοιχειο της ελληνιδας ειναι οτι θα κανει το τσιμπουκι που λες ταχαμου οτι θα κανεις μες τον δρομο,κ οταν θα ερθει ο αλλος κ θα σου πεις ελα να τσιμπουκωσεις κ εδω μωρη χαμουρα θα του βροντοφωναξεις΄΄ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ΄΄
κατα τα αλλα τα ξερουμε..