Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
skistis νομίζω ότι έχεις κερδίσει επάξια μία συμμετοχή σε όσα πρόκειται να συμβούν Οκτώβριο στην Αθήνα. Θα είμαστε σε επαφή.
τι έχει τον Οκτώβριο ρε παιδιά....
Μνημόσυνο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το 1960 είχε ανακαλυφθεί το GSM;

Πωπω............
Πάω να ακούσω Λιακό.... Εχασα επεισόδια...........
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Υ.Γ. vicky, αύριο θα την φάμε την παστιτσάδα, δεν πάει άλλο.
       corfiot, μη δουλεύεις ορέ τόσο πολύ, πως θα αντέξεις με τόσο ξενύχτι
      Crypto, αν δαβάσεις αυτό το post κοίταξε να πικοινωνήσεις με την vicky ή στείλε p.m. το κινητό σου να βρεθούμε
      Πάθος για την γυναίκα, ένα έχω να σου πώ "Like here, nowhere" Κρίμα που δεν ήλθες μαζί μου.
      gabadoo, Sorry που δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ στο BBC meeting. Θα σε αποζημιώσω όμως ερχόμενος με vicky &
       Respected One σε ένα από τα επόμενα    
Ελπίζω ή vicky να επιτρέψει να ανεβάσουμε φωτορεπορτάζ Κέρκυρας Τότε θα πάθετε την πλάκα σας και θα εύχεστε να κάτσει στη ζωή σας μία γυναίκα σαν αυτήν, εστω Ελλεηνίδα.

Επιφυλασσόμαστε  ;)

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τέλος επειδή κάποιοι αναρωτιούντε τι σχέση έχω με την vickycfu (το μέλος που άνοιξε το παρόν thread) και επειδή φθάνουν να την αποκαλούν κλώνο, ανύπαρκτη και τόσα άλλα που έχω διαβάσει αυτές τς μέρες εδω μέσα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι είναι πρόσωπο υπαρκτό, συμπατριώτισα μου, συγχωριανή μου και τόσο αυτη όσο και συντροφός της (που κάποιοι μακαρίζουν και άλλοι ηλίθιοι αποκαλούν μαλάκα) είναι ίσως το πιο ταιριαστό, αγαπημένο και ανοιχτόμυαλο, ανυστερόβουλο ζευγάρι Ελλήνων που ξέρω.

vickycfu & RespectedOne σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την φιλία σας, που μέ έχετε δεχθεί στην ζωή σας και σας διαβεβαιώνω ότι τρέφω και γιά τους δυό σας τα καλύτερα των αισθημάτων και σας θεωρώ μέλη της οικογενείας μου.

Υ.Γ. vicky, αύριο θα την φάμε την παστιτσάδα, δεν πάει άλλο.
       corfiot, μη δουλεύεις ορέ τόσο πολύ, πως θα αντέξεις με τόσο ξενύχτι
      Crypto, αν δαβάσεις αυτό το post κοίταξε να πικοινωνήσεις με την vicky ή στείλε p.m. το κινητό σου να βρεθούμε
      Πάθος για την γυναίκα, ένα έχω να σου πώ "Like here, nowhere" Κρίμα που δεν ήλθες μαζί μου.
      gabadoo, Sorry που δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ στο BBC meeting. Θα σε αποζημιώσω όμως ερχόμενος με vicky &
Ελπίζω ή vicky να επιτρέψει να ανεβάσουμε φωτορεπορτάζ Κέρκυρας Τότε θα πάθετε την πλάκα σας και θα εύχεστε να κάτσει στη ζωή σας μία γυναίκα σαν αυτήν, εστω Ελλεηνίδα.

φωτογραφιες αργοτερα... ετσι γρηγορα νομιζες οτι θα γλυτωσεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είχα λοιπόν δίκιο που ψήφισα τη Vickyfu σαν τη Μις "Λιγότερο Ελλεηνίδα" των bourdela.com?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω δεν πιστευω οτι μεγαλωσε καποιος γαλουχημενος πως πρεπει να ενοχλει τον συνανθρωπο του .....
Το αντιθετο θα ελεγα....αρα????Το προβλημα ειναι στο πως καταλαβαινει κανεις αν ενοχλει....
κάνεις λάθος σε αυτό...
όπως μαθαίνει κάποιος είναι.
όταν αλλάξεις περιοχή στην Αθήνα θα καταλάβεις.
Δεν είναι θέμα καταβολών, είναι θέμα όμως περιβάλλοντος ... όταν όλοι κάνουν κάτι το μαθαίνεις να το κάνεις έτσι και εσύ.
όταν οι γονείς σου φωνάζουν όλη την ώρα, θα φωνάζεις και εσύ. όταν ο πατέρας σου και οι φίλοι σου όλοι σου λένε, βάλε ρε συ να κάνουμε νταβαντούρι το κάνεις μετά από κάποια στιγμή.
Υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις αλλά επιβεβαιώνουνε τον κανόνα.
μια και είσαι ποδοσφαιρικός εδώ μέσα αναρωτήσου...ένας που έξω από το γήπεδο είναι φιλήσυχος και χαλαρός...δεν τσιτώνει και φωνάζει και βρίζει εντός γηπέδου; Δεν είναι καταβολή αυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:jerking: :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αντιπαοκτσή, κομπλεξικέ, μισογύνη, ρε ξεκόλλα και μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. :jerking:
Εγώ είχα γεννηθεί (1978) και είδα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή τότε.  :rockon:
Εσύ είχες γεννηθεί όταν πήρες τελευταία φορά με την αξία σου πρωτάθλημα. Πρωταθλητή στα χαρτιά και στην παράγκα με το μεγαλύτερο μπατζετ και τον πλουσιότερο Έλληνα πρόεδρο που ελέγχει και το κράτος και τα διαπλεκόμενα, βγαίνεις ρε χαϊβάνι και μιλάς για πρωταθλήματα ξέκολο της Ευρώπης. Ας είχες εσύ τον Πατατούδη και τον Γούμενο τον Βουλινό για πρόεδρο για 10 χρόνια και ας είχα εγώ την Αγγελόπουλου , τον Κόκαλη τον Βαρδινογιάννη κτλ. πρόεδρο για 10 χρόνια και θα σου έλεγα εγώ μετά ποιος είναι άκουπος (στην β εθνική θα είσουνα).  :dancing:
Άντε χαϊβάνι πάνε μάλωσε τώρα με την Βίκυ για να ανεβεί και επισκεψιμότητα του site. :idiot:
1. εντελώς άσχετο ποστάρισμα με το θρεντ.
2. οι καλοί πρόεδροι πανε στις καλές ομάδες.
3. οι κακοί πρόεδροι πανε παντού (γιαυτό είχανε κι άλλες ομάδες, αλλά αυτές δεν κλαίνε)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν είπαμε ότι ο persona είναι το κανίς της Οχιάς; Τρώει κωλόμπατσα, δεν δίνει....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εεεε τετοιο τσουλακι που ειμαι μου αξιζει... περσονα θα βοηθησεις?

ρε συ βίκυ, τώρα που βλέπω το μέγιστο ταλέντο ντέτεκτιβ του παλιού φοβάμαι λιγάκι να σε δείρω μήπως και το ξεσκεπάσει κι αυτό μαζί με τ' άλλα... τι να κάνω λες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είπαμε ότι ο persona είναι το κανίς της Οχιάς; Τρώει κωλόμπατσα, δεν δίνει....

τη χωρίστρα και παλάμη αγόρι μου........
με ρυθμό και τέχνη....
χρόνια τώρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......
εξπέρ.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Mεταξυ Φιλων δεν χωρουν συγνωμες..
 Ειναι σαν να ησουν(ησασταν...) μαζι μας..
 Την επομενη φορα θα ειστε εκει
 Ειμαι σιγουρος
 Να'σαι καλα Φιλε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κωλαράκι λέγεται αγόρι μου..............

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]χωρίστρα και πάμε .........[/size][/size][/size]
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περσόνα εγώ σου είπα να με βοηθήσεις να σταματήσω να γελώ!
Όχι να με κάνεις χειρότερα :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα computer που γράφετε είναι σε διπλανούς χώρους και συνεννοήστε πρώτα μεταξύ σας τι θα γράψετε και το πώς; 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα computer που γράφετε είναι σε διπλανούς χώρους και συνεννοήστε πρώτα μεταξύ σας τι θα γράψετε και το πώς; 
ναι ρε καμμένε......
δίπλα είναι .... 14 χιλιόμετρα μετρημένα με το κοντέρ.....
Στο διπλανό δωμάτιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom