Τέλος επειδή κάποιοι αναρωτιούντε τι σχέση έχω με την vickycfu (το μέλος που άνοιξε το παρόν thread) και επειδή φθάνουν να την αποκαλούν κλώνο, ανύπαρκτη και τόσα άλλα που έχω διαβάσει αυτές τς μέρες εδω μέσα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι είναι πρόσωπο υπαρκτό, συμπατριώτισα μου, συγχωριανή μου και τόσο αυτη όσο και συντροφός της (που κάποιοι μακαρίζουν και άλλοι ηλίθιοι αποκαλούν μαλάκα) είναι ίσως το πιο ταιριαστό, αγαπημένο και ανοιχτόμυαλο, ανυστερόβουλο ζευγάρι Ελλήνων που ξέρω.
vickycfu & RespectedOne σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την φιλία σας, που μέ έχετε δεχθεί στην ζωή σας και σας διαβεβαιώνω ότι τρέφω και γιά τους δυό σας τα καλύτερα των αισθημάτων και σας θεωρώ μέλη της οικογενείας μου.
Υ.Γ. vicky, αύριο θα την φάμε την παστιτσάδα, δεν πάει άλλο.
corfiot, μη δουλεύεις ορέ τόσο πολύ, πως θα αντέξεις με τόσο ξενύχτι
Crypto, αν δαβάσεις αυτό το post κοίταξε να πικοινωνήσεις με την vicky ή στείλε p.m. το κινητό σου να βρεθούμε
Πάθος για την γυναίκα, ένα έχω να σου πώ "Like here, nowhere" Κρίμα που δεν ήλθες μαζί μου.
gabadoo, Sorry που δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ στο BBC meeting. Θα σε αποζημιώσω όμως ερχόμενος με vicky &
Respected One σε ένα από τα επόμενα
Ελπίζω ή vicky να επιτρέψει να ανεβάσουμε φωτορεπορτάζ Κέρκυρας Τότε θα πάθετε την πλάκα σας και θα εύχεστε να κάτσει στη ζωή σας μία γυναίκα σαν αυτήν, εστω Ελλεηνίδα.