1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εκεί που πήγαμε έτοιμη ήσουνα....Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι... εχτές ξεμάλλιασα πολλές περσόνα;
ειδικά η κοινή γνωστή είχε άγιο εχθές......
εκεί που πήγαμε έτοιμη ήσουνα....Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι... εχτές ξεμάλλιασα πολλές περσόνα;
εχεις κοψει πλεον τις ζηλοτυπιες?συμβιβαστηκες επιτελους οτι εισαι με το απολυτο συμβολο του σεξ και δεχεσαι τις εκδηλωσεις θαυμασμου?Δωρητή όχι ;)
Δεν κάνω εγώ τέτοια.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει. ;)
εχεις κοψει πλεον τις ζηλοτυπιες?συμβιβαστηκες επιτελους οτι εισαι με το απολυτο συμβολο του σεξ και δεχεσαι τις εκδηλωσεις θαυμασμου?
βικάρα....
μιας και φαίνεται ότι αισθάνεσαι μερικά πράγματα και ξέρεις και καλά ελληνικά...
Εξήγησε στους αγάμητους ότι με τέτοια συμπεριφορά θα είναι μια ζωή ψωληστοχέρηδες..........
καλά τα λες..Είναι απίστευτο αλλά χθες έγραψα για πρώτη φορά και ο administrator μου έσβησε το ποστ επειδή ήταν με κεφαλαία ελληνικά γράμματα. Μερικούς κανόνες δεν τους καταλαβαίνω ειλικρινά... Μπορούσε να κάνει μια παρατήρηση, αλλά το να διαγράφεις ποστ και μετά να κάνεις παρατήρηση το θεωρώ λιγάκι παράδοξο. Τέλος πάντων...rules are rules…
Η Βίκη είναι μια φωνή απελπισίας που νιώθει την απειλή από τις αλλοδαπές γυναίκες που βλέπει να της παίρνουν τους υποψήφιους επιβήτορες τον ένα μετά τον άλλο. Την καταλαβαίνω, αν ζητάς συμπόνια απλά θα σου πω πως ο καθένας όπως στρώσει θα κοιμηθεί...Η απειλή του γεροντοκορισμού κα του επιβεβαιωμένα προβλεπόμενου κέρατου από αλλοδαπή γυναίκα είναι αναπόφευκτη. Προσαρμόσου στα ελληνικά δεδομένα ανταγωνισμού και δέξου το γεγονός ότι ο Έλληνας είναι ο καλύτερος γαμιάς και είναι αδύνατο να τον έχεις μόνο εσύ σε αποκλειστικότητα. Εγώ γαμάω ελλεηνίδες γιατί είμαι πατριώτης,αλλά σαν πατριώτης δεν διστάζω με την πρώτη ευκαιρία να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά σε κάθε ξένη πρόκληση. Εσύ μια ταπεινή Ελληνίδα πως τολμάς να συγκριθείς με μεγαθήρια του ανατολικού μπλόκου. Τι έπαρση είναι αυτή κορίτσι μου που έχεις για το μουνί σου. Χαλάρωσε λιγάκι και προσγειώσου.
καθ'εικονα και ομοιωσηΛοιπόν, λέω να απευθυνθώ στη Βίκη γιατί με τον παλιό-που=ναι-αλλιώς θα ρίξω καμιά χριστοπαναγία και δε μου ταιριάζει.
Βίκη:
εγώ δε σε ζήλεψα καθόλου (όπως λέει ο αγάμητος) ούτε μ' ενόχλησε η φωτό σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και ίσα-ίσα το ότι ξεκαθαρίζεις το λόγο ύπαρξής σου σε αυτό το σάιτ εξαρχής το βρίσκω τίμιο και το επικροτώ. Δε λέω ότι συμφωνώ ή ότι διαφωνώ, που άλλωστε η γνώμη μου δεν έχει σημασία εν προκειμένω.
Αυτά τα λίγα από μένα και σου απευθύνω το λόγο εξαιτίας του αγάμητου και των οραμάτων που βλέπει και πάει να δημιουργήσει κατάσταση εκεί που δεν υπάρχει.
Λοιπόν, λέω να απευθυνθώ στη Βίκη γιατί με τον παλιό-που=ναι-αλλιώς θα ρίξω καμιά χριστοπαναγία και δε μου ταιριάζει.
Βίκη:
εγώ δε σε ζήλεψα καθόλου (όπως λέει ο αγάμητος) ούτε μ' ενόχλησε η φωτό σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και ίσα-ίσα το ότι ξεκαθαρίζεις το λόγο ύπαρξής σου σε αυτό το σάιτ εξαρχής το βρίσκω τίμιο και το επικροτώ. Δε λέω ότι συμφωνώ ή ότι διαφωνώ, που άλλωστε η γνώμη μου δεν έχει σημασία εν προκειμένω.
Αυτά τα λίγα από μένα και σου απευθύνω το λόγο εξαιτίας του αγάμητου και των οραμάτων που βλέπει και πάει να δημιουργήσει κατάσταση εκεί που δεν υπάρχει.
καθ'εικονα και ομοιωση
έχεις δει ρε σκυλάκι να εκπαιδεύει το αφεντικό;......καθ'εικονα και ομοιωση
Τι τουτάνα στην ψυχή που είσαι ρε Οχιά!
Λες ότι πάω να δημιουργήσω θέμα από κει που δεν υπάρχει; Τότε ποιος έβαλε τον δικό σου χτες να προσπαθεί με πρόστυχα μέσα να μειώσει και να πληγώσει ένα συνάνθρωπο του (και ειδικά γυναίκα, λέγοντας της ότι είναι μικρόβυζη, έχει πολύ κρέας κ.λ.π. γνωρίζοντας ότι τέτοιου είδους σχόλια πληγώνουν πολύ τις γυναίκες); Εγώ;
Και η φάση είναι ότι πας να βγεις από πάνω κιόλας! Μα τόσο σκατόψυχη είσαι!
Τι τουτάνα στην ψυχή που είσαι ρε Οχιά!
Λες ότι πάω να δημιουργήσω θέμα από κει που δεν υπάρχει; Τότε ποιος έβαλε τον δικό σου χτες να προσπαθεί με πρόστυχα μέσα να μειώσει και να πληγώσει ένα συνάνθρωπο του (και ειδικά γυναίκα, λέγοντας της ότι είναι μικρόβυζη, έχει πολύ κρέας κ.λ.π. γνωρίζοντας ότι τέτοιου είδους σχόλια πληγώνουν πολύ τις γυναίκες); Εγώ;
Και η φάση είναι ότι πας να βγεις από πάνω κιόλας! Μα τόσο σκατόψυχη είσαι!
Συνέχισε πες κι άλλα... εκτίθεσαι....
Τους χαρακτηρισμούς πουτάνα στην ψυχή και σκατόψυχη δυστυχώς δεν μπορώ να στους επιστρέψω γιατί δυστυχώς θεωρώ ότι είσαι εντελώς ηλίθιος.
Στη Βίκη απευθύνθηκα και έγραψα ό,τι πιστεύω. Συνέχισε να
άνοιξε μια νέα ψηφοφορία.Καλύτερα ηλίθιος παρά σκατόψυχος σαν εσένα.....