Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδη οσοι δεν πληρωνουν να γαμησουν ειναι ανικανοι και αυτοι που πανε μερα παρα μερα ειναι ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ???

Να το καταλαβω δηλαδη

ε ναι ρε τι λεμε τωρα. οι πουτανες καλοπερναν κι οι αλλες την βγαζουν με ανικανους που θελουν 1 ωρα να τελειωσουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χτες φλέρταρα προκλητικότατο νούνο στην Κηφισιά που προχωρούσε με σούπερ ντούπερ μίνι, κόσμημα στον αφαλό και τατουάζ στη μέση και στα καλά καθούμενα άρχισε ανισόρροπα να μου λέει ότι αυτή πηδιέται με αράπηδες και τρώει μόνο "αφρικάνικα"  και κάτι τέτοια!  Κουλάθηκα γιατί την πλησίασα ανθρώπινα και της είπα απλά πόσο μου άρεσε το στυλ της! Μετά σταμάτησα δύο τελείως άγνωστα μου πιπίνια αγγλίδες στη μέση του δρόμου, κουβεντιάσαμε άνετα για κάνα 10λεπτο και της προσκάλεσε ναρθουν μετά σε γνωστή μπυραρία. Μου είπαν OK και όντως ήρθαν αργότερα μαζί με έναν ωραίο τυπά από τη Σκωτία. Περάσαμε groovy (όχι δεν είχε κακό, αλλά θα ξαναβγώ με τη μία).   

Αν είναι αλήθεια αυτό που λες έπρεπε να της πεις ότι συνηθίζεις να βάφεις το πουλί σου μαυρο  :2funny: :2funny: να δεις για πότε θα σου καθόταν  :2funny: :2funny:

Και πάλι φίλε μου έρχεσαι στα λόγια μου, οι γκομενες κάθονται αν έχεις σωστό  τροπο  προσέγγισεις. Αν πανω στη μαλακια της δεν της είπες και εσυ μια μαλακια αλλά κατάπιες αυτό που σου είπε τότε καλά να πάθεις  

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Vickyfu μπορώ να καταθέσω και γω - από μικρή προσωπική εμπειρία μαζί σου - το ότι όντως είσαι Ελλεηνίδα!

Σου ζήτησα κάτι, μου είπες ναι και ακόμη δεν έχεις πραγματοποιήσει την υπόσχεση σου (προφανώς κατάλαβες ότι δεν έχεις να λάβεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος από μένα! Κλασική Ελλεηνίδα. Από τις ξένες έχω μάθει ή να μου λένε αμέσως όχι ή όταν λένε "ναι" να κρατάνε το λόγο τους)!

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι καλομαθημένος από τις ξένες (πολλά χρόνια μαζί τους, παντρεύτηκα δύο) αλλά κάνοντας τη σύγκριση βρίσκω "χλομές" της Ελληνίδες, κυρίως σε αντίληψη και σε μυαλά που κουβαλάνε!

Τα τλευταία χρόνια ειδικά οι Ελλεηνίδες έχουν μετατραπεί σε "νεοσυντηρητικές - νεοπουτάνες" (λόγια του stabit φαν), πηδάνε διμοιρίες ολόκληρες αλλά κουβαλάνε μέσα τους τις ενοχές και τις λαλακίες που τους έχει φορτώσει ο μπαμπάς, η μαμά και το περιβάλλον τους! Καταλήγουν έτσι με καμμένα μυαλά και τελείως ελεινές συμπεριφορές απέναντι σε όσους μη "Brabdt Pitt - Πάρης Λάτσης" και "υποσχόμενους" άντρες τις προσεγγίζουν.

Χτες φλέρταρα προκλητικότατο νούνο στην Κηφισιά που προχωρούσε με σούπερ ντούπερ μίνι, κόσμημα στον αφαλό και τατουάζ στη μέση και στα καλά καθούμενα άρχισε ανισόρροπα να μου λέει ότι αυτή πηδιέται με αράπηδες και τρώει μόνο "αφρικάνικα"  και κάτι τέτοια!  Κουλάθηκα γιατί την πλησίασα ανθρώπινα και της είπα απλά πόσο μου άρεσε το στυλ της! Μετά σταμάτησα δύο τελείως άγνωστα μου πιπίνια αγγλίδες στη μέση του δρόμου, κουβεντιάσαμε άνετα για κάνα 10λεπτο και τις προσκάλεσα ναρθουν μετά σε γνωστή μπυραρία. Μου είπαν OK και όντως ήρθαν αργότερα μαζί με έναν ωραίο τυπά από τη Σκωτία. Περάσαμε groovy (όχι δεν είχε κακό, αλλά θα ξαναβγώ με τη μία).   
Φιλαρακι εχω καμακωσει και παιξει μπαλα και με αλλοδαπες αλλα και με Ελληνιδες.

Ολα ειναι θεμα ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ και να σε γουσταρει.

Ουτε ο Μπραν Πιτ ειμαι,ουτε ο Λατσης.

Απλα το καμακωμα ειδικα στην Ελληνιδα για να εχει αποτελεσμα πρεπει να γινεται σε ΄΄κλειστο κυκλο''(Ειτε σε χωρο εργασιας ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ειτε σε κοινη παρεα,ειτε ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ αλλα να γουσταρει)

Αυτο το νουνο που λες οτι πλησιασες στην Κηφισια λογικο ειναι να φας τα μουτρα σου,σκεψου ποσοι πετανε ατσακες στο δρομο.

Περιμενεις οτι θα σου κατσει καθ`αυτον τον τροπο?

Επισκέπτης

Απλα το καμακωμα ειδικα στην Ελληνιδα για να εχει αποτελεσμα πρεπει να γινεται σε ΄΄κλειστο κυκλο''(Ειτε σε χωρο εργασιας ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ειτε σε κοινη παρεα,ειτε ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ αλλα να γουσταρει)

Αυτο το νουνο που λες οτι πλησιασες στην Κηφισια λογικο ειναι να φας τα μουτρα σου,σκεψου ποσοι πετανε ατσακες στο δρομο.

γεια σου ρε psolara pick up artist  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αν είναι αλήθεια αυτό που λες έπρεπε να της πεις ότι συνηθίζεις να βάφεις το πουλί σου μαυρο  :2funny: :2funny: να δεις για πότε θα σου καθόταν  :2funny: :2funny:

Και πάλι φίλε μου έρχεσαι στα λόγια μου, οι γκομενες κάθονται αν έχεις σωστό  τροπο  προσέγγισεις. Αν πανω στη μαλακια της δεν της είπες και εσυ μια μαλακια αλλά κατάπιες αυτό που σου είπε τότε καλά να πάθεις 

Ψιτ... Πάθος!... Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο ?

Στο άβατάρ σου, τί είναι αυτά ? Χειροπέδες ? :grin:

Αρχαίο :knockinb: αθάνατο... :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Σου είπα εγώ ότι είχα την απαίτηση να μου κάτσει ρε psolara;

Απλά, όπως ευγενικά και ανθρώπινα την προσέγγισα εγώ περίμενα μία αντίστοιχα ανθρώπινη - και όχι ανισόρροπη - συμπεριφορά από την πλευρά της. Τα εγγλέζικα πιπίνια γιατί ήταν απόλυτα ανθρώπινα;

Μάλλον δεν έχεις ζήσει έξω για να καταλάβεις πόσο λαλακισμένες είναι οι αντιδράσεις των σημερινών Ελληνίδων - και ίσως καλύτερα που δεν ξέρεις....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σου είπα εγώ ότι είχα την απαίτηση να μου κάτσει ρε psolara;

Απλά, όπως ευγενικά και ανθρώπινα την προσέγγισα εγώ περίμενα μία αντίστοιχα ανθρώπινη - και όχι ανισόρροπη - συμπεριφορά από την πλευρά της. Τα εγγλέζικα πιπίνια γιατί ήταν απόλυτα ανθρώπινα;

Μάλλον δεν έχεις ζήσει έξω για να καταλάβεις πόσο λαλακισμένες είναι οι αντιδράσεις των σημερινών Ελληνίδων - και ίσως καλύτερα που δεν ξέρεις....
Εχω ζησει Βουδαπεστη με Ουγγαρεζα ενα χρονο φιλαρακι.
Εκει ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΩΛΕ η ολη κατασταση,εννοω οτι μπορει να καμακωθει και το πιο high class μουνι με το πιο προστυχο ντυσιμο.
Στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι επειδη κυκλοφορουν δεν ξερω και εγω ποσα χιλιαδες ξεκωλα οτι θα ''πεσουν στο κρεβατι''απο τις δικες μας καυλες.

Και γω βλεπω τα ΥΠΕΡΤΑΤΑ ξεκωλα αλλα ενω οδηγω να αρχισω να καμακωνω?Θα πιασει λες?Θα την φορτωσω επιτοπου για ξενοδοχειο?

Επισκέπτης
Να το χαίρεσαι που είσαι Ελλεεινήδα, και εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Να βγαίνεις έξω για girlish nights, να πας στα καλμπάκια με τις φίλες σου, να κάνεις shopping therapy, όταν δε σου φτάνει ο δονητής σου να ικανοποιήσεις τις καύλες σου να κάνεις πλακομούνια με τις φίλες σου ή one night stand με τον πρώτο μαλάκα που βρίσκεις, να κάνεις καριέρα στη δουλειά σου και ότι άλλο θες! Από μας μακριά!!! Ασε εμάς τα λιγούρια να σας κράζουμε, να γαμάμε Ρωσάκια, Τσεχάκια, Σλοβάκες, Ρουμάνες και γενικά ΩΡΑΙΕΣ γυναίκες, να πίνουμε μπύρες, να βγαίνουμε έψω με τους φίλους μας (ναι εμείς έχουμε και φίλους) και γενικά άσε μας!Εσείς ΠΟΛΥ πριν από μας αρχίσατε τα παράπονα : <<Που είναι οι άντρες, δεν υπάρχουν άντρες κτλ κτλ>>. Εμείς μένουμε μακριά από τις κακοτοπιές και πολύ απλά ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ποιες πουτάνες μας τα τρώνε! Αξια και πάντα τέτοια κοπελιά

+10000000000000000000000000000000  :thumbsup:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι Ελληνίδες, ότι και να τους πεις, νομίζουν ότι τους την πέφτεις, εκεί είναι το πρόβλημα.

Στα ασανσέρ μπαίνεις και ας πούμε ότι ακολουθεί Ελληνίδα. Εάν την ρωτήσεις σε ποιο όροφο πάει (βασικοί κανόνες ευγένειας), μπορεί και να σου ρίξει κανένα χαστούκι...

xa xa xa xa xa xa

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες, ότι και να τους πεις, νομίζουν ότι τους την πέφτεις, εκεί είναι το πρόβλημα.

Στα ασανσέρ μπαίνεις και ας πούμε ότι ακολουθεί Ελληνίδα. Εάν την ρωτήσεις σε ποιο όροφο πάει (βασικοί κανόνες ευγένειας), μπορεί και να σου ρίξει κανένα χαστούκι...

xa xa xa xa xa xa

όλες οι γυναικες το έχουν αυτό, μόνο που δεν είναι ακριβώς πέσιμο - βγάζουν την  ανασφαλειά τους. Αν την ρωτήσεις σε ποιον όροφο παει θα σκέφτεται παράλληλα λες να πρόσεξε οτι έχω άσχημα νύχια;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

xa xa xa xa xa xa

Πες τα ρε Yorgos!

Και αν δεν κάνω λάθος είσαι και συ πολυταξιδεμένος και έχεις φουρνήσει πολύ νουνί στη ζωή σου (να μη μαρτυρήσω ότι είσαι και σκαφάτος - αν δεν κάνω λάθος). Τα παιδάκια εδώ στην Ελλάδα νομίζουν ότι έτσι οικτρά που συμπεριφέρονται οι Ελληνίδες συμπεριφέρονται όλες οι γυναίκες στον κόσμο!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια τα διωξατε τα κοριτσια..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

xa xa xa xa xa xa

μηπως τα παραλες;

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χτες φλέρταρα προκλητικότατο νούνο στην Κηφισιά που προχωρούσε με σούπερ ντούπερ μίνι, κόσμημα στον αφαλό και τατουάζ στη μέση και στα καλά καθούμενα άρχισε ανισόρροπα να μου λέει ότι αυτή πηδιέται με αράπηδες και τρώει μόνο "αφρικάνικα"  και κάτι τέτοια!

Καλά σου έκανε. Σε έκοψε ότι μπαίνει στο μπουρδέλα κομ καιβρίζεις τις ελληνίδες. Μια άλλη εξηγηση είναι ότι το δείχνει η φάτσα σου. Οπότε πήρες και την απάντηση που σου άξιζε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom