Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Να το χαίρεσαι που είσαι Ελλεεινήδα, και εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Να βγαίνεις έξω για girlish nights, να πας στα καλμπάκια με τις φίλες σου, να κάνεις shopping therapy, όταν δε σου φτάνει ο δονητής σου να ικανοποιήσεις τις καύλες σου να κάνεις πλακομούνια με τις φίλες σου ή one night stand με τον πρώτο μαλάκα που βρίσκεις, να κάνεις καριέρα στη δουλειά σου και ότι άλλο θες! Από μας μακριά!!! Ασε εμάς τα λιγούρια να σας κράζουμε, να γαμάμε Ρωσάκια, Τσεχάκια, Σλοβάκες, Ρουμάνες και γενικά ΩΡΑΙΕΣ γυναίκες, να πίνουμε μπύρες, να βγαίνουμε έψω με τους φίλους μας (ναι εμείς έχουμε και φίλους) και γενικά άσε μας!Εσείς ΠΟΛΥ πριν από μας αρχίσατε τα παράπονα : <<Που είναι οι άντρες, δεν υπάρχουν άντρες κτλ κτλ>>. Εμείς μένουμε μακριά από τις κακοτοπιές και πολύ απλά ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ποιες πουτάνες μας τα τρώνε! Αξια και πάντα τέτοια κοπελιά

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα περι παγοκολωνων τα λενε οσοι δεν τους σηκωνεται και θελουν μιση ωρα για να χυσουν. Οι πραγματικοι αντρες ειναι αυτοι που πανε στα μπουρδελα και μπορουν να κανουν τη δουλεια στο 5λεπτο - 10λεπτο.

Τωρα ολα τα αλλα που λες εσυ και ο αλλος ο σουπερ γαμηκουλας ο skistis εγω τα ακουω βερεσε!

Ελεεινιδες ειναι και Ελεεινιδες θα μεινουν γιατι μεγαλωνουν μεσα στα κομπλεξ και διαποτιζονται απο την ελεεινικη κοινωνια με το αισθημα της κατωτεροτητας "αυτου που τον παιρνει".

Βλεπω τελευταια στις ειδησεις αυτα που γινονται στα νησια με τις Αγγλιδες και πραγματικα τις χαιρομαι. Ποια κομπλεξαρα Ελεεινιδα θα χαιροταν τοσο ελευθερα το σεξ χωρις αναστολες?

Κατα τα αλλα, στα λογια ολες απελευθερωμενες ειναι...  :jerking:

Όταν άλλοι παίζουν Champions League, εσύ παίζε στην ερασιτεχνική, μάλλον καλύτερα με το πουλάκι σου σε κανένα θλιβερό μπορντέλο με καμμιά παγοκολώνα αγκαλία. Αλλά ίσως μία μέρα όταν μεγαλώσεις να μάθεις ότι χρόνος και ποιότης είναι καλύτερα από τα 5-10 λεπτά με παγοκολώνα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Βλεπω τελευταια στις ειδησεις αυτα που γινονται στα νησια με τις Αγγλιδες και πραγματικα τις χαιρομαι. Ποια κομπλεξαρα Ελεεινιδα θα χαιροταν τοσο ελευθερα το σεξ χωρις αναστολες?

Κατα τα αλλα, στα λογια ολες απελευθερωμενες ειναι...  :jerking:

αυτες χεστηκαν γτ ειναι σε αλλη χωρα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τις κουτσομπολεξουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
σκιστη μαζι σου ειμαι και γω δεν αλλαζω τους ελληνες με τιποτα

foot εσυ που το παιζεις απελευθερωμενος θα αντεχες πχ να κανεις μια παρτουζιτσα με τη γυναικα σου και εναν αλλο αντρα... η ζευγαρι? και μη μου πεις θα γουσταρα με μια φιλη της... οχι οτι δεν μετραει αυτο αλλα δεν ειναι το ιδιο για την ελεεινη κοινωνια που μεγαλωσαμε κι οι 2 μας... σκεφτηκες οτι μεσα στα κομπλεξ μεγαλωνεις και συ? θελεις γυναικες να χαιρονται οι γυναικες ο σεξ χωρις αναστολες? καντο εσυ πρωτος για την συντροφο σου πραξη... παροτρυνε την να το κανει (σιγουρα θα κολλαει στην αρχη)

τωρα για τις αγγλιδες αστα φιλε μου αγαπημενε.... σε νησι γεματο αγγλιδες μενω... πηδιονται μονο λιωμα και σου ευχομαι να μην σου τυχει... 9/10 φιλους μου που εχουν παρει αγγλιδα λενε για απιστευτη ξενερα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
5 λεπτά με 10 είναι πρώωρη εκσπερμάτωση. Άν ποτέ γαμήσεις γκόμενα έξω από μπουρέλο σε παράτησε κατευθείαν. Εμένα χύνει 3 φορές πριν τελειώσω εγώ. Εσύ πίδα 5 λεπτά και συνέχισε να νωμίζεις ότι έτσι γαμάνε.

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
evil αληθεια ακομα δεν εχεις καταφερει να γαμησεις ΩΡΑΙΑ ελληνιδα.... δεν πειραζει χωνε τα στα ωραια ρωσακια, τσεχακια κλπ μεχρι να σου κατσει .... ναζταροβιε (ετσι δεν λενε στην υγεια μας?)

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτες χεστηκαν γτ ειναι σε αλλη χωρα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τις κουτσομπολεξουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evabb μου
Εσύ ξέρεις μιά και ζείς στο εξωτερικό, αυτός εντυπωσιάστηκε με 5 - 10 μεθυσμένα εγκλεζάκια που για να πηδηχτούν πρέπει να έχουν sponsor την Heineken. Άσε που δεν έχουν πλυθεί ποτέ στη ζωή τους. Ας πάει να τις γλύψει λοιπόν. Bliahhhhhhhhhh

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Επίσης δεν δέχομαι το όρο ελεεινίδα. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ με τα όλα τους. Τα μαλακισμένα και τα κομπλεξικά είναι σε όλες τις χώρες. Αυτές οι ψωροαγγλίδες που λέςστην γειτονια τους το παίζουν επίπεδο και άποψη.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
5 λεπτά με 10 είναι πρώωρη εκσπερμάτωση. Άν ποτέ γαμήσεις γκόμενα έξω από μπουρέλο σε παράτησε κατευθείαν. Εμένα χύνει 3 φορές πριν τελειώσω εγώ. Εσύ πίδα 5 λεπτά και συνέχισε να νωμίζεις ότι έτσι γαμάνε.

πες τα αγορι μουυυυυυυ

evabb μου
Εσύ ξέρεις μιά και ζείς στο εξωτερικό, αυτός εντυπωσιάστηκε με 5 - 10 μεθυσμένα εγκλεζάκια που για να πηδηχτούν πρέπει να έχουν sponsor την Heineken. Άσε που δεν έχουν πλυθεί ποτέ στη ζωή τους. Ας πάει να τις γλύψει λοιπόν. Bliahhhhhhhhhh

οπως τα λες

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ετσι ακριβως.
:thumbsup:
Ολα τα αλλα ειναι παπαρολογιες απο πουτανοκαψουρηδες και πολεμιους των ελληνιδων.
Αλλα καλυτερα.Τις αφηνουν σε μας για special service

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
evil αληθεια ακομα δεν εχεις καταφερει να γαμησεις ΩΡΑΙΑ ελληνιδα.... δεν πειραζει χωνε τα στα ωραια ρωσακια, τσεχακια κλπ μεχρι να σου κατσει .... ναζταροβιε (ετσι δεν λενε στην υγεια μας?)

Εχω γαμήσει, και γαμάω καλά και είμαι και ωραίο παιδί και με τους σωστούς χαρακτήρες είμαι και σωστός. Ασε τις μανούρες τα πολλά πολλά και τις μαγκιές και στείλε pm για καφέ. Αλλιώς τουμπεκί

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Για γκομενες ψαχνουν οι μουνοδουλοι και οι ανικανοι που δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο γιατι θελουν χρονο απειρο για να τους σηκωθει. Το λες και μονος σου οτι τρεμεις μηπως σε παρατησει η γκομενιτσα...

Εγω δεν εχω τετοια προβληματα φιλαρακο και δεν εξαρτωμαι απο καμια γκομενα, ουτε το κοπλιμεντο μου δεν παιρνουν πια. Οποια θελει βεβαια εδω ειμαστε ;-)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Για γκομενες ψαχνουν οι μουνοδουλοι και οι ανικανοι που δεν μπορουν να γαμησουν σε μπουρδελο γιατι θελουν χρονο απειρο για να τους σηκωθει. Το λες και μονος σου οτι τρεμεις μηπως σε παρατησει η γκομενιτσα...

Εγω δεν εχω τετοια προβληματα φιλαρακο και δεν εξαρτωμαι απο καμια γκομενα, ουτε το κοπλιμεντο μου δεν παιρνουν πια. Οποια θελει βεβαια εδω ειμαστε ;-)
Δηλαδη οσοι δεν πληρωνουν να γαμησουν ειναι ανικανοι και αυτοι που πανε μερα παρα μερα ειναι ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ???

Να το καταλαβω δηλαδη

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ακριβως.
:thumbsup:
Ολα τα αλλα ειναι παπαρολογιες απο πουτανοκαψουρηδες και πολεμιους των ελληνιδων.
Αλλα καλυτερα.Τις αφηνουν σε μας για special service

Πολύ μα πολύ σωστός, αυτό είπα και εγώ παραπάνω. Εξάλλου αυτοί είναι κάποιοι που μιά γυναίκα σαν την vicky δεν μπορούν να την δούν ούτε στο όνειρο τους, πολύ περιοσσότερο να γαμήσουν ποτέ στη ζωή τους. Να εισαι καλά αγόρι μου και οι καλύτερες των Ελλεινίδων πάντα μπροστά σου η από κάτω σου.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάποιος πρέπει να ταϊσει και τα κόκκινα φωτάκια. Μην ξενάτε τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό. Φίλε μου βρομοπόδαρε τα μουνιά που θα σου αναλογούσαν να γαμήσεις κανονικά θα τα μοιραστούμε οι υπόλυποι, εσύ τις πουτάνες σου και μην πτωήσαι καθόλου. Έτσι εξηγείτε γιατί έχει πέσει τέτοια δουλειά. χεχεχεχε

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
βικυ αντε πνιξου στο φαληρο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και ολεσ οι χαμηλοκολοπατσαβουρες ελεεινιδες

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εχω γαμήσει, και γαμάω καλά και είμαι και ωραίο παιδί και με τους σωστούς χαρακτήρες είμαι και σωστός. Ασε τις μανούρες τα πολλά πολλά και τις μαγκιές και στείλε pm για καφέ. Αλλιώς τουμπεκί
βρε evil βλεπεις τι μαλακιες κανετε? μου πουλας μαγκια? δηλαδη και να γουσταρα να πιουμε καφε τωρα που αγριεψες θα ψηνομουν δηλαδη?

ξεκαθαριζω για ολους κατι... δεχομαι τον τροπο που μιλατε ουτε προσβαλλομαι (αλλιως δεν θα ανοιγα το θρεντ) και σεις μην αγριευετε αν σας απανταω στον ιδιο τονο... ενταξει αν τσακωθουμε θα τις φαω μαλλον

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε γιατί είστε μισογύνηδες; Τόσο χυλόπιτα έχεται φάει που τα παίξατε; Το καλό ελληνικό μουνί που δεν έχει ταμπού ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Τελεία και πάυλα. Στις παρέες μου μόλις έβλεπαν την μούνα ελληνίδα κώλωναν να χωθούν με την αλλοδαπή έννοιωθαν πιο άνετοι. Κόμπλεξ βγάζεται με αυτά που λέτε. Έχω γαμήσει μουνιά που θα άξιζαν σε απείρος πιο ωραίους και μάγκες άντρες. Ξέρετε γιατί τα γάμησα. Γιατί είχα θάρος, θράσος και χωνόμουν συμφιλιωμένος με τον ευατό μου. Μετά, όταν έτρογαν την ψωλή δεν ξεκόλαγαν με τίποτα.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε evil βλεπεις τι μαλακιες κανετε? μου πουλας μαγκια? δηλαδη και να γουσταρα να πιουμε καφε τωρα που αγριεψες θα ψηνομουν δηλαδη?

ξεκαθαριζω για ολους κατι... δεχομαι τον τροπο που μιλατε ουτε προσβαλλομαι (αλλιως δεν θα ανοιγα το θρεντ) και σεις μην αγριευετε αν σας απανταω στον ιδιο τονο... ενταξει αν τσακωθουμε θα τις φαω μαλλον

Και το γαμώτο θα είναι ότι θα τις φάει και θα τις αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom