Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δίνω το παρόν και εγώ συμφωνώντας με τα μουνάκια.

Όσο για τους φίλους που λένε για πορτοφόλι, το πράγμα έχει ως εξείς. Το μουνί που έλκετε από το πορτοφόλι, θα πάει εκεί για να μαδίσει. Το ίδιο μουνί θα κάτσει και στο άντρα που γουστάρει άσχετα με το πορτοφόλι του. Και κάποιες μπορεί να είναι και τόσο ιλίθιες που να μαδάνε φραγκάτους και μετά να τα ακουμπάνε στον γαμιά-αίσθημα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εσύ τουλάχιστον που έχεις βγάλλει τιν vicky φωτογραφια στο Athens Erotica, δεν θα έπρεπε να μιλάς γιά τον κώλο της κόρης μου που είναι κολαράκι

Ποια είναι η Vicky.Αν δεν σου κάνει κόπο,βρες τη να μου την δείξεις διότι δεν τις ξέρω τις κορασίδες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Όσο για τους φίλους που λένε για πορτοφόλι, το πράγμα έχει ως εξείς. Το μουνί που έλκετε από το πορτοφόλι, θα πάει εκεί για να μαδίσει. Το ίδιο μουνί θα κάτσει και στο άντρα που γουστάρει άσχετα με το πορτοφόλι του. Και κάποιες μπορεί να είναι και τόσο ιλίθιες που να μαδάνε φραγκάτους και μετά να τα ακουμπάνε στον γαμιά-αίσθημα.

Δε διαφωνώ.Αλλά,αυτό ισχύει όταν οι γκόμενες αυτές βλέπουν ότι δεν μπορούν να τυλίξουν μονίμως τον μαλάκα με το χοντρό πορτοφόλι.Τότε,για να μη μείνουν στο ράφι,κοιτάζουν και τον μπατιράκο...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Συμφωνω και επαυξανω :thumbsup:

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
gabadoo thanks
imaginas  εχεις φωτο μου βρε αλητη? στειλε αμεσως γιατι δεν τις εχω
σκιστη συμφωνουμε
μπαμπα με ξεσκιζουυυυυυυυυν

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
pathfinder αργησα να σου απαντησω γιατι πλανταξα στο κλαμα που δεν θα με γαμησεις

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
gabadoo thanks
imaginas  εχεις φωτο μου βρε αλητη? στειλε αμεσως γιατι δεν τις εχω
σκιστη συμφωνουμε
μπαμπα με ξεσκιζουυυυυυυυυν

Μωρό μου καλά σου κάνουν. Κάνε με περήφανο τσουλάκι μου. Δείξε τους τι χάνουν με  τις παγοκολώνες.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ηρεμα παιδια δεν προλαβαινω παρτουζα με πηρατε. μου τα χωνετε αλλα μου αρεσει :thumbsup:)
Που να χτυπιέσαι κάτω μωρή, ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ! Που θες και παρτούζες...
pathfinder αργησα να σου απαντησω γιατι πλανταξα στο κλαμα που δεν θα με γαμησεις
Βρε που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι σου λεω, βρε που να παρακαλάς και να εκλιπαρείς, ΔΕΝ μας κάνεις κλικ και ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ - πάρ'το απόφαση!!! Κι από ότι βλέπω... ΗΔΗ άρχισες να χτυπιέσαι!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοριτσια μαζευτειτε ο ασπρος εχει βγει στην ρουγα  :tickedoff: :tickedoff:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε η καύλα η ελληνίδα αμα έχει πετάξει τα ταμπού δεν παίζεται με τίποτα. Όταν μαλακίζεται και το παίζει μυξοπαρθένα και από σπίτι είναι το πρόβλημα.

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοριτσια μαζευτειτε ο ασπρος εχει βγει στην ρουγα  :tickedoff: :tickedoff:

Λάθος καρδιά μου. Ο Ασπρούλης μαζέωει τα πράγματα του και έρχετε από Κρήτη να πάμε μαζι Κέρκυρα να γνωρίσει την vicky.
Αυτή την φόρά έχασες γλυκεία μου Ελλείνιδα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λάθος καρδιά μου. Ο Ασπρούλης μαζέωει τα πράγματα του και έρχετε από Κρήτη να πάμε μαζι Κέρκυρα να γνωρίσει την vicky.
Αυτή την φόρά έχασες γλυκεία μου Ελλείνιδα.

καλε τι λες; εδω ειναι και με βριζει στο αλλο θρεντ

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μωρό μου καλά σου κάνουν. Κάνε με περήφανο τσουλάκι μου. Δείξε τους τι χάνουν με  τις παγοκολώνες.

Αυτα περι παγοκολωνων τα λενε οσοι δεν τους σηκωνεται και θελουν μιση ωρα για να χυσουν. Οι πραγματικοι αντρες ειναι αυτοι που πανε στα μπουρδελα και μπορουν να κανουν τη δουλεια στο 5λεπτο - 10λεπτο.

Τωρα ολα τα αλλα που λες εσυ και ο αλλος ο σουπερ γαμηκουλας ο skistis εγω τα ακουω βερεσε!

Ελεεινιδες ειναι και Ελεεινιδες θα μεινουν γιατι μεγαλωνουν μεσα στα κομπλεξ και διαποτιζονται απο την ελεεινικη κοινωνια με το αισθημα της κατωτεροτητας "αυτου που τον παιρνει".

Βλεπω τελευταια στις ειδησεις αυτα που γινονται στα νησια με τις Αγγλιδες και πραγματικα τις χαιρομαι. Ποια κομπλεξαρα Ελεεινιδα θα χαιροταν τοσο ελευθερα το σεξ χωρις αναστολες?

Κατα τα αλλα, στα λογια ολες απελευθερωμενες ειναι...  :jerking:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
5 με 10 λέπτά κανεις και το λές; Ρε τίνεται εδώ πέρα; Εμένα με έδιωχναν οι πουτάνες γιατί τις ξεκόλιαζα και δεν έχυνα με τίποτα. Γαμάω τις γκόμενες πάνω πό 1 ώρα με το καυλί τέζα πριν χίσω και λένε ήμαρτον. Όταν δεν θα μπορώ πιά θα πάω και εγώ στις ρωσίδες για να μου λένε ότι γαμάω καλά. Κορόϊδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom