Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
για τα πιατα!!οχι για να μαγειρεψουν!!μονο οι παλιες το ξερουν το αθλημα

Ναι γιατί,τα πιάτα ξέρουν να τα πλύνουν;Ας μην είχαν πλυντήρια πιάτων,και σε πλαστικά θα τρώγαμε.Μιας χρήσεως...Οι Νεοελληνίδες,κάνουν "καριέρα" μέσα στα αμάξια με το τσιγάρο και τη γαρμπή στη διαπασών.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
  Ρε μαγκες..ειναι καλα κοριτσια ....
  Αναλογικα παντα και κατ'αντιστοιχια με ξενους,εχετε σκεφτει τι βαθμο παιρνουμε εμεις οι Ελληνες;
Μιας κ έκανες παράθεση στο δικό μου ποστ....Εγώ ανέφερα ξεκάθαρα πως δεν έχω πρόβλημα με καμιά γυναίκα...δεν με απασχολεί η καταγωγή της...ο κώλος,τα βυζιά,το πρόσωπο κ ο χαρακτήρας μετράνε...:) :) :)

OP
OP
V

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ηρεμα παιδια δεν προλαβαινω
παρτουζα με πηρατε
βαλεντινο με απογοητευεις και ειμαστε και φαν του motogp
μεφιστο μαζι σου ειμαι... αλλα σκεψου οτι μπορει να ειμαι ολα αυτα που λες οτι δεν γινονται... και εχεις δικιο αστε με να γραφω τις παπαριες μου ελευθερα
νοκια THIS IS KEKYRA μωρο μου
ινα βοηθεια μωρο μου θα με φανε ζωντανη τα σκυλια του πολεμου

μου τα χωνετε βεβαια (αλλα μου αρεσει :thumbsup:)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αναλογικα παντα και κατ'αντιστοιχια με ξενους,εχετε σκεφτει τι βαθμο παιρνουμε εμεις οι Ελληνες;

Αν έχεις χοντρό πορτοφόλι,ανεξαρτήτως εμφανίσεως,παίρνεις 10.Αν έχεις μέτριο πορτοφόλι και είσαι πανέμορφος,παίρνεις 5.Αν έχεις πολύ λεπτό πορτοφόλι,ανεξαρτήτως εμφανίσεως,παίρνεις τ'αρχίδια σου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αν έχεις χοντρό πορτοφόλι,ανεξαρτήτως εμφανίσεως,παίρνεις 10.Αν έχεις μέτριο πορτοφόλι και είσαι πανέμορφος,παίρνεις 5.Αν έχεις πολύ λεπτό πορτοφόλι,ανεξαρτήτως εμφανίσεως,παίρνεις τ'αρχίδια σου.

Ειμαι στην δευτερη κατηγορια που αναφερεις,αλλα με παχυ πορτοφολι.....
 Ποσο παιρνω;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ελεϊνίδες με κώλο σαν σουρωτήρι,από την κυταρίτιδα,και οι οποίες κάθε καλοκαίρι θέλουν καινούριο μαγιό για να πάνε στην παραλία.Και απαιτούν από τον μαλάκα τον Ελεϊνιδοφύλακα,να πληρώσει 100+€ λες και αν πάρουν επώνυμο μαγιό,θα γίνει ο κώλος τους σαν της Ζιζελ  :jerking: :jerking:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ελεϊνίδες με κώλο σαν σουρωτήρι,από την κυταρίτιδα,και οι οποίες κάθε καλοκαίρι θέλουν καινούριο μαγιό για να πάνε στην παραλία.Και απαιτούν από τον μαλάκα τον Ελεϊνιδοφύλακα,να πληρώσει 100+€ λες και αν πάρουν επώνυμο μαγιό,θα γίνει ο κώλος τους σαν της Ζιζελ  :jerking: :jerking:

Εσύ τουλάχιστον που έχεις βγάλλει την vicky φωτογραφια στο Athens Erotica, δεν θα έπρεπε να μιλάς γιά τον κώλο της κόρης μου που είναι κολαράκι

Και κάτι άλλο έχεις δει ανδρα με κυταρίτιδα? Γυναίκα χωρίς κυταρίτιδα = TRANS

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Να βρούμε αυτά που μας ενώνουν :smitten: και να αφήσουμε τα άλλα...

Ορίστε... Το λένε και τα κορίτσια στο Cosmoforum, με ειδική έκδοση :dancing:

Συνημμένα

• cosmo.jpg
    cosmo.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom