Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
έτσι είναι, αλλά το έβαλα γιατί είναι έγκλημαΑυτό δεν ανήκει εδώ μέσα, έγκλημα τιμής είναι και καλά του έκανε.
έτσι είναι, αλλά το έβαλα γιατί είναι έγκλημαΑυτό δεν ανήκει εδώ μέσα, έγκλημα τιμής είναι και καλά του έκανε.
Εγω περιμενω να δω αν υπαρχουν οντως τα βιντεο που ελεγε η μικρη. Η αστυνομια ψαχνει. Για να δουμε, θα τα βρει?Αυτό δεν ανήκει εδώ μέσα, έγκλημα τιμής είναι και καλά του έκανε.
Παρομοίως, δε θεωρώ δεδομένο το ότι ήταν ένα ''δικαιολογημένο έγκλημα'' όπως έχει παρουσιαστεί εξαρχής/Εγω περιμενω να δω αν υπαρχουν οντως τα βιντεο που ελεγε η μικρη. Η αστυνομια ψαχνει. Για να δουμε, θα τα βρει?
Κατι δεν μου καθεται καλα εν προκειμενω.
Για πες τι δεν σου κολλάει; Λες να ειπε ψέματα η κορη του;Εγω περιμενω να δω αν υπαρχουν οντως τα βιντεο που ελεγε η μικρη. Η αστυνομια ψαχνει. Για να δουμε, θα τα βρει?
Κατι δεν μου καθεται καλα εν προκειμενω.
Eχουν δει πολλά τα ματια μου.Για πες τι δεν σου κολλάει; Λες να ειπε ψέματα η κορη του;
Τραγωδία στην Ημαθία: Η βρεφοκτόνος ήταν συμμαθήτρια των 21 μαθητών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη
Κανείς, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι το βρέφος θα ήταν νεκρό από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, η οποία κατά το παρελθόν φέρεται να έχει υποστεί σε έντονο βαθμό κακοποιητική συμπεριφορά.www.dnews.gr
Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της
Κακοποιητική συμπεριφορά και ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους περιγράφει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της 41χρονης - Δεν υπολογίζει τίποτα, λέειwww.protothema.gr
Μπουμπούκι ο τυπος!!
Για την ιστορία με το τύπο που βίαζε την ανεψιά του πάντως υπάρχουν πάνπολλες έρευνες (ψάξτε στο google scholar) που λένε πως η αιμομιξία και η παιδεραστία δίνουν και παίρνουν στην Αλβανία.
πολυ δυσαρεστα πραγματα αυτα,ο θεος να μας φυλαει να εχουμε παντα σωας τας φρενας μας,διοτι οι περισσοτεροι ανθρωποι που κανουνε τοσο αποτροπιαστικα εγκληματα δυστυχως καποια βιδα τους εχει λασκαρει....είδα σήμερα ότι στην Ιταλία δολοφόνησε ένας 40χρονος τον 7χρονο γιο του.. σκέφτηκα ότι ίσως έχει ενδιαφέρον να γίνει ένας κατάλογος με τα πιο φρικτά και παράλογα εγκλήματα - δολοφονίες που έχουν συμβεί, πρόσφατα ή και παλιότερα..
Η πλάκα είναι ότι τυχαίνει να έχω γνωρίσει την εκλιπούσα, πριν πολλά χρόνια...Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί - Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του
Έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, που αρνείται ότι την δολοφόνησε, και ο φίλος του, που ομολόγησε - Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή της Χαλκιδικήςwww.protothema.gr
Πέταξε τα παιδιά από τον 15ο, γιατί η τρελή που είχε δεσμό του ζητούσε να τα σκοτώσει, αλλιώς γαμος γιοκ.Επαναφορά της θανατικής ποινής ΤΩΡΑ, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα
Έτσι ακριβώςπολυ δυσαρεστα πραγματα αυτα,ο θεος να μας φυλαει να εχουμε παντα σωας τας φρενας μας,διοτι οι περισσοτεροι ανθρωποι που κανουνε τοσο αποτροπιαστικα εγκληματα δυστυχως καποια βιδα τους εχει λασκαρει....